- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.441
Geçmiş olsun inşallah hersey normal devam eder hiç bir sıkıntı çıkmazharme kalbiminozu B Birsurucocukannesi B Becuu C Cergibozanlar
Arkadaşlar moral desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi endişeler boşa çıkar.
17 gün kaldı bi dahaki randevuya bakalım inşallah her şey güzel olacak.
Aynen canım ben de tam hesaplamayı anlamadığımdan anlatamadım:))canım öğretmensin sen galiba ondan yaz tatiline denk geliyo filan dedin sanırım :)
Yok artıkkk nasıl altı aylık??korkutma beni:)) bu arada sen nöbet tutmamak için rapor aldın mı? Bana doktorum ikiz olduğu için 12. Haftanda rapor yazabilirim demişti. Normalde 24. Haftada yazılıyomuş da.Canim benim bende öğretmenim yaz tatiline denk geldiği için 30 da ayrılır izne zaten dinlenmek önemli ama 30 dan önceye aktaramazsin
Sonra da bir ise yaramıyor maalwsef
Bende de göbek 10. Haftada çıkmaya başladı
Su an 6 aylık varım
Allahın izniyle sevincini paylaşıcaz burda canım hiç üzülme..harme kalbiminozu B Birsurucocukannesi B Becuu C Cergibozanlar
Arkadaşlar moral desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi endişeler boşa çıkar.
inşallah canım benim hep böyle olumlu düşün, dualarımdasınızharme kalbiminozu B Birsurucocukannesi B Becuu C Cergibozanlar
evet ne yazık ki bu çelişki hepimizde var çok alacağımız için yavaş yavaş alalım diyoruz ama sonra erken diyoruz diyeKızlar bende artık yavaştan alışverişe başlayayım diyorum ama biraz daha beklesemmi diyorum bakıyorum cokta ihtiyaç var yavaş yavaş başlasammı ne dersiniz bebek eşyaları çok Pahalı ikiz olunca daha da Pahalı(
Yok artıkkk nasıl altı aylık??korkutma beni:)) bu arada sen nöbet tutmamak için rapor aldın mı? Bana doktorum ikiz olduğu için 12. Haftanda rapor yazabilirim demişti. Normalde 24. Haftada yazılıyomuş da.
harme kalbiminozu B Birsurucocukannesi B Becuu C Cergibozanlar
Teşekkür ederim cevaplar için.. Bana al son 4 haftanı sonra kullan dese benim çok işime yaramıyo ki, yaz tatiline denk geliyo:)o günleri görmek nasip olursa inşaallah ben kendime göre izin alırım o zaman nerden bilicekler ne zaman doğum yaptığımı di mi:)
Şimdi ben şunu anlamıyorum?? Tekrar anlatmaya çalışayım:) Doktor bana şu gün doğum yapıcaksın demicek. İkiz gebelik sonuçta. Ee benim doğum öncesi 10 hafta izin kullanma hakkım var. Ben hangi tarihten geri sayıp 10 hafta izin alıcam? Çünkü benim için sonraya aktarılması çok önemli değil. Ben öncesinde kullanmak isterim; çünkü yaz tatiline denk gelicek ya da seminerlerimize. 2. Dönem 5 aydan ibaret zaten ve bizim toplam iznimiz 5 ay. Yani toparlamam gerekirse benim 10 hafta doğum öncesi kullanmam için ne zaman izne ayrılmam gerekiyor:)) daha da anlatamadıysam yine hele bi o günler gelsin Allahın izniyle dicem:))Canim benim ole olur mu :) bizim kurumda bu isleri ben takip ediyorum .. yaz tatili de olsa o sekilde kullanmak zorundasin . Sonrasinda tum izinler bitince ayliksiz izin hakki var.
Aylıksız izne gelince yaz tatilinde ücretsiz iznimize gerek yok çünkü biz zaten tatiliz:) istersek okulların açıldığı tarihten itibaren alabiliyoruz. Tabii bu ikizlerin masrafı çok olur, ben de işçisin sen işçi kal deyip giderim okula napiimmm :))Canim benim ole olur mu :) bizim kurumda bu isleri ben takip ediyorum .. yaz tatili de olsa o sekilde kullanmak zorundasin . Sonrasinda tum izinler bitince ayliksiz izin hakki var.
Ay canım benim bana heyet raporu veriyolar hafif pembeler varken verdilerYok artıkkk nasıl altı aylık??korkutma beni:)) bu arada sen nöbet tutmamak için rapor aldın mı? Bana doktorum ikiz olduğu için 12. Haftanda rapor yazabilirim demişti. Normalde 24. Haftada yazılıyomuş da.
Yok canım haftana göre 30 hafta sayıca sin ara tatilden sonra heyet deneyebilirsin ben devletten alıyorum doktorumda görüş gönderiyor ordaki doktorda duruma bakıp veriyor kaç haftan doluyor ara tatilin bitimindeŞimdi ben şunu anlamıyorum?? Tekrar anlatmaya çalışayım:) Doktor bana şu gün doğum yapıcaksın demicek. İkiz gebelik sonuçta. Ee benim doğum öncesi 10 hafta izin kullanma hakkım var. Ben hangi tarihten geri sayıp 10 hafta izin alıcam? Çünkü benim için sonraya aktarılması çok önemli değil. Ben öncesinde kullanmak isterim; çünkü yaz tatiline denk gelicek ya da seminerlerimize. 2. Dönem 5 aydan ibaret zaten ve bizim toplam iznimiz 5 ay. Yani toparlamam gerekirse benim 10 hafta doğum öncesi kullanmam için ne zaman izne ayrılmam gerekiyor:)) daha da anlatamadıysam yine hele bi o günler gelsin Allahın izniyle dicem:))
Kuzucum bu islerden anladığım dan değil ama arkadaşlarin dedikleeinden anladığım üzre sanırım 30 haftadan önce doğum iznine cikamiyosun diyolar inşallah yanlış anlayip aktarmamisjmdir sen çok sıkıntı çekersen ki inşallah cekmezsin en kötü gider okulunla konuşur yerine yarı yil sonrası öğretmen ister rapor alirsin şimdiden bunları düşünme boşveeeerr herşey çok güzel olucak bak şimdi ben yemeğimi yedim topladim uzandim kuzucuklarimin kipirtisini dinliyorum oohhhh miisssss bu arada oğlusum da bana arabalariyla yaptığı garaji gösteriyor çok şükür Rabbime Allah sağlık sihhat huzur versin inşallah hepimizeŞimdi ben şunu anlamıyorum?? Tekrar anlatmaya çalışayım:) Doktor bana şu gün doğum yapıcaksın demicek. İkiz gebelik sonuçta. Ee benim doğum öncesi 10 hafta izin kullanma hakkım var. Ben hangi tarihten geri sayıp 10 hafta izin alıcam? Çünkü benim için sonraya aktarılması çok önemli değil. Ben öncesinde kullanmak isterim; çünkü yaz tatiline denk gelicek ya da seminerlerimize. 2. Dönem 5 aydan ibaret zaten ve bizim toplam iznimiz 5 ay. Yani toparlamam gerekirse benim 10 hafta doğum öncesi kullanmam için ne zaman izne ayrılmam gerekiyor:)) daha da anlatamadıysam yine hele bi o günler gelsin Allahın izniyle dicem:))
Hoşbuldum.Teşekkür ederim, inşallah sizde görürsünüz bugunleri :) fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışırım.doğumdan sonra bebekler uyudukca uyumaya çalışın uyku çok önemli sütü çok etkiliyor.muhtemelen sezeryan ile doğum yapacaksınız, ilk günler sütunuz gelmeyebilir,mutlaka mama vermenizi öneririm çünkü sarılıkları çok hızlı yükseliyor tabi doktorunuzun tavsiyesi ile.çalışan yada ev hanımı farketmez süt sağım pompası almanızı tavsiye ederim elektrikli olanlardan.ben 6 ay kullandım.birde spinalle doğum yapacaksanız doğum sonrası baş ağrısı oluyormuş bunun içinde kafein önerdiler bana, bende olmadı.tabi kabızlık sorunu var birde, ben çok kötü oldum, ne yediysem fayda göremedim, ilaç kullandım o da iyi gelmedi, oturma banyosuyla falan hallettim.
Şunu almasaydım dediğim bisey olmadı sadece prematüre doğacaklarına şartlandığımdan çok küçük şeyler almışım çok az giyebildiler.Ateş ölçer olarak kızımda aldığımı kullanıyorum üçüne de.dijitallerin yanlış ölçtüğunu söyledi doktorumuz.koltuk altı yada popodan ölçen metal uçlu ateş olçer benim kullandığım.birde penye battaniye çok lazım oluyor özellikle kusan bebekler için.15 taneydi benim ucu ucuna yetiyordu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir :)[/QUTE] söylediğiniz herşey altın değerinde. Çok yardımcı oldunuz ve fırsat buldukça aklınıza gelen birşey olursa paylasirsaniz sevinirim. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?