2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Haydi maaşallah:) bugünkü doktorum ne dedi peki?? Geçen gittiğin doktor geçiştirmiş de mi? Baksana 2 günde mi kalbi atacak sanki:)

bugün transferden sonra ilk kez tüp bebek doktoruma gidebildim. o sağolsun uzun uzun anlatır her ayrıntıyı inceler filan orda duyduk. yaşadığım şehirde gittiğim kadın doğumcu hakikatten duymak için yeltenmemiş ama adamda haklı, sen demiştin dimi arkadaşım adet tarihinden itibaren sayılıyor diye, ben 7 haftalığım derken 5+6 çıktık. zaten tüp bebek doktorumda alttan muayneyle duydu seslerini, senin anlayacağın doktorların bir kabahati yok eşşeklik bende

Hayırlı olsun :) valla bende vazgeçemedim tüp bebek doktorumdan herşeyi inceliyor en ince ayrıntısına kadar

Yok ben dememiştim, transfer tarihine göre 6+4 hesaplamıştım. Amaaaann duymuşsun ya önemli olan o:)

Hadi hayirli olsun canım gözün aydın ben demiştim tüp normal farketmiyor sat a gore hesaplanıyor diye ama sonra dondurma oldu 5.gün felan deyince onu bilmiyorum dedim neyseki sonuç güzel hayırlı olsun tekrardan :)

İnşallah amin :) tek başına bakanlar da var tabi ama bebeklerle alakalı sanırım zor yada kolay olması,umarım seninkiler uslu olur seni hiç üzmezler ama doğumdan sonra ilk aylar birinin yardımcı olması çok çok iyi olur

Çift yumurta ikizleri benimkiler :)

Hoşbuldum.Teşekkür ederim, inşallah sizde görürsünüz bugunleri :) fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışırım.doğumdan sonra bebekler uyudukca uyumaya çalışın uyku çok önemli sütü çok etkiliyor.muhtemelen sezeryan ile doğum yapacaksınız, ilk günler sütunuz gelmeyebilir,mutlaka mama vermenizi öneririm çünkü sarılıkları çok hızlı yükseliyor tabi doktorunuzun tavsiyesi ile.çalışan yada ev hanımı farketmez süt sağım pompası almanızı tavsiye ederim elektrikli olanlardan.ben 6 ay kullandım.birde spinalle doğum yapacaksanız doğum sonrası baş ağrısı oluyormuş bunun içinde kafein önerdiler bana, bende olmadı.tabi kabızlık sorunu var birde, ben çok kötü oldum, ne yediysem fayda göremedim, ilaç kullandım o da iyi gelmedi, oturma banyosuyla falan hallettim.
Şunu almasaydım dediğim bisey olmadı sadece prematüre doğacaklarına şartlandığımdan çok küçük şeyler almışım çok az giyebildiler.Ateş ölçer olarak kızımda aldığımı kullanıyorum üçüne de.dijitallerin yanlış ölçtüğunu söyledi doktorumuz.koltuk altı yada popodan ölçen metal uçlu ateş olçer benim kullandığım.birde penye battaniye çok lazım oluyor özellikle kusan bebekler için.15 taneydi benim ucu ucuna yetiyordu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

süper bilgiler :) çok teşekkür ederiz bizler için böyle deneyimli annelerden tavsiyeler almak paha biçilemez

Ya ikizler sadece ilk doğdukları ay küçük oluyorlarmış bizde çok ikiz :) sonra çok çabuk toparlıyorlarlarmış yerişiyorlarmış normal kilolarına dönüyorlarmış birde anne sütü içerlerse hele daha çabuk oluyormuş o yüzden Ben prematüre de aldım ama çok değil açıkcası

Çok yararlı bilgiler hepimizin işine yarayacak bilgiler çok teşekkür ederiz gerçekten

Günaydın hayırlı cumalar sen çalışıyor musun yoksa erkencisin :)
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu bende alırken abartmayım o zaman :) çalışıyorum canım kamudayım, sen çalışıyormusun?

Yok Can'ım diplomalı ev hanımıyım ben :) ama bende erkenciyim nedense erken uyanıyorum çok uyuyamıyorum
valla şu zamanları evde geçirdiğin için çok şanslısın bence canım tadını çıkar bizim yerimize de :) ya bende normalde uykuyu seven biriyim h.sonları uyucam diyorum ama yine erken uyanıyorum bebişler uyandırıyo senin hafta kaçtı ya altta göremeyince unutuyorum her seferinde :)

İkiz anneleri günaydın hayırlı cumalar. Bu bebişlerle sabah yatıp uyumak imkansız ztn sabah 7de herkes uyanıyodur eminim:) sola yatıcam diye ztn bi hal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…