2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ne güzel yazmışsın, senin bu düşüncelerin beni etkiler işte.. Empati kuruyosun çünkü.Ama az önceki arkadaşın akıl vermesi beni sadece çok bilmiş biri olduğundan güldürüyor:))

Eleştirmek için yazmadığımı söylemiştim.

Ben de sigara icen hamileleri hic bir sekilde anlamiyorum. Hamilelikle ilgili her turlu olumsuzlugu kafalarina takip yok karnim agridi yok kaasuklarimda sanci var deyip sigaraya gelince canim istiyor icerim deyip hala sigara icmeye devam edenlere benim de hic tahammulum yok

Selam ben 27. Haftadayım ve artık iş yapamıyorum yemek dahi bana çok büyük bişey gibi geliyor Bakanım yok mecbur yapıyordum en sonunda acile gittik agriyla ve is yapmak yok daha çok ağrı cekceksin dedi her durumda gel dedi sen farklısin dedi agrilar için ilaçlar verdi progestan yükseltti şimdi ablamdayim hiçbişey yapmıyorum ağrı sızıda yok doğal olarak ama çok agirlastim yataktan desteksiz kalkmak ölüm uzun süre sağ sol yatilmiyor o taraf taş koymuş gibi acıyor zor yani zor yapcak bişey yok bide ben tek yumurta ikizi her an doğum riskim var dayanmaya çalışıyorum Allaha Şükür agrilarim azaldı bayagi ama ağırlık fena yürümek fena

ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah bu guzel ve zor zamanlari kolayca atlatiriz

ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah bu guzel ve zor zamanlari kolayca atlatiriz

Amiin inşallah zaten o tekmeleri cevapları hissetmek herseye bedel onlar olmasa çekilmez o küçücük vücutlariyla oksamana seslenmene tepki veriyorlar ya dünyanın en güzel şeyi anne olmak ki hamilelikte anne olduğunu hissediyor bile insan karnını herseyden koruyosun çok ama çok güzel bir duygu ablam soruyor mutlaka yasanmasi gereken birsey diyorum anlatamıyorum çok güzel diyorum :)

Canım ya biliyosun senle hemen hemen aynıyız ben 20+3 üm ve daha hiç hissetmedim :S
bence sen farketmemişsindir çünkü ben cuma doktora gittim hissediyorsunuz değil mi diye sordu .şekerli bişey yiyince mesela anında kıpırtılar oluyor bir adet çikolata ye soluna yat demişti bir tanıdık :) dene bakalım

İnan ilerleyen haftalardan bende çok korkuyorum elim yüreğimde hareketlerim zorlaşacak diye ödüm kopuyor

Merhaba hanimlar. Ben 4 ay once dogum yaptim, amma 3 gun sonra oglumu kaybettim bir kac ay sonra hamilelik dusunuyorum. Psikolojim duzelmedi amma bir saglikli evlat diliyorum Allahtan. Amma bir yandan da ikiz istiyorum esimin anne tarafinda ikizler varmis, amma kendi genimde varmi ve ya yokmu bilmiyorum. Ikiz istememim sebebi Allahtan kaybettigim melegimin ve cektigimin acinin karsiligini istiyorum sanki. Ikizler nasil olur? Bilmiyorum da. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Kızlar bebeklerimin birinin hareketlerini çok hissediyorum ama diğer bebeğim daha mı az hareket ediyor yada ben mi az hissediyorum bilemiyorum bazen endişeleniyorum sizdede oluyormu böyle
Benimde oyle canim sagdaki cosuyo soldaki ona gore daha az atiyo ama doktora gidince ikiside hareketli ve bi sorun cikmiyo cok sukur
ayy ayni ben benimde iki erkek biri sag ust biri sol alt sagdaki fena zipir soldaki hep korkutuyo
Kızlar bebisleri kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ben bikacgundur çok az hissediyorum.
canim ben 16 nin sonlarinda ufak ufak hissetmeye baslamistim

Doğduklarında nasıl olcaklar acaba canım çok heyecanlı ve sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısıyla gelir o günler Allah acı ve kederlerini göstermesin yavrularımızın çok şükür bizimde soldaki ne kadar sakin gelsede bana ultrasonda çok iyi

Tatlı şekerli de yiyorum soluma da yatıyorum ama hissetmiyorum. Salı günü doktora gidicez bakalım ne dicek !?!?

Çok üzüldüm ymarım en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir peki neden kaybettin sakıncası yoksa söyler misin?

Canim ben gecen hafta devamli gidecegim dr u buldum nihayet . Bana kontrole gelecegim haftalari soyledi ve ikizlerde ikili ve uclu testlerin normal cikmadigini , yaptirmayacagini onun yerine ayrintili usg yapacagini soyledi .

Kizlar nasilsiniz bikac gundur yazamadim . Mide bulantilarim tam gaz devam , dramamine ilac basladim biraz hafifletti sanki , bir gun cok yorgun oluyorum , ertesi gun biraz daha toparliyorum .Bugun uzun zamandan sonra biraz magaza gezdim :)

Çok üzüldüm ymarım en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir peki neden kaybettin sakıncası yoksa söyler misin?
Insallah cok tesekkur ederim, inanin her dua benim icin cok onemli. Vallahi soyle soyleyeyim. Hamileligim boyunca hic problemim olmadi, tek problem ilk 3 ayda trombosit fazla degerdeydi, ilacla azalttilar. 9ay iyiydim. Son ayda ruyamda bebegimin morarip vefat ettigini gordum. Normal doguma hazirlaniyordum doktorum cati darligimin oldugunu, bebegimin n.dogum sirasinda oksijensiz kala bilecegini soyledi. Ben de sezeryan sectim. Hickimse bebekten degilde beni kaybetmekten korktu. Tansiyonum indi dogumda, oluyorum sandim ama kurtardilar. Oglum 9/10 apgarla dogdu, yarim saat sonra morarmaya basladi ( kalbinde sorun cikmadi, kaninda mikrop oldugunu ve trombositin cok az oldugunu ve organlarindan ic kanama verip vefat ettigini soylediler... cok kotu zamanlar gecirdim. Gercek nedir bilemiyorum ama doktorlar anne karnindayken de varmis dediler. En kotusu ben sezeryan oldum 6 ay beklememi soylediler. Dogrusu yeni bir hamilelik surecine hazir degilim, yeniden ayni heyecani yasarken uzulecegim diye..

Canim ben gecen hafta devamli gidecegim dr u buldum nihayet . Bana kontrole gelecegim haftalari soyledi ve ikizlerde ikili ve uclu testlerin normal cikmadigini , yaptirmayacagini onun yerine ayrintili usg yapacagini soyledi .
Böyle duydukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim canım cevap için. Biz de doktor odasında fikrimiz değişmezse, şimdilik yaptırmayalım diyoruz.

Allah sana sabır versin arkadaşım. Bu çocuğunun ömrünü, olacak çocuğunun ömrüne versin. Söylenecek söz bulamıyorum

Günaydın hanımlar hayırlı haftalar

diyorum çıktıklarında tanıyabilirim uslu olan soldaki zıpır olan sağdaki dicem diye tabil bilemicez belki tam tersi olur Amin bu zorlu süreçleri atlatıp bir an önce Allahın izniyle kuzucuklarımıza kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…