2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Peki canım ayrıntılı ultrasona kim baktı burda? Yine kendi doktorun mu? Yoksa ismi neydi?

Peki canım ayrıntılı ultrasona kim baktı burda? Yine kendi doktorun mu? Yoksa ismi neydi?
Benim kendi doktorumun da vardı 3 boyutlu makinası sadece extra ücret ödedik onun için.ama Bekir Çelik var doktorlar sitesine o da baya iyi bir de Ebru terzi diye bir doktor var Prof hatta onlar da bakıyor ayrıntılı ultrason yarım saat kadar sürüyor uzun uzun bakıyorlar parmak kemiklerindeki neşe kalınlığına burun kemiğine hepsine bakıyor inceliyor tek tek ama o 2 li 3 lü testler ikizlerde yanıltıcı olabiliyor biz baya üzüldük sonuç kötü çıkınca ayrıntılı ultrasona kadar uyumadık

Bekir Çelik psikopat takıntılı adamın teki. Gittin mi ona sen? Ben gittim de ağlaya ağlaya çıktım o günü hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Neyse o konuda çok dertliyim:) peki sen kaçıncı haftada gittin? Bi de bu ayrıntılı ultrason dedikleri kızların perinatologda yaptırdığı işlemle aynı mı?

Teşekkür ederim cevaplar için. Heralde yaptırmıcam ben de..
Bana da yapmadı doktorum2 li test falan
Harmony yapalım istersen dedi kötü bi sonuç çıkarsa aldirmiycam dedim o zman hiç gerek yok dedi
Ama iyice inceliyor bebekleri her gidişimde
Ayrıntılı yapıcaz 20 den sonra
2 li yapip hiç sinirlerini bozma bence

Kizlar aramizda hala sigaradan kopamayan var mi gunde 2-3tane de olsa
Selam cankm bende çok sigara içerdim hamilleik öncesi ama bıraktım
bana erken doğumu artırdığını söylemeleri ve erken doğum olursa eğer ciğerleri tam gleimsyecgini söylediler bu yetti bir daha içmememe
sen de bunu düşün en büyük korkumuz erken doğum çünki ikizlerde bebislerini düşün o an bana da cok vuruyor gün içinde anlıyorum seni ama bir süre mecbur birakcaz

Evet Can'ım gittim ama tedavide değil Gaziantep'te ayrıntılı ultrason yapan 20 adet doktor var zaten evet perinatolog aynı şeyleri yapıyor 200 250 300 lira arasında değişiyor 16.haftaydı galiba

Evet Can'ım gittim ama tedavide değil Gaziantep'te ayrıntılı ultrason yapan 20 adet doktor var zaten evet perinatolog aynı şeyleri yapıyor 200 250 300 lira arasında değişiyor 16.haftaydı galiba
Bize de doktorUm, Mehmet Tülü yü tavsiye etti.20. Hafta göndericem dedi bakalım. Fiyatlar öyle tabii..Bu adamların muayene ücretleri öyle çünkü tahmin edebiliyorum. Teşekkür ederim canım cevap için.

Bize de doktorUm, Mehmet Tülü yü tavsiye etti.20. Hafta göndericem dedi bakalım. Fiyatlar öyle tabii..Bu adamların muayene ücretleri öyle çünkü tahmin edebiliyorum. Teşekkür ederim canım cevap için.
Aynen Can'ım muayenelerde aynı bizde :) Mehmet tülü yü de duymuştum

2-3 sigaradan bişey olmaz ama yaa.. Bana bi doktor stres çocuğa daha çok zarar verir sigaradan demişti. Sigara içmicem diye strese girme demişti. Ben de 2-3 tane içiyorum. Belki bir süre sonra hiç içmem. Allah korusun millet uyuşturucu kullanıyo da bişey olmuyo:) cahil cahil konuşmayayım şimdi de içmesek iyi tabii:))

Doktor odasında fikrimiz değişmezse yok yapmıcam sanırım.. Aynen sinir bozmaya gerek yok. Teşekkür ederim cvp için canım..

Ilk hamileligimde aklima bile gelmiyo simdi bisey olsun gözlerim sigara ariyo of ya

Kızlar içmeyin yav sigara çok kızdım size
Ben de hamilelikten önce içiyordum ama öğrendiğim an kestim. Bi şey olmaz evet 2-3 sigaradan ama ne bileyim nasıl aklınıza geliyor ayol hamileyken.. Canınızın çekmesi de ilginç yanii.. Benim hiç aklıma gelmedi bile .. Eleştirmek için demiyorum sonuçta bana düşmez ama bir hamişe yakışmıyor :))

Bi de ikili test muhabbeti yapmışsınız.
ben yaptırdım ama aslında perinatalog ikize yapılmaz dedi. Ama öteki dr yaptı. ne kadar doğru bilmiyorum da sonuç çok iyi çıktı.
Bana da çevremde herkes sakın üçlü yaptırma dedi. Zaten ben de yaptırmadım. Çünkü üçlünün sonucunu annenin yaşı çok etkiliyormuş çocukta hiçbi sorun olmasa bile.. O yüzden 30 yaş üstü olanların yok yere morali çok bozuluyormuş. Ben o yüzden yaptırmadım.

Sen hamilelikten önce de az içiyosundur da ondan şimdi içmiyosundur ya da az seneler içmişsindir ya daaaa ne bileyim mideni çok bulandırıyodur. Bişey vardır yani. İlginç olan senin herkesi kendin gibi düşünmen:)) Çünkü herkes kendisini başkasından daha çok düşünür ve çocuk bekleyen birinin sigara içmemesi gerektiğini bilir:)) ama kadeeeerrrrr:))

Kızlar bebisleri kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ben bikacgundur çok az hissediyorum.

Çocuğunuzun izni olmadan ona sigara içiriyorsunuz. Bilinen o kadar zararı varken hemde. Birde stres daha çok zarar verir diye doktorla ağız birliği yapıyorsunuz. Zaten erken doğum yapma riski olan anne adaylarısınız. Allah korusun bebişleriniz erken doğarsa bu vicdan azabını taşıyamazsınız. Ben erken doğum yapmış bir anne olarak nerede hata yaptım diye sormaktan kendimi alamadım. Lütfen bebeklerinizi zehirlemeyin.

Kizlar bende uzun süre sigara içtim heleki bebek olmadıkça 1 paket içtiğim günler oldu
Kimse kimseyi eleştiremez o kesin
Karar zaten sizin

Erken doğum riskini aklınızdan çıkarmayın o engel olur size
Bide onların ultrason görüntüsünü düşünüyorum hep ne kadarcik ciğerleri var ki daha onların sigara dumanı ile basetsinler

Günde bir paketten bahsetmiyoruz, 2-3 taneden bahsediyoruz. O da şimdilik.. Bak altını çiz bunun şimdilik!Yapıcak bişey yok bu bi alışkanlık. Elimizden geldiğince bırakmışız zaten. Senin benden beni ve karnımdakini daha çok düşünme ihtimalin var mı? Önce bunu düşünüceksin ve insan psikolojisinden bu kadar anlamazken bu kadar kolay akıl vermiceksin arkadaşım! Ayrıca yok doktorla ağız birliği yapmışsınız demeler falan hakikaten komik söylemler bunlar:)) Yazıyı okuyanlara söylüyorum, ben sigara içmeyi aslaaa ve aslaaa savunmuyorum, benden önce söyleyen arkadaş da üzülerek yazmıştı zaten. Bu bizim için üzücü bi durum çünkü. Ben bu arkadaşın konuşma tarzına istinaden bunları yazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…