2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Reactions: tup
Bu arada prematüre muhabbeti olmuş ben 2 takım prematüre almıştım. Onun dışında her aldığım şeyi normal bebeklere göre aldım.
Ama prematüre aldıklarım çok çok çok küçük hadi kıyafet neyse de şapkasını görünce gülsem mi ağlasam mı diyor insan. Bir limon anca sığar şapkaya :/
Geçen yastane

Yok artıkkk nasıl altı aylık??korkutma beni:)) bu arada sen nöbet tutmamak için rapor aldın mı? Bana doktorum ikiz olduğu için 12. Haftanda rapor yazabilirim demişti. Normalde 24. Haftada yazılıyomuş da.

Kızlar bende artık yavaştan alışverişe başlayayım diyorum ama biraz daha beklesemmi diyorum bakıyorum cokta ihtiyaç var yavaş yavaş başlasammı ne dersiniz bebek eşyaları çok Pahalı ikiz olunca daha da Pahalı (

evet ne yazık ki bu çelişki hepimizde var çok alacağımız için yavaş yavaş alalım diyoruz ama sonra erken diyoruz diye ama yavaş yavaş alıyoruz küçük eşyaları şu an en büyük eşyalarımız uyku setlerimiz :)

Yok artıkkk nasıl altı aylık??korkutma beni:)) bu arada sen nöbet tutmamak için rapor aldın mı? Bana doktorum ikiz olduğu için 12. Haftanda rapor yazabilirim demişti. Normalde 24. Haftada yazılıyomuş da.

Benimde oyle hem kilolu gobus önceden vardı bide 2 bebek eklenince çok büyüdü gobegim pazartesi tam 7. Ayimiz doluyor ama hastanede gören kadınlar doğum yakın sanırım diyorlar gerçi doğru doğum yakın ama onlar normal gebelik sanıyorlar ona göre bu yorum çıkıyor. Birde benimle aynı haftada olan tek bebek bir kadın var onunki benimkinden büyüktu karnı hatta sasirmistim yeni yeni aynı gibi bebeği normalden çok uzun ve kilo ileri 2 hafta anne ve baba 2 metreye yakın olduğu için bebekde çok iriymis öyle yani :))

Reactions: tup
Bu arada hamilelik fotoğrafı çektirmeyi düşünüyo musunuz profesyonel bi fotoğrafçıyla? Ben çok hevesleniyorum da, yapamazsam içimde kalıcak o kadar yani:)

Canim benim ole olur mu :) bizim kurumda bu isleri ben takip ediyorum .. yaz tatili de olsa o sekilde kullanmak zorundasin . Sonrasinda tum izinler bitince ayliksiz izin hakki var.

Canim benim ole olur mu :) bizim kurumda bu isleri ben takip ediyorum .. yaz tatili de olsa o sekilde kullanmak zorundasin . Sonrasinda tum izinler bitince ayliksiz izin hakki var.
Şimdi ben şunu anlamıyorum?? Tekrar anlatmaya çalışayım:) Doktor bana şu gün doğum yapıcaksın demicek. İkiz gebelik sonuçta. Ee benim doğum öncesi 10 hafta izin kullanma hakkım var. Ben hangi tarihten geri sayıp 10 hafta izin alıcam? Çünkü benim için sonraya aktarılması çok önemli değil. Ben öncesinde kullanmak isterim; çünkü yaz tatiline denk gelicek ya da seminerlerimize. 2. Dönem 5 aydan ibaret zaten ve bizim toplam iznimiz 5 ay. Yani toparlamam gerekirse benim 10 hafta doğum öncesi kullanmam için ne zaman izne ayrılmam gerekiyor:)) daha da anlatamadıysam yine hele bi o günler gelsin Allahın izniyle dicem:))

Aylıksız izne gelince yaz tatilinde ücretsiz iznimize gerek yok çünkü biz zaten tatiliz:) istersek okulların açıldığı tarihten itibaren alabiliyoruz. Tabii bu ikizlerin masrafı çok olur, ben de işçisin sen işçi kal deyip giderim okula napiimmm :))

Ay canım benim bana heyet raporu veriyolar hafif pembeler varken verdiler
Kanama gecirincede yenilediler
Okula sadece 1 gün gittim
Sanirim kapatırim ben bu yılı
Raporu bana 7. Haftada falan verdi tutma hiç dedi çok yorucu biliyorsun
Gitseydim hiç tutmayacaktim
Yerime öğretmen de geldi içim rahat allaha Şükür böyle olunca
Gerçekten öyle karnım :))

Yok canım haftana göre 30 hafta sayıca sin ara tatilden sonra heyet deneyebilirsin ben devletten alıyorum doktorumda görüş gönderiyor ordaki doktorda duruma bakıp veriyor kaç haftan doluyor ara tatilin bitiminde

Kuzucum bu islerden anladığım dan değil ama arkadaşlarin dedikleeinden anladığım üzre sanırım 30 haftadan önce doğum iznine cikamiyosun diyolar inşallah yanlış anlayip aktarmamisjmdir sen çok sıkıntı çekersen ki inşallah cekmezsin en kötü gider okulunla konuşur yerine yarı yil sonrası öğretmen ister rapor alirsin şimdiden bunları düşünme boşveeeerr herşey çok güzel olucak bak şimdi ben yemeğimi yedim topladim uzandim kuzucuklarimin kipirtisini dinliyorum oohhhh miisssss bu arada oğlusum da bana arabalariyla yaptığı garaji gösteriyor çok şükür Rabbime Allah sağlık sihhat huzur versin inşallah hepimize

Kızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…