- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.601
Cnm cok tesekkur ederim iyi dileklerin için. Lütfen çok dikkat cnm.inşallak 35-36 ları görürsün.telaş yapma.Hayırlı uğurlu olsun canım sen kendine dikkat et en kısa zamanda çıkar bebeklerin eminim ben çarşambadan bu yana yatıyorum sancılarım uyanmış çünkü serum iğne ilaç alıyorum gün aşırı keşke senin kadar dayansam bende şüphesiz çok zor onları bırakıp gelmek ama sadece daha da sağlıklı olsunlar diye oradalar anneleri Allah analı babalı büyütsün
Canım minnaklarını en yakın Zaman da kucağına alırsın inşallah. Senin kokun sütün onları daha da çabuk iyileştirecektir.Cnm cok tesekkur ederim iyi dileklerin için. Lütfen çok dikkat cnm.inşallak 35-36 ları görürsün.telaş yapma.
Saol canım teşekkür ederim. Hiç zorlamadım kendimi aslında. Progestan hap içiyodum, onu kesmiştik 2 gündür. Demek ki önceden kessek, daha önce kanama olacaktı. Amaann vallahi şu tedirginlikler yordu beni çokCanim gecmis olsun , neden oldu ki ?farkli bisey yaptin mi zorladin mi ?
Hayırlı olsun canım. Ben de 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Ama senin korktuğun şeyden önce ben nelerdeeenn neleeerdeen korktum ve hala da korkuyorumMerhabalar bende şuan 11 haftalık ikiz bebişlerime hamileyim. Kalp atışlarını duydum Allahıma çok şükür. Tüp bebekte 2. Denememizde kavuştum miniklerimeama şuan neden bilmiyorum erken doğum tedirginliği var üzerimde inşallah böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz
Allahım tip tip insanlar işte. . Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar kötü bi akşam geçirdim, sağdaki bebişim hiç hareket etmedi ne yapsak olmadı müzik dinlettik dürttüm karnımı salladım yok soldaki atıyo sağdaki atmıyo telaş yaptım evin yakınında kadın doğum vardı acile gittik gitmez olaydık, doktor yoktu gelene kadar ağrı makinasına bağladı küçük küçük ağrıların var dediler sonra doktor usg ye aldı baktı kalplerini gösterdi sonraaaa başladı zırvalamaya tek yumurtalara bakmıyoruz biz hangi hastaneye gidiyosun özele böyle giderler sonra acile bişi olduğunda hooop buraya senin acil durumda üniversite hastanesine gitmen lazım doktorunla konuş bunları risklisin biliyosun dimi filan dedi, sonra bi de amniyo sıvın biraz fazla 25.haftaya göre karnın epey şiş zaten farkında değilmisin filan dedi, sedyeden kalkcam kalkamıyom yanıma zaten kimse almadılar doktor debelendiğimi gördüde anca öyle elini uzattı, kalktım kalpleri gördün zaten sana kağıt vermicem gidebilirsin dedi yolladı, bir daha mı doktorumdan habersiz başka bir hastane ya da doktor tövbe
Paylaşım için teşekkürler. İncelicem.Merhaba arkadaşlar belki çoğunuz zaten biliyordur ama ben yeni öğrenen biri olarak yine de bilmeyenlere faydası olur diye bir şey paylaşacağım. Facebookta çocuklu çoğu arkadaşımın "Oyuncu Anne" diye bir kadını takip edip ondan paylaşımlar yaptığını farkettim. Neymiş diye baktım bi de farkettim ki kadının da ikizleri var :) kitapları falan var ve çocuklarıyla olan tecrübelerinden öneriler paylaşıyor. Mesaj attım ve ikiz beklediğimi yazılarında ikizleriyle ilgili bişey görmediğimi o konuda bi paylaşımı olup olmadığını sordum. Hemen cevap verdi ve "Başlarım Şimdi Anneliğe" adlı kitabını önerdi. Dün aldım ve uyumadan bir göz atayım dedim farkında olmadan yarılamışım bile o arada. O kadar moral verip rahatlatıyor ki.. İkizler için yataklardan banyosuna her konuda tecrübelerini anlatmış. Kesinlikle ikiz hamileleri okumalı bence ince bi kitap zaten. İkiz bebekli biriyle çalışan bir arkadaşım da ona benim için ara ara sorular soruyordu o da Derya Coşkundeniz'in İkizlerle Yaşam kitabını önermiş. Onu henüz almadım ama alınca onunla ilgili de yazarım size. Sizin de önereceğiniz kitaplar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum çoğul gebe arkadaşlarım :)
Harme canım çok geçmiş olsun. Ben bıktım artık tek yumurta ikizlerine bakmak istemiyorum diyenlerden. Kaç telefon yüzüme kapandı tek yumurta ikizi olduğunu duyunca. Bozma moralini canım. Bak dün instagramdan tanıştığım tek yumurta annesi doğum yaptı hem de 37. Haftada biz de inşallah öyle olucaz. Amin :))Günaydın kızlar kötü bi akşam geçirdim, sağdaki bebişim hiç hareket etmedi ne yapsak olmadı müzik dinlettik dürttüm karnımı salladım yok soldaki atıyo sağdaki atmıyo telaş yaptım evin yakınında kadın doğum vardı acile gittik gitmez olaydık, doktor yoktu gelene kadar ağrı makinasına bağladı küçük küçük ağrıların var dediler sonra doktor usg ye aldı baktı kalplerini gösterdi sonraaaa başladı zırvalamaya tek yumurtalara bakmıyoruz biz hangi hastaneye gidiyosun özele böyle giderler sonra acile bişi olduğunda hooop buraya senin acil durumda üniversite hastanesine gitmen lazım doktorunla konuş bunları risklisin biliyosun dimi filan dedi, sonra bi de amniyo sıvın biraz fazla 25.haftaya göre karnın epey şiş zaten farkında değilmisin filan dedi, sedyeden kalkcam kalkamıyom yanıma zaten kimse almadılar doktor debelendiğimi gördüde anca öyle elini uzattı, kalktım kalpleri gördün zaten sana kağıt vermicem gidebilirsin dedi yolladı, bir daha mı doktorumdan habersiz başka bir hastane ya da doktor tövbe
sağol canım benim, insanın sinirini bozmaktan başka bi işe yaramıyolarAllahım tip tip insanlar işte. . Geçmiş olsun canım.
teşekkürler tavsiye için bende ikizlerle ilgili kitap araştırmayı düşünüyodum denk geldiMerhaba arkadaşlar belki çoğunuz zaten biliyordur ama ben yeni öğrenen biri olarak yine de bilmeyenlere faydası olur diye bir şey paylaşacağım. Facebookta çocuklu çoğu arkadaşımın "Oyuncu Anne" diye bir kadını takip edip ondan paylaşımlar yaptığını farkettim. Neymiş diye baktım bi de farkettim ki kadının da ikizleri var :) kitapları falan var ve çocuklarıyla olan tecrübelerinden öneriler paylaşıyor. Mesaj attım ve ikiz beklediğimi yazılarında ikizleriyle ilgili bişey görmediğimi o konuda bi paylaşımı olup olmadığını sordum. Hemen cevap verdi ve "Başlarım Şimdi Anneliğe" adlı kitabını önerdi. Dün aldım ve uyumadan bir göz atayım dedim farkında olmadan yarılamışım bile o arada. O kadar moral verip rahatlatıyor ki.. İkizler için yataklardan banyosuna her konuda tecrübelerini anlatmış. Kesinlikle ikiz hamileleri okumalı bence ince bi kitap zaten. İkiz bebekli biriyle çalışan bir arkadaşım da ona benim için ara ara sorular soruyordu o da Derya Coşkundeniz'in İkizlerle Yaşam kitabını önermiş. Onu henüz almadım ama alınca onunla ilgili de yazarım size. Sizin de önereceğiniz kitaplar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum çoğul gebe arkadaşlarım :)
gecmis olsun canim, malesef bazı doktorlar boyle zorla doktor olmus gibi davranıyorlar. Allah dusurmesin ellerine kimseyi. İnsanin icini rahatlatacaklarına veriyorlar gereksiz yere pat diye endiseyi evhami hadi bakalım dusun dur.
sağol canım benim, evet insana uzaylı muamelesi yapmaları sinir bozucu gerçekten tamam zor riskli eyvallah ama bu şekilde doğum yapan çook kişi var, ne güzel o haftaları bizlerde görelim inşallah, bende tek yumurta ikizlerin sahip 3 anneyi takip ediyorum ig den iyi oluyo :)Harme canım çok geçmiş olsun. Ben bıktım artık tek yumurta ikizlerine bakmak istemiyorum diyenlerden. Kaç telefon yüzüme kapandı tek yumurta ikizi olduğunu duyunca. Bozma moralini canım. Bak dün instagramdan tanıştığım tek yumurta annesi doğum yaptı hem de 37. Haftada biz de inşallah öyle olucaz. Amin :))
Amin inşallah canım sağol. Senin de gözün aydın cisiyetler kesinleşmiş çok şükür :)Harme cnm boşver sen bazı doktorları inşallah bugünler gecicek sağlıkla bebeklerine kavuşacaksın ama dikkatli olman gereken zamanlar yaklaştı kendine çoooook dikkat et
olabilir aslında topluca bilgi alışverişi olur hem acil durumlarda haberdar oluruz birbirimizdenKızlar whatsapp da grup yapsak daha kolay olmaz mı
attım canım msj :)harme ismini msj atarsan takip etmek isterim.
Hiç susmadan konuşuruz o zaman ben diyeyim:)olabilir aslında topluca bilgi alışverişi olur hem acil durumlarda haberdar oluruz birbirimizden
attım canım msj :)
Günaydın kızlar kötü bi akşam geçirdim, sağdaki bebişim hiç hareket etmedi ne yapsak olmadı müzik dinlettik dürttüm karnımı salladım yok soldaki atıyo sağdaki atmıyo telaş yaptım evin yakınında kadın doğum vardı acile gittik gitmez olaydık, doktor yoktu gelene kadar ağrı makinasına bağladı küçük küçük ağrıların var dediler sonra doktor usg ye aldı baktı kalplerini gösterdi sonraaaa başladı zırvalamaya tek yumurtalara bakmıyoruz biz hangi hastaneye gidiyosun özele böyle giderler sonra acile bişi olduğunda hooop buraya senin acil durumda üniversite hastanesine gitmen lazım doktorunla konuş bunları risklisin biliyosun dimi filan dedi, sonra bi de amniyo sıvın biraz fazla 25.haftaya göre karnın epey şiş zaten farkında değilmisin filan dedi, sedyeden kalkcam kalkamıyom yanıma zaten kimse almadılar doktor debelendiğimi gördüde anca öyle elini uzattı, kalktım kalpleri gördün zaten sana kağıt vermicem gidebilirsin dedi yolladı, bir daha mı doktorumdan habersiz başka bir hastane ya da doktor tövbe
Selam canım benim de aynı hafta kanamam olmuştu biliyorsun en pck kanama olan haftaymisBenim de bugün saat 11 gibi kanamam oldu, pıhtı da geldiÇok korktum. Doktora gittim sıkıntı yok dedi ama çok moralim bozuldu.
Hiç susmadan konuşuruz o zaman ben diyeyim:)
teşekkür ederim canım, aynen kendi doktorum dışında gitmemem gerektiğini çok iyi kazıdılar beynimeCanım geçmiş olsun sıkma canını bazı doktorlar böyle zaten zorlu bi hamilelik geçiriyoruz kimse bizim psikolojimizden anlamiyor sen yine kendi guvendigin doktor dan Şaşma
hemde hiiiç, görsen kurbanlık koyun gibiydik orda bir odada 9-10 hamile, sen gel sen yat sen şöyle dur hep böyleSelam canım benim de aynı hafta kanamam olmuştu biliyorsun en pck kanama olan haftaymis
Dinlen bol bol su iç şu çok önemli kanamada
Olmadı rapor al biraz benim hala Kahverengiler geliyor hiç yormaya gelmiyor
Aynı şeydi bendede plesenta buyuyor diye demişti doktor ama kanama alanım vardı benim
İnşallah bir daha olmaz canjm geçmiş olsun
Siden80 insalalh bebeklerine de kavursunuz bir an önce
harme bu doktorlar bir acaip gerçekten hiç halden anlamıyorlar o korkuyla gelmiş bir kadına davranış şekli ne kadar yanlış
cok yazık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?