2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

son adet tarihi 2 ekim fakat bizim tüp bebek, tedavi ile olduğu için hesap mantığı değişiyor. 5. gün embriyosu olunca değişiyor dondurulmuş olunca değişiyor o yüzden arada kaldım
Tatlım bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Transfer tarihinden 2hafta geri gidiyosun. 5.gün embriyosuysa 2 gün daha gidiyosun. Yani transferden 16gün öncesi senin son adet tarihin sayılıyo ve ona göre hesaplanıyo

son adet tarihi 2 ekim fakat bizim tüp bebek, tedavi ile olduğu için hesap mantığı değişiyor. 5. gün embriyosu olunca değişiyor dondurulmuş olunca değişiyor o yüzden arada kaldım
Daha doğrusu senin transfer 14 ekimmiş
2 hafta geri git 30eylül
5.gün embriyosuysa 2gün daha git 28 eylül son adetin
Buna göre 6+1 sin bugün

Cnm bnmde 5. Blastokist tranferi,ama drum son adet gununu baz alıyor.çoğu drda boyle yapıyor.

O zaman senin bayağı zaman olmuş yaa.. Canlılık var mı yok mu görmesi gerekiyodu kalp atışını göremese bile. Başka doktora gitme imkanın varsa git bence. Çünkü diyorum ya ben ilk doktora senin tarihlerinden de bi kaç gün önce gitmiştim, ikisinde de canlılık var demişti.

merhaba canlar, nasılsınız? ne zamandır giremedim. artık 28 haftalık oldum çok daha zorlanıyorum tek başıma olduğum içinde yavaştan bitirmeye çalışıyorum. daha yeni ikiz hamilelere tavsiyem 20. haftanızda başlayıp 26 en geç 27 de herşeyi tamamlamaya çalışın. gerçekten çok zor oluyor. ayaklarım şişiyor, 2 dakika da yoruluyorum, arada çarpıntı oluyor, arada sancı giriyor. yani hiç bitmiyor sıkıntılar.

merhaba hoşgeldin. bende dondurulmuş 3. gün embriyosuyla hamile kaldım. ve okuduğum kadarıyla farklı hesaplamalar var. benim tüp bebek doktorum hesaplamanın şöyle olması grektiğini söylemişti. 3. gün embriyosunda transfer tarihinden önceki gün başlanarak 17 gün geriye sayılır ve son adet tarihin bulunur. bu tarih adet tarihin olmasa bile tüp bebek transferinde artık senin sat.ın olacak demişti. 5. gün embriyolarında da 19 gün geriye gidilir. dolayısıyla senin son adet tarihin 25 eylül ve bugün 6+4 günlük hamilesin. ayrıca ben kalp atışlarını 6+3 de gördüm ve 2 sn duydum. bence başka bir doktora gözükmende fayda var. muhtemelen görünür. hayırlısı olsun inşallah.

iyiyiz canım çok şükür takılıyoruz öyle kuzucuklarla aboovv o kadar mı ağırlaşılıyo 28 de yahu, bende pek bişi yok daha alışveriş namına 21.haftada doktoruma sormuştum çok erken daha alışveriş için demişti ama çokta ağırlaşmaman lazım demişti ama yavaştan başlasam iyi olacak sanırım, şu an ben 24+0 ım sen benim dönemlerimde nasıl hissediyodun canım? yani 24-28 arası çok mu değişiyo bunu kıyaslamak için soruyorum

Bencede yarin bir doktora git canım
Baska birine görün normal kadın dogumcu tek kese gördü
Aynı gün kendi doktorum hem çift kese hem bebeklerin oluştuğunu gördu
Kısaca başka bir doktora git bence de
Doktordan doktora fark var

Yalnız benim doktor transfer tarihini falan önemsemeden direk son hastalık tarihime göre hesapladı

Valla ben de uyuma çok takılmadım beğendiğim isimler koyarım defim ama kendi kendine uyumlu oldu :) Deniz ve duru
aynen bizde uyuma takılmadık ama aşırı uyum oldu gibi ama olsun en azından farklı harflerle başlıyolar Ediz ve Deniz bir de soyadımızda d ile başlayıp z ile bitiyo söylemesi güzel olsun istedik :)

Isim konusunda kararsızız zira ilk kızımda son gün fikir değiştirdim:))) ama bera ve deha koyasımız var bakalım oğluşların isimleri ne olucak

Sağolun arkadaşlar demek ki takılmakta haklıymışım, zaten beni fitil eden doktorun kalp atışlarını dinlemeye yeltenmemesiydi bir kaç saniye boyunca normal karından ultrasonla baktı 10 gün sonra gel dedi. Peki kalp atışlarını nasıl dinliyor ultrosonla karına tutarak ekrandan mı birşey yapıyor

Ama ikizlerin kalp atışı geç duyulabiliyor

Ama ikizlerin kalp atışı geç duyulabiliyor

perşembe günü tüp bebek doktoruma gidicem bakalım kaç haftalığız inşallah kalp atışlarınıda duyarız şimdilik içimi rahat tutuyorum. korkmama gerek var mı ki? doktor duyamıyorum demedi kese burda güzel 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim bakalım dedi

Bence de içini rahat tut. Doktor da çok açıklama yapmamış bence sana. Sonuçta herşey iyi demiş. Benim doktorum da kalp atışını gösterdi ama dinletmek 12. Haftaya kadar zararlı diye hiç dinletmedi daha. Dinletmeyebir o yüzden ama mutlaka görürsün. İnşaallah maaşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…