2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
, 33+1 de, birden suyum geldi.epiduralle
Yaptim, yawrumun biri 1600 gr digeri 2050 gr dogdu, su an kuvozdeler, durumlari iyi. Dualarinizi bekliyorum.
Canım Allah analı babalı büyütsün. Zorlu görevi tamamladın. Bebeklerin kuvezden çıktıklarında herşey daha güzel olacak. Dualarım sizinle canım. Kiloları iyi bence ama kuvezde ne kadar kalacak meleklerin? Ciğer geliştirici olmamışmıydin? Çok soru sordum sanki. Tebrikler canım benim.

Yaptim, yawrumun biri 1600 gr digeri 2050 gr dogdu, su an kuvozdeler, durumlari iyi. Dualarinizi bekliyorum.
Tebrikler cok sukur Allah'ima....darısı basimiza ;) adlarını ne koydunuz...

Hosbulduk cnm evet simdi hedefim 15 gun sonra kalplerini görmek dualarim o yönde... sonrası hızlı geçer sanırım; )

Canım yaa ne zor de mi tek başına olmak. Ben de oyleyim Şimdiden plan yapamıyosun ama biraz zaman geçince bence şekillenecektir. 25. Haftada ağırlaşıyoruz diyolar, bi de senin çocuğun da varmış. Dayanamazsın bence gidersin. Ben de olsam giderdim ailemin yanına. Sizinkiler geleceğine sen git doktor da uzak diyosun..

Canım geçmiş olsun umarım toparlamışsındır. Kendine dikkat et inşallah 35-36 ları bile görürsün canım.
Sana bi şey sorayım nasıl bi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama böyle bi durumla karşılaşırsak napıyoruz acilden mi giriş yapıyoruz hastaneler bana çok karışık geliyorda :S

Canım gözün aydınnn umarım üçünüzde sağlıklısınızdır bir an önce çocuklarını alıp evine gidersin inşallah sevgilerr

Kızlar günaydın sıkıntım az gibi dün gece ben de hamilelik reflüsü başladı :/
Buna da şükür diyecek başka şey yok.

Çok geçmiş olsun arkadaşim kaçıncı haftadasin bende 28 deyim ama sancıyi nasıl anlarım hiç bilmiyorum tarif edebilirmisin ne olunca acile gitmek gerekir?

Reactions: tup
Blogda ilk doğum yapan üyemiz hayırlı olsun :) sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah dualarımız seninle çok mu ufaklar

Hosbulduk cnm evet simdi hedefim 15 gun sonra kalplerini görmek dualarim o yönde... sonrası hızlı geçer sanırım; )
İlk 3 aydan sonrası hızlı geçiyor sanırım birde biz panik oluyoruz ya ondan yavaş geçmiş gibi geliyor bize :) hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah

Bugün öğrendim bende ikiz annesi olacagim inşallah kizlar... ;) keseleri gördük ama kalp atislari 15 gun sonra insallahhhh Rabbimin izniyle ;;, ))
Hosgeldin aramiza :) hayirli sun ikizleriniz. Birden kendimin ilk halleri geldi sizi gorunce 7+2 de ogrenmistim ikiz olduklarini boyle topiklere yazip oleriki haftalari forunce ayy bende goreyim ne guzel fam diyodum daha dun gibi zaman su gibi akiyo :)
Aaa ilk bebislerimiz gelmis hosgelmis :) gecmisolsun insallah tez zamanda cikip evlerine gider kuzucukariniz :)
Harme izin olayının öyle olduğunu bilmiyordum. Hatta max 36 da doğursam 26 da başlatırım 10 haftamı diyordum meğersem hayal kuruyormuşum:)
ne yazikki canim herkesi standart 40 hafta uzerinden sayiyolar :)

Canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsun. . İnşallah en yakın zamanda toparlanip eve çıkarsınız

gözünüz aydın,inşallah hemencecik toparlanıp evinize geçersiniz,bu arada sezeryanla oldu di mi doğum,suyum geldi epiduralle falan diyince kafam karıştı,ne de olsa daha 6+2 haftalık anne adayıyım,cahilliğime verin :) ikizlerde normal doğum oluyor mu?

merhaba özel insanlar,ıvf yöntemiyle 6+2 haftalık ikizlerime gebeyim :) keseleri gördük,1 tanesinin kalp atışlarını hafifte olsa ekranda gördük,diğerini henüz göremedik,3 hafta sonraya çağırdı,2 aralıkta inşallah ikisinin de kalp atışını görürüz..ikiz bebek beklemek hem heyecan verici hem de korkutucu,nasıl başa çıktınız bu duyguyla acaba?ben en çok ilgi sevgi bölünecek diye üzülüyorum

Hayirlisi olsun gozunuz aydin :) Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Nasil basaciktiniz bu duygularla demissin ya sahsen henuz cikamadim hep ayni heyecan hep ayni korkular sanirim dogurana kadar devam edecek :) yapabilecegimiz tek sey iyi dusunmeye calisip bol bol dua etmek. Cift mi tek mi yumurta ikizleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…