2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

çok şükür canım iyiyiz dün şekerden sonra hareketleri azaldı sadece ona kafayı taktım bende bebek arabası konusunda böyle düşünüyorum, içime sinen bişi olmadı sinenler çok pahalı, yan yana mı arka arkaya mı ayrı ayrı mı karar veremiyo insan

Aslında amaç büyüyen beşik değildi ama öyle oldu onlar eskirse misafir yatak odam var evimde 2 yataklı bazalı Hemde 1,5 kişilik çok çok Oray'a geçiş yaparız zaten akılları yeterse ayrı odalarda yatmak isterler 2 ayrı oda yapmak gerekir o Zaman da

Hiç deme ya dün geceden beri de ayrı ayrı 2 tane mi alsak fikrine geçiş yaptık :) bakalım nolacak

İyiyiz Can'ım asıl sen nasılsın sanırım doğum sırasında sen varsın :) Nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın hareket durumun karnın Nasıl aydınlat bizi :))))

Yatak konusunda benimde doktorum kafamı karıştırdı. Küçük sallanan iki beşik almak istiyordum yatak odası için. 40 ları geçene kadsr bebekleri birbirinden ayırma onlar bu dünyaya beraber adapte olacaklar ve birbirine ihtiyaçları var dedi. Birde ultrasonda bebeklerimin kafa kafaya vermiş hallerini görünce eşimle iyice kafamız karıştı.

Kızlar Bu arada bugün dünya prematüre günüymüş bizler de prematüre Bebek annesi adayı sayılırız kutlu olsun hepimizin :)Eki Görüntüle 1691347
evet kutlu olsun gerçekten minik kahramanlar
B Birsurucocukannesi bizim direkt alttaki yatak büyük yatak olacak canım beğendik çünkü sipariş için bekliyolar sadece hani büyütünce ekstra yatak alınmıcak, ama dediğin gibi çok darsa nasıl olur acaba öyle bakmak lazım

yok takılma canım. benimde hafif azalır gibi olmuştu sonra rutinlerine dönmüşlerdi. bol bol tekme atıp mutlu ediyorlardı annelerini, şeker yüklemen iyi çıkmş sanırım, çok sevindim canım iyi çıkmasına. öteki türlü zorlanıyor insan.
ben yanyana düşünüyorum. arka arkaya bebekler için sıkıntı oluyormuş, yani eşit olmuyorlar gibi. ben belki 2. el bile alsam mı diye düşündüm. gerçekten çok pahalılar. 2 bebek olunca masraf hiç bitmiyor katlandıkça katlanıyor.

İyiyiz Can'ım asıl sen nasılsın sanırım doğum sırasında sen varsın :) Nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın hareket durumun karnın Nasıl aydınlat bizi :))))
şimdilik iyiyim canım... ya sırada olma düşüncesi bile ürkütücü. ama sağlıklı olsunlar küveze girmesinler bebeklerimiz tek temennim bu. inşallah ciğer geliştirici iğne bir işe yarar bu dönemde. 29 haftalık oldum canım. bu aralar pek hareket edemiyorum zaten 2 hafta yatmamı söyledi doktorum ama evde hareket edince karnım müsaade etmiyor. sertleşti iyice. ve wc ziyaretlerim arttı. gece en az 4 kere wc kalkıyorum. sağa sola dönmek çok zor zaten.

o zaman süper benim yatak kısaydı kenarında çekmecesi olan komodin vardı onu çıkarınca yatak kısa kaldı ve yeni yatak gerekti bence sende sor tabi sistemler Değişiyor 6 yıl oldu biz alalı:))

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeklerin buradaki annelerin tamamında bu Endişe var :)) doğru yerdesin ama iyi düşün öncelikle hamilelik önemli Sak'ın unutma sen artık özel annelerdensin

Reactions: tup
Bu arada bugün kontrolüm vardı kızlar bebişlerimizi gördük çok iyiler çok şükür Ama cinsiyet sorunsalımız var daha önce iki erkek demişlerdi şimdi biri kız dedi kafamız karıştı 15 haftalıkken iki erkek 18 de bi kız bi erkek oldu acaba başka doktoradamı gitsem hazırlıklara başlamak istiyorum çalıştığımdan sadeçe hafta sonlarım var böyle birşey yaşadınızmı

aynen epey masraf oluyo olabilir aslında güvenilir temiz bir ürün bulabilirsek neden olmasın sanki en fazla ne kadar kullanabıilcez ki
hoşgeldin canım gözünüz aydın :) sağlıkla bebbişlerine kavuşursun inşallah :) daha başlarda sakın böyle şeyler düşünme keyfini çıkar dikkatli ol yeter dua et bol bol herşeyin hayırlısı
o zaman süper benim yatak kısaydı kenarında çekmecesi olan komodin vardı onu çıkarınca yatak kısa kaldı ve yeni yatak gerekti bence sende sor tabi sistemler Değişiyor 6 yıl oldu biz alalı:))
evet canım satıcı özellikle söyledi genelde kısa yatak verirler abla bizimkiler uzun olacak çekmeceyi çıkarınca normal kullancaksınız baza yatak gibi dedi
haberlerin iyi olmasına da sevindim cinsiyet sorunsalı epey düşündürücü bizim tek yumurta olduğundan cinsiyet konusunda zorlanmadık biri neyse diğeri de o olacaktı zaten ikiside erkek olunca hemen gösteriverdi ikiside

Ben bebek odası yapıcam new joy diye bi markada beğendik 2 karyola, 1 giysi dolabı, 1 şifonyer.
Bunları kızların odasına koyucaz inşallah.
İlk zamanlar içinde bir park yatak beğendik yatak odasına koyup ikisini aynı park yatağa yan yana yatırcaz inşallah.

Arkadaslar merhabalar bugun kontrolden geldik 12+5teyiz bugun ense kalinligi normal dedi dr um ama ikili test normal cikmadigindan ikizlerde yapilmiyomus onun yerine baska test varmis 3000tl dedi drum ama yasim 28 cokta gerekli gormuyorum dedi sizler bu surecte bu test asamalarinda ne yaptiniz

eşimde bende doktoruma gerçekten güveniyoruz canım detaylı baktı 4 lü tarama yaptı senin doktorun dediğini dedi o yüzden bizde gerekli görmedik hiç yaptırmayı düşünmedik bile, 4 lü taramayı bile pek önemsemedim ben, bir de sonucunda ne yapacağın kesinse yaptır derim yoksa yaptırıp o kadar para dökmenin bi mantığı yok sonuçta olumsuz çıkarsa bebişlerinden vazgeçebilecek misin? hayırsa hiç girme bu durumlara, dediğim gibi bi hiç düşünmedik bile üzerinde yaptırmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…