2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim ikinci gebeliğim o Yüzden hafif hafif ayırt edebiliyorum hareketlerini bakalım ilerleyen Günler'de daha da netleşir senin ilk mi cnm
Sorunun uzeeinden cok vakit gecmedi ama bende bugun hissettim karnimin icinde yer degistordiler resmen bugunde kontrolum vardi findiklarimi fordum koxaman olmuslar hatta biri kiz digeei göstermedi bacaklarini kapatmis keyif yapiyodu bu arada benimde ikinci hamileliğim bitane de dunyalar guzeli kizim var allahim yavrularimizi bize bagislasin...

Duble anneler günaydın sesiniz soluğunuz çıkmıyor napıyorsunuz :)))
çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz alışveriş için erken ama ağırlaşmaya yakın kendimi arafta hissettiğim bir dönemdeyim alsam mı diyorum sonra diyorum ama 30 dan sonra yürüyemem diyorum karışığım yani

Arkadaşlar Gebeliği biraz daha ilerlemiş olanlar 24 sonrası öncesi karşılaştırabilirmisiniz 16 haftalar ile Bugünleri bizleri neler bekliyo meraktayım bu haftalarda bile epey zor ilerisi için fikir olur bu arada günaydın herkese

Slm canım ben 18.haftamda hissettim ağırlaştığımı.. şimdilerde daha yorgun hissediyorum işlerim aksıyo artık :)

Kızlar benim dün çok fazla tam göbek alti rahim üstü ay nasıl tarif edicemi bilemedim :) oram çok ağrıdi resmen baski vardi çok korktum internette ayaklarıyla tekme atabilir diye bişey okudum ama bilemedim sizde yaşayan varmi bazen de karnim bi sertleşiyor inanamıyorum tek gebelikte bunlar son aylarda olurdu şaşkınim

Merhaba cnm bugün aynen bende öyleyim sabah markete gittim zor yürüdüm tam gobegimin altında inanilmaz baskı ve batma var sağa sola dönerken de oluyor yattigim yerden sanırım ağırlasmaya erken başlıyoruz baya zorlandım ben bugun hala da devam ediyor

Selam,16. Haftalarda kuş gibi olsuğunu düşün:) ,30 dan sonra ağırlaşıyorsun.ama daha önceki haftalarda zorlananlar da var.

kızlar benim de tam tersi her attığım adımda sol kalçam ve sol kalçamın üstü belimde sancı oluyo yürürken aksaya aksaya yürüyorum bazen

Aynı bende senin gibiyim karışık herşeyi almak istiyorum zira doktorlar 26 den sonra bol bol dinlenme veriyorlarmış bende ağırlaşmadan yapayım diyorum

Canım devam ederse bir Dr a git istersen ben de de aynı sıkıntılar oluyor Zaman zaman özellikle baskı hissini iyi çözmek gerekliymiş,böyle Zaman'larda idrar tahlili filan verir Dr un basit bi enfeksiyon bile bu tarz Ağrı'lara sebep olabilir ama sen mutlaka en azından telefonla Dr una danış gebelikte enfeksiyonlar ve mantarlar önem taşır ve bu tarz kasık ağrıları yapar.umarım şimdiden geçmiştir...

Daha 24 değilim ama 10 günde ağırlaştığımı hissediyorum. Yataktam kalkmak, oturduğum yerden kalmamak tam bir sorun.

Çok sağol canım ben cidden psikolojik de bedenende çökmüş hissediyorum şu an agliyorum nedenini bilmiyorum zaten gurbetteyiz ailemin yanındaydim bi süre tam dönecekken k.validelerdeyken babaannemin ölüm haberini aldım biz tekrar gittik gitmesem çok kötü hissedicektim gittim şimdi de ağrı sanci bitmiyor işin en kötüsü ben ilk gebeliğimde çok kanamali düşük riskli bi gebelik geçirmeme rağmen çok dinamik canliydim şimdi evde bi cocuk var zaten evin işi birikmiş ruhen çöküğüm ve gerçekten keşke naz yapıyor olsam kasık ağrılarım bitmiyor eşim beni böyle gördüğün de resmen sinirlemiyor normal hasta olunca bile onun tepkisi niye hasta oldun niye dikkat etmiyosun niye öksürüyosum falan filan kizarak geçer şimdi de daha 4aylik böylesin noluyi sana diyo benim kalbim kiriliyo düşüncesiz değil ama hizmet edilmeye alıştı yemin ederim 1hafta oldu oy kulkanmaya evin yanindaki okula gittim onun dışında evdeyim hiç cikasim yok hayattan soğudum ilk ikizler imi duyduğum daki heyecan gitti sadece sağlığım degil tüm enerjim bitti kızlar ne yazdığımi bile dönüp okuyasim yok anlarsiniz inşallah ne demek istedigimi napicami şaşırdım iyice

Benim kızım altta kendisi de biraz oyuncu ve hareketli erkek kardeşine göre :).. bazen ayaklarıyla oyle bir tekme atıyor ki tam rahmimin oraya cok garip bir baskı hissediyorum ve ağrı oluyor tabii. ama cok normal merak etme. Karında sertleşmeyi de 2 haftadır yasıyorum karnının bir tarafından top gibi toparlanıyorsa bu kasılma oluyor. Ama ben de plasenta previa oldugu için bu kasılmalar riskli olacağından adalat kullanmaya başladım ve beni rahatlattı. Normalde tek gebeliklerde dediğin gibi 30. haftadan sonra baslıyor ama ikizlerde daha önce başlıyor. bir arkadasım da 24. haftalarında sertleşme hissediyordu.

Bence

Magnezyum verdi mi??
yok canım çünkü ben söylemeyi unuttum bir sonraki kontrolümde sorucam 4 aralıkta ama çok aşırı olursa ararım doktorumu
canım başınız sağolsun öncelikle, arada oluyo insana böyle şeyler dua et rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…