- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.401
Haydi maaşallah:) bugünkü doktorum ne dedi peki?? Geçen gittiğin doktor geçiştirmiş de mi? Baksana 2 günde mi kalbi atacak sanki:)arkadaşlar şükürler olsun ki bugün bebeklerimin kalp atışlarını duyduk maşallahları var
Ya Can'ım inan maximum 2,500 kg dedi doktorumuz ama ikizler küçük doğmasına rağmen çok çabuk toparlıyorlarmış 1 ay gibi bir süredeŞimdi Allah izin verirse o günleri görürsek , bizim bebekler ikiz diye illaki prematüre mi doğacaklar? Yani ilk kıyafetlerini öyle mi alıcaz?
Haydi maaşallah:) bugünkü doktorum ne dedi peki?? Geçen gittiğin doktor geçiştirmiş de mi? Baksana 2 günde mi kalbi atacak sanki:)
Hayırlı olsun :) valla bende vazgeçemedim tüp bebek doktorumdan herşeyi inceliyor en ince ayrıntısına kadarbugün transferden sonra ilk kez tüp bebek doktoruma gidebildim. o sağolsun uzun uzun anlatır her ayrıntıyı inceler filan orda duyduk. yaşadığım şehirde gittiğim kadın doğumcu hakikatten duymak için yeltenmemiş ama adamda haklı, sen demiştin dimi arkadaşım adet tarihinden itibaren sayılıyor diye, ben 7 haftalığım derken 5+6 çıktık. zaten tüp bebek doktorumda alttan muayneyle duydu seslerini, senin anlayacağın doktorların bir kabahati yok eşşeklik bende
Yok ben dememiştim, transfer tarihine göre 6+4 hesaplamıştım. Amaaaann duymuşsun ya önemli olan o:)bugün transferden sonra ilk kez tüp bebek doktoruma gidebildim. o sağolsun uzun uzun anlatır her ayrıntıyı inceler filan orda duyduk. yaşadığım şehirde gittiğim kadın doğumcu hakikatten duymak için yeltenmemiş ama adamda haklı, sen demiştin dimi arkadaşım adet tarihinden itibaren sayılıyor diye, ben 7 haftalığım derken 5+6 çıktık. zaten tüp bebek doktorumda alttan muayneyle duydu seslerini, senin anlayacağın doktorların bir kabahati yok eşşeklik bende
Gozun aydin :)arkadaşlar şükürler olsun ki bugün bebeklerimin kalp atışlarını duyduk maşallahları var
bugün transferden sonra ilk kez tüp bebek doktoruma gidebildim. o sağolsun uzun uzun anlatır her ayrıntıyı inceler filan orda duyduk. yaşadığım şehirde gittiğim kadın doğumcu hakikatten duymak için yeltenmemiş ama adamda haklı, sen demiştin dimi arkadaşım adet tarihinden itibaren sayılıyor diye, ben 7 haftalığım derken 5+6 çıktık. zaten tüp bebek doktorumda alttan muayneyle duydu seslerini, senin anlayacağın doktorların bir kabahati yok eşşeklik bende
İnşallah amin :) tek başına bakanlar da var tabi ama bebeklerle alakalı sanırım zor yada kolay olması,umarım seninkiler uslu olur seni hiç üzmezler ama doğumdan sonra ilk aylar birinin yardımcı olması çok çok iyi olurAmiin inşallah:) . Sizede hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum nice mutlu yıllara hep beraber Allahım hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.. bende iki oglusumu bekliyorum inşallah 28 in icindeyim tek yumurta ikizleri kimsem yok yardım edecek mecbur kendim yapmaya çalışıyorum işleri ama artık göbeğim izin vermiyor çok ağrılarım var gece bile ağrım sizim oluyor ilaç kullanıyorum ama fayda yok zaten doktorlar her an hersey olabilir diyorlar hazirlikliyim bakalım insallah dayanirlar tek başıma bakıcam bu mümkün değilmi gözüm çok korkuyor dua ediyorum hep Allah dağına göre kar verirmiş inşallah beni fazla zorlamayan uslu bebekler olurlar duadan başka çaremiz yok
Çift yumurta ikizleri benimkiler :)tamam canım yazarım mutlaka, ateş ölçer için marka olarak bilmyorum ama uzaktan ölçenler en kullanışlı olanmış öyle tercih edicem bende inşallah
ne güzel ya maşallah oğluşlarınıza :) darısı bizlere inşallah, tek yumurta mı çift yumurta mı ikizleriniz?
Hoşbuldum.Teşekkür ederim, inşallah sizde görürsünüz bugunleri :) fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışırım.doğumdan sonra bebekler uyudukca uyumaya çalışın uyku çok önemli sütü çok etkiliyor.muhtemelen sezeryan ile doğum yapacaksınız, ilk günler sütunuz gelmeyebilir,mutlaka mama vermenizi öneririm çünkü sarılıkları çok hızlı yükseliyor tabi doktorunuzun tavsiyesi ile.çalışan yada ev hanımı farketmez süt sağım pompası almanızı tavsiye ederim elektrikli olanlardan.ben 6 ay kullandım.birde spinalle doğum yapacaksanız doğum sonrası baş ağrısı oluyormuş bunun içinde kafein önerdiler bana, bende olmadı.tabi kabızlık sorunu var birde, ben çok kötü oldum, ne yediysem fayda göremedim, ilaç kullandım o da iyi gelmedi, oturma banyosuyla falan hallettim.hoşgeldiniz. sizin gibi tecrübeli ikiz annesini burda görmek ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz. zaten arkadaşlar birkaç soru yöneltmişler. bu arada bebekleriniz hayırlı olsunlar. ne güzel 1 seneyi deviriyorsunuz. Doğum günleri kutlu olsun. darısı bizlerin başına inşallah.
benim sorularımda doğumdan sonra yapmamız dikkat etmemiz gereken birşeyler var mı? ve bebeklerim için keşke almasaydım yapmasaydım dediğiniz birşey oldu mu? hazırlık yaparken bizler için büyük fikir olur. ayrıca ateş ölçer ne kullanıyorsunuz tavsiyleriniZ nelerdir? zaman bulup yazarsanız çok sevinirim.
süper bilgiler :) çok teşekkür ederiz bizler için böyle deneyimli annelerden tavsiyeler almak paha biçilemezHoşbuldum.Teşekkür ederim, inşallah sizde görürsünüz bugunleri :) fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışırım.doğumdan sonra bebekler uyudukca uyumaya çalışın uyku çok önemli sütü çok etkiliyor.muhtemelen sezeryan ile doğum yapacaksınız, ilk günler sütunuz gelmeyebilir,mutlaka mama vermenizi öneririm çünkü sarılıkları çok hızlı yükseliyor tabi doktorunuzun tavsiyesi ile.çalışan yada ev hanımı farketmez süt sağım pompası almanızı tavsiye ederim elektrikli olanlardan.ben 6 ay kullandım.birde spinalle doğum yapacaksanız doğum sonrası baş ağrısı oluyormuş bunun içinde kafein önerdiler bana, bende olmadı.tabi kabızlık sorunu var birde, ben çok kötü oldum, ne yediysem fayda göremedim, ilaç kullandım o da iyi gelmedi, oturma banyosuyla falan hallettim.
Şunu almasaydım dediğim bisey olmadı sadece prematüre doğacaklarına şartlandığımdan çok küçük şeyler almışım çok az giyebildiler.Ateş ölçer olarak kızımda aldığımı kullanıyorum üçüne de.dijitallerin yanlış ölçtüğunu söyledi doktorumuz.koltuk altı yada popodan ölçen metal uçlu ateş olçer benim kullandığım.birde penye battaniye çok lazım oluyor özellikle kusan bebekler için.15 taneydi benim ucu ucuna yetiyordu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Ya ikizler sadece ilk doğdukları ay küçük oluyorlarmış bizde çok ikiz :) sonra çok çabuk toparlıyorlarlarmış yerişiyorlarmış normal kilolarına dönüyorlarmış birde anne sütü içerlerse hele daha çabuk oluyormuş o yüzden Ben prematüre de aldım ama çok değil açıkcasıvallahi bende merak ediyorum bunu, tabi bebişlerimizin doğduğu kilolara bağlı, ama ikizler tek gibi çok nadir 3-3,5 arası doğduğundan prematüre daha mı iyi olur hastane çıkışı için, gerçi babaannemiz almış hastane çıkışlarını büyük ihtimalle normal almıştır alırsam ben ekstra minik alırım takım
Günaydın hayırlı cumalar sen çalışıyor musun yoksa erkencisin :)Bu arada hepiciğinize günaydıııınnnnHayırlı cumalar
Çok yararlı bilgiler hepimizin işine yarayacak bilgiler çok teşekkür ederiz gerçektenHoşbuldum.Teşekkür ederim, inşallah sizde görürsünüz bugunleri :) fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışırım.doğumdan sonra bebekler uyudukca uyumaya çalışın uyku çok önemli sütü çok etkiliyor.muhtemelen sezeryan ile doğum yapacaksınız, ilk günler sütunuz gelmeyebilir,mutlaka mama vermenizi öneririm çünkü sarılıkları çok hızlı yükseliyor tabi doktorunuzun tavsiyesi ile.çalışan yada ev hanımı farketmez süt sağım pompası almanızı tavsiye ederim elektrikli olanlardan.ben 6 ay kullandım.birde spinalle doğum yapacaksanız doğum sonrası baş ağrısı oluyormuş bunun içinde kafein önerdiler bana, bende olmadı.tabi kabızlık sorunu var birde, ben çok kötü oldum, ne yediysem fayda göremedim, ilaç kullandım o da iyi gelmedi, oturma banyosuyla falan hallettim.
Şunu almasaydım dediğim bisey olmadı sadece prematüre doğacaklarına şartlandığımdan çok küçük şeyler almışım çok az giyebildiler.Ateş ölçer olarak kızımda aldığımı kullanıyorum üçüne de.dijitallerin yanlış ölçtüğunu söyledi doktorumuz.koltuk altı yada popodan ölçen metal uçlu ateş olçer benim kullandığım.birde penye battaniye çok lazım oluyor özellikle kusan bebekler için.15 taneydi benim ucu ucuna yetiyordu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Ya ikizler sadece ilk doğdukları ay küçük oluyorlarmış bizde çok ikiz :) sonra çok çabuk toparlıyorlarlarmış yerişiyorlarmış normal kilolarına dönüyorlarmış birde anne sütü içerlerse hele daha çabuk oluyormuş o yüzden Ben prematüre de aldım ama çok değil açıkcası
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu bende alırken abartmayım o zaman :) çalışıyorum canım kamudayım, sen çalışıyormusun?Günaydın hayırlı cumalar sen çalışıyor musun yoksa erkencisin :)
Yok Can'ım diplomalı ev hanımıyım ben :) ama bende erkenciyim nedense erken uyanıyorum çok uyuyamıyorumhmm bunu öğrendiğim iyi oldu bende alırken abartmayım o zaman :) çalışıyorum canım kamudayım, sen çalışıyormusun?
valla şu zamanları evde geçirdiğin için çok şanslısın bence canım tadını çıkar bizim yerimize de :) ya bende normalde uykuyu seven biriyim h.sonları uyucam diyorum ama yine erken uyanıyorum bebişler uyandırıyoYok Can'ım diplomalı ev hanımıyım ben :) ama bende erkenciyim nedense erken uyanıyorum çok uyuyamıyorum
Çok mu önemli gerçekten bu sola yatma işi? Ben hiç dikkat etmiyorum..İkiz anneleri günaydınhayırlı cumalar. Bu bebişlerle sabah yatıp uyumak imkansız ztn sabah 7de herkes uyanıyodur eminim:) sola yatıcam diye ztn bi hal oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?