- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.561
çok şükür canım iyiyiz dün şekerden sonra hareketleri azaldı sadece ona kafayı taktımgünaydın kızlar. beşik oda konusu olmuş. ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum. bebeklerimi aynı beşikte yatırmak niyetim. bunun içinde büyüyen beşik almak istiyorum ama çok da Kararsız kaldım. bir an önce olsun istiyorum heran herşey olabilir korkusu olduğu içinbebek arabasını da doğumdan sonra almak istiyorum bahara doğru. tabi son anda fikrim değişmeZse bu arada herkes iyidir inşallah. bebeklerimiz uslu uslu duruyorlardır yerlerinde.
Aslında amaç büyüyen beşik değildi ama öyle oldu onlar eskirse misafir yatak odam var evimde 2 yataklı bazalı Hemde 1,5 kişilik çok çok Oray'a geçiş yaparız zaten akılları yeterse ayrı odalarda yatmak isterler 2 ayrı oda yapmak gerekir o Zaman daArkadaşlar büyüyen beşiklere bakarken ölçüsüne dikkat edin Tecrübe ile sabittir. 8 yaşına kadar yatamıyorlar çünkü 80 cm eninde bir ÇOĞU ve çok dar yatak almak gerekiyor e yatak alacaksam bazada alırım en azından 100 cm lik alırım zaten beşikle büyüyen Beşik Arasında bir baza fiyatı fark var ben ilk kızımda oda Takım'ı büyüyen Beşikli almıştım 4 Yaşında artık büyütelim dedik bir söktük 80 cm daracık attım baza aldım boşuna o farkı ödedim anlıcanız şimdi kızıma oda yapıyorum yeni bebişlerimize de eski takıma iki Beşik alacam o kadar iyi düşünün derim
Hiç deme ya dün geceden beri de ayrı ayrı 2 tane mi alsak fikrine geçiş yaptık :) bakalım nolacakçok şükür canım iyiyiz dün şekerden sonra hareketleri azaldı sadece ona kafayı taktımbende bebek arabası konusunda böyle düşünüyorum, içime sinen bişi olmadı sinenler çok pahalı, yan yana mı arka arkaya mı ayrı ayrı mı karar veremiyo insan
İyiyiz Can'ım asıl sen nasılsın sanırım doğum sırasında sen varsın :) Nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın hareket durumun karnın Nasıl aydınlat bizi :))))günaydın kızlar. beşik oda konusu olmuş. ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum. bebeklerimi aynı beşikte yatırmak niyetim. bunun içinde büyüyen beşik almak istiyorum ama çok da Kararsız kaldım. bir an önce olsun istiyorum heran herşey olabilir korkusu olduğu içinbebek arabasını da doğumdan sonra almak istiyorum bahara doğru. tabi son anda fikrim değişmeZse bu arada herkes iyidir inşallah. bebeklerimiz uslu uslu duruyorlardır yerlerinde.
aa evet genelde içi 80-180 diyolar onu mu diyosun sende canım? kötü mü oluyo yani büyütünce biz öyle düşünüyoduk[/QUOT
Evet cnm 80*180 Büyüyünce bebek yatağı yenı o ölçüde yatak alıyosun istersen bir yatak Mağazası'na git bak istersen çocuk daracık yatakta rahat yatamıyorlar o Yüzden ben memnun kalmadım
evet kutlu olsun gerçektenKızlar Bu arada bugün dünya prematüre günüymüş bizler de prematüre Bebek annesi adayı sayılırız kutlu olsun hepimizin :)Eki Görüntüle 1691347
yok takılma canım. benimde hafif azalır gibi olmuştu sonra rutinlerine dönmüşlerdi. bol bol tekme atıp mutlu ediyorlardı annelerini, şeker yüklemen iyi çıkmş sanırım, çok sevindim canım iyi çıkmasına. öteki türlü zorlanıyor insan.çok şükür canım iyiyiz dün şekerden sonra hareketleri azaldı sadece ona kafayı taktımbende bebek arabası konusunda böyle düşünüyorum, içime sinen bişi olmadı sinenler çok pahalı, yan yana mı arka arkaya mı ayrı ayrı mı karar veremiyo insan
şimdilik iyiyim canım... ya sırada olma düşüncesi bile ürkütücü. ama sağlıklı olsunlar küveze girmesinler bebeklerimiz tek temennim bu. inşallah ciğer geliştirici iğne bir işe yarar bu dönemde. 29 haftalık oldum canım. bu aralar pek hareket edemiyorum zaten 2 hafta yatmamı söyledi doktorum ama evde hareket edince karnım müsaade etmiyor. sertleşti iyice. ve wc ziyaretlerim arttı. gece en az 4 kere wc kalkıyorum. sağa sola dönmek çok zor zaten.İyiyiz Can'ım asıl sen nasılsın sanırım doğum sırasında sen varsın :) Nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın hareket durumun karnın Nasıl aydınlat bizi :))))
evet kutlu olsun gerçektenminik kahramanlar
B Birsurucocukannesi bizim direkt alttaki yatak büyük yatak olacak canım beğendik çünkü sipariş için bekliyolar sadece hani büyütünce ekstra yatak alınmıcak, ama dediğin gibi çok darsa nasıl olur acaba öyle bakmak lazım
Merhabalar bende şuan 11 haftalık ikiz bebişlerime hamileyim. Kalp atışlarını duydum Allahıma çok şükür. Tüp bebekte 2. Denememizde kavuştum miniklerimeama şuan neden bilmiyorum erken doğum tedirginliği var üzerimde inşallah böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz
aynen epey masraf oluyo olabilir aslında güvenilir temiz bir ürün bulabilirsek neden olmasın sanki en fazla ne kadar kullanabıilcez kiyok takılma canım. benimde hafif azalır gibi olmuştu sonra rutinlerine dönmüşlerdi. bol bol tekme atıp mutlu ediyorlardı annelerini, şeker yüklemen iyi çıkmş sanırım, çok sevindim canım iyi çıkmasına. öteki türlü zorlanıyor insan.
ben yanyana düşünüyorum. arka arkaya bebekler için sıkıntı oluyormuş, yani eşit olmuyorlar gibi. ben belki 2. el bile alsam mı diye düşündüm. gerçekten çok pahalılar. 2 bebek olunca masraf hiç bitmiyor katlandıkça katlanıyor.
hoşgeldin canım gözünüz aydın :) sağlıkla bebbişlerine kavuşursun inşallah :) daha başlarda sakın böyle şeyler düşünme keyfini çıkar dikkatli ol yeter dua et bol bol herşeyin hayırlısıMerhabalar bende şuan 11 haftalık ikiz bebişlerime hamileyim. Kalp atışlarını duydum Allahıma çok şükür. Tüp bebekte 2. Denememizde kavuştum miniklerimeama şuan neden bilmiyorum erken doğum tedirginliği var üzerimde inşallah böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz
evet canım satıcı özellikle söyledi genelde kısa yatak verirler abla bizimkiler uzun olacak çekmeceyi çıkarınca normal kullancaksınız baza yatak gibi dedio zaman süper benim yatak kısaydı kenarında çekmecesi olan komodin vardı onu çıkarınca yatak kısa kaldı ve yeni yatak gerekti bence sende sor tabi sistemler Değişiyor 6 yıl oldu biz alalı:))
haberlerin iyi olmasına da sevindimBu arada bugün kontrolüm vardı kızlar bebişlerimizi gördük çok iyiler çok şükür Ama cinsiyet sorunsalımız var daha önce iki erkek demişlerdi şimdi biri kız dedi kafamız karıştı 15 haftalıkken iki erkek 18 de bi kız bi erkek oldu acaba başka doktoradamı gitsem hazırlıklara başlamak istiyorum çalıştığımdan sadeçe hafta sonlarım var böyle birşey yaşadınızmı
eşimde bende doktoruma gerçekten güveniyoruz canım detaylı baktı 4 lü tarama yaptı senin doktorun dediğini dedi o yüzden bizde gerekli görmedik hiç yaptırmayı düşünmedik bile, 4 lü taramayı bile pek önemsemedim ben, bir de sonucunda ne yapacağın kesinse yaptır derim yoksa yaptırıp o kadar para dökmenin bi mantığı yok sonuçta olumsuz çıkarsa bebişlerinden vazgeçebilecek misin? hayırsa hiç girme bu durumlara, dediğim gibi bi hiç düşünmedik bile üzerinde yaptırmadıkArkadaslar merhabalar bugun kontrolden geldik 12+5teyiz bugun ense kalinligi normal dedi dr um ama ikili test normal cikmadigindan ikizlerde yapilmiyomus onun yerine baska test varmis 3000tl dedi drum ama yasim 28 cokta gerekli gormuyorum dedi sizler bu surecte bu test asamalarinda ne yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?