- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.241
Ne güzel yazmışsın, senin bu düşüncelerin beni etkiler işte.. Empati kuruyosun çünkü.Ama az önceki arkadaşın akıl vermesi beni sadece çok bilmiş biri olduğundan güldürüyor:))Kizlar bende uzun süre sigara içtim heleki bebek olmadıkça 1 paket içtiğim günler oldu
Kimse kimseyi eleştiremez o kesin
Karar zaten sizin
Erken doğum riskini aklınızdan çıkarmayın o engel olur size
Bide onların ultrason görüntüsünü düşünüyorum hep ne kadarcik ciğerleri var ki daha onların sigara dumanı ile basetsinler
Eleştirmek için yazmadığımı söylemiştim.Sen hamilelikten önce de az içiyosundur da ondan şimdi içmiyosundur ya da az seneler içmişsindir ya daaaa ne bileyim mideni çok bulandırıyodur. Bişey vardır yani. İlginç olan senin herkesi kendin gibi düşünmen:)) Çünkü herkes kendisini başkasından daha çok düşünür ve çocuk bekleyen birinin sigara içmemesi gerektiğini bilir:)) ama kadeeeerrrrr:))
Canım ya biliyosun senle hemen hemen aynıyız ben 20+3 üm ve daha hiç hissetmedim :SBen 17.haftada net olarak hissetmeye başladım
Ben de sigara icen hamileleri hic bir sekilde anlamiyorum. Hamilelikle ilgili her turlu olumsuzlugu kafalarina takip yok karnim agridi yok kaasuklarimda sanci var deyip sigaraya gelince canim istiyor icerim deyip hala sigara icmeye devam edenlere benim de hic tahammulum yokKizlar bende uzun süre sigara içtim heleki bebek olmadıkça 1 paket içtiğim günler oldu
Kimse kimseyi eleştiremez o kesin
Karar zaten sizin
Erken doğum riskini aklınızdan çıkarmayın o engel olur size
Bide onların ultrason görüntüsünü düşünüyorum hep ne kadarcik ciğerleri var ki daha onların sigara dumanı ile basetsinler
Arkadaşlar Gebeliği biraz daha ilerlemiş olanlar 24 sonrası öncesi karşılaştırabilirmisiniz 16 haftalar ile Bugünleri bizleri neler bekliyo meraktayım bu haftalarda bile epey zor ilerisi için fikir olur bu arada günaydın herkese
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah bu guzel ve zor zamanlari kolayca atlatirizSelam ben 27. Haftadayım ve artık iş yapamıyorum yemek dahi bana çok büyük bişey gibi geliyor Bakanım yok mecbur yapıyordum en sonunda acile gittik agriyla ve is yapmak yok daha çok ağrı cekceksin dedi her durumda gel dedi sen farklısin dedi agrilar için ilaçlar verdi progestan yükseltti şimdi ablamdayim hiçbişey yapmıyorum ağrı sızıda yok doğal olarak ama çok agirlastim yataktan desteksiz kalkmak ölüm uzun süre sağ sol yatilmiyor o taraf taş koymuş gibi acıyor zor yani zor yapcak bişey yok bide ben tek yumurta ikizi her an doğum riskim var dayanmaya çalışıyorum Allaha Şükür agrilarim azaldı bayagi ama ağırlık fena yürümek fena
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah bu guzel ve zor zamanlari kolayca atlatiriz
bence sen farketmemişsindir çünkü ben cuma doktora gittim hissediyorsunuz değil mi diye sordu .şekerli bişey yiyince mesela anında kıpırtılar oluyor bir adet çikolata ye soluna yat demişti bir tanıdık :) dene bakalımCanım ya biliyosun senle hemen hemen aynıyız ben 20+3 üm ve daha hiç hissetmedim :S
İnan ilerleyen haftalardan bende çok korkuyorum elim yüreğimde hareketlerim zorlaşacak diye ödüm kopuyorSelam ben 27. Haftadayım ve artık iş yapamıyorum yemek dahi bana çok büyük bişey gibi geliyor Bakanım yok mecbur yapıyordum en sonunda acile gittik agriyla ve is yapmak yok daha çok ağrı cekceksin dedi her durumda gel dedi sen farklısin dedi agrilar için ilaçlar verdi progestan yükseltti şimdi ablamdayim hiçbişey yapmıyorum ağrı sızıda yok doğal olarak ama çok agirlastim yataktan desteksiz kalkmak ölüm uzun süre sağ sol yatilmiyor o taraf taş koymuş gibi acıyor zor yani zor yapcak bişey yok bide ben tek yumurta ikizi her an doğum riskim var dayanmaya çalışıyorum Allaha Şükür agrilarim azaldı bayagi ama ağırlık fena yürümek fena
Benimde oyle canim sagdaki cosuyo soldaki ona gore daha az atiyo ama doktora gidince ikiside hareketli ve bi sorun cikmiyo cok sukurKızlar bebeklerimin birinin hareketlerini çok hissediyorum ama diğer bebeğim daha mı az hareket ediyor yada ben mi az hissediyorum bilemiyorum bazen endişeleniyorum sizdede oluyormu böyle
ayy ayni benSağolasın canım benim ikisi de erkek biri sağ alt diğeri sol üst yerleşimlisağdaki bebeğim diğer bebeğime göre daha Zıpır anası gibi öbürü de babası gibi daha sakin bazen korkutuyor anasını
canim ben 16 nin sonlarinda ufak ufak hissetmeye baslamistimKızlar bebisleri kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ben bikacgundur çok az hissediyorum.
Doğduklarında nasıl olcaklar acaba canım çok heyecanlı ve sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısıyla gelir o günlerBenimde oyle canim sagdaki cosuyo soldaki ona gore daha az atiyo ama doktora gidince ikiside hareketli ve bi sorun cikmiyo cok sukur
ayy ayni benbenimde iki erkek biri sag ust biri sol alt sagdaki fena zipir soldaki hep korkutuyo
canim ben 16 nin sonlarinda ufak ufak hissetmeye baslamistim
Tatlı şekerli de yiyorum soluma da yatıyorum ama hissetmiyorum. Salı günü doktora gidicez bakalım ne dicek !?!?bence sen farketmemişsindir çünkü ben cuma doktora gittim hissediyorsunuz değil mi diye sordu .şekerli bişey yiyince mesela anında kıpırtılar oluyor bir adet çikolata ye soluna yat demişti bir tanıdık :) dene bakalım
Çok üzüldüm ymarım en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir peki neden kaybettin sakıncası yoksa söyler misin?Merhaba hanimlar. Ben 4 ay once dogum yaptim, amma 3 gun sonra oglumu kaybettimbir kac ay sonra hamilelik dusunuyorum. Psikolojim duzelmedi amma bir saglikli evlat diliyorum Allahtan. Amma bir yandan da ikiz istiyorum esimin anne tarafinda ikizler varmis, amma kendi genimde varmi ve ya yokmu bilmiyorum. Ikiz istememim sebebi Allahtan kaybettigim melegimin ve cektigimin acinin karsiligini istiyorum sanki. Ikizler nasil olur? Bilmiyorum da. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Kızlar bişey sorucam. Bugün doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür. Haftaya 12. Hafta olacağı için tekrar çağırdı. 2 li testten bahsetti , isterseniz yapabilirsiniz dedi. Biz de çok kararsız kaldık. Çünkü sağlıklı olan bebeklerde bile olumsuz sonuçlar çıkabiliyomuş, duyduk hep. Yani boşu boşuna moral bozmasak mı diye düşünüyoruz. Sonuçta Allah korusun kötü bi sonuç çıksa aldıracak değiliz. Sizler naptınız çok merak ediyorum.
Insallah cok tesekkur ederim, inanin her dua benim icin cok onemli. Vallahi soyle soyleyeyim. Hamileligim boyunca hic problemim olmadi, tek problem ilk 3 ayda trombosit fazla degerdeydi, ilacla azalttilar. 9ay iyiydim. Son ayda ruyamda bebegimin morarip vefat ettigini gordum. Normal doguma hazirlaniyordum doktorum cati darligimin oldugunu, bebegimin n.dogum sirasinda oksijensiz kala bilecegini soyledi. Ben de sezeryan sectim. Hickimse bebekten degilde beni kaybetmekten korktu. Tansiyonum indi dogumda, oluyorum sandim ama kurtardilar. Oglum 9/10 apgarla dogdu, yarim saat sonra morarmaya basladiÇok üzüldüm ymarım en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir peki neden kaybettin sakıncası yoksa söyler misin?
Böyle duydukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim canım cevap için. Biz de doktor odasında fikrimiz değişmezse, şimdilik yaptırmayalım diyoruz.Canim ben gecen hafta devamli gidecegim dr u buldum nihayet . Bana kontrole gelecegim haftalari soyledi ve ikizlerde ikili ve uclu testlerin normal cikmadigini , yaptirmayacagini onun yerine ayrintili usg yapacagini soyledi .
Allah sana sabır versin arkadaşım. Bu çocuğunun ömrünü, olacak çocuğunun ömrüne versin. Söylenecek söz bulamıyorumInsallah cok tesekkur ederim, inanin her dua benim icin cok onemli. Vallahi soyle soyleyeyim. Hamileligim boyunca hic problemim olmadi, tek problem ilk 3 ayda trombosit fazla degerdeydi, ilacla azalttilar. 9ay iyiydim. Son ayda ruyamda bebegimin morarip vefat ettigini gordum. Normal doguma hazirlaniyordum doktorum cati darligimin oldugunu, bebegimin n.dogum sirasinda oksijensiz kala bilecegini soyledi. Ben de sezeryan sectim. Hickimse bebekten degilde beni kaybetmekten korktu. Tansiyonum indi dogumda, oluyorum sandim ama kurtardilar. Oglum 9/10 apgarla dogdu, yarim saat sonra morarmaya basladi( kalbinde sorun cikmadi, kaninda mikrop oldugunu ve trombositin cok az oldugunu ve organlarindan ic kanama verip vefat ettigini soylediler... cok kotu zamanlar gecirdim. Gercek nedir bilemiyorum ama doktorlar anne karnindayken de varmis dediler. En kotusu ben sezeryan oldum 6 ay beklememi soylediler. Dogrusu yeni bir hamilelik surecine hazir degilim, yeniden ayni heyecani yasarken uzulecegim diye..
diyorum çıktıklarında tanıyabilirim uslu olan soldaki zıpır olan sağdaki dicem diyeDoğduklarında nasıl olcaklar acaba canım çok heyecanlı ve sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısıyla gelir o günlerAllah acı ve kederlerini göstermesin yavrularımızın çok şükür bizimde soldaki ne kadar sakin gelsede bana ultrasonda çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?