- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.541
benımde doğum iznim 26 şubatta başlıycak ama 2. dönem başlar başlamaz rapor alcam..sonrada doğum iznine ayrılcam..@Siden80 hayırlı olsun bebislerine bir an önce kavusursun insallah
C Cergibozanlar merhaba canım senin 18 mart doğum iznin canım ama zor 30 a kadar öğretmenlik subat tatili sonrası bile 26. Haftaya girmiş olcaksin nerdeyse ordan sonra rapor daha mantikli olabilir bence
kalbiminozu
Çok geçmiş olsun insalalh minikler haftasını bekliycekler
Kaçıncı haftada yaptılar yüklemeyi neden zor oldu tam olarak işleyiş nedir :) çok soru sordumSelam kizlar bugun seker yuklemesi ve 2.doz tetanozumu oldum geldim ama zor bi sabah oldu
Evet ac gel dediler 9 da bi basladik 11 e kadar kan idrar filam derken acliktan ve o kadar kanvermekten fena oldum sonuclari aldim netten dr.uma yolladim bakalim ne dicek. Aclik degeri 86 - 1.saat 141 - 2.saat 83 cikmis nasil sence?Neden zor oldu cnm. Aç karnına mi gittin hastahaneye sonuçlar iyi çıkmıştır inşallh
canim bugun 24+6 yiz sabah ac karnina gittim kan alip 75 lik siviyi icirdiler 1saat sonra tekrar kan alip idrar aldilar bundan 1saat sonra yine kan ve idrar aldilar ve bu sure zarfinda su bile icmicen dediler sonuclar cikti bakalim dr.dan cevap bekliyorumKaçıncı haftada yaptılar yüklemeyi neden zor oldu tam olarak işleyiş nedir :) çok soru sordum
Hepimizin var Can'ım Hatta 2 aydır falan da devam ediyor gittiğinde doktoruna sor yine bir tahlil yapar enfeksiyon var mı diye ona göre normal der ya da ilaç verir hamilelere uygun olanarkadaşlar son bir kaç gündür böyle şeffaf ara arada sarımsı renkte kokusuz akıntı geliyor sizce normal mi? doktorumla randevum cuma günü telaş yapıp önden gitmeyeyim dedim. fikri olan var mı?
Saol arkadaşım ne güzel tarihini de soylemişsin. Dediğin gibi 30 a kadar dayanamam heralde buradaki arkadaşların yazdıklarından yola çıkıyorum. Rapor alınıcak mecbur da o da çocuklar öğretmensiz napıcak@Siden80 hayırlı olsun bebislerine bir an önce kavusursun insallah
C Cergibozanlar merhaba canım senin 18 mart doğum iznin canım ama zor 30 a kadar öğretmenlik subat tatili sonrası bile 26. Haftaya girmiş olcaksin nerdeyse ordan sonra rapor daha mantikli olabilir bence
kalbiminozu
Çok geçmiş olsun insalalh minikler haftasını bekliycekler
Canim bunu kadın dogumcu ya anlat heyet verir cocuklar ögretmen siz kalsın istemiyorlar benjm yerimde şu an öğretmen var normal raporda 20 günlük alırsan gene öğretmen veriyorlarSaol arkadaşım ne güzel tarihini de soylemişsin. Dediğin gibi 30 a kadar dayanamam heralde buradaki arkadaşların yazdıklarından yola çıkıyorum. Rapor alınıcak mecbur da o da çocuklar öğretmensiz napıcakRapor olunca ücretli öğretmen vermiyolar. Gidebildiğim kadar gidicem artık napimm. Allah kuvvet versin de gideriz. İnşaallah o günleri de görmek nasip olur.
Eğer heyette öğretmen veriyolarsa süper. 1 ay bile yeter bana. Sen branş öğretmeni misin? İki dönemi de kapatıcaksın heralde di mi?Canim bunu kadın dogumcu ya anlat heyet verir cocuklar ögretmen siz kalsın istemiyorlar benjm yerimde şu an öğretmen var normal raporda 20 günlük alırsan gene öğretmen veriyorlar
Ama en iyisi heyet almak
keser84
İyi olur canım ben de o ara heyet kullanmaya devam edicem bende
Kanamalar sürüyor zaten az da olsa
Sende heyet deneyebilirsin 20 gün yetiyor zaten
Tam takım olarak baktım Meltem mobilya tamamen çocuk mobilyası üretiyor Türkiye de her yerde var ayrıca boyalar çocuklar için özel kanserojen içermiyor falan 2 yatak 1 gardrop bir Şifonyer 2 de raf var ortalama 6.200-6.700 arasıKızlar park yatak olarak ne aldınız ne marka önerirsiniz? Bir de dolap olarak ne yaptınız?
Ooo ne kadar pahalıymış. Nerede Antep'te dediğin yer? Alamam da bakmak parayla değildir diye:)) benim hesabımda en fazla 4000 lira var çünkü o da perdesi duvar kağıdı falan:)Tam takım olarak baktım Meltem mobilya tamamen çocuk mobilyası üretiyor Türkiye de her yerde var ayrıca boyalar çocuklar için özel kanserojen içermiyor falan 2 yatak 1 gardrop bir Şifonyer 2 de raf var ortalama 6.200-6.700 arası
Metro yolu üzeri mobilyacılar varya ibrahimliye giderken orda :)Ooo ne kadar pahalıymış. Nerede Antep'te dediğin yer? Alamam da bakmak parayla değildir diye:)) benim hesabımda en fazla 4000 lira var çünkü o da perdesi duvar kağıdı falan:)
bizde oda düşünüyoruz canım mobilya sipariş vericez inşallah 2 yatak 1 dolap. bir de acaba bir tane öylesine bi beşik mi alsam diyorum en başlarda yan yana yatırıp yanıma alabilmek içinKızlar park yatak olarak ne aldınız ne marka önerirsiniz? Bir de dolap olarak ne yaptınız?
Evet bildim:) Şimdi internet sitesinden baktım. Sonradan büyüyen yataklarsa fiyatlar normal de ben 2-3 yaşına kadar kullanabileceği yataklardan istiyorum. Belki daha uygundur fiyatları. Dışarıda baktımların bir tanesi en fazla 1300 tl filandı çünkü.Metro yolu üzeri mobilyacılar varya ibrahimliye giderken orda :)
Bunda da rahat 8 yaşına kadar yatar bir aksilik olmazsa zaten ilk Zaman beşikte yatacaklar 2 tane beşik alacam ayrıcaEvet bildim:) Şimdi internet sitesinden baktım. Sonradan büyüyen yataklarsa fiyatlar normal de ben 2-3 yaşına kadar kullanabileceği yataklardan istiyorum. Belki daha uygundur fiyatları. Dışarıda baktımların bir tanesi en fazla 1300 tl filandı çünkü.
Arkadaşlar büyüyen beşiklere bakarken ölçüsüne dikkat edin Tecrübe ile sabittir. 8 yaşına kadar yatamıyorlar çünkü 80 cm eninde bir ÇOĞU ve çok dar yatak almak gerekiyor e yatak alacaksam bazada alırım en azından 100 cm lik alırım zaten beşikle büyüyen Beşik Arasında bir baza fiyatı fark var ben ilk kızımda oda Takım'ı büyüyen Beşikli almıştım 4 Yaşında artık büyütelim dedik bir söktük 80 cm daracık attım baza aldım boşuna o farkı ödedim anlıcanız şimdi kızıma oda yapıyorum yeni bebişlerimize de eski takıma iki Beşik alacam o kadar iyi düşünün derimBunda da rahat 8 yaşına kadar yatar bir aksilik olmazsa zaten ilk Zaman beşikte yatacaklar 2 tane beşik alacam ayrıca
aa evet genelde içi 80-180 diyolar onu mu diyosun sende canım? kötü mü oluyo yani büyütünce biz öyle düşünüyodukArkadaşlar büyüyen beşiklere bakarken ölçüsüne dikkat edin Tecrübe ile sabittir. 8 yaşına kadar yatamıyorlar çünkü 80 cm eninde bir ÇOĞU ve çok dar yatak almak gerekiyor e yatak alacaksam bazada alırım en azından 100 cm lik alırım zaten beşikle büyüyen Beşik Arasında bir baza fiyatı fark var ben ilk kızımda oda Takım'ı büyüyen Beşikli almıştım 4 Yaşında artık büyütelim dedik bir söktük 80 cm daracık attım baza aldım boşuna o farkı ödedim anlıcanız şimdi kızıma oda yapıyorum yeni bebişlerimize de eski takıma iki Beşik alacam o kadar iyi düşünün derim
Veriyorlar canım öğretmenEğer heyette öğretmen veriyolarsa süper. 1 ay bile yeter bana. Sen branş öğretmeni misin? İki dönemi de kapatıcaksın heralde di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?