- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.201
Anladım Can'ım senin üst üste gelmiş benim de bir oğlum var 5,5yaşında ne demek istediğini çok iyi anlıyorum eşim yoğun benimde ve buram ağrıyo oram kaslıyır dediğimde abarttığımı söyler ve pek de takma yani aşağı yukarı benim yazacağım cümleleri yazmışsın sen kendine vakit ayır kızını sev evet tek bebeğe göre çok zor bir süreç ama onlar sağ salim doğduklarında çocuklarımızla geçireceğimiz keyifli anları düşün ve senin durumunda birsürü insan olduğunu bak işte biri ben unutma herkes başa çıkabiliyorsa biz de çıkabilirizÇok sağol canım ben cidden psikolojik de bedenende çökmüş hissediyorum şu an agliyorum nedenini bilmiyorum zaten gurbetteyiz ailemin yanındaydim bi süre tam dönecekken k.validelerdeyken babaannemin ölüm haberini aldım biz tekrar gittik gitmesem çok kötü hissedicektim gittim şimdi de ağrı sanci bitmiyor işin en kötüsü ben ilk gebeliğimde çok kanamali düşük riskli bi gebelik geçirmeme rağmen çok dinamik canliydim şimdi evde bi cocuk var zaten evin işi birikmiş ruhen çöküğüm ve gerçekten keşke naz yapıyor olsam kasık ağrılarım bitmiyor eşim beni böyle gördüğün de resmen sinirlemiyor normal hasta olunca bile onun tepkisi niye hasta oldun niye dikkat etmiyosun niye öksürüyosum falan filan kizarak geçer şimdi de daha 4aylik böylesin noluyi sana diyo benim kalbim kiriliyo düşüncesiz değil ama hizmet edilmeye alıştı yemin ederim 1hafta oldu oy kulkanmaya evin yanindaki okula gittim onun dışında evdeyim hiç cikasim yok hayattan soğudum ilk ikizler imi duyduğum daki heyecan gitti sadece sağlığım degil tüm enerjim bitti kızlar ne yazdığımi bile dönüp okuyasim yok anlarsiniz inşallah ne demek istedigimi napicami şaşırdım iyice
Canım kafana hiç birsey takma bu günlerin keyfini çıkar benim 11 yasında oglum var ikinciye onun için zor karar vermiştim ve süpriz oldu ikizlere hamileymişim ilk başta çok şaşırdım anlayamadım ama nasılda özel bir duygu ikiz sahibi olmak insan farklı gururlanıyor. Şimdi elimden geldiğince tadını çıkarıyorum kimsenin beni ve bebeklerimi üzmesine izin vermiyorum bol bol gez inan şu an sadece arabayla çıkabiliyorum iki adımda oturmak istiyorum alışverişimi iyi ki 20 li haftalarda yapmışım gönlümce aldım herşeyi size de tavsiyem geçe bırakmayın aman bişey olur diyenlere kulak asmayın sanki almasak üzülmicez mi o zaman kendimizede bir şey almayalım diyorum yarına çıkacagımızın garantisi yok allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşÇok sağol canım ben cidden psikolojik de bedenende çökmüş hissediyorum şu an agliyorum nedenini bilmiyorum zaten gurbetteyiz ailemin yanındaydim bi süre tam dönecekken k.validelerdeyken babaannemin ölüm haberini aldım biz tekrar gittik gitmesem çok kötü hissedicektim gittim şimdi de ağrı sanci bitmiyor işin en kötüsü ben ilk gebeliğimde çok kanamali düşük riskli bi gebelik geçirmeme rağmen çok dinamik canliydim şimdi evde bi cocuk var zaten evin işi birikmiş ruhen çöküğüm ve gerçekten keşke naz yapıyor olsam kasık ağrılarım bitmiyor eşim beni böyle gördüğün de resmen sinirlemiyor normal hasta olunca bile onun tepkisi niye hasta oldun niye dikkat etmiyosun niye öksürüyosum falan filan kizarak geçer şimdi de daha 4aylik böylesin noluyi sana diyo benim kalbim kiriliyo düşüncesiz değil ama hizmet edilmeye alıştı yemin ederim 1hafta oldu oy kulkanmaya evin yanindaki okula gittim onun dışında evdeyim hiç cikasim yok hayattan soğudum ilk ikizler imi duyduğum daki heyecan gitti sadece sağlığım degil tüm enerjim bitti kızlar ne yazdığımi bile dönüp okuyasim yok anlarsiniz inşallah ne demek istedigimi napicami şaşırdım iyice
Ya ben bir yerde okumuştum ikizlerde her birini ayrı ayrı hissedemezmişiz hangisi olduğunu anlayamazmışız yaniKızlar bebeklerimin birinin hareketlerini çok hissediyorum ama diğer bebeğim daha mı az hareket ediyor yada ben mi az hissediyorum bilemiyorum bazen endişeleniyorum sizdede oluyormu böyle
Tüp bebekte transfer yapılırken o embriyoları görüyosun ya en azından biri tutsun bile diyemiyosun. İkisi de sana ait, niye? İkisi de yaşasın diyosun. Kimbilir o kime benzicek, huyu nasıl olucak diyosun. Ben ki hayatımda kendim kadar tembel biri görmedim. Uyku hayatımın büyük bi kısmını kaplıyır.Hatta beceriksiz, yemek bile yapamıyorum doğru dürüst. Bu çocuklar olsa biraz büyüdüklerinde nasıl beslicem hiç bi fikrim yok:) tek düşündüğüm ,Allahın izniyle sağlıklı olsunlar , yaşları büyüdüğündeki keyfim. Hayali bile acayip keyif veriyo bana. Zorluğu vardır elbet hiç bi fikrim yok :) ama ilerde tadından yenmicek. Tabii niye ikiz diye üzülen arkadaşım, bu yazımda seni biraz ikna etmeye çalıştım:) ama şimdilik başaramam biliyorum...
Nice yaşlara oğlun Canım Allah ona da bebeklerine de uzun ömür versin sen içine sindiği gibi yap sonrasında vicdan azabı çekmeSağolun kızlar daha iyi olucam inşallah bu arada 2 gün sonra oğlumun doğum günü 8 Kasım 3 yaşında olucak inşallah ve hiç bir hazırlık yapmadim ne hayaller kurmuştum halbuki ama şimdi hiç bir şey yapmayi düşünmüyorum bi pasta alır kutlariz heralde bilmiyorum ya bilmiyorum gerçekten keyifler sıfır
Valla bende senin gibi düşünüyorum hurafe geliyor biraz bana öyle şeyler bende 20+6 dayım hızlandırdım alış veriş olayını 27 den sonra istirahat verecekmiş doktorum çünkü bol bol o yüzden elim ayağım rahatken halledeyim diyorum bir tek oda siparişini öbür aya bırakacağımCanım kafana hiç birsey takma bu günlerin keyfini çıkar benim 11 yasında oglum var ikinciye onun için zor karar vermiştim ve süpriz oldu ikizlere hamileymişim ilk başta çok şaşırdım anlayamadım ama nasılda özel bir duygu ikiz sahibi olmak insan farklı gururlanıyor. Şimdi elimden geldiğince tadını çıkarıyorum kimsenin beni ve bebeklerimi üzmesine izin vermiyorum bol bol gez inan şu an sadece arabayla çıkabiliyorum iki adımda oturmak istiyorum alışverişimi iyi ki 20 li haftalarda yapmışım gönlümce aldım herşeyi size de tavsiyem geçe bırakmayın aman bişey olur diyenlere kulak asmayın sanki almasak üzülmicez mi o zaman kendimizede bir şey almayalım diyorum yarına çıkacagımızın garantisi yok allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş
Cselda idi. Bir derdim var konulu forumda yorum yapıyorum da ismim çok açık diye değiştireyim dedim:)Tesekkur ederim ,eski nick neydi sizin :)
Kızlar bebeklerimin birinin hareketlerini çok hissediyorum ama diğer bebeğim daha mı az hareket ediyor yada ben mi az hissediyorum bilemiyorum bazen endişeleniyorum sizdede oluyormu böyle
Ay ben de sıkıldıkca takiliyorum oraya :)Cselda idi. Bir derdim var konulu forumda yorum yapıyorum da ismim çok açık diye değiştireyim dedim:)
Beeennnn.. 3 tane içiyorum ben.Kizlar aramizda hala sigaradan kopamayan var mi gunde 2-3tane de olsa
Sağolasın canım benim ikisi de erkek biri sağ alt diğeri sol üst yerleşimliBen de de öyle kız aşağıda inanılmaz hareketli sürekli hissediyorum am ama oğlan arada tek tük hissediyorum ama sorun yok cok şükür merak etme normal canım :)
Canım bence canınızı sıkmayın hiç yaptırıp çünkü ikizlerde doğru sonuç vermiyormuş benim doktorum her geldiğinde dikkatlice inceleriz taramalar doğru sonuç vermez dedi.. tabi sen bilirsinKızlar bişey sorucam. Bugün doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür. Haftaya 12. Hafta olacağı için tekrar çağırdı. 2 li testten bahsetti , isterseniz yapabilirsiniz dedi. Biz de çok kararsız kaldık. Çünkü sağlıklı olan bebeklerde bile olumsuz sonuçlar çıkabiliyomuş, duyduk hep. Yani boşu boşuna moral bozmasak mı diye düşünüyoruz. Sonuçta Allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldıracak değiliz. Sizler naptınız çok merak ediyorum.
Can'ım merhaba bize ikili test yaptırmadı doktorumuz ama 3 lü testi yaptırdık o da anormal sonuçlar çıktı hatta ben 3 gün uyuyamadım haftasonuna geldi çünkü soruna ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ikizlerde zaten sağlıklı sonuçlar vermiyormuş bu testlerKızlar bişey sorucam. Bugün doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür. Haftaya 12. Hafta olacağı için tekrar çağırdı. 2 li testten bahsetti , isterseniz yapabilirsiniz dedi. Biz de çok kararsız kaldık. Çünkü sağlıklı olan bebeklerde bile olumsuz sonuçlar çıkabiliyomuş, duyduk hep. Yani boşu boşuna moral bozmasak mı diye düşünüyoruz. Sonuçta Allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldıracak değiliz. Sizler naptınız çok merak ediyorum.
Bizde de öyle aynen bizde öyle benzetiyoruz biri annesi gibi zıpır biri babası gibi sakin :) yerleşimi de aynı seninki gibiSağolasın canım benim ikisi de erkek biri sağ alt diğeri sol üst yerleşimlisağdaki bebeğim diğer bebeğime göre daha Zıpır anası gibi öbürü de babası gibi daha sakin bazen korkutuyor anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?