- 16 Ekim 2015
- 79
- 45
- 8
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.181
Sorunun uzeeinden cok vakit gecmedi ama bende bugun hissettim karnimin icinde yer degistordiler resmenBenim ikinci gebeliğim o Yüzden hafif hafif ayırt edebiliyorum hareketlerini bakalım ilerleyen Günler'de daha da netleşir senin ilk mi cnm
çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruzDuble anneler günaydın sesiniz soluğunuz çıkmıyor napıyorsunuz :)))
Slm canım ben 18.haftamda hissettim ağırlaştığımı.. şimdilerde daha yorgun hissediyorum işlerim aksıyo artık :)Arkadaşlar Gebeliği biraz daha ilerlemiş olanlar 24 sonrası öncesi karşılaştırabilirmisiniz 16 haftalar ile Bugünleri bizleri neler bekliyo meraktayım bu haftalarda bile epey zor ilerisi için fikir olur bu arada günaydın herkese
Kızlar benim dün çok fazla tam göbek alti rahim üstü ay nasıl tarif edicemi bilemedim :) oram çok ağrıdi resmen baski vardi çok korktum internette ayaklarıyla tekme atabilir diye bişey okudum ama bilemedim sizde yaşayan varmi bazen de karnim bi sertleşiyor inanamıyorum tek gebelikte bunlar son aylarda olurdu şaşkınim
Selam,16. Haftalarda kuş gibi olsuğunu düşün:) ,30 dan sonra ağırlaşıyorsun.ama daha önceki haftalarda zorlananlar da var.Arkadaşlar Gebeliği biraz daha ilerlemiş olanlar 24 sonrası öncesi karşılaştırabilirmisiniz 16 haftalar ile Bugünleri bizleri neler bekliyo meraktayım bu haftalarda bile epey zor ilerisi için fikir olur bu arada günaydın herkese
Kızlar benim dün çok fazla tam göbek alti rahim üstü ay nasıl tarif edicemi bilemedim :) oram çok ağrıdi resmen baski vardi çok korktum internette ayaklarıyla tekme atabilir diye bişey okudum ama bilemedim sizde yaşayan varmi bazen de karnim bi sertleşiyor inanamıyorum tek gebelikte bunlar son aylarda olurdu şaşkınim
kızlar benim de tam tersi her attığım adımda sol kalçam ve sol kalçamın üstü belimde sancı oluyo yürürken aksaya aksaya yürüyorum bazenMerhaba cnm bugün aynen bende öyleyim sabah markete gittim zor yürüdüm tam gobegimin altında inanilmaz baskı ve batma var sağa sola dönerken de oluyor yattigim yerden sanırım ağırlasmaya erken başlıyoruz baya zorlandım ben bugun hala da devam ediyor
Ben baya bi Devekuşu modundayım bakalımSelam,16. Haftalarda kuş gibi olsuğunu düşün:) ,30 dan sonra ağırlaşıyorsun.ama daha önceki haftalarda zorlananlar da var.
Merak etme hepsi geçiyor.çalışmıyorsan evde dinlenerek geçirirsin.Ben baya bi Devekuşu modundayım bakalım
Aynı bende senin gibiyim karışık herşeyi almak istiyorum zira doktorlar 26 den sonra bol bol dinlenme veriyorlarmış bende ağırlaşmadan yapayım diyorumçok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruzalışveriş için erken ama ağırlaşmaya yakın kendimi arafta hissettiğim bir dönemdeyim alsam mı diyorum sonra diyorum ama 30 dan sonra yürüyemem diyorum karışığım yani
Canım devam ederse bir Dr a git istersen ben de de aynı sıkıntılar oluyor Zaman zaman özellikle baskı hissini iyi çözmek gerekliymiş,böyle Zaman'larda idrar tahlili filan verir Dr un basit bi enfeksiyon bile bu tarz Ağrı'lara sebep olabilir ama sen mutlaka en azından telefonla Dr una danış gebelikte enfeksiyonlar ve mantarlar önem taşır ve bu tarz kasık ağrıları yapar.umarım şimdiden geçmiştir...Kızlar benim dün çok fazla tam göbek alti rahim üstü ay nasıl tarif edicemi bilemedim :) oram çok ağrıdi resmen baski vardi çok korktum internette ayaklarıyla tekme atabilir diye bişey okudum ama bilemedim sizde yaşayan varmi bazen de karnim bi sertleşiyor inanamıyorum tek gebelikte bunlar son aylarda olurdu şaşkınim
Ah keşke çalışmasam sürekli araç kullanıyorum birde işim yoğun evde 6 Yaşında ilgi bekleyen bir prenses aktivite bol yanı geçecek inşallah bebekler sağlıklı olsunlarda katlanacaz artık Sağolun destekleriniz içinMerak etme hepsi geçiyor.çalışmıyorsan evde dinlenerek geçirirsin.
Daha 24 değilim ama 10 günde ağırlaştığımı hissediyorum. Yataktam kalkmak, oturduğum yerden kalmamak tam bir sorun.Arkadaşlar Gebeliği biraz daha ilerlemiş olanlar 24 sonrası öncesi karşılaştırabilirmisiniz 16 haftalar ile Bugünleri bizleri neler bekliyo meraktayım bu haftalarda bile epey zor ilerisi için fikir olur bu arada günaydın herkese
Magnezyum verdi mi??kızlar benim de tam tersi her attığım adımda sol kalçam ve sol kalçamın üstü belimde sancı oluyo yürürken aksaya aksaya yürüyorum bazen
Çok sağol canım ben cidden psikolojik de bedenende çökmüş hissediyorum şu an agliyorum nedenini bilmiyorum zaten gurbetteyiz ailemin yanındaydim bi süre tam dönecekken k.validelerdeyken babaannemin ölüm haberini aldım biz tekrar gittik gitmesem çok kötü hissedicektim gittim şimdi de ağrı sanci bitmiyor işin en kötüsü ben ilk gebeliğimde çok kanamali düşük riskli bi gebelik geçirmeme rağmen çok dinamik canliydim şimdi evde bi cocuk var zaten evin işi birikmiş ruhen çöküğüm ve gerçekten keşke naz yapıyor olsam kasık ağrılarım bitmiyor eşim beni böyle gördüğün de resmen sinirlemiyor normal hasta olunca bile onun tepkisi niye hasta oldun niye dikkat etmiyosun niye öksürüyosum falan filan kizarak geçer şimdi de daha 4aylik böylesin noluyi sana diyo benim kalbim kiriliyo düşüncesiz değil ama hizmet edilmeye alıştı yemin ederim 1hafta oldu oy kulkanmaya evin yanindaki okula gittim onun dışında evdeyim hiç cikasim yok hayattan soğudum ilk ikizler imi duyduğum daki heyecan gitti sadece sağlığım degil tüm enerjim bitti kızlar ne yazdığımi bile dönüp okuyasim yok anlarsiniz inşallah ne demek istedigimi napicami şaşırdım iyiceCanım devam ederse bir Dr a git istersen ben de de aynı sıkıntılar oluyor Zaman zaman özellikle baskı hissini iyi çözmek gerekliymiş,böyle Zaman'larda idrar tahlili filan verir Dr un basit bi enfeksiyon bile bu tarz Ağrı'lara sebep olabilir ama sen mutlaka en azından telefonla Dr una danış gebelikte enfeksiyonlar ve mantarlar önem taşır ve bu tarz kasık ağrıları yapar.umarım şimdiden geçmiştir...
Çok sağol canım ben cidden psikolojik de bedenende çökmüş hissediyorum şu an agliyorum nedenini bilmiyorum zaten gurbetteyiz ailemin yanındaydim bi süre tam dönecekken k.validelerdeyken babaannemin ölüm haberini aldım biz tekrar gittik gitmesem çok kötü hissedicektim gittim şimdi de ağrı sanci bitmiyor işin en kötüsü ben ilk gebeliğimde çok kanamali düşük riskli bi gebelik geçirmeme rağmen çok dinamik canliydim şimdi evde bi cocuk var zaten evin işi birikmiş ruhen çöküğüm ve gerçekten keşke naz yapıyor olsam kasık ağrılarım bitmiyor eşim beni böyle gördüğün de resmen sinirlemiyor normal hasta olunca bile onun tepkisi niye hasta oldun niye dikkat etmiyosun niye öksürüyosum falan filan kizarak geçer şimdi de daha 4aylik böylesin noluyi sana diyo benim kalbim kiriliyo düşüncesiz değil ama hizmet edilmeye alıştı yemin ederim 1hafta oldu oy kulkanmaya evin yanindaki okula gittim onun dışında evdeyim hiç cikasim yok hayattan soğudum ilk ikizler imi duyduğum daki heyecan gitti sadece sağlığım degil tüm enerjim bitti kızlar ne yazdığımi bile dönüp okuyasim yok anlarsiniz inşallah ne demek istedigimi napicami şaşırdım iyice
Cnm normal bir gebelik geçirmiyoruz o Yüzden tüm bunlar normal fakat kendini toplamaya çalış kolay değil yorgunluklar ve üzüntü üst üste gelmiş ama sabir et bunlarda gecicek Geçmek zorunda bebelerini dün ve derin bir soluk ak silkelen ve hayatına devam et bence zor gelse bile bi on dakika olsun hava al sana iyi gelecektir senin su anda en çok ihtiyacın olan şey enerji biram önce topla cnm
yok canım çünkü ben söylemeyi unuttumMagnezyum verdi mi??
canım başınız sağolsun öncelikle, arada oluyo insana böyle şeyler dua et rahatlarsın inşallahÇok sağol canım ben cidden psikolojik de bedenende çökmüş hissediyorum şu an agliyorum nedenini bilmiyorum zaten gurbetteyiz ailemin yanındaydim bi süre tam dönecekken k.validelerdeyken babaannemin ölüm haberini aldım biz tekrar gittik gitmesem çok kötü hissedicektim gittim şimdi de ağrı sanci bitmiyor işin en kötüsü ben ilk gebeliğimde çok kanamali düşük riskli bi gebelik geçirmeme rağmen çok dinamik canliydim şimdi evde bi cocuk var zaten evin işi birikmiş ruhen çöküğüm ve gerçekten keşke naz yapıyor olsam kasık ağrılarım bitmiyor eşim beni böyle gördüğün de resmen sinirlemiyor normal hasta olunca bile onun tepkisi niye hasta oldun niye dikkat etmiyosun niye öksürüyosum falan filan kizarak geçer şimdi de daha 4aylik böylesin noluyi sana diyo benim kalbim kiriliyo düşüncesiz değil ama hizmet edilmeye alıştı yemin ederim 1hafta oldu oy kulkanmaya evin yanindaki okula gittim onun dışında evdeyim hiç cikasim yok hayattan soğudum ilk ikizler imi duyduğum daki heyecan gitti sadece sağlığım degil tüm enerjim bitti kızlar ne yazdığımi bile dönüp okuyasim yok anlarsiniz inşallah ne demek istedigimi napicami şaşırdım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?