- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.661
Canım pat diye gidince vermezlerde normalde gittiğin yer verir özel de olsa verir heyet için 3 dr imzası gerekiyor. 30 kasımda gittipimde ben de rapor isticem ama heyet mi verir normal mi bilmiyorum.Amin canımheyeti hangi hastane verdi yani devlet mi özel mi, ben özel kliniğe gidiyorum ya nerden alabilirim acaba heyeti, öyle pat diye devlete gitsem vermezler heralde
Genel takibimin yapıldığı özel üniversite hastanesinden aldım devlet veya özel ama fark edermi onu bilmiyorum ama devlet hasteneleri biraz kıl onun farkındayımAmin canımheyeti hangi hastane verdi yani devlet mi özel mi, ben özel kliniğe gidiyorum ya nerden alabilirim acaba heyeti, öyle pat diye devlete gitsem vermezler heralde
Benimki 3 kere Çek'im yapılacak biri hamileyken biri hastanede biri de çocuklar doğduktan 2 ay sonra eskisi gibi değil fotoğraflar telefonlarda kalıyor çıkarttırmıyoruzBen hastane çekiminde de kararsızım :/
Ama hamile çekimi yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra da çocuklar azcık ortaya çıksın öyle mi çekim yaptırsam diyorum:) bilemedim
Canım mide yanması senin haftalarında başlamıştı benim şurupla yaşıyorum artık kramplar da normal kasıklarda geçmiş miden için gaviskon kullanabilirsin ben haftada 1şişe bitiriyorum geçmiş olsunKızlar bende bu hafta yemek borusu mide yanması ve reflünün yanı sıra kramplar başladı. Aranızda kramp başlayan var mı?
var canım geçen hafta bir gecede 3 kere bağırarak uyandım dizden aşağısı ve arka bacak feci şekilde kramp girdi hep bu hafta olmadı çok şükür, mide yanmasıda 2-3 gün oldu geçenlerde, kramplar için bacakları sıcak tutmak lazımmış aklında bulunsunKızlar bende bu hafta yemek borusu mide yanması ve reflünün yanı sıra kramplar başladı. Aranızda kramp başlayan var mı?
canım klinik ya sanmıyorum bizim doktorların verdiği olmaz diye düşünüyorum, doktorumda bankalar kabul ediyo ama resmi kurumlar etmiyo genelde demişti o da normal rapor zaten heyet filan değil ama anlaşmalı oldukları hastanelere yönlendirmelerini isteyim bari doktorumun 4 aralıkta randevum gittiğimde görüşeyim alayım bi şekildeCanım pat diye gidince vermezlerde normalde gittiğin yer verir özel de olsa verir heyet için 3 dr imzası gerekiyor. 30 kasımda gittipimde ben de rapor isticem ama heyet mi verir normal mi bilmiyorum.
evet fazlasıyla kıl hemde doğumdan sonra 3 ay filan istiyorum ama nasıl almayı başarcam hiç bilmiyorum tanıdık bulmaya çalışcaz olmadıGenel takibimin yapıldığı özel üniversite hastanesinden aldım devlet veya özel ama fark edermi onu bilmiyorum ama devlet hasteneleri biraz kıl onun farkındayım
İsteyen bana özelden Numarasını atsın C Cergibozanlar whatsappdan daha rahat olur öbür Türlü siteye girmeyince görülmüyor yeni bildirimlerolabilir aslında topluca bilgi alışverişi olur hem acil durumlarda haberdar oluruz birbirimizden
attım canım msj :)
Can'ım ilk Zaman benim çok oldu her hafta bir kere oldu ama son 2,5 aydır hiç olmadı diyebilirim tek damladan korkma ama devam ederse kötü ben kanamam olduğu anda proluton depot diye bir iğne var ondan yaptırıyorumPlesanta büyürken olabiliyo gibi bişeyler söyledi. Kanama yeri görünmüyo dedi. Progestan hapı kesmişti 2 gün önce, bugün yine başladık.
Ya açık konuşayım kızlar ben tek gebelik yaşadım tabiki risklilere lafım yok fakat hiç bişeymiş tek gebelik kesinlikle lıyaslanmaz ben henüz 18 haftalığım ama inanın 30 lar gibi tek gebeliğe göre benim çok şükür kanama bulantı filan çok sıkıntımda olmadı ona rağmen çok çok farklı Allah bize güç kuvvet versin dayanma gücü versinAmin. sorma başlarda konuşmak kolaymış gerçekten, tek olsa hoplaya zıplaya beklerdik heralde tabi yine riskli gebelikte var teklilerde ama en azından bizim gibi her biri öyle değil istisna oluyo onlarda. bende bugün sayıyorum sabahtan beri 7 oldu bakalım yatana kadar kaç olacak, akşamları daha fazla oluyo
İlk ultrason randevusunda öğrendik çoğumuz :)Kızlar ikiz gebelik olduğunu kaçıncı hafta öğrendiniz ? Ben cuma gitmiştim 6+5'deydim bu cumartesi tekrar gidicem de ikiz olsun çok isterim o yüzden
canım ben kalp atışı için gittiğimde öğrendim 7+0 dıkKızlar ikiz gebelik olduğunu kaçıncı hafta öğrendiniz ? Ben cuma gitmiştim 6+5'deydim bu cumartesi tekrar gidicem de ikiz olsun çok isterim o yüzden
Amin..Ya açık konuşayım kızlar ben tek gebelik yaşadım tabiki risklilere lafım yok fakat hiç bişeymiş tek gebelik kesinlikle lıyaslanmaz ben henüz 18 haftalığım ama inanın 30 lar gibi tek gebeliğe göre benim çok şükür kanama bulantı filan çok sıkıntımda olmadı ona rağmen çok çok farklı Allah bize güç kuvvet versin dayanma gücü versin
Ah canım sen ikisini de yaşadığın için biliyorsun ama gel de etrafa anlat bunu. İnanın insanlar sinirimi bozuyor. Sürekli kendi hamilelikleriyle kıyaslayarak. Sanki abartıyorum. Akşsmları yemin ediyorum kambur oluyorum iki büklüm dik duramıyorum. Bi tek sabahları iyiyim öğlene kadar. Ondan sonra bitiğim.Ya açık konuşayım kızlar ben tek gebelik yaşadım tabiki risklilere lafım yok fakat hiç bişeymiş tek gebelik kesinlikle lıyaslanmaz ben henüz 18 haftalığım ama inanın 30 lar gibi tek gebeliğe göre benim çok şükür kanama bulantı filan çok sıkıntımda olmadı ona rağmen çok çok farklı Allah bize güç kuvvet versin dayanma gücü versin
Hmm ben gittiğimde 6+5'dim bu hafta gittiğimde 7+5 olucam yarın randevum da bi ihtimal olabilir mi diye düşündüm bakalım inşallah :) çünkü sonradan görünen kese çok okudumcanım ben kalp atışı için gittiğimde öğrendim 7+0 dık
Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?