- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.641
Harme cnm ihmal etme Sak'ın dıkkat et dinlenmeye çalışC Cergibozanlar geçmiş olsun canım dikkat et kendine rapor alman gerekliyse al çünkü gerçekten önemli sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmayalım, benim de bir yerde toplanıp kasılmaları artmaya başlıyo sanki, bugün sayıcam kaç kere kasılma olcak diye ona göre doktoruma bilgi vericem ne olur ne olmaz önlem almak lazım
C Cergibozanlar geçmiş olsun canım dikkat et kendine rapor alman gerekliyse al çünkü gerçekten önemli sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmayalım, benim de bir yerde toplanıp kasılmaları artmaya başlıyo sanki, bugün sayıcam kaç kere kasılma olcak diye ona göre doktoruma bilgi vericem ne olur ne olmaz önlem almak lazım
seninde mi bu şekilde başlamıştı canım? normalde2,5 lt filan içiyodum günde daha fazla içeyim o zaman, tüm gün yatma ihtimalim olmuyo canım ya çalışıyorum ama oturuyorum bütün gün arada kalkıyorum, haftaya rapor alsam diyorum e ondan sonraki haftalarda var 4 hafta var daha yasal iznime hesaplamalarıma göre 22 aralıkta başlıyo yasal iznim, napıcam bilmiyorumharme cim hemen bol su içmeye başla ama baya normalin üstünde ve uzan tüm gün,yorulmuş olabilirsin biliyorsun ben de yeni tecrübe ettim bu durumu kendine dikkat et Artık dualarım üçüncü trimester daki bizler için Allah vaktiyle almayı nasip etsin bebeklerimizi.
aramızdaki yeni anneler siz alınmayın biz de sizin geçtiğiniz kanamalı sancılı yatmalı bolca bulantılı süreci aşıp buralara kadar birlikte ve birbirimizi motive ederek geldik darısı sizlerin başına Allah size de bu günleri göstersin;hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
C Cergibozanlar geçmiş olsun canım dikkat et kendine rapor alman gerekliyse al çünkü gerçekten önemli sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmayalım, benim de bir yerde toplanıp kasılmaları artmaya başlıyo sanki, bugün sayıcam kaç kere kasılma olcak diye ona göre doktoruma bilgi vericem ne olur ne olmaz önlem almak lazım
aslında benim epeydir var hatta dediğin gibi mesanemi zorluyodu ama dediğin gibi bende bebeklerin hareketi sanmıştım popişleri çıkartıyolar heralde filan diyodum ama nadir oluyodu şimdi ise sık sık olmaya başladı özellikle akşamları sol yanıma yatıp dinlenirken çok sık oluyo 5-10 dk. bir olduğu bile oldu bazen, o yüzden iyice tırsmaya başladım bugün sayıcam doktoruma bilgi vericem ona göre, 10,15 den şimdiye kadar hafif hafif öyle çok bariz bi şekilde olmadan 3 kere oldu mesela, önlem almak gerek Allahım yardımcımız olsunCanım benim de kasılmalarım 3,4 hafta önce basladı. Saatte birkere ya da 2-3 saatte bir. KArnımın sag tarafı tepe gibi oluyordu. Eşim de annem de cocuk toplanıyor diyordu ama alakası yok. Öyle birsey ki o toplanma olunca, meshanem de geriliyor kalbimde de sıkısma gibi birsey oluyor. Resmen bir kasılma yani.. Ben de doktoruma soyledim. Hergün 1 adalat 30 mg alıyorum. Geçen gün kontrole gittigimde 30. haftadan sonra keselim dedi. Neden bilmiyorum ama ben kesmek istemiyorum. Çünkü kullanmadığım zaman cidden kasılmalar fazlalaşıyor. Eger sende de sık sekildeyse doktorunla konuş adalat işini.
Nasıl rahatlattı senin doktorun söyledikleri. Saol canım valla teşekkür ederim. Söz dikkat edicem kendime:)Yok bende miyom vardı küçük ondan sanmıştım o da değilmiş ikiz bebek tasiyorsun diyor doktorum onlar büyüdükçe olur diyor
Kanama alanı büyük olursa sıkıntı yaratirmis (allah korusun)
Bide akması lazımmış içerde de kalsa sıkıntı olurmuş
Sende takip et tatlım sadece 1 damla pembe akıntıya devlet hastanesi heyet verdi düşün artık
Bide tup bebek olunca zaten direk veriyorlar sağolsunlar
Çok saol canım. Yok yok dikkat edicem söz. Bi daha olursa alırım rapor. Sen de dikkat et canım, senin ileri gebeliğin.C Cergibozanlar geçmiş olsun canım dikkat et kendine rapor alman gerekliyse al çünkü gerçekten önemli sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmayalım, benim de bir yerde toplanıp kasılmaları artmaya başlıyo sanki, bugün sayıcam kaç kere kasılma olcak diye ona göre doktoruma bilgi vericem ne olur ne olmaz önlem almak lazım
maşallah prenseslere, kistte geçmiş ohh çok şükür ne güzel haberler :) inşallah çıkar o bebişte yukarı dikkat et canım yat dinlen mutlakaMerhaba kızlar bu sabah benimde doktor Kontrolüm vardı kızlarım biri 660 diğeride 650 grm olmuş iyi gidiyor dedi bi tane kızımın başında kist vardı çok şükür oda kaybolmuş yalnız bi tanesi çok assada ve rahme baskı yapıyormuş 15 gün çok dikkat et yürümek yasak yat dedi tedirgin oldum inşallh yukarı çıkar bebişim
maşallah prenseslere, kistte geçmiş ohh çok şükür ne güzel haberler :) inşallah çıkar o bebişte yukarı dikkat et canım yat dinlen mutlaka
çalışmaman çok iyi bu dönemde canım, inan bende bu 4 haftayı sağ salim atlatabileyim diye dua etmeye başladım başlasa şu yasal iznimde çıkıp dinlensem, başlarda ertelerim diyodum ama öyle olmuyomuş baksana izne kadar zor dayanıyorumSağol. Cnm benim bende sevindim kistin kaybolmasına yatıyorum zaten evdeyim pek is de yapmıyorum inşallh atlatiriz bu dönemleri
çalışmaman çok iyi bu dönemde canım, inan bende bu 4 haftayı sağ salim atlatabileyim diye dua etmeye başladım başlasa şu yasal iznimde çıkıp dinlensem, başlarda ertelerim diyodum ama öyle olmuyomuş baksana izne kadar zor dayanıyorum
Çok teşekkür ederim canım. Düşünücem :))Harme cnm ihmal etme Sak'ın dıkkat et dinlenmeye çalış
Cergibozanlar sana da çok geçmiş olsun dikkatli ol bence rapor işini bi daha düşün
düşündüm canım aslında ama 4 haftalık nasıl alcam hiç bilmiyorum, ya anca heyet ya da 5 er 5 er aile hekiminden ama onda da öyle arka arkaya alabilirmiyim hiç bilmiyorumAnlaşılan riskli dönemlere girdik hepimiz allahın izniyle inşallh öncelik olarak 32. Haftayi gorucez. . Rapor alma durumun yokmu dayanamiycak gibiysen rapor al cnm bebisler den önemli değil hiç bişey
Bende tek bebek olsa kesin ertelerdim doğum sonrasına canım ama ikizleri riske atamamçalışmaman çok iyi bu dönemde canım, inan bende bu 4 haftayı sağ salim atlatabileyim diye dua etmeye başladım başlasa şu yasal iznimde çıkıp dinlensem, başlarda ertelerim diyodum ama öyle olmuyomuş baksana izne kadar zor dayanıyorum
Amin. sorma başlarda konuşmak kolaymış gerçekten, tek olsa hoplaya zıplaya beklerdik heralde tabi yine riskli gebelikte var teklilerde ama en azından bizim gibi her biri öyle değil istisna oluyo onlarda. bende bugün sayıyorum sabahtan beri 7 oldu bakalım yatana kadar kaç olacak, akşamları daha fazla oluyoBende tek bebek olsa kesin ertelerdim doğum sonrasına canım ama ikizleri riske atamam
Dediğin gibi ertelemeyi geç yasal izne kadar zor dayanıcaz :S
Ben bugün 22. haftayı bitirdim. Ama şimdiden günde 3-4 defa kasılmam oluyor. Allah yardımcımız olsun
Canım ben sadece kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissiyle gittim Dr arka planda düşük seviyede sancılarım varmış ben hiç anlamamışım Dr un seni en doğru yönlendirir yasal izin veya rapor için benim yasal iznime 3hafta vardı Dr heyet raporu yazarak o güne kadar yatmam için rapor yazdı ne gerekiyorsa yapıcaz bu haftalardan sonra Allah sağlıkla vaktiyle bebeklerimize kavuştursun biziseninde mi bu şekilde başlamıştı canım? normalde2,5 lt filan içiyodum günde daha fazla içeyim o zaman, tüm gün yatma ihtimalim olmuyo canım ya çalışıyorum ama oturuyorum bütün gün arada kalkıyorum, haftaya rapor alsam diyorum e ondan sonraki haftalarda var 4 hafta var daha yasal iznime hesaplamalarıma göre 22 aralıkta başlıyo yasal iznim, napıcam bilmiyorum
Amin canımCanım ben sadece kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissiyle gittim Dr arka planda düşük seviyede sancılarım varmış ben hiç anlamamışım Dr un seni en doğru yönlendirir yasal izin veya rapor için benim yasal iznime 3hafta vardı Dr heyet raporu yazarak o güne kadar yatmam için rapor yazdı ne gerekiyorsa yapıcaz bu haftalardan sonra Allah sağlıkla vaktiyle bebeklerimize kavuştursun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?