2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet yani zaten tup bebekle gebe kalabildim zorla yani kotude ciksa vazgecemem ki ama 4lu testi duymadim o nezaman yapiliyo hani su perinatologa gonderiyolar ayrintili ultrason icin o mu 20.haftada yaptr dedi drum Allahim saglikli sihhatli hayrlisini versin.

Cok tesekkur ederim cnm,dün hastaneden eve cıktım.kuzucuklarımı hastanede bıraktım : onları orada bıraktıgım için çok kötüyüm ama ,evlat gibisi yok onu diyeyim cnm.bu duyguyu size tarif edemen,hele ikiz olunca çok daha farklı.İkisinide içinize sokasınız geliyor.butun dunyanız degisiyor.

Benim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldi Çok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.

Ya ben de çok korkuyorum inan ileriki haftalardan o yüzden herşeyi halledeyim istiyorum şimdiden ben şimdiden gecede 3 kere kalkıyorum tuvalete korkulu rüyam yani :) uykumu alamıyorum karnım şimdiden büyük geliyor bana sonrasını düşünemiyorum

ARamıza Hoşgeldin :) hepimizin korkuları burda azalıyor merak etme konuşunca sakinliyorsun

Park yatak 60-120 mi 79-110 mu? Doğumdan itibaren ana kucağı önerir misiniz yolculuk ta çok yapıcaz bazılarısadece Kemer'le bağlanıyor arabaya bazıları aparatıyla

Arkadaslar Merhaba bugun iki tane kizimizin olacagini ogrendik cok mutluyuz tarama testlerimiz xok guzel çıktı
hayırlı olsun prensesleriniz
benim kendi doktorum yaptı canım evet ayrıntılı bakıp aynı gün kan aldı 4 lü tarama testi için o gün 19+1 dik
Benim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldi Çok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.
çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bol bol, neden olmuş peki doktorun bişi demedi mi?

Plesanta büyürken olabiliyo gibi bişeyler söyledi. Kanama yeri görünmüyo dedi. Progestan hapı kesmişti 2 gün önce, bugün yine başladık.

Ben buradaki arkadaşlarıma da çevremdekilere de sordum yaptırmayan çok, yaptıran da pişman ikili testi. Ben yaptırmadım. 3 lü testi doktor tavsiye etmiyorum zaten dedi. 20 haftada ayrıntılı ultrasonla başka bir doktora yönlendireceğini söyledi.

Bozma moralini canin bak cok sukur sikinti yokmus benim dr da testlerle ilgili sennkinn yolundan gdiyo vede depo progestan ignesi basladi haftada 1 ol bunu dedi erken dogum olasiligi icin rahim agzi kapali dedi ama yinede igne verdi olsun napalim

Hmm anladım cnm ben daha önce hiç yaptirmadigim için sonuçlardan pek anlamıyorum doktorun ne dedi inş norml dir değerlerin

Canım benim inşallh en yakın zamanda sağlıcakla bebişlerin i alır evine gidersin hepimizin büyük olasılık başımıza gelebilecek durum

Bozma moralini canin bak cok sukur sikinti yokmus benim dr da testlerle ilgili sennkinn yolundan gdiyo vede depo progestan ignesi basladi haftada 1 ol bunu dedi erken dogum olasiligi icin rahim agzi kapali dedi ama yinede igne verdi olsun napalim
Düzenli olarak depo progestan mı yaptırıcaksın? Kanaman var mı ki? Bi de rahim ağzı kapalı demesini anlamadım. Çok soru sordum di mi:)

Evet canim dun bakti sonuclara normalmis cok sukur :)

Hayırlı uğurlu olsun canım sen kendine dikkat et en kısa zamanda çıkar bebeklerin eminim ben çarşambadan bu yana yatıyorum sancılarım uyanmış çünkü serum iğne ilaç alıyorum gün aşırı keşke senin kadar dayansam bende şüphesiz çok zor onları bırakıp gelmek ama sadece daha da sağlıklı olsunlar diye oradalar anneleri Allah analı babalı büyütsün

Can'ım bana ikili yapmadı doktorumuz ama 3 lü test yaptı o da saçma sapan bir sonuç çıktı sonra ayrıntılı ultrasona girdik herşey normaldi zaten o testler ikizler için sağlıklı sonuç vermiyor diyorlar o yüzden takılma yani

Hosgeldin.. tedirgin anneler grubuna :)

Düzenli olarak depo progestan mı yaptırıcaksın? Kanaman var mı ki? Bi de rahim ağzı kapalı demesini anlamadım. Çok soru sordum di mi:)
Yani rahim agzi kapali dedi dusuk riski ve erken dogum riski icin onemlibisey dedi iyi yani dedi kanamm da yok hic olmadi ama yinede depo progestan yaptrcan dedi 30.haftaya kadar dedi bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…