- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.261
Dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah size bebekleriniz ve esinizle guzel gunler nasip etsin herzaman.Allah sana sabır versin arkadaşım. Bu çocuğunun ömrünü, olacak çocuğunun ömrüne versin. Söylenecek söz bulamıyorum
Canim yok ya o nasil soz. Ben de bir hamilelik gecirdim nasil surec oldugunu biliyorum, hic dusunme bunlari. Allah seni, beni ve her anneyi herzaman mutlu etsin insallah
Amin inşallah canımCanim yok ya o nasil soz. Ben de bir hamilelik gecirdim nasil surec oldugunu biliyorum, hic dusunme bunlari. Allah seni, beni ve her anneyi herzaman mutlu etsin insallah
Hiç endişelenme canım bak gör nasıl geçicek bizde Allahın izniyle atlatıcaz bu süreçleri, bir bakmışız 9 ay geçmiş olacak, inan ki bende başlarda o kadar kötüydüm ki ilk 3 ayım kabus gibi geçti duyduklarımdan yaşadıklarımdan ötürü, ama çok şükür bu zamana kadar geldik her şey güzel olacak her zaman bunu düşünüyorum artık yoksa kötü düşüncelere sürükleniyorum dua etmekten başka bişi gelmiyo elimizdenBirini duyarız hamile derler, bi de duyarız ki doğurmuş. Benim şimdiye kadar çevremde hep böyle oldu. Şimdi kendime dönüp baktığımda bende neden öyle olmadı diye sorduğumda bu sefer şunu söylüyorum kendime. Başıma iyi şeyler geldiğinde niye benim başıma bu iyi şey geldi diye soruyor muyum? Hayır sormuyorum. O zaman kötü bir olay yaşadığımda da sormamalıyım. En azından elimden geldiği kadar hep böyle düşünmeye çalışıyorum.
M Maleyka canım çok geçmiş olsun Rabbim başka acı yaşatmasın.. arkadaşım gibi çok etkileniyorum o sebeple ilk yorumunun başını okuyabildim.. inşallah Rabbim hayırlı güzel evlatlar versin
Yok cnm ayrıntılı ultrason .3 boyutlu ultrason demek değil.ayrıntılı ultrasonda bebeklerin organları tek tek inceleniyor.genellikle zaten perinatologlar inceliyır.sen o şekilde sor hastanelere.Kızlar bu ayrıntılı ultrason 3 boyutlu mu oluyor şimdi aradım hastaneyi 3 boyutlu ultrason var muayene ücreti+20 lira dedi şaşırdım sivas medicana hastanesi bu hastane başka da özel hastane yok zaten burda kafam karıştı
canım 19+1 ken ayrıntılı bakıldı bize bir de 4 lü tarama için kan alındı o gün 2 hafta sonrasında yani 21+1 ken de ayrıntılı kalplerine bakıldı sadeceKızlar selam keyifler yerindedir inşallah ben bu ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor onu sorucaktim
Benim ikiside erkek canım 16.haftamdı sanırım biri gösterdi diğeri göstermemişti sonra ikiside erkek çıktıKızlar ben bugun sağlık ocağına gittim iğnem vardı duydum ki ilçemize uzman aile hekimi gelmiş ebemiz bi gidip görün istersen iyi bi dr. Gerekli durumlarda ultrason yapiyor dedi gittik çok güzel ilgilendi cinsiyet için bile uğraştı biri hiç müsade etmedi diğerini erkeğe benzetti o cok hareketliydi diğer i sakin bizde bi umut inşallah o bari kizdir diyoruz diğeri de kesin değil evet ama ben artık ister istemez kafayı taktım ona... :) 21.haftada ayrıntılı ultrason a git dedi. Ben üç ve dört boyutluyla bu ultrason farkı ne dedim cihaz farki var tabi bide orda uzmanlar inceler sadece bu işle ilgili oldukları için daha dogru değerlendirirler dedi ben şimdi kararsızim yine
İnşallah canım motivasyon çok gerekli gerçektende bol bol dua ve hep mutlu olmaya ihtiyaçları var yavrularımızınKızlar bu haftaya umutsuz mu başladık ne bizim be bebişlerimizin ihtiyacı olan şey moral motivasyon kendinize ve bebeklerinize güvenin hamileliğin gerektirdiği koşullara uyun dua edin ve gerisini yaradana bırakın herşey çok güzel olucak hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldurucaz umutsuzluğa yer yokkkk
oldum canım ben hatta 16 kasımda 2. doz tetanoz aşımız var aynı gün 75 lik şeker yüklememiz var bi deKızlar cuma günü randevumuz var oğluşlarımın doktor teyzeleriylebu gidişimizde şeker yüklemesi yapıcaz 50cc lik.. birde benim tetanos iğnemi sorucam hala olmadık geçmi kaldık noldu bilemedim.. zaten 28.haftamda eşimle kan uyuşmazlığı iğnemizde var.. sizde durumlar nasıl tetanoz oldunuz mu??
Kızlar cuma günü randevumuz var oğluşlarımın doktor teyzeleriylebu gidişimizde şeker yüklemesi yapıcaz 50cc lik.. birde benim tetanos iğnemi sorucam hala olmadık geçmi kaldık noldu bilemedim.. zaten 28.haftamda eşimle kan uyuşmazlığı iğnemizde var.. sizde durumlar nasıl tetanoz oldunuz mu??
Burda çoğunluk olmuş ama ben olmadım Dr gerekli görmedi bu zorunluluk Anadolu'da köylerde uygunsuz koşullarda doğum yapan anneleri korumak için yaygınlaştırıldı tarlada doğum yapmayı düşünmüyorsan olmak zorunda değilsin dedi ben de olmadım...Kızlar cuma günü randevumuz var oğluşlarımın doktor teyzeleriylebu gidişimizde şeker yüklemesi yapıcaz 50cc lik.. birde benim tetanos iğnemi sorucam hala olmadık geçmi kaldık noldu bilemedim.. zaten 28.haftamda eşimle kan uyuşmazlığı iğnemizde var.. sizde durumlar nasıl tetanoz oldunuz mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?