- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.681
evet olmadı üniversite hastanesine giderim orda tek yumurta ikizinin öneminin daha farkında olabilirler :)harme
Hamilelikte 9 ay boyunca bile heyet kullanabiliyorsun canimm
Devlet hastanesinde sdoktorlarla bir görüş istersen onlar hiç riske atmıyor seni ikiz olunca
Özelde de 3 doktorları olsun yeterli kadın dogumcu
Arka arkaya 5 5 alabilirsin de onda da sıkıntı cikarmiyorlar
Bide doktorun pck bunalirsan 28. Haftaya falan cekebiliyormus
Doğum iznini
Ama en güzeli heyet alabilmek insalalh alabilirisn
[/QUOTE]Bende tek gebelik yasamis biri olarak aynwn katiliyorum dediklerine akşam a doğru bacaklarimi ayirip tuhaf tuhaf yürümeye başlıyorum feci bişey geceler i dönemiyorum yatakta valla oturuo dönüyorumpazartesi inşallah ayrıntılı dört boyutlu yani işte amaan inanin noldugunu da bilmiyorum ona gidicem nolur dua edin kuzularim hakkinda sağlık sihhat harika habeeler aliyim cinsiyet bilmiyoruz tek yumurta çift yumurta bilmiyorum onları da ogreniriz inşallah + 50 tl istedi bi tip merkezi burdaki ebe arkadaşim önerdi iyi fiyat dimi kızlar siz 100-200 filan diyordunuz normalde gittiğim medicana hastanesinde 3 boyutlu varmış bende dört boyutluyu tercih ettim nolur fikir verin aradaki fark nedir
atıyorum canım oluşturdunuz mu yoksa :)Kızlar whatsapp grubu için numaralar gelmeye başladı hadi ama :) C Cergibozanlarharme @tup B Birsurucocukannesi @papatya1655
hoşgeldin canım :) çok şükür öyle böyle idare ediyoruz, bende zorlanmaya başladım hatta kasılma saymaya başladım dün sabahtan uyuyana kadar 15-16 kere filan olduSelam kızlar ne zamandır pek giremedim nasılsınız?? Bebişlerde keyifler nasıl?? Ben artık çok zorlanıyorum çok yorulyorum mideme giren acı bazen nefes bile aldırmıyor çok acıyor.. geçmişi biraz okudum neler neler olmuş öyle Rabbim kolaylık versin
hayırlısı ne ise o olsun canım sizin için :) benim tek yumurta olduğundan mesela tek kese görünmüştü kalp atışı için gittiğimizde tek kesenin içinde iki bebiş olduğu görüldü :)Hmm ben gittiğimde 6+5'dim bu hafta gittiğimde 7+5 olucam yarın randevum da bi ihtimal olabilir mi diye düşündüm bakalım inşallah :) çünkü sonradan görünen kese çok okudum
tebrik edeerim canım nasıl bu kadar dayanabiliyosun doktora gitmeden :)Harme cim ben 6 .haftadayken gittim kese var kalp atışı erken dedi yolladı ben de 12+0 gittim ikizim olduğunu öğrendim şok :) dr.baskaydi zaten ilk haftalarda izlenebilir dedi ben de saf gibi başka yerede gitmedim şimdi pazartesi inşallah öğrenebiliriz diyorum hayırlısı inşallah
Valla grup acayip yoğun:) gelene kapımız açık sen Nasıl rahat edeceksenGebbe whatsapp demeyeydin iyiydi yaa:)
Hayırlı olsun cnmbiz de bugün ikizlerimizin olacağını öğrendik hem kesemizi gördük hem kalp atislarimizi duyduk muhteşem bi duygu gerçekten :)))
harme canım aynen dediğin gibi arka bacak dizden aşağısı çığlık çığlığa kramp :S
Mineral eksikliğinden olurmuş.
canım hayırlı olsun :) da çatlak bünyeden bünyeye değişiyor belkide olmaz.. ben lierac krem kullanıyorum hiç olmadı bundan sonra olurmu bilemem bebekler içinde hiç endişe etme.. Allah dağına göre kar verirmişBugün öğrendim bende ikiz annesi olacağımı mutluluk ve korkuyla karışık duygular içindeyim çok tuhaf öncede buraya yazmıştım hcg yüksek çıktı ikiz olabilir mi diye,en başından beri hissediyodum zor mu yaa acaba catlamaktan da korkuyorum ama sanırım çatlama olacak kaçış yok hayırlısı olsunn bakalim bende araniza katilmis bulunmaktayim
Canım lierac krem ben de aldım. Üzerinde günde 1 kez kullanın yazıyor. Sen de oyle mi kullanıyosun? Bi de jel ya bu çok nemlendirmiyo sanki. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. Ben bi de yağ karışımı yaptım. Bi sitede okumuştum. Onu da kullanıyorum bir kez. Nedense midemin olduğu yerde çok gerilme hissediyorum. Dik durumca rahatsız oluyorum. Normal mi?canım hayırlı olsun :) da çatlak bünyeden bünyeye değişiyor belkide olmaz.. ben lierac krem kullanıyorum hiç olmadı bundan sonra olurmu bilemem bebekler içinde hiç endişe etme.. Allah dağına göre kar verirmiş
Ooff çok zorlu bir yolculugun sonuna geldin.. Allah'im kolayliklar versin güzel ve yine zor yolculuğa basliyacaksin... darısı bize insallahhhh... ben daha coook başındayım hayirlisiyla kalp atislarini duyaydim... simdi sadece kasikta agri var normalmikiMerhaba kızlar size tavsiyem bugunlerinizin kıymetini bilin inanın 30 dan sonra çok zorlanılıyormuş alışveriş işlerinizi halledin ben öyle yaptım şimdi olsa hiçbirşey almaya çıkamazdım ki ben başından beri çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yine de her haftanın ayrı güzellikleri var sona yaklaştıkça heyecan artıyor ben bu haftaya kadar hiç çatlamamıştım ama malesef şimdi çatlaklarım var yine de önlem alın belki çatlamazsınız inş hepiniz vaktinde kucagınıza alırsınız bebişlerinizi:))
Lierac bende sevmedim jel olduğu için şimdi bella b diye bir krem kullanıyorum çok memnunum baya yağlı Hemde nemlendiriyor tamamen organik üstelik lierac da bir de yağ desteği kullanman lazım çünküCanım lierac krem ben de aldım. Üzerinde günde 1 kez kullanın yazıyor. Sen de oyle mi kullanıyosun? Bi de jel ya bu çok nemlendirmiyo sanki. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. Ben bi de yağ karışımı yaptım. Bi sitede okumuştum. Onu da kullanıyorum bir kez. Nedense midemin olduğu yerde çok gerilme hissediyorum. Dik durumca rahatsız oluyorum. Normal mi?
Ikiz hamile olanlar icinmi acep bu grup ☺Kızlar whatsapp grubu için numaralar gelmeye başladı hadi ama :) C Cergibozanlarharme @tup B Birsurucocukannesi @papatya1655
Canım tebrik ederim seni inşallah sağ salim kavuşursun bebişlerine)) HCG kaç çıkmıştı sende ve kaç haftada yazarmısın lütfen.aben daha 5 haftalığım ama ikiz hamilelik sanırımBugün öğrendim bende ikiz annesi olacağımı mutluluk ve korkuyla karışık duygular içindeyim çok tuhaf öncede buraya yazmıştım hcg yüksek çıktı ikiz olabilir mi diye,en başından beri hissediyodum zor mu yaa acaba catlamaktan da korkuyorum ama sanırım çatlama olacak kaçış yok hayırlısı olsunn bakalim bende araniza katilmis bulunmaktayim
Evet Can'ım ikiz hamileler için :)Ikiz hamile olanlar icinmi acep bu grup ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?