- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.321
Saol Can'ım sen öğrenemedin mi daha :) ne Zaman öğreniyorsunYoo senin çok uyumlu değil, kararında bence:) çok güzeller..
2 erkek dahaKızlar bugün bebislerimin cinsiyeti belloldu insallah 2 tane oglusum olcak:)))
hayırlısı olsun canım :) bizde de iki erkek var :)Kızlar bugün bebislerimin cinsiyeti belloldu insallah 2 tane oglusum olcak:)))
Geçen cumartesi gittiğimde birini kıza benzetiyorum sanki ama diğeri için bişey sÖylemek zor, daha küçükler dedi. Bakalım Allah izin verirse belki bu hhafta söyler .Saol Can'ım sen öğrenemedin mi daha :) ne Zaman öğreniyorsun
Tesekkur ederim canım :) güzel bişiy kardeş kardeş büyürler:)hayırlısı olsun canım :) bizde de iki erkek var :)
Günaydın kızlar :)
Amin canım2 erkek daha) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kilo olarak çok agırlaşmadım ama gerçekten çok zor oluyor. bence de artık başlaman daha iyi olur. 25 haftalık olmuşsuniyiyiz canım çok şükür takılıyoruz öyle kuzucuklarlaaboovv o kadar mı ağırlaşılıyo 28 de yahu, bende pek bişi yok daha alışveriş namına 21.haftada doktoruma sormuştum çok erken daha alışveriş için demişti ama çokta ağırlaşmaman lazım demişti ama yavaştan başlasam iyi olacak sanırım, şu an ben 24+0 ım sen benim dönemlerimde nasıl hissediyodun canım? yani 24-28 arası çok mu değişiyo bunu kıyaslamak için soruyorum
gözünaydın canım. maşallah 2 erkek annesi çok bu sene sankiKızlar bugün bebislerimin cinsiyeti belloldu insallah 2 tane oglusum olcak:)))
hmm evet haklısın canım, şimdiden 1 saatte pilim bitiyo zaten dışarı çıkınca gittiğim her mağazada oturcak yer arıyorumkilo olarak çok agırlaşmadım ama gerçekten çok zor oluyor. bence de artık başlaman daha iyi olur. 25 haftalık olmuşsunyanında yardımcı olacak biri varsa biraz daha rahat olursun zaten. aslında çok fark yok sadece daha yoğun hissediyorum. yani 24. haftada da çabuk yoruluyordum şimdi de öyle ama etkisi daha fazla oluyor. kamyon çarpmış gibi hissediyorum. gece sık sık wc kalkmaya başladım. uykum bölünüyor bu da tüm günüme yansıyor. nefes alıp vermem zorluyor. yemek yerken bile durup durup nefesimi çevirmeye çalışıyorum. çok yorulduğumda göbeğim sertleşiyor. arada sancı giriyor vs. ufak tefek şeylerde var ama bunlar yoğunlukta.
Ne kadar sürede bir gidiyorsun doktora pekiGeçen cumartesi gittiğimde birini kıza benzetiyorum sanki ama diğeri için bişey sÖylemek zor, daha küçükler dedi. Bakalım Allah izin verirse belki bu hhafta söyler .
Elini çabuk tut :) aynen bende öyle çabuk yoruluyorum ileriki haftalarda olan arkadaşlar 27.haftaya kadar tamamlayın diyorlar bende acele acele alıyorum bakalımhmm evet haklısın canım, şimdiden 1 saatte pilim bitiyo zaten dışarı çıkınca gittiğim her mağazada oturcak yer arıyorumo göbişteki aradaki sertleşme bende de oluyo demek yorulduğumdan yatınca ya da bacaklarımı uzatıp dinlenince geçiyo, dikkat etmek lazım böyle şeylere, ben çok geçe bırakmayım o zaman ilk bi neler alacağımı liste yapmam lazım çünkü hiç bişi bilmiyorum kendimi komple annelere de bırakmak istemiyorum seçmek için
neler alıyosun canım aldıklarını bir kısa geçebilirmisin sana zahmet bilgim olsunElini çabuk tut :) aynen bende öyle çabuk yoruluyorum ileriki haftalarda olan arkadaşlar 27.haftaya kadar tamamlayın diyorlar bende acele acele alıyorum bakalım
Sağol canım evet ya sanırım öyle:)gözünaydın canım. maşallah 2 erkek annesi çok bu sene sanki
canım zaten büyüklere bıraktık mı işin altından pek kalkamayız gibi geliyor. ben ikiz annelerin topiğini okudum tecrübe de oluyor neticede.hmm evet haklısın canım, şimdiden 1 saatte pilim bitiyo zaten dışarı çıkınca gittiğim her mağazada oturcak yer arıyorumo göbişteki aradaki sertleşme bende de oluyo demek yorulduğumdan yatınca ya da bacaklarımı uzatıp dinlenince geçiyo, dikkat etmek lazım böyle şeylere, ben çok geçe bırakmayım o zaman ilk bi neler alacağımı liste yapmam lazım çünkü hiç bişi bilmiyorum kendimi komple annelere de bırakmak istemiyorum seçmek için
Kızlar iyi akşamlar aramızda isimlere karar veren var mı?
arkadaşlar hepinize merhabalar, tüp bebek yöntemiyle bende ikizlerime hamileyim. Aklıma takılan bir kaç soru var bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 14 ekim tarihinde 2 tane dondurulmuş blastokist embriyosu yerleştirildi. Keseleri gördük 2 side orda doktorum gayet sağlıklı duruyorlar bir problem yok dedi hatta kese boyutları 1.5 cm civarında dedi. Kalp atışları için 10 gün sonraya randevu verdi. Ben internetten tüp bebekte gebelik haftası hesaplayınca 6+4 haftalığım fakat doktorum ( tüp bebek doktoru değil normal kadın doğumcu) 4-5 haftalık gibi dedi net konuşmadı. ben kalp atışlarını duyarız derken 10 gün sonra gelin dedi çıktık. bide işte önce hayat belirtisi görmemiz lazım bakalım keselerin içinde canlı var mı gibi şeyler söyledi ikilemde kaldım. ben şimdi kaç haftalık gebeyim ikizlerde kalp atışları ne zaman görülüyor bilgisi olan var mı? yok yere sıkıntı yaptım kendime
arkadaşlar hepinize merhabalar, tüp bebek yöntemiyle bende ikizlerime hamileyim. Aklıma takılan bir kaç soru var bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 14 ekim tarihinde 2 tane dondurulmuş blastokist embriyosu yerleştirildi. Keseleri gördük 2 side orda doktorum gayet sağlıklı duruyorlar bir problem yok dedi hatta kese boyutları 1.5 cm civarında dedi. Kalp atışları için 10 gün sonraya randevu verdi. Ben internetten tüp bebekte gebelik haftası hesaplayınca 6+4 haftalığım fakat doktorum ( tüp bebek doktoru değil normal kadın doğumcu) 4-5 haftalık gibi dedi net konuşmadı. ben kalp atışlarını duyarız derken 10 gün sonra gelin dedi çıktık. bide işte önce hayat belirtisi görmemiz lazım bakalım keselerin içinde canlı var mı gibi şeyler söyledi ikilemde kaldım. ben şimdi kaç haftalık gebeyim ikizlerde kalp atışları ne zaman görülüyor bilgisi olan var mı? yok yere sıkıntı yaptım kendime
Ben de uyumlu isim düşünmeyenlerdenim.
Kararsısız. Elimizde 4 isim var. Olmadı ikişer isim koyalım diyoruz ama çocuklar zaten ikiz hem de tek yumurta yani tıpa tıp benzeyecekler tipleri zaten karışacak e bi de ikişer isim çok karmaşık mı olur kararsızım.
İlk öğrendiğimiz zaman haftada bir gittim bi de lekelenmem oldu diye. En son 2 hafta sonra çağırdı işte 11. Haftaydı cumartesi günü. 12. Hafta da mutlaka görmeliyim dedi, heralde kan testi falan yopıcak, 2 li testi konuşucak. Bu cumartesi tekrar gidicez. Sonra Ayda bir geliceksin artık dedi. İnşaallah bi problem olmazsa:)bi de biz bir ay nasıl dayanıcaksak heralde arada kaçamak yapabilirim:) sen nasıl gidiyodun ilk zamanlar?Ne kadar sürede bir gidiyorsun doktora peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?