- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.581
Evet yani zaten tup bebekle gebe kalabildim zorla yani kotude ciksa vazgecemem ki ama 4lu testi duymadim o nezaman yapiliyo hani su perinatologa gonderiyolar ayrintili ultrason icin o mu 20.haftada yaptr dedi drum Allahim saglikli sihhatli hayrlisini versin.eşimde bende doktoruma gerçekten güveniyoruz canım detaylı baktı 4 lü tarama yaptı senin doktorun dediğini dedi o yüzden bizde gerekli görmedik hiç yaptırmayı düşünmedik bile, 4 lü taramayı bile pek önemsemedim ben, bir de sonucunda ne yapacağın kesinse yaptır derim yoksa yaptırıp o kadar para dökmenin bi mantığı yok sonuçta olumsuz çıkarsa bebişlerinden vazgeçebilecek misin? hayırsa hiç girme bu durumlara, dediğim gibi bi hiç düşünmedik bile üzerinde yaptırmadık
Cok tesekkur ederim cnm,dün hastaneden eve cıktım.kuzucuklarımı hastanede bıraktım :Hayırlı uğurlu olsun canım:) Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşaallah:) Çok şükür üçünüz de sağlıklısınız. Fırsat buldukça duygularından bahset bize. Bize şimdi hayal ikiz bebek
Ya ben de çok korkuyorum inan ileriki haftalardan o yüzden herşeyi halledeyim istiyorum şimdiden ben şimdiden gecede 3 kere kalkıyorum tuvalete korkulu rüyam yani :) uykumu alamıyorum karnım şimdiden büyük geliyor bana sonrasını düşünemiyorumşimdilik iyiyim canım... ya sırada olma düşüncesi bile ürkütücü. ama sağlıklı olsunlar küveze girmesinler bebeklerimiz tek temennim bu. inşallah ciğer geliştirici iğne bir işe yarar bu dönemde. 29 haftalık oldum canım. bu aralar pek hareket edemiyorum zaten 2 hafta yatmamı söyledi doktorum ama evde hareket edince karnım müsaade etmiyor. sertleşti iyice. ve wc ziyaretlerim arttı. gece en az 4 kere wc kalkıyorum. sağa sola dönmek çok zor zaten.
ARamıza Hoşgeldin :) hepimizin korkuları burda azalıyor merak etme konuşunca sakinliyorsunMerhabalar bende şuan 11 haftalık ikiz bebişlerime hamileyim. Kalp atışlarını duydum Allahıma çok şükür. Tüp bebekte 2. Denememizde kavuştum miniklerimeama şuan neden bilmiyorum erken doğum tedirginliği var üzerimde inşallah böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz
hayırlı olsun prenseslerinizArkadaslar Merhaba bugun iki tane kizimizin olacagini ogrendik cok mutluyuz tarama testlerimiz xok guzel çıktı
benim kendi doktorum yaptı canım evet ayrıntılı bakıp aynı gün kan aldı 4 lü tarama testi için o gün 19+1 dikEvet yani zaten tup bebekle gebe kalabildim zorla yani kotude ciksa vazgecemem ki ama 4lu testi duymadim o nezaman yapiliyo hani su perinatologa gonderiyolar ayrintili ultrason icin o mu 20.haftada yaptr dedi drum Allahim saglikli sihhatli hayrlisini versin.
çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bol bol, neden olmuş peki doktorun bişi demedi mi?Benim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldiÇok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.
Ben buradaki arkadaşlarıma da çevremdekilere de sordum yaptırmayan çok, yaptıran da pişman ikili testi. Ben yaptırmadım. 3 lü testi doktor tavsiye etmiyorum zaten dedi. 20 haftada ayrıntılı ultrasonla başka bir doktora yönlendireceğini söyledi.Arkadaslar merhabalar bugun kontrolden geldik 12+5teyiz bugun ense kalinligi normal dedi dr um ama ikili test normal cikmadigindan ikizlerde yapilmiyomus onun yerine baska test varmis 3000tl dedi drum ama yasim 28 cokta gerekli gormuyorum dedi sizler bu surecte bu test asamalarinda ne yaptiniz
Bozma moralini canin bak cok sukur sikinti yokmus benim dr da testlerle ilgili sennkinn yolundan gdiyo vede depo progestan ignesi basladi haftada 1 ol bunu dedi erken dogum olasiligi icin rahim agzi kapali dedi ama yinede igne verdi olsun napalimBenim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldiÇok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.
Evet ac gel dediler 9 da bi basladik 11 e kadar kan idrar filam derken acliktan ve o kadar kanvermekten fena oldum sonuclari aldim netten dr.uma yolladim bakalim ne dicek. Aclik degeri 86 - 1.saat 141 - 2.saat 83 cikmis nasil sence?
canim bugun 24+6 yiz sabah ac karnina gittim kan alip 75 lik siviyi icirdiler 1saat sonra tekrar kan alip idrar aldilar bundan 1saat sonra yine kan ve idrar aldilar ve bu sure zarfinda su bile icmicen dediler sonuclar cikti bakalim dr.dan cevap bekliyorum
Cok tesekkur ederim cnm,dün hastaneden eve cıktım.kuzucuklarımı hastanede bıraktım :onları orada bıraktıgım için çok kötüyüm ama ,evlat gibisi yok onu diyeyim cnm.bu duyguyu size tarif edemen,hele ikiz olunca çok daha farklı.İkisinide içinize sokasınız geliyor.butun dunyanız degisiyor.
Düzenli olarak depo progestan mı yaptırıcaksın? Kanaman var mı ki? Bi de rahim ağzı kapalı demesini anlamadım. Çok soru sordum di mi:)Bozma moralini canin bak cok sukur sikinti yokmus benim dr da testlerle ilgili sennkinn yolundan gdiyo vede depo progestan ignesi basladi haftada 1 ol bunu dedi erken dogum olasiligi icin rahim agzi kapali dedi ama yinede igne verdi olsun napalim
Evet canim dun bakti sonuclara normalmis cok sukur :)Hmm anladım cnm ben daha önce hiç yaptirmadigim için sonuçlardan pek anlamıyorum doktorun ne dedi inş norml dir değerlerin
Canım benim inşallh en yakın zamanda sağlıcakla bebişlerin i alır evine gidersin hepimizin büyük olasılık başımıza gelebilecek durum
Hayırlı uğurlu olsun canım sen kendine dikkat et en kısa zamanda çıkar bebeklerin eminim ben çarşambadan bu yana yatıyorum sancılarım uyanmış çünkü serum iğne ilaç alıyorum gün aşırı keşke senin kadar dayansam bende şüphesiz çok zor onları bırakıp gelmek ama sadece daha da sağlıklı olsunlar diye oradalar anneleri Allah analı babalı büyütsünCok tesekkur ederim cnm,dün hastaneden eve cıktım.kuzucuklarımı hastanede bıraktım :onları orada bıraktıgım için çok kötüyüm ama ,evlat gibisi yok onu diyeyim cnm.bu duyguyu size tarif edemen,hele ikiz olunca çok daha farklı.İkisinide içinize sokasınız geliyor.butun dunyanız degisiyor.
Can'ım bana ikili yapmadı doktorumuz ama 3 lü test yaptı o da saçma sapan bir sonuç çıktı sonra ayrıntılı ultrasona girdik herşey normaldi zaten o testler ikizler için sağlıklı sonuç vermiyor diyorlar o yüzden takılma yaniArkadaslar merhabalar bugun kontrolden geldik 12+5teyiz bugun ense kalinligi normal dedi dr um ama ikili test normal cikmadigindan ikizlerde yapilmiyomus onun yerine baska test varmis 3000tl dedi drum ama yasim 28 cokta gerekli gormuyorum dedi sizler bu surecte bu test asamalarinda ne yaptiniz
Ah o kanamalar ah o akıntılar zaten bizi hop oturtup hop kaldırıyor benim Bayadır olmuyor çok şükür ilk aylar oldu sadece rahat 2 aydır hiç olmadıBenim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldiÇok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.
Rahim ağzı açık demek tehlike demek bebekler geliyor demek ilerleyen Zaman'larda ölçecek hattaDüzenli olarak depo progestan mı yaptırıcaksın? Kanaman var mı ki? Bi de rahim ağzı kapalı demesini anlamadım. Çok soru sordum di mi:)
Canim gecmis olsun , neden oldu ki ?farkli bisey yaptin mi zorladin mi ?Benim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldiÇok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.
Hosgeldin.. tedirgin anneler grubuna :)Merhabalar bende şuan 11 haftalık ikiz bebişlerime hamileyim. Kalp atışlarını duydum Allahıma çok şükür. Tüp bebekte 2. Denememizde kavuştum miniklerimeama şuan neden bilmiyorum erken doğum tedirginliği var üzerimde inşallah böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz
Yani rahim agzi kapali dedi dusuk riski ve erken dogum riski icin onemlibisey dedi iyi yani dedi kanamm da yok hic olmadi ama yinede depo progestan yaptrcan dedi 30.haftaya kadar dedi bende anlamadimDüzenli olarak depo progestan mı yaptırıcaksın? Kanaman var mı ki? Bi de rahim ağzı kapalı demesini anlamadım. Çok soru sordum di mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?