2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Anladım Can'ım senin üst üste gelmiş benim de bir oğlum var 5,5yaşında ne demek istediğini çok iyi anlıyorum eşim yoğun benimde ve buram ağrıyo oram kaslıyır dediğimde abarttığımı söyler ve pek de takma yani aşağı yukarı benim yazacağım cümleleri yazmışsın sen kendine vakit ayır kızını sev evet tek bebeğe göre çok zor bir süreç ama onlar sağ salim doğduklarında çocuklarımızla geçireceğimiz keyifli anları düşün ve senin durumunda birsürü insan olduğunu bak işte biri ben unutma herkes başa çıkabiliyorsa biz de çıkabiliriz

Canım kafana hiç birsey takma bu günlerin keyfini çıkar benim 11 yasında oglum var ikinciye onun için zor karar vermiştim ve süpriz oldu ikizlere hamileymişim ilk başta çok şaşırdım anlayamadım ama nasılda özel bir duygu ikiz sahibi olmak insan farklı gururlanıyor. Şimdi elimden geldiğince tadını çıkarıyorum kimsenin beni ve bebeklerimi üzmesine izin vermiyorum bol bol gez inan şu an sadece arabayla çıkabiliyorum iki adımda oturmak istiyorum alışverişimi iyi ki 20 li haftalarda yapmışım gönlümce aldım herşeyi size de tavsiyem geçe bırakmayın aman bişey olur diyenlere kulak asmayın sanki almasak üzülmicez mi o zaman kendimizede bir şey almayalım diyorum yarına çıkacagımızın garantisi yok allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

Sağolun kızlar daha iyi olucam inşallah bu arada 2 gün sonra oğlumun doğum günü 8 Kasım 3 yaşında olucak inşallah ve hiç bir hazırlık yapmadim ne hayaller kurmuştum halbuki ama şimdi hiç bir şey yapmayi düşünmüyorum bi pasta alır kutlariz heralde bilmiyorum ya bilmiyorum gerçekten keyifler sıfır

Kızlar bebeklerimin birinin hareketlerini çok hissediyorum ama diğer bebeğim daha mı az hareket ediyor yada ben mi az hissediyorum bilemiyorum bazen endişeleniyorum sizdede oluyormu böyle

Kızlar bebeklerimin birinin hareketlerini çok hissediyorum ama diğer bebeğim daha mı az hareket ediyor yada ben mi az hissediyorum bilemiyorum bazen endişeleniyorum sizdede oluyormu böyle
Ya ben bir yerde okumuştum ikizlerde her birini ayrı ayrı hissedemezmişiz hangisi olduğunu anlayamazmışız yani bende hep solumda hissediyorum mesela erkek solda kız sağda ama bugün gördüm ultrasonda ikisi de oldukça hareketli

Tesekkur ederim ,eski nick neydi sizin :)

Nice yaşlara oğlun Canım Allah ona da bebeklerine de uzun ömür versin sen içine sindiği gibi yap sonrasında vicdan azabı çekme

Valla bende senin gibi düşünüyorum hurafe geliyor biraz bana öyle şeyler bende 20+6 dayım hızlandırdım alış veriş olayını 27 den sonra istirahat verecekmiş doktorum çünkü bol bol o yüzden elim ayağım rahatken halledeyim diyorum bir tek oda siparişini öbür aya bırakacağım

Kuzular bugün çok iyiyim çok şükür Allahima istediğim şey sanırım biraz şefkatmis kocisimle konuşunca dertlesince herşey i rahatladım oh be ve bana özel hissedicem şeyler yapildiginda kendimi her kadın gibi şahane hissediyorum Yarın için hazirlik yapmak istiyorum benim ilk mucizem herşey in en iyisini hakediyor ama elimizden geleni yapmaya çalışıcam hepinizi öpüyorum görmezden duymazdan gelmediniz bana destek oldunuz

Ben de de öyle kız aşağıda inanılmaz hareketli sürekli hissediyorum am ama oğlan arada tek tük hissediyorum ama sorun yok cok şükür merak etme normal canım :)

Kızlar bişey sorucam. Bugün doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür. Haftaya 12. Hafta olacağı için tekrar çağırdı. 2 li testten bahsetti , isterseniz yapabilirsiniz dedi. Biz de çok kararsız kaldık. Çünkü sağlıklı olan bebeklerde bile olumsuz sonuçlar çıkabiliyomuş, duyduk hep. Yani boşu boşuna moral bozmasak mı diye düşünüyoruz. Sonuçta Allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldıracak değiliz. Sizler naptınız çok merak ediyorum.

Ben de de öyle kız aşağıda inanılmaz hareketli sürekli hissediyorum am ama oğlan arada tek tük hissediyorum ama sorun yok cok şükür merak etme normal canım :)
Sağolasın canım benim ikisi de erkek biri sağ alt diğeri sol üst yerleşimli sağdaki bebeğim diğer bebeğime göre daha Zıpır anası gibi öbürü de babası gibi daha sakin bazen korkutuyor anasını

Canım bence canınızı sıkmayın hiç yaptırıp çünkü ikizlerde doğru sonuç vermiyormuş benim doktorum her geldiğinde dikkatlice inceleriz taramalar doğru sonuç vermez dedi.. tabi sen bilirsin

Can'ım merhaba bize ikili test yaptırmadı doktorumuz ama 3 lü testi yaptırdık o da anormal sonuçlar çıktı hatta ben 3 gün uyuyamadım haftasonuna geldi çünkü soruna ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ikizlerde zaten sağlıklı sonuçlar vermiyormuş bu testler

Bizde de öyle aynen bizde öyle benzetiyoruz biri annesi gibi zıpır biri babası gibi sakin :) yerleşimi de aynı seninki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…