2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

evet ya her şey normal çok iyiler diyince insanın içine su serpiliyo valla o gün salak gibi sırıtıyorum sürekli nasıl iyilerdi ama filan diyorum sürekli eşime Allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi, sizin 4 lü taramam mı yapıldı sadece canım

canım hayırdır iyisiniz dimi?
Canım .. çok ama çok canım sıkkın perinatalogumuz tek yumurta ikizlerinde görülen transfüzyondan şüpheleniyor. Şimdilik yok gibi ama biri daha küçük ve suyu ötekine göre göreceli daha az. Biri 435 gr diğeri 338 gr. Bugün 21. Haftam bitti. Bunlar transfüzyon işareti olabilir, tek yumurta için hiçbi zaman garanti veremeyiz, her an her şey olabilir, her şey çok iyi giderken bi anda çok şaşırtıcı şeyler olabiliyor, hep hazırlıklı olucaz dedi. bi daha randevu 20 gün sonra o zamana kadar nasıl geçecek zaman. Umutsuzluğa kapıldım. Moralim çok bozuk...
Karnımda sertleşme yumuşama olmasına da erken doğum habercisi olabilir çok dikkat et yorulma dedi. Bikaç hafta idare et sonra rapor vericem zaten dedi. Karamsarlığa kapıldım. Sürekli konuşuyorum onlarla. Kan almayın vermeyin olur mu annecim diye kafayı yiyorum galiba..

Son düzenleme:
Ates olcer tabanca gibi olanlardan alin deneyerek alin hizli bi sekilde ve pespese olcu yapabilsin
ateş ölçer temassız alından ölçer araştırdım ama her seferinde farklı sonuç veriyor diye duydum. hatta geçen gün kendimde denedim 34.1 çıktı. nerdeyse hipotermiyim belki de kalibrasyonunda sıkıntı vardı bilemiyorum.

hoşgeldiniz. sizin gibi tecrübeli ikiz annesini burda görmek ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz. zaten arkadaşlar birkaç soru yöneltmişler. bu arada bebekleriniz hayırlı olsunlar. ne güzel 1 seneyi deviriyorsunuz. Doğum günleri kutlu olsun. darısı bizlerin başına inşallah.
benim sorularımda doğumdan sonra yapmamız dikkat etmemiz gereken birşeyler var mı? ve bebeklerim için keşke almasaydım yapmasaydım dediğiniz birşey oldu mu? hazırlık yaparken bizler için büyük fikir olur. ayrıca ateş ölçer ne kullanıyorsunuz tavsiyleriniZ nelerdir? zaman bulup yazarsanız çok sevinirim.

Amin inşallah canım yok tarama testleri yapılmadı doğru çıkmıyor diye sadece ayrıntılı yapıldı onda zaten bakılıyormus herseye inşallah sağlıklı gelir bebeklerimiz

canım ya kıyamam sana çok iyi anlıyorum zaten her an atakta kalbimiz Allahım korusun bebişlerimizi, ama şu an için aralarında ki kilo farkı o kadar da fazla değil neden şüphelendi ki doktorun merak ettim? konuş tabi annesi dua et bol bol bizlerde ederiz her zaman, o sertleşme yumuşama bende de oluyo çocuklar şekil değiştirirken genelde çünkü bi tarafları çıkıyo böyle dikleşiyo sertleşiyo sonra hemen yumuşuyo filan ama doktorun bahsettiği sertleşme farklı bişimi ki
Amin inşallah canım yok tarama testleri yapılmadı doğru çıkmıyor diye sadece ayrıntılı yapıldı onda zaten bakılıyormus herseye inşallah sağlıklı gelir bebeklerimiz
Amin inşallah canım, evet bizde oldu ama çokta önem vermedim zaten doktorumda gerekli açıklamayı yapmıştı test yapmadan önce bile ayrıntılı bakıldı bizimde kalplerine de ayrıca ayrıntılı baktı çok şükür bişi yoktu.

Reactions: tup
canım strese girme bebeklerinde etkilenmesin diyeceğim ama bu durumda strese girmemek mümkün değildir herhalde. kolay günler geçirmedik geçirmiyoruz. Allahım bebeklerimizi korusun. sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bol bol dua et. bebeklerinle konuşmayı sürdür annesi. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir. bol bol dinlen. kendini hiç yorma. hiçbirşey bebeklerimizden daha önemli değil.

Reactions: tup
Canım inşallah tüm endişelerin boşuna çıkar sağlıkla zamanı da kavuşursun yavrularına dualarım sizinlee

Caniim çok ama çok geçmiş olsun ama içini ferah tut fazla bi fark yok benimkilerdede az çok fark oluyor oyle ikizlerde genelde oluyor canım inşallah transfüzyon değildir banada sürekli bundan bahsediyor doktorlar hep üzülüyodum artık takmiyorum kafama üzülmuyorum çünkü bebeklerim etkileniyor inanki şuanda anlamiyorsun ama benim haftalarima gelince onlar da strese giriyor ve içerde cirpiniyorrlar sanki hissediyosun bunu bebeklerini düşün annesi üzülme onlarda üzülür Allahın izniyle hiç birşey olmaz inşallah dualarimiz seninle bol bol dua et arkadaşım

Canım perinatalog sadece yorum yapmış, en kötülerini soylemiş hep oyle yapmazlar mı zaten? Sinir ederler insanı!! Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım bak gör..Sıkma canını lütfen(

yaaa yerim ben bunları Allahım bunların içlerini dolu dolu görmeyi nasip etsin Canım nerden yaptırdın? bir de beden olarak prameture boy olarak mı yaptırdın?
Amin inşallah.Aslında prematüre istedim ama sanki o kadar küçük değil ama olur herhalde :) instagramda gizemlitasarımlar da yaptırdım

Şimdi Allah izin verirse o günleri görürsek , bizim bebekler ikiz diye illaki prematüre mi doğacaklar? Yani ilk kıyafetlerini öyle mi alıcaz?

Kızlar hastane çıkışları geldi minyonların :) bakın bakalım Nasıl Eki Görüntüle 1686513

Çok güzeller cnm iyi günlerde kullansın bebişler bende malzeme alıp kendim.yapmayı düşünüyorum inşallah bigün çarşıya yolum düşerse

Kızlar ikiz bebek odaları hazırlıkları diye resimli.konu açtım. Aldığımız hazırladığımız şeyleri orda paylasirsak sayfa aralarında kaybolmadan daha iyi fikir sahibi oluruz

Şimdi Allah izin verirse o günleri görürsek , bizim bebekler ikiz diye illaki prematüre mi doğacaklar? Yani ilk kıyafetlerini öyle mi alıcaz?
vallahi bende merak ediyorum bunu, tabi bebişlerimizin doğduğu kilolara bağlı, ama ikizler tek gibi çok nadir 3-3,5 arası doğduğundan prematüre daha mı iyi olur hastane çıkışı için, gerçi babaannemiz almış hastane çıkışlarını büyük ihtimalle normal almıştır alırsam ben ekstra minik alırım takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…