- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.941
Sağol canım cvp için ama bi soru daha:) bioil nerede satılıyo peki?aktarda mı eczanede mi ya da nerde:) ben o zaman yavaştan süreyim bu kremi.Canım lierac normalde 3.aydan sonra olabilir ama o tek gebelik için geçerli :) bizim karnımız hem erken çıkıyor hem de daha çabuk büyüyor o yüzden ben erken başladım ilk 3 ayda her duştan sonra kullandım ama şimdi her gun sabah kullanıyorum. Bioil de bir yağ çeşidi içersinde çeşitli yağlar var geç ciltteki lekeri alıyor hem de nemlendiriyor kaşıntı yapmıyor gerilirken lierac da çatlağı önlüyor ben bir kutu bitirdim ikisinden de şimdi de bella b diye bir çatlak kremi aldım tamamen organik kakao yapı falan var içinde bakalım tek ürüne bağlı kalmak istemedim
Maşallah canım insallah iyi olurNormal bir döllenmede embriyonun rahme tutunma uzuvları 5. Gün oluşurmuş.bu yüzden tutunma olasılıkları daha yüksek.ayrıca 4. Gün olanlar 8-10 hücreliyken,5. Gün olanlar 100 hücreli oluyo neredeyse.ikinci sorunu nerede yaptırdın diye anlıyorum:) adana acıbademde prof. Volkan noyan a yaptırdım. Çok güvenilirdi.çok memnundum..
Eczane ,gratis,watsons :) hepsinde varSağol canım cvp için ama bi soru daha:) bioil nerede satılıyo peki?aktarda mı eczanede mi ya da nerde:) ben o zaman yavaştan süreyim bu kremi.
Canim benim hiç önemli değil o kaçıncı gün olduğu falanMaşallah canım insallah iyi olur
Ikız mi senin ki :)))))Canim benim hiç önemli değil o kaçıncı gün olduğu falan
Benim 6 hucreli 3. Gun embriyosu ikisi de
Ve ikiside tuttu
5. Güne gitmese de endişen olmasın iyi düşün iyi olsun Anne rahmi dışarıda oluşturulan ortamdan daha uygun embriyo için sağlıkla devam edebiliyorlar
5. Gün olsa ıyı olur olmasa da oluyor :)
Makersgirl maşallah bebislere
Bu blogda herkesin ikiz :)Ikız mi senin ki :)))))
Eveett nedir bu cetvel:) nasıl yapılır bize de anlaattt.Cetvel ? Nasıl yapılıyor ki bilmiyorum bu konularla ilgili birşey :)
Hiç önemli değil mi:) yani tüp bebekle ilgili ne kadar yazı okuduysam, bu konuda uzman hangi doktorla görüştüysem hepsi tutma oranının daha yüksek olduğunu söyledi.tabii yazdığım yazısının başında, ortasında, sonunda yazdığım tek şey var ki Allahın bileceği şey.Nasip etmişse kaçıncı gün embriyosu olduğu tabii önemli değildir.Benim anlattığım sadece bilimsel olarak öğrendiklerim..Canim benim hiç önemli değil o kaçıncı gün olduğu falan
Benim 6 hucreli 3. Gun embriyosu ikisi de
Ve ikiside tuttu
5. Güne gitmese de endişen olmasın iyi düşün iyi olsun Anne rahmi dışarıda oluşturulan ortamdan daha uygun embriyo için sağlıkla devam edebiliyorlar
5. Gün olsa ıyı olur olmasa da oluyor :)
Makersgirl maşallah bebislere
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına. uzun uzun oğluşlarınla oldun. ve bir kere alışverişe başladın mı geri vitese atamıyorsunTeyzeler dün detaylı ultrasonumuz çok iyi geçti. Sağlıklarının iyi olduğunu duyunca bugünün de tatil olmasını fırsat bilerek alışveriş yaptık. Bir sürü şey aldım tontişlerime. Çok güzeller yaaaaaaa. Herşeyi alaşım geldi oğullarıma. Dün yakışıklı pozlarda verdiler annelerine.
hoşgeldin. 5. gün 3.gün 1.kalite 2.kalite çok takılmamak lazım bence. zamanı gelince rabbim ol dedikten sonra olmaması için hiçbir neden yok. benimde 3 embriyom vardı 3.de transfer edildi. ve çok şükür 2.si tuttu 3.gün embriyosu idi ve 4,5,6 hücreliydi. herşeyin hayırlısını dilemek lazım.5.ci gün ol,aşı daha mı iyi
Aynen benimde 3.gün embriyosuydu 6,8,10 hücreliydi benimkiler de çok şükür Zaman'ı gelmiş oldu zira 2 başarısız tüp bebek ve bir aşılama geçmişim vardıhoşgeldin. 5. gün 3.gün 1.kalite 2.kalite çok takılmamak lazım bence. zamanı gelince rabbim ol dedikten sonra olmaması için hiçbir neden yok. benimde 3 embriyom vardı 3.de transfer edildi. ve çok şükür 2.si tuttu 3.gün embriyosu idi ve 4,5,6 hücreliydi. herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
Cselda sen adanada mısın?Normal bir döllenmede embriyonun rahme tutunma uzuvları 5. Gün oluşurmuş.bu yüzden tutunma olasılıkları daha yüksek.ayrıca 4. Gün olanlar 8-10 hücreliyken,5. Gün olanlar 100 hücreli oluyo neredeyse.ikinci sorunu nerede yaptırdın diye anlıyorum:) adana acıbademde prof. Volkan noyan a yaptırdım. Çok güvenilirdi.çok memnundum..
Yok canım Gaziantep'teyim. Ama acıbademde tedavi gördüm. Git gel yaptık.Cselda sen adanada mısın?
Ben de antepteyim :) Özkan bey aracılığıyla mı gittin yoksa acıbademeYok canım Gaziantep'teyim. Ama acıbademde tedavi gördüm. Git gel yaptık.
Aaa gerçekten miii:)))çok sevindiiimm. Yok canım benim eşimin ilaç mümessili arkadaşları ısrarla orayı tavsiye etti.ee sen de mi acıbademde tedavi gördün?Ben de antepteyim :) Özkan bey aracılığıyla mı gittin yoksa acıbademe
Kizlar benim bebisleri 17 hafyalikken 170gr di ikiside.suan 18+4um.sizlerin bebisleri kac gr oldular.normaldir heralde dehilmi gr lari
Canim benimde bebislerim en son 20.haftada biri 341 gr biri 363 gr di normaldir heralde bunu bende cok merak ediyorum. Kreme gelince sadece liarac kullaniyorum su an hatta bazi gunler unutuyorum surmeyiBisi daha soracagim.caylak kremi kulla iyormusunuz.ya bana lierac onerdiler alacagim yrn.goguslerim cok kasiniyor ve kizarik ve sivilcelendiler.acaba sudtenmi alerji yapti yoksa catlayacak o danmi kasunuyir.daha hic krem kullanmadim
Canim benimde uzun zamandir gobek deligim dumduz korkul ak bi durum oldugunu sanmiyorumKızlar selamlar:)
Karınlarınız ne durumda merak ediyorum.
Benimki çokk büyüdü. Herkesin mi böyle? Yoksa acaba benim iç karnım mı dar.
İki kız olmasına rağmen kocaman ve sipsivri bi göbeğim var. Her gören en az 6 aylık duruyo diyor hatta kiminin 7. ayı gibi diyor.
Oysa benim daha yarın 19. Haftam bitiyor.
Son bi haftadır göbek deliğim yok oldu. Dümdüz oldu. Küçük ve oldukça çukur bi göbek deliğim vardı. Şu an göbek deliğim dümdüz yok. Çok erken değil mi? Milletin 8. Aydan sonra göbek deliği düzleşiyo hatta kiminin değişmiyor bile.
Biraz korkuyırum açıkcası sizde dyrumlar nasıl?
oyyy masallah kocamaaan olmuslar :)Kizlar bugün dra gittik ilaç Yazdırmaya gitmişken ultrasondan baktık kilo almışlar bebetolarımbiri 610 gr. Diğeri 560 gr
) masallah masallah ogluslaraaa bende bi yandan bakiyorum bi yandan almamak icin frenliyorum kendimi :)Teyzeler dün detaylı ultrasonumuz çok iyi geçti. Sağlıklarının iyi olduğunu duyunca bugünün de tatil olmasını fırsat bilerek alışveriş yaptık. Bir sürü şey aldım tontişlerime. Çok güzeller yaaaaaaa. Herşeyi alaşım geldi oğullarıma. Dün yakışıklı pozlarda verdiler annelerine.
Hmm anladım canım. Ben adanada yaşıyorum da bi an sevinmiştim adanada bi ikiz annesi buldum kendime diye:))Yok canım Gaziantep'teyim. Ama acıbademde tedavi gördüm. Git gel yaptık.
Bence cok erken degil cnm .bende 25. Haftaya kadar herseyi aldım kıyafet olarak.sonra zor oluyor.tabiki çikarsın dışarı almak için ama yoruluyorsun.Kızlar 15 gündür ankarada annemlerdeydim. Bugün döndüm adanaya. Resmen hamileliğimin tadını çıkardım yedim içtim yattım keyif çattım :))
anne evi gibi yok valla :) gerçi kendi evimi özlemiştim ama kendi evin demek her hafta temizlikçi almama rağmen iş demek :)
Neyse işte annemle bir araya gelince dayanamadık başladık alışverişe allahım kız bebekler için inanılmaz güzel şeyler var baya şey aldık. Rengarenk... Doktor net bi şekilde 2 kız demişti vallahi bi anda erkek derse napcam bu kadar eşyayı bilmiyorum :))
Bi yandanda çok korkuyorum bi şeyler almaya erken diye ama hazır bildiğim şehire gitmişken alayım dedim.
19+1 im. Sizce de çok erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?