2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Estağfurullah canm ne kusuru . Seninde Hikayen güzelmiş inan doktora gitme kısmı benimki daha kötü eşimle ilk başlarda gidebiliyoduk şansımiza hafta sonu çalışınca hafta ici izinli olduğu için sonralarda hep kendim gitmek zorunda kaldım izin vermediler yada babamla gittim eşim bir kere göremedi yani hareket halinde iken bebeklerimizi e ilk aylarda yoktu zaten doktorun doğru demiş benim işte 8. Haftada belli oldu ikiz olduğu ve tek yumurta olduğu ilk zamanlar belli oluyomus yani çünkü sonradan devlete başladım ilk gittiğimde hep ben diyodum tek yumurta diye tek kesemi ilk basta goruldumu yani diye soruyolardi evet diyodum seninde iki kız mi yani? :) neguzel hayurlisiyla Allah dogumlarini gormeyide nasip etsin inşallah

Estağfurullah canm ne kusuru . Seninde Hikayen güzelmiş inan doktora gitme kısmı benimki daha kötü eşimle ilk başlarda gidebiliyoduk şansımiza hafta sonu çalışınca hafta ici izinli olduğu için sonralarda hep kendim gitmek zorunda kaldım izin vermediler yada babamla gittim eşim bir kere göremedi yani hareket halinde iken bebeklerimizi e ilk aylarda yoktu zaten doktorun doğru demiş benim işte 8. Haftada belli oldu ikiz olduğu ve tek yumurta olduğu ilk zamanlar belli oluyomus yani çünkü sonradan devlete başladım ilk gittiğimde hep ben diyodum tek yumurta diye tek kesemi ilk basta goruldumu yani diye soruyolardi evet diyodum seninde iki kız mi yani? :) neguzel hayurlisiyla Allah dogumlarini gormeyide nasip etsin inşallah

neler alıyosun canım aldıklarını bir kısa geçebilirmisin sana zahmet bilgim olsun
Canım ben joker Bebek mağazasının yenidoğan alışveriş listesi var ona göre alıyorum daha doğrusu hepsini almıyorum bazıları saçma ihtiyaçlar :) ama aşağıdaki işaretlediklerim aldıklarım :)

Eklentiler

• image.webp
    57 KB · Görüntüleme: 101

Doğru söylemiş canım kilo konusunda doktorun bak ikiz doğuran arkadaslardan görüyorum hep daha dün doğum yapan kızı 1.650 gr oğlu 2200 mu ne doğdu ama kızın bir sorunu yok oğlunun solunum sıkıntısı var ikiside kuvezde kız kilo alsın diye oğlan solunum cihazına bağlı düşün yani kilolariyla sağlığın hiç bir bağlantısı yok ki bana bu zamana kadar hiç söylemedi ler pek de merak etmedim çünkü benim için sağlıklari daha önemli bi sorun yok dedikletinde zaten dünyalar benim oluyor benimde tam haftaya kontrolum :)) hayırlı haberlerle inşallah hepimiz

Cinsiyet belli değil henüz inşallah dediğin gibi olur yada bi kiz bi erkek bi oğlum var benim 3 yaşında kiz evladi da tatmak istiyoruz inşallah ama iki gün önce dr. Birini bi saniye görür gibi oldunm erkek gibi dedi eğer şimdi bi de tek yumurtaysa iki erkek olabilir gerçekten tatmiş biri olarak erkek evladin tadını anlatamam size bütün evlatlar değerli tatlı Allah acilarini göstermesin inşallah Amiinnnn

Çok iyi yapmışsın canım hem de markalarını da söylemişsin. Daha aklına gelen varsa yaz valla hatta yazmak isteyenler yazsın benim gibi tecrübesizlere.. Çookk teşekkür ederim kendi adıma

oooo süper bilgi canım çoook teşekkür ederim

canım hayırdır iyisiniz dimi?
rica ederim kızlar. aklıma geldikçe yazarım. herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırarak aldım. sizde şampuan ve ateş ölçer hakkında araştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim, yoksa 1 aydır karar verebilmiş değilim.
bu arada burun aspiratörü olarak otri bebe

Ates olcer tabanca gibi olanlardan alin deneyerek alin hizli bi sekilde ve pespese olcu yapabilsin

İnşallah hayırlısı olsun canım bende iki kız geçiyo du gönlümden ama iki oglusum olacak inşallah sonra dedim kızı erkeği ne farkeder yeterki hayırlı evlat olsunlar ki erkekler annelerine düskün oluyomus diye duydum bu beni daha mutlu etti ne yalan söyleyeyim :)) buarada 3 yasindaymis oğlun zor olmuyormu bu halde onunla ilgilenmek Allah güç kuvvet versin

[/QUOTE="doubleanne, post: 43498329, member: 594129"]Görünce yazmadan geçemedim... Geçen yıl bu zamanlar bende heyecanla bebeklerimi bekliyordum.o günlerim geldi aklıma :) 3 gün sonra 1 yaşına giriyorlar^^
İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..[/QUOTE]
Allah razı olsun canım iyi dileklerin için aslında neler yaşadın o bebişleri 1yasina gelene kadar dinlemek isterdim eminim butda bi çok arkadaşimda hemfikir benimle ben ikinci gebeligimi yasamama rağmen herşey i ilkmis gibi hissediyorum be acayip farklı hisler içindeyim açıkçası etraf müthiş kötü şeyler söylüyor çok zor olucak napicaksin falan eminim kolay değil ama hiç bir güzellige fedakarlık olmadan sahip olunmuyor dimi şimdiden mutlu yıllara güzel günler görün inşallah

OTE="Becuu, post: 43498154, member: 683063"]İnşallah hayırlısı olsun canım bende iki kız geçiyo du gönlümden ama iki oglusum olacak inşallah sonra dedim kızı erkeği ne farkeder yeterki hayırlı evlat olsunlar ki erkekler annelerine düskün oluyomus diye duydum bu beni daha mutlu etti ne yalan söyleyeyim :)) buarada 3 yasindaymis oğlun zor olmuyormu bu halde onunla ilgilenmek Allah güç kuvvet versin[/QUOTE]
benim oğlum çok düşkün bana evet 8 Kasım da 3 bitti daha o hiç buyumedi gözümde inanin ama zaten hiç büyümiycekler biz ona bi kardeş arkadaş istedik Allah bize iki tane birden nasip etti çok şükür ilk duyduğum zamanlar oğluma çok büyük bir kötülük ettiğimizi düşündüm ama şimdi iyiki diyorum ama zorlanıyorum çok kucak istiyor adı semih onur ♥ ona hamileyken nasıl Dikkat ederdim şimdi mecbur kucagada aliyorum peşinden de koşuyorum Allah im sağlık güç kuvvet versin inşallah

Allah razı olsun canım iyi dileklerin için aslında neler yaşadın o bebişleri 1yasina gelene kadar dinlemek isterdim eminim butda bi çok arkadaşimda hemfikir benimle ben ikinci gebeligimi yasamama rağmen herşey i ilkmis gibi hissediyorum be acayip farklı hisler içindeyim açıkçası etraf müthiş kötü şeyler söylüyor çok zor olucak napicaksin falan eminim kolay değil ama hiç bir güzellige fedakarlık olmadan sahip olunmuyor dimi şimdiden mutlu yıllara güzel günler görün inşallah[/QUOTE]
Sağol canım inşallah sizlerde görürsünüz bu günleri :) benimde ikinci gebeliğimdi fakat ikiz olduğunu öğrendiğimde içime bi kaygı yerleşti ve doğum yapana kadar geçmedi.Tek bebek hiç bişeymiş gerçekten bunu anladım ama o tempoya yoğunluğa şuan o kadar alıştım ki artık zor gelmiyor.O kadar güzeller ki yeterki iyi olsunlar diye elinden gelenin fazlasını yapmak istiyor insan, gülüşleri birbirleriyle kıkırdamaları birbirlerini gaza getirip yaramazlık yapmalarını izlemek inan çok keyifli, ikiz bebek sahibi olduğumuz için çoook şanslıyız rabbime şükürler olsun gerçekten tadılması gereken bi duygu.herkese nasip olmayan.
Eğer tek bakacaksan gerçekten sabırlı olman gerek, ben hala annemi çağırıyorum gündüzleri olsun nefes alabilmek için.çocuklara tek bakmaya alıştım ama ikizlerle yalnız dışarı çıkmak neredeyse imkansız, sürekli evde olmakta çok bunaltıcı oluyor, bu yüzden insan birine ihtiyaç duyuyor mecburen.Doğumdan sonra ilk aylar zorlanabilirsin, genellikle ikizler erken doğuyor ve emmekte güçlük çekiyorlar, bu yüzden sağıp vermen gerekebilir.ama yanında biri olacaksa hiç korkma, benim kayınvaldem 2 ay yanımda kaldı.daha sonrada annem gündüzleri gelip gitti her gün.bu yönden ben gerçekten şanslıyım kabul ediyorum :) yalnız benim oğlanların biri inanılmaz mızmız ve kucakçı o beni çok yoruyor doğduğundan beri böyle, diğeri de çok hareketli ve yaramaz :) umarım seninkiler sakin uslu annelerini üzmeyen bebişler olurlar, rabbim hayırlı doğumlar versin canım, sormak istediğin ne varsa cevaplamaya çalışırım^^

3cocuk mu var simdi yani 1 numara kaç yaşında bi de erken doğabiliyor dedin ya kaç haftalikti senin doğumun

3cocuk mu var simdi yani 1 numara kaç yaşında bi de erken doğabiliyor dedin ya kaç haftalikti senin doğumun
Evet 5 kişilik bi aile olduk bir anda :) kızım 5 yaşında.ben 36+0 da doğum yaptım bende gebelik kolestazı çıktı o yüzden erken alındı aslında doğum falan başlamamıştı yani.2440 ve 2360 gr doğdular.birtanesi 15 gün kuvözde kaldı solunum problemi vardı, o günler en zor günlerdi bu günümüze bin şükür.kuvözde kalanı mideye hortum salarak beslemişler o yüzden emme refleksi diye bişey yoktu oğlumda yavaş yavaş öğrendi.diğeri kuvözde kalmadı ama onuda asla uyandıramıyordum 30 cc sütü 45 dakikada ağzına damlata damlata içirirdim.hala daha uykucudur :) o hiç emmedi beni 6 ay sağarak verdim, diğer kuvözde kalan oğlumda sonradan çok güzel emmeye başladı ama sutum 6 aydan sonra bitti

Amiin inşallah:) . Sizede hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum nice mutlu yıllara hep beraber Allahım hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.. bende iki oglusumu bekliyorum inşallah 28 in icindeyim tek yumurta ikizleri kimsem yok yardım edecek mecbur kendim yapmaya çalışıyorum işleri ama artık göbeğim izin vermiyor çok ağrılarım var gece bile ağrım sizim oluyor ilaç kullanıyorum ama fayda yok zaten doktorlar her an hersey olabilir diyorlar hazirlikliyim bakalım insallah dayanirlar tek başıma bakıcam bu mümkün değilmi gözüm çok korkuyor dua ediyorum hep Allah dağına göre kar verirmiş inşallah beni fazla zorlamayan uslu bebekler olurlar duadan başka çaremiz yok

benim oğlum çok düşkün bana evet 8 Kasım da 3 bitti daha o hiç buyumedi gözümde inanin ama zaten hiç büyümiycekler biz ona bi kardeş arkadaş istedik Allah bize iki tane birden nasip etti çok şükür ilk duyduğum zamanlar oğluma çok büyük bir kötülük ettiğimizi düşündüm ama şimdi iyiki diyorum ama zorlanıyorum çok kucak istiyor adı semih onur ♥ ona hamileyken nasıl Dikkat ederdim şimdi mecbur kucagada aliyorum peşinden de koşuyorum Allah im sağlık güç kuvvet versin inşallah[/QUOTE]

Amiin inşallah ya ben bu halde iken yani çocuğum olmadığı halde çok ama çok zorlanıyorum hemen ağrım başlıyor en ufak biseyde seni düşünemiyorum gerçekten Allah 2 kat yardım etsin çocuğu olanlara. Buarada maşallah oglusuna :)

tamam canım yazarım mutlaka, ateş ölçer için marka olarak bilmyorum ama uzaktan ölçenler en kullanışlı olanmış öyle tercih edicem bende inşallah
ne güzel ya maşallah oğluşlarınıza :) darısı bizlere inşallah, tek yumurta mı çift yumurta mı ikizleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…