- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.481
Canım Allah analı babalı büyütsün. Zorlu görevi tamamladın. Bebeklerin kuvezden çıktıklarında herşey daha güzel olacak. Dualarım sizinle canım. Kiloları iyi bence ama kuvezde ne kadar kalacak meleklerin? Ciğer geliştirici olmamışmıydin? Çok soru sordum sanki. Tebrikler canım benim.Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
, 33+1 de, birden suyum geldi.epiduralle
Yaptim, yawrumun biri 1600 gr digeri 2050 gr dogdu, su an kuvozdeler, durumlari iyi. Dualarinizi bekliyorum.
Tebrikler cok sukur Allah'ima....darısı basimiza ;Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
Yaptim, yawrumun biri 1600 gr digeri 2050 gr dogdu, su an kuvozdeler, durumlari iyi. Dualarinizi bekliyorum.
Hosbulduk cnm evet simdi hedefim 15 gun sonra kalplerini görmek dualarim o yönde... sonrası hızlı geçer sanırım; )Can'ım Hoşgeldin aramıza :) ilk Zaman'lar bize de Zaman geçmiyordu Çinli gun sayıyorduk ama şimdi Nasıl hızla geçiyor anlamıyorsun kalp atışlarını da duyarsın inşallah en yakın Zaman'da tekrar hayırlı olsun
Canım yaa ne zor de mi tek başına olmak. Ben de oyleyimKızlar benim şimdi kafama bi sürü şey takıldı biz doğuda ailelerden çok uzakta görev için bulunuyoruz haziran temmuz gibi inşallah tayinimiz cikicak bizde bu yüzden nisan ortası doğum diye kendi ailemin yanında düşündük doğumu tabi bi de 3yasinda oğlum olunca yardima çok ihtiyacim olucak diye düşündük burda doğum yapiyum desen ilçede yok dr merkez 1 saat annemler gelse neeeye kadar durucak yaaa bilmiyorum kafam cidden karıştı şimdi ha bu arada eşim doğum izniyle gelir biraz nefes alir diye düşündük ama ama ama bu erken doğum senaryolari Allah korusun riakleri düşünmek kötü iste. Ben doğumdan bir ay önce giderim diyodum ikiz olması tabi bizleei plan yapmaktan uzaklastiriyor amaann napsak bilmiyorum siz olsanız napardiniz kızlar
Harme izin olayının öyle olduğunu bilmiyordum. Hatta max 36 da doğursam 26 da başlatırım 10 haftamı diyordum meğersem hayal kuruyormuşum:)ollleyyrica ederim canim
Canım geçmiş olsun umarım toparlamışsındır. Kendine dikkat et inşallah 35-36 ları bile görürsün canım.yok cnm dün yatmıştım ama evvelki gün biraz hareketliydim. Ama zaten doktorum 28.hafta riskli demişti. Dediği gibi de oldu.
doktorum suanki durumuma gore 32.yi hedef koydu. Erken doğum riskim var ve bunun için ciğer geliştirici yaptiriyorum. Bir sıkıntım da yoktu ne olduysa 2 günde oldu canım. 28.den sonra her gün riskli ikiz gebeliklerde maalesef.
Sağol canım. İnşallah daha dururlar bir daha yoklama yapıp korkutmazlar annelerini meleklerim.
Sağol canım. Bugün korkuttular inşallah bu 2 hafta sıkıntısız devam eder.
Sağol canım. Evet sabah sancim vardı karnimda sertlesmisti. Serum ve iğne öncesi ve sonrasında nst.de sancılar çıktı. 2 hafta wc dışında kalkmam yasak. Ve 32. Hafta hedefimiz şuan. 10 günde 250-300 gr arası almış bidiklarim...
Canım gözün aydınnn umarım üçünüzde sağlıklısınızdır bir an önce çocuklarını alıp evine gidersin inşallah sevgilerrArkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
Kızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün
Blogda ilk doğum yapan üyemiz hayırlı olsun :) sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah dualarımız seninle çok mu ufaklarArkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
İlk 3 aydan sonrası hızlı geçiyor sanırım birde biz panik oluyoruz ya ondan yavaş geçmiş gibi geliyor bize :) hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallahHosbulduk cnm evet simdi hedefim 15 gun sonra kalplerini görmek dualarim o yönde... sonrası hızlı geçer sanırım; )
Bebeklerimizden gelen herseye şükür diyoruz değil miKızlar günaydın sıkıntım az gibi dün gece ben de hamilelik reflüsü başladı :/
Buna da şükür diyecek başka şey yok.
Aynen dünyada reflü olup şükreden bi biz hamileler vardır heraldeBebeklerimizden gelen herseye şükür diyoruz değil misağlıkla gelseler de gülerek hatırlasak bu günleri
Hosgeldin aramiza :) hayirli sun ikizleriniz. Birden kendimin ilk halleri geldi sizi gorunce 7+2 de ogrenmistim ikiz olduklarini boyle topiklere yazip oleriki haftalari forunce ayy bende goreyim ne guzel fam diyodum daha dun gibi zaman su gibi akiyo :)Bugün öğrendim bende ikiz annesi olacagim inşallah kizlar... ;) keseleri gördük ama kalp atislari 15 gun sonra insallahhhh Rabbimin izniyle ;;, ))
Aaa ilk bebislerimiz gelmis hosgelmis :) gecmisolsun insallah tez zamanda cikip evlerine gider kuzucukariniz :)Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
ne yazikki canim herkesi standart 40 hafta uzerinden sayiyolar :)Harme izin olayının öyle olduğunu bilmiyordum. Hatta max 36 da doğursam 26 da başlatırım 10 haftamı diyordum meğersem hayal kuruyormuşum:)
Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
gözünüz aydın,inşallah hemencecik toparlanıp evinize geçersiniz,bu arada sezeryanla oldu di mi doğum,suyum geldi epiduralle falan diyince kafam karıştı,ne de olsa daha 6+2 haftalık anne adayıyım,cahilliğime verin :) ikizlerde normal doğum oluyor mu?Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
Hayirlisi olsun gozunuz aydin :) Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Nasil basaciktiniz bu duygularla demissin ya sahsen henuz cikamadim hep ayni heyecan hep ayni korkular sanirim dogurana kadar devam edecek :) yapabilecegimiz tek sey iyi dusunmeye calisip bol bol dua etmek. Cift mi tek mi yumurta ikizlerinizmerhaba özel insanlar,ıvf yöntemiyle 6+2 haftalık ikizlerime gebeyim :) keseleri gördük,1 tanesinin kalp atışlarını hafifte olsa ekranda gördük,diğerini henüz göremedik,3 hafta sonraya çağırdı,2 aralıkta inşallah ikisinin de kalp atışını görürüz..ikiz bebek beklemek hem heyecan verici hem de korkutucu,nasıl başa çıktınız bu duyguyla acaba?ben en çok ilgi sevgi bölünecek diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?