2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

evet olmadı üniversite hastanesine giderim orda tek yumurta ikizinin öneminin daha farkında olabilirler :)
[/QUOTE]
valla canım aradaki farkı hiç bilmiyorum, ama tek yumurta mı çift yumurta mı niye belli olmadı bu zamana kadar merak ettim
Kızlar whatsapp grubu için numaralar gelmeye başladı hadi ama :) C Cergibozanlar harme @tup B Birsurucocukannesi @papatya1655
atıyorum canım oluşturdunuz mu yoksa :)
hoşgeldin canım :) çok şükür öyle böyle idare ediyoruz, bende zorlanmaya başladım hatta kasılma saymaya başladım dün sabahtan uyuyana kadar 15-16 kere filan oldu bugün doktoruma söylücem bakalım ne dicek, ama hepsi kasılmamı acaba o da var üff ne zor bu endişeler ya
Hmm ben gittiğimde 6+5'dim bu hafta gittiğimde 7+5 olucam yarın randevum da bi ihtimal olabilir mi diye düşündüm bakalım inşallah :) çünkü sonradan görünen kese çok okudum
hayırlısı ne ise o olsun canım sizin için :) benim tek yumurta olduğundan mesela tek kese görünmüştü kalp atışı için gittiğimizde tek kesenin içinde iki bebiş olduğu görüldü :)

Bu arada hepiciğinize günaydın aniişler, hayırlı cumalar [/QUOTE]

Harme cim ben 6 .haftadayken gittim kese var kalp atışı erken dedi yolladı ben de 12+0 gittim ikizim olduğunu öğrendim şok :) dr.baskaydi zaten ilk haftalarda izlenebilir dedi ben de saf gibi başka yerede gitmedim şimdi pazartesi inşallah öğrenebiliriz diyorum hayırlısı inşallah

tebrik edeerim canım nasıl bu kadar dayanabiliyosun doktora gitmeden :)

Bende ikiz bekliyorum doğumu yakin olanlar ne durum dasiniz hayat gittikce zorlaşıyor inşallah hepimiz sağ salim kucağımiza alırız. .

harme canım aynen dediğin gibi arka bacak dizden aşağısı çığlık çığlığa kramp :S
Mineral eksikliğinden olurmuş.

Kızlar bendede oluyordu her akşam kramplar hem bacak hem kasik krampları magnezyum ve kalsiyum içiyorum fazlasıyla azaldı çok şükür bir gece de kasik krampiyla uyandım gece bagararak 2 3 gundur ayağım çıplak gezmistim öbür gün ayaklarım a sıcak su torbası koydum tüm gün ve patikleyim artık kasik krampida yok çok sukur ayaklarınızı sıcak tutmaya özen gösterin çok kötü bişey kasik acısı

Bugün öğrendim bende ikiz annesi olacağımı mutluluk ve korkuyla karışık duygular içindeyim çok tuhaf öncede buraya yazmıştım hcg yüksek çıktı ikiz olabilir mi diye,en başından beri hissediyodum zor mu yaa acaba catlamaktan da korkuyorum ama sanırım çatlama olacak kaçış yok hayırlısı olsunn bakalim bende araniza katilmis bulunmaktayim

harme canım kasılmalar çok çok erken başlamış sende ya neden ki acaba.. krampda bu güne kadar çok az oldu bende 5parmağı geçmez inşallah da olmaz çok acı veriyor

canım hayırlı olsun :) da çatlak bünyeden bünyeye değişiyor belkide olmaz.. ben lierac krem kullanıyorum hiç olmadı bundan sonra olurmu bilemem bebekler içinde hiç endişe etme.. Allah dağına göre kar verirmiş

Canım lierac krem ben de aldım. Üzerinde günde 1 kez kullanın yazıyor. Sen de oyle mi kullanıyosun? Bi de jel ya bu çok nemlendirmiyo sanki. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. Ben bi de yağ karışımı yaptım. Bi sitede okumuştum. Onu da kullanıyorum bir kez. Nedense midemin olduğu yerde çok gerilme hissediyorum. Dik durumca rahatsız oluyorum. Normal mi?

Merhaba kızlar size tavsiyem bugunlerinizin kıymetini bilin inanın 30 dan sonra çok zorlanılıyormuş alışveriş işlerinizi halledin ben öyle yaptım şimdi olsa hiçbirşey almaya çıkamazdım ki ben başından beri çok rahat bir hamilelik geçiriyorum ama yine de her haftanın ayrı güzellikleri var sona yaklaştıkça heyecan artıyor ben bu haftaya kadar hiç çatlamamıştım ama malesef şimdi çatlaklarım var yine de önlem alın belki çatlamazsınız inş hepiniz vaktinde kucagınıza alırsınız bebişlerinizi:))

Ooff çok zorlu bir yolculugun sonuna geldin.. Allah'im kolayliklar versin güzel ve yine zor yolculuğa basliyacaksin... darısı bize insallahhhh... ben daha coook başındayım hayirlisiyla kalp atislarini duyaydim... simdi sadece kasikta agri var normalmiki

Lierac bende sevmedim jel olduğu için şimdi bella b diye bir krem kullanıyorum çok memnunum baya yağlı Hemde nemlendiriyor tamamen organik üstelik lierac da bir de yağ desteği kullanman lazım çünkü

Canım tebrik ederim seni inşallah sağ salim kavuşursun bebişlerine)) HCG kaç çıkmıştı sende ve kaç haftada yazarmısın lütfen.aben daha 5 haftalığım ama ikiz hamilelik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…