2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yaa neden bakmiolar tek yumurta ikizlerine??

Ben unutmuşum senin kanaman olduğunu. Doktorun aynı şeyi söylemesi beni rahatlattı. Ne kadar oldu senin kanaman? Bi de progesyan kullanıyo musun?

Kızlar lohusa terliği tacı alan yaptıran var mı? İnstagramdan fln yaptıran varsa yaptırdığınız kişinin ismini isteyeceğim. Allah giymemi nasip ederse lohusa pijamalar gecelikler sabahlıklar çoraplar alındı sadece terlik ve tacım yok

Yaa neden bakmiolar tek yumurta ikizlerine??
riskli diye canım. bu konuda kendine güvenen o kadar az doktor var ki anlatsam roman olur yani
T tup canım ben henüz yaptırmadım ama ig de bir sayfada beğendiklerim oldu bebişlere takımlarla bir filan hoş duruyo, ismini vereyim bi bak istersen, gizemlitasarim

Reactions: tup

Bende aynı duruma çok düştüm kızlar hatta doğum evi kabul etmiyor riskli diye fakülteye devam ediyorum .İkiz hemde tek yumurta oldugunu duyan hemen sasiriyor . Buarada tekme olayında hangisi hangisi anlasilmiyor dimi sizdede oylemi kızlar oyüzden takip edemiyorum biri hareket etti diğeri etmedi gibi o kötü

Reactions: tup
valla ortadan geleni anlamıyorum anca sağdan soldan gelince ayırıyorum diye düşünüyorum ama anlaşılmaz diyolar bilmiyorum artık biraz karışıyolar tabi haliyle yer dar :)

Ayyy çok güzelmişşş :))
Bebek takımı düşünmüyordum zaten almıştım bi de taşlı fln filan pek kullanışlı gelmemişti ama iki tane kızlara saç bantı bi tane kendime terlik taç alabilirim :))

bende alırsam ya hastane çekimlerinde ya da 40 mevlüdünde giydiririm diye düşündüm :) evet anne kız takım olursunuz 3 nüz ne güzel

bende alırsam ya hastane çekimlerinde ya da 40 mevlüdünde giydiririm diye düşündüm :) evet anne kız takım olursunuz 3 nüz ne güzel
Ben hastane çekiminde de kararsızım :/
Ama hamile çekimi yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra da çocuklar azcık ortaya çıksın öyle mi çekim yaptırsam diyorum:) bilemedim

Ben hastane çekiminde de kararsızım :/
Ama hamile çekimi yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra da çocuklar azcık ortaya çıksın öyle mi çekim yaptırsam diyorum:) bilemedim
biz Allah nasip ederse hastanede çekim istiyoruz ama sadece doğum anını çekse bile yeter o anı mutlaka istiyorum :) bir de hamile çekimi+sonrasında bebişler 1 aylık filan olunca kostümlü çekim ve aile çekimi yaptırcaz inşallah :)

Benim 13+3de oldu hala Kahverengiler var
Bi kere olunca geliyor ara ara
Proluton vurduruyorum ben 5 günde 1 depo iğne o daha iyi sanki
Hımm anladım canım çok geçmiş olsun. Ben sabah 1 akşam 2 progestan hap içiyordum ama doktor cumartesi kontrolde kesmişti. Kanama olunca dün yine başladık. Her seferinde korkmucam, stres yapmıcam diyorum. Tabii başaramıyorum. Geçer inşaallah.

Ay bende tam rahat olcam diyorum bişey oluyor demekki raht olmamamiz lazım tetikte olmak lazım
Heleki kanama çok korkutucu bişey canjm benjm
Senin kesildi mi kanaman
Rapor aldın mı yorma kendini inan hareket çok etkiliyor

Ay bende tam rahat olcam diyorum bişey oluyor demekki raht olmamamiz lazım tetikte olmak lazım
Heleki kanama çok korkutucu bişey canjm benjm
Senin kesildi mi kanaman
Rapor aldın mı yorma kendini inan hareket çok etkiliyor
Benim o gün geldi kesildi hemen. Progestan içtim ondan sanırım. Rapor almadım devam etseydi alırdım. Doktor söyleyip duruyo da. Ben biraz cinsim bu konuda ya. Allah mecbur etmesin. 2. Döneme kadar dayanırım inşaallah. Nöbet raporu aldım ama:)

Neden doktorunu dinlemiyorsun ki
Kanama olduğunda risk altına giriyorsun ki öğretmenlik diğer mesleklere benzemiyor sürekli ayakta ve stres altındasın
benim de kesilip kesilip geliyor kanama inşallah bi daha gelmez
Senin yerinde olsam bu olayın inadı olmaz doktorunu dinle derim
Benim bugune kadar raporum yok nerdeyse hiç 9 yıllık öğretmenim
Ama bu durum farklı
Tabiki bebekler her zaman allaha emanet

Çok haklısın arkadaşlarım da çok sıkıştırıyor, hatta velilerim bile hocam izin al dinlen diyolar:) Zor olduğunu bildikleri için. Aslında inat değil de hani kanama oluyo hemen kesiliyo ya ondan. Bir iki gün üç gün sürse zaten alırım. İnşaallah senin de bi daha olmaz arkadaşım. Sıkıntı valla. Bende çikolata kisti var ondan mı acaba diye doktora sordum. Alakası yok dedi. Sende oyle bişey var mı?

Yok bende miyom vardı küçük ondan sanmıştım o da değilmiş ikiz bebek tasiyorsun diyor doktorum onlar büyüdükçe olur diyor
Kanama alanı büyük olursa sıkıntı yaratirmis (allah korusun)
Bide akması lazımmış içerde de kalsa sıkıntı olurmuş
Sende takip et tatlım sadece 1 damla pembe akıntıya devlet hastanesi heyet verdi düşün artık
Bide tup bebek olunca zaten direk veriyorlar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…