- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.621
Yaa neden bakmiolar tek yumurta ikizlerine??Harme canım çok geçmiş olsun. Ben bıktım artık tek yumurta ikizlerine bakmak istemiyorum diyenlerden. Kaç telefon yüzüme kapandı tek yumurta ikizi olduğunu duyunca. Bozma moralini canım. Bak dün instagramdan tanıştığım tek yumurta annesi doğum yaptı hem de 37. Haftada biz de inşallah öyle olucaz. Amin :))
Çok riskli olduğu için o sorumluluğu almak istemiyorlar heraldeYaa neden bakmiolar tek yumurta ikizlerine??
Ben unutmuşum senin kanaman olduğunu. Doktorun aynı şeyi söylemesi beni rahatlattı. Ne kadar oldu senin kanaman? Bi de progesyan kullanıyo musun?Selam canım benim de aynı hafta kanamam olmuştu biliyorsun en pck kanama olan haftaymis
Dinlen bol bol su iç şu çok önemli kanamada
Olmadı rapor al biraz benim hala Kahverengiler geliyor hiç yormaya gelmiyor
Aynı şeydi bendede plesenta buyuyor diye demişti doktor ama kanama alanım vardı benim
İnşallah bir daha olmaz canjm geçmiş olsun
@Siden80 insalalh bebeklerine de kavursunuz bir an önce
harme bu doktorlar bir acaip gerçekten hiç halden anlamıyorlar o korkuyla gelmiş bir kadına davranış şekli ne kadar yanlış
cok yazık gerçekten
riskli diye canım. bu konuda kendine güvenen o kadar az doktor var ki anlatsam roman olur yaniYaa neden bakmiolar tek yumurta ikizlerine??
sağol canım benim, insanın sinirini bozmaktan başka bi işe yaramıyolar
teşekkürler tavsiye için bende ikizlerle ilgili kitap araştırmayı düşünüyodum denk geldi
sağol canım benim, evet insana uzaylı muamelesi yapmaları sinir bozucu gerçekten tamam zor riskli eyvallah ama bu şekilde doğum yapan çook kişi var, ne güzel o haftaları bizlerde görelim inşallah, bende tek yumurta ikizlerin sahip 3 anneyi takip ediyorum ig den iyi oluyo :)
valla ortadan geleni anlamıyorum anca sağdan soldan gelince ayırıyorum diye düşünüyorum ama anlaşılmaz diyolar bilmiyorum artık biraz karışıyolar tabi haliyle yer dar :)Bende aynı duruma çok düştüm kızlar hatta doğum evi kabul etmiyor riskli diye fakülteye devam ediyorum .İkiz hemde tek yumurta oldugunu duyan hemen sasiriyor . Buarada tekme olayında hangisi hangisi anlasilmiyor dimi sizdede oylemi kızlar oyüzden takip edemiyorum biri hareket etti diğeri etmedi gibi o kötü
Ayyy çok güzelmişşş :))
bende alırsam ya hastane çekimlerinde ya da 40 mevlüdünde giydiririm diye düşündüm :) evet anne kız takım olursunuz 3 nüz ne güzelAyyy çok güzelmişşş :))
Bebek takımı düşünmüyordum zaten almıştım bi de taşlı fln filan pek kullanışlı gelmemişti ama iki tane kızlara saç bantı bi tane kendime terlik taç alabilirim :))
Ben hastane çekiminde de kararsızım :/bende alırsam ya hastane çekimlerinde ya da 40 mevlüdünde giydiririm diye düşündüm :) evet anne kız takım olursunuz 3 nüz ne güzel
biz Allah nasip ederse hastanede çekim istiyoruz ama sadece doğum anını çekse bile yeter o anı mutlaka istiyorum :) bir de hamile çekimi+sonrasında bebişler 1 aylık filan olunca kostümlü çekim ve aile çekimi yaptırcaz inşallah :)Ben hastane çekiminde de kararsızım :/
Ama hamile çekimi yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra da çocuklar azcık ortaya çıksın öyle mi çekim yaptırsam diyorum:) bilemedim
Benim 13+3de oldu hala Kahverengiler varBen unutmuşum senin kanaman olduğunu. Doktorun aynı şeyi söylemesi beni rahatlattı. Ne kadar oldu senin kanaman? Bi de progesyan kullanıyo musun?
Hımm anladım canım çok geçmiş olsun. Ben sabah 1 akşam 2 progestan hap içiyordum ama doktor cumartesi kontrolde kesmişti. Kanama olunca dün yine başladık. Her seferinde korkmucam, stres yapmıcam diyorum. Tabii başaramıyorum. Geçer inşaallah.Benim 13+3de oldu hala Kahverengiler var
Bi kere olunca geliyor ara ara
Proluton vurduruyorum ben 5 günde 1 depo iğne o daha iyi sanki
Ay bende tam rahat olcam diyorum bişey oluyor demekki raht olmamamiz lazım tetikte olmak lazımHımm anladım canım çok geçmiş olsun. Ben sabah 1 akşam 2 progestan hap içiyordum ama doktor cumartesi kontrolde kesmişti. Kanama olunca dün yine başladık. Her seferinde korkmucam, stres yapmıcam diyorum. Tabii başaramıyorum. Geçer inşaallah.
Saol canım çok teşekkür ederim..C Cergibozanlar geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın canım
Benim o gün geldi kesildi hemen. Progestan içtim ondan sanırım. Rapor almadım devam etseydi alırdım. Doktor söyleyip duruyo da. Ben biraz cinsim bu konuda ya. Allah mecbur etmesin. 2. Döneme kadar dayanırım inşaallah. Nöbet raporu aldım ama:)Ay bende tam rahat olcam diyorum bişey oluyor demekki raht olmamamiz lazım tetikte olmak lazım
Heleki kanama çok korkutucu bişey canjm benjm
Senin kesildi mi kanaman
Rapor aldın mı yorma kendini inan hareket çok etkiliyor
Neden doktorunu dinlemiyorsun kiBenim o gün geldi kesildi hemen. Progestan içtim ondan sanırım. Rapor almadım devam etseydi alırdım. Doktor söyleyip duruyo da. Ben biraz cinsim bu konuda ya. Allah mecbur etmesin. 2. Döneme kadar dayanırım inşaallah. Nöbet raporu aldım ama:)
Çok haklısın arkadaşlarım da çok sıkıştırıyor, hatta velilerim bile hocam izin al dinlen diyolar:) Zor olduğunu bildikleri için. Aslında inat değil de hani kanama oluyo hemen kesiliyo ya ondan. Bir iki gün üç gün sürse zaten alırım. İnşaallah senin de bi daha olmaz arkadaşım. Sıkıntı valla. Bende çikolata kisti var ondan mı acaba diye doktora sordum. Alakası yok dedi. Sende oyle bişey var mı?Neden doktorunu dinlemiyorsun ki
Kanama olduğunda risk altına giriyorsun ki öğretmenlik diğer mesleklere benzemiyor sürekli ayakta ve stres altındasın
benim de kesilip kesilip geliyor kanama inşallah bi daha gelmez
Senin yerinde olsam bu olayın inadı olmaz doktorunu dinle derim
Benim bugune kadar raporum yok nerdeyse hiç 9 yıllık öğretmenim
Ama bu durum farklı
Tabiki bebekler her zaman allaha emanet
Yok bende miyom vardı küçük ondan sanmıştım o da değilmiş ikiz bebek tasiyorsun diyor doktorum onlar büyüdükçe olur diyorÇok haklısın arkadaşlarım da çok sıkıştırıyor, hatta velilerim bile hocam izin al dinlen diyolar:) Zor olduğunu bildikleri için. Aslında inat değil de hani kanama oluyo hemen kesiliyo ya ondan. Bir iki gün üç gün sürse zaten alırım. İnşaallah senin de bi daha olmaz arkadaşım. Sıkıntı valla. Bende çikolata kisti var ondan mı acaba diye doktora sordum. Alakası yok dedi. Sende oyle bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?