- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.361
Benim çift yumurta canimm kafa kafaya uyuyorlarKızlar kocacim soruyor şimdi bu çocuklar birbirine deymiyor mu ? Ben bilmiyorum dedim siz cvp verir misiniz
Çok uzunmuş yaa:)) biz iki haftaya zor dayandık, doktor bile dalga geçiyo artık bizle:) Bu haftadan sonra 1 ay dicek bakalım napıcaz:)Ben 3 haftada bir gidiyorum hep bir değişiklik yok en başından beri böyle extreme durumlarda arıyorum ya da gidiyorum
Tek kesede olduğu için gozukmemis ikinci bebek dedinya canım ben de hikayemi bi anlatiyim lütfen ben de adetim geçti zaten hissediyordum içime doğdu sanki idrar testiyle evde hamis olduğumu öğrendim iki gün sonra sağlık ocağında idrar kan testi yapildi evet hamişsin dediler ben ilk gebeliğimde çok dr.a gittim bunda daha az stresli bi gebelik diledim inanin akışına bırakmak her zaman çok iyi geliyor kötü düşünceler e muhakkak kapiliyoruz ancak ilk gebelik tecrubemle daha sakindim 7. Haftam bitmişti belkide kalp atışı da duyariz diye dr.a ilk kez gittim bu arada dr.a keyiften gitmemezlik değil eşim polis Şark gorevindeyiz izinler kapali bu en kötü zamanlarda ilçede ultrason yok merkez 70 km falan filan acele etmeyelim dedik .sonra dr. Bakti demiştim ya kilolu biriyim keseyi gördü tamam iki hafta sonra kall atışı dinleyelim dedi 5haftalik filan diyo ilk gebelikte de böyle denilmişti önemsemedim ok dedik gel gelelim biz yine gidemedik sonra ben 12. Haftamdayken ailemin yanina gittim annem ve ben dr.un yanina girdik babam dışarıda dr. Inceliyorda inceliyor bi bakiyorum çocuk bi pozisyon da bi bakıyorum başka aaa dedim ne hareketli dr daha bişey demiyor çocuklar iyi dedi ben bi saf saf bakmişim ikizlerin var biliyosun dimi dedi ben birden dogrulup gerçekten mi diyebildim anında insan aglayabiliyormus o an gördüm annem de yazik anlamamis cinsiyet belli oldu kiz dedi ben ona bu kadar tepki verdim saniyormusişte böyle Allah bi başka tat daha ekledi üstüne ben de acaba diyorum benimkilerde mi tek yumurta dir ki ondan görmedi dr. Iki kese falan inanin bi bilgim yok dr.a sorunca bu ilk haftalarda takiple anlaşılırdi dedi ama ayrıntılı ultrason da belkianlasilir dedi bizde merak ediyoruz tabi hayırlısı olsun artık inşallah. ..uzattim k.bakmayin
Tek kesede olduğu için gozukmemis ikinci bebek dedinya canım ben de hikayemi bi anlatiyim lütfen ben de adetim geçti zaten hissediyordum içime doğdu sanki idrar testiyle evde hamis olduğumu öğrendim iki gün sonra sağlık ocağında idrar kan testi yapildi evet hamişsin dediler ben ilk gebeliğimde çok dr.a gittim bunda daha az stresli bi gebelik diledim inanin akışına bırakmak her zaman çok iyi geliyor kötü düşünceler e muhakkak kapiliyoruz ancak ilk gebelik tecrubemle daha sakindim 7. Haftam bitmişti belkide kalp atışı da duyariz diye dr.a ilk kez gittim bu arada dr.a keyiften gitmemezlik değil eşim polis Şark gorevindeyiz izinler kapali bu en kötü zamanlarda ilçede ultrason yok merkez 70 km falan filan acele etmeyelim dedik .sonra dr. Bakti demiştim ya kilolu biriyim keseyi gördü tamam iki hafta sonra kall atışı dinleyelim dedi 5haftalik filan diyo ilk gebelikte de böyle denilmişti önemsemedim ok dedik gel gelelim biz yine gidemedik sonra ben 12. Haftamdayken ailemin yanina gittim annem ve ben dr.un yanina girdik babam dışarıda dr. Inceliyorda inceliyor bi bakiyorum çocuk bi pozisyon da bi bakıyorum başka aaa dedim ne hareketli dr daha bişey demiyor çocuklar iyi dedi ben bi saf saf bakmişim ikizlerin var biliyosun dimi dedi ben birden dogrulup gerçekten mi diyebildim anında insan aglayabiliyormus o an gördüm annem de yazik anlamamis cinsiyet belli oldu kiz dedi ben ona bu kadar tepki verdim saniyormusişte böyle Allah bi başka tat daha ekledi üstüne ben de acaba diyorum benimkilerde mi tek yumurta dir ki ondan görmedi dr. Iki kese falan inanin bi bilgim yok dr.a sorunca bu ilk haftalarda takiple anlaşılırdi dedi ama ayrıntılı ultrason da belkianlasilir dedi bizde merak ediyoruz tabi hayırlısı olsun artık inşallah. ..uzattim k.bakmayin
Canım ben joker Bebek mağazasının yenidoğan alışveriş listesi var ona göre alıyorum daha doğrusu hepsini almıyorum bazıları saçma ihtiyaçlar :) ama aşağıdaki işaretlediklerim aldıklarım :)neler alıyosun canım aldıklarını bir kısa geçebilirmisin sana zahmet bilgim olsun
benimde 23+1 iken 27-28 cm civarındalardı biri 463 gr biri 486 gr.dı en başından beri bir hafta gerideydik, ama sorun olmayacağını söyledi doktorum ama çok büyük ihtimal döllendikleri haftayı düşündüğümde onunla eş zamanlı bence,çok şükür bu haftaya kadar sorunsuz geldik ama başlarda duyduklarımdan aşırı etkilendim bu doktorumu bulana kadar ağlamadığım gün yoktu haliyle korkularımdan ötürü alışveriş az az yaptık odalarını beğendik ama hala sipariş vermeye cesaret edemiyoruz.bir sonraki kontrolümüzde 27+3 olacaz inşallah sonrada daha sık kontrollerimiz olacak 30 dan sonra yasal hakkım başlıyo direkt izne ayrılcam 34 ü atlatmamız lazım en azından dedi doktorum 28 den sonra kritik haftalar başlıyo kiloları arasındaki farklar o zamanlar çoğalabiliyo dedi tek yumurtaların bakalım hayırlısıyla o haftaları atlatmak için dua ediyorum.
Estağfurullah canm ne kusuru . Seninde Hikayen güzelmiş inan doktora gitme kısmı benimki daha kötü eşimle ilk başlarda gidebiliyoduk şansımiza hafta sonu çalışınca hafta ici izinli olduğu için sonralarda hep kendim gitmek zorunda kaldım izin vermediler yada babamla gittim eşim bir kere göremedi yani hareket halinde iken bebeklerimizi e ilk aylarda yoktu zaten doktorun doğru demiş benim işte 8. Haftada belli oldu ikiz olduğu ve tek yumurta olduğu ilk zamanlar belli oluyomus yani çünkü sonradan devlete başladım ilk gittiğimde hep ben diyodum tek yumurta diye tek kesemi ilk basta goruldumu yani diye soruyolardi evet diyodum seninde iki kız mi yani? :) neguzel hayurlisiyla Allah dogumlarini gormeyide nasip etsin inşallah
Çok iyi yapmışsın canım hem de markalarını da söylemişsin. Daha aklına gelen varsa yaz valla hatta yazmak isteyenler yazsın benim gibi tecrübesizlere.. Çookk teşekkür ederim kendi adıma
rica ederim kızlar. aklıma geldikçe yazarım. herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırarak aldım. sizde şampuan ve ateş ölçer hakkında araştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim, yoksa 1 aydır karar verebilmiş değilim.oooo süper bilgi canım çoook teşekkür ederim
canım hayırdır iyisiniz dimi?
rica ederim kızlar. aklıma geldikçe yazarım. herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırarak aldım. sizde şampuan ve ateş ölçer hakkında araştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim, yoksa 1 aydır karar verebilmiş değilim.
bu arada burun aspiratörü olarak otri bebe
Cinsiyet belli değil henüz inşallah dediğin gibi olur yada bi kiz bi erkek bi oğlum var benim 3 yaşında kiz evladi da tatmak istiyoruz inşallah ama iki gün önce dr. Birini bi saniye görür gibi oldunm erkek gibi dedi eğer şimdi bi de tek yumurtaysa iki erkek olabilir gerçekten tatmiş biri olarak erkek evladin tadını anlatamam size bütün evlatlar değerli tatlı Allah acilarini göstermesin inşallah Amiinnnn
Allah razı olsun canım iyi dileklerin için aslında neler yaşadın o bebişleri 1yasina gelene kadar dinlemek isterdim eminim butda bi çok arkadaşimda hemfikir benimle ben ikinci gebeligimi yasamama rağmen herşey i ilkmis gibi hissediyorum be acayip farklı hisler içindeyim açıkçası etraf müthiş kötü şeyler söylüyor çok zor olucak napicaksin falan eminim kolay değil ama hiç bir güzellige fedakarlık olmadan sahip olunmuyor dimi şimdiden mutlu yıllara güzel günler görün inşallah[/QUOTE][/QUOTE="doubleanne, post: 43498329, member: 594129"]Görünce yazmadan geçemedim... Geçen yıl bu zamanlar bende heyecanla bebeklerimi bekliyordum.o günlerim geldi aklıma :) 3 gün sonra 1 yaşına giriyorlar^^
İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
Evet 5 kişilik bi aile olduk bir anda :) kızım 5 yaşında.ben 36+0 da doğum yaptım bende gebelik kolestazı çıktı o yüzden erken alındı aslında doğum falan başlamamıştı yani.2440 ve 2360 gr doğdular.birtanesi 15 gün kuvözde kaldı solunum problemi vardı, o günler en zor günlerdi bu günümüze bin şükür.kuvözde kalanı mideye hortum salarak beslemişler o yüzden emme refleksi diye bişey yoktu oğlumda yavaş yavaş öğrendi.diğeri kuvözde kalmadı ama onuda asla uyandıramıyordum 30 cc sütü 45 dakikada ağzına damlata damlata içirirdim.hala daha uykucudur :) o hiç emmedi beni 6 ay sağarak verdim, diğer kuvözde kalan oğlumda sonradan çok güzel emmeye başladı ama sutum 6 aydan sonra bitti3cocuk mu var simdi yani1 numara kaç yaşında bi de erken doğabiliyor dedin ya kaç haftalikti senin doğumun
Görünce yazmadan geçemedim... Geçen yıl bu zamanlar bende heyecanla bebeklerimi bekliyordum.o günlerim geldi aklıma :) 3 gün sonra 1 yaşına giriyorlar^^
benim oğlum çok düşkün bana evetOTE="Becuu, post: 43498154, member: 683063"]İnşallah hayırlısı olsun canım bende iki kız geçiyo du gönlümden ama iki oglusum olacak inşallah sonra dedim kızı erkeği ne farkeder yeterki hayırlı evlat olsunlar ki erkekler annelerine düskün oluyomus diye duydum bu beni daha mutlu etti ne yalan söyleyeyim :)) buarada 3 yasindaymis oğlun zor olmuyormu bu halde onunla ilgilenmek Allah güç kuvvet versin
tamam canım yazarım mutlaka, ateş ölçer için marka olarak bilmyorum ama uzaktan ölçenler en kullanışlı olanmış öyle tercih edicem bende inşallahrica ederim kızlar. aklıma geldikçe yazarım. herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırarak aldım. sizde şampuan ve ateş ölçer hakkında araştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim, yoksa 1 aydır karar verebilmiş değilim.
bu arada burun aspiratörü olarak otri bebe
ne güzel ya maşallah oğluşlarınıza :) darısı bizlere inşallah, tek yumurta mı çift yumurta mı ikizleriniz?Görünce yazmadan geçemedim... Geçen yıl bu zamanlar bende heyecanla bebeklerimi bekliyordum.o günlerim geldi aklıma :) 3 gün sonra 1 yaşına giriyorlar^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?