- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.701
Evet çok normal. Doktora sormuştum ben de her kontrole gidişimde:)Bende de çok olurdu. Hala oluyo. Rahim genişledikçe olurmuş. Hayırlı olsun bu arada.Ooff çok zorlu bir yolculugun sonuna geldin.. Allah'im kolayliklar versin güzel ve yine zor yolculuğa basliyacaksin... darısı bize insallahhhh... ben daha coook başındayım hayirlisiyla kalp atislarini duyaydim... simdi sadece kasikta agri var normalmiki
Günaydın canım. Bella b ürünlerine baktım da bi çatlak bakım kremi var yuvarlak kutuda, bi de çatlak giderici krem bar tüpte. Sen hangisini aldın? Ben de bitince bunu alayım. Eczaneden mi aldın yoksa internetten mi?Lierac bende sevmedim jel olduğu için şimdi bella b diye bir krem kullanıyorum çok memnunum baya yağlı Hemde nemlendiriyor tamamen organik üstelik lierac da bir de yağ desteği kullanman lazım çünkü
Tesekkur ederim sanada hayırlı olsun sagsaglim dogumlar nasip etsin insallah cnmEvet çok normal. Doktora sormuştum ben de her kontrole gidişimde:)Bende de çok olurdu. Hala oluyo. Rahim genişledikçe olurmuş. Hayırlı olsun bu arada.
Hele ben hele ben:) Kaç haftalardır öyleyim. Halsizliğim bazen olmuyo, onda da alışkanlık oldu heralde tembellik. Sürekli yatıyorum ben de:)Selam kizlar sabahtan beri kolumu kaldiramiyorum cok halsizim..dun ilk defa kendimi canli hissettim , bulanti ilaci icmedim nasilsa evdeyim diye .. kustum ama sonra biraz evi toparladim..
Bugun kusmayayim diye yine ilac ictim sabahtan beri hic kalkamadim yerimdendramamine bu kadar halsizlik yapar mi ki ? Yatmaktan sıkıldım bir suru isim var ama kalkamiyorum
Hele ben hele ben:) Kaç haftalardır öyleyim. Halsizliğim bazen olmuyo, onda da alışkanlık oldu heralde tembellik. Sürekli yatıyorum ben de:)
Aynen beni anlatıyosun yaaa:)) Haftanın 2-3 günü anca yemek yapıyorum o da basit şeyler. Vallahi elimde değil ama yaa napiimm:)) Bi de ben yarım gün çalışıyorum tam rezillik. Ben günde 3 tane progestan hap( kanama oldu biraz ondan kesmedi) , elevit diye bi vitamin bi de kan ilacı. Ha bi de coraspin içiyorum bi tane.Inan kendimden biktim ise yaramaz bise oldum ..zorla bi yemek yapiyoum yanina pilav yapmaya bile useniyorum .. hafta ici ise gidiyorum zorla kalkiyorum .. ustelik sonradan agirlasicaz simdi en hafif zamanlarimiz olmalii ..
Sen ilac ne iciyosun ?
Yuvarlak kutuda eczaneden aldım benGünaydın canım. Bella b ürünlerine baktım da bi çatlak bakım kremi var yuvarlak kutuda, bi de çatlak giderici krem bar tüpte. Sen hangisini aldın? Ben de bitince bunu alayım. Eczaneden mi aldın yoksa internetten mi?
bende günde 1kez kullanıyorum canım başka karışımlara yada kremlere ihtiyacım olmadı.. ve çok şükür geç başlamama rağmen hiç çatlamadı biyerim.. 4.ayımda başlamıştım.. midemin orda benimde oluyor gerilme ve jiletle çiziliyor gibi acıyor karnımız büyüdükçe oluyormuş Dr normal dedi bana...Canım lierac krem ben de aldım. Üzerinde günde 1 kez kullanın yazıyor. Sen de oyle mi kullanıyosun? Bi de jel ya bu çok nemlendirmiyo sanki. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. Ben bi de yağ karışımı yaptım. Bi sitede okumuştum. Onu da kullanıyorum bir kez. Nedense midemin olduğu yerde çok gerilme hissediyorum. Dik durumca rahatsız oluyorum. Normal mi?
Güzel haberlerle dön inşaallah canım. Bekliyoruz:)Slm kuzular bugün inşallah ayrıntılı ultrason a giricem duaya ihtiyacim var inşallah cinsiyette öğrenir iz kafamda ki sorular gitti resmen siz bana yardımcı olun neyile ilgili sorular sorsamki :) gerçi orda gelir inşallah olayin akışıyla öpüyorum sizi görüşürüz takipteyim bu arada uzun zamandır dışarı cikmadim dün akşam kabanimi giydim oda nee olmuyoo göbüş kapanmiyone giycem ben şimdi ??
Teşekkürler hadi inşallah korkum azalıyor sevgiye ve bekleyişe dönüşüyor sanırımcanım hayırlı olsun :) da çatlak bünyeden bünyeye değişiyor belkide olmaz.. ben lierac krem kullanıyorum hiç olmadı bundan sonra olurmu bilemem bebekler içinde hiç endişe etme.. Allah dağına göre kar verirmiş
Teşekkür ettim inşallahhh..hcg sat dan 26 gün sonra kanda 2418 olarak çıktı canım senin kaç çıktı?Canım tebrik ederim seni inşallah sağ salim kavuşursun bebişlerine)) HCG kaç çıkmıştı sende ve kaç haftada yazarmısın lütfen.aben daha 5 haftalığım ama ikiz hamilelik sanırım
korkma canım bulunduğun haftalarda normal hiç endişe etmen gereken bir durum yok :)Günaydın kızlar ben birkaç haftadır bebislerin hareketlerini hissedyrm benim haftamdayken hergün hissediyormydunuz ben birgün çok yoğun hissediyorum sonra bikac gün tik yok korkuyorum.
Yaa acemi olunca insan panik oluyo:)korkma canım bulunduğun haftalarda normal hiç endişe etmen gereken bir durum yok :)
inan o acemilik her dönem devam ediyo katlanarak ama olsun atlatıcaz inşallah bu zor zamanları, keyfini çıkar böyle bir mucizeye herkes şahit olamıyorYaa acemi olunca insan panik oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?