2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

4 lu test geçerliliği en düşük test en yüksek 2 li sonra 3lu test
Bize 2 li bile yapmıyorlar
Yanlış çıkıyor diye

Kizlar seker yuklemesi yaptirdinizmi.jafam cok karisik.yaptirsakmi yaotirmasakmi
Benim eşim çok karşıydı )) doktorumuzu çok seviyor ve ona çok güveniyoruz. Yapılması gerekiyor dediğinde sorgulamadan çıktık yaptık. Doktorun isterse ve güveniyorsan kafanı karıştırma yaptır. Bir sürü şey söyleyecekler dinleme kimseyi.

Kizlar seker yuklemesi yaptirdinizmi.jafam cok karisik.yaptirsakmi yaotirmasakmi
Ben yaptırdım ama 20 dk içinde kustum fenalaştım keşke yaptırmasaydım yakınlarıma asla yaptırmam yaşadıgımı bir ben biliyorum o an ama tabi ki tercih senin doktorum bile sevindi kustuguma iyi olmuş dedi açlık tokluk bakılarakta ölçülebiliyormuş sonradan öyle bakıldı vucudun verdigi tepki kişiden kişiye degisir tabi ki karar senin

Kızlar birkaç gündür çamaşırım ıslanıyor,idrar mi yoksa kese suyu mu bilmiyorum.Hissetmiyorum akıntıyı, sonradan farkediyorum.Acaba benzer durumda olan ikiz anneleri var mi aranızda?

Kizlar bugün biraz avm dolaştık eşimle az önce pembe lekelenme oldu bişey olmuş olabilir mii?? Çok korkuyorum

Kızlar birkaç gündür çamaşırım ıslanıyor,idrar mi yoksa kese suyu mu bilmiyorum.Hissetmiyorum akıntıyı, sonradan farkediyorum.Acaba benzer durumda olan ikiz anneleri var mi aranızda?

Bende aynı senin gibiyim cnm Arada da beyaz akıntı geliyor doktora söyledim alttan da baktı herhangi bi enfeksiyon yok hormonlardan dolayı akıntı lar artıyor mus doktorum öyle söyledi ama hala korkuyorum acaba suyummu siziyor diye

Merhaba kızlar bu sabah bende doktorumun isteği üzerine 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım son 10 dk kala kustum tahlillerim normal seviyede çıktı ama doktor kustugun için anlamsız dedi

İnşallah sorun yaşamayız canım.Benim rahim ağzında az da olsa açılma varmış ama doktorun söylediğine gore serviks ince ve uzun olduğu için açılma derinlere işlememiş,su boşalması sancı kanama vb. olursa gel demişti.Yarin kontrol var,seker yüklemesi de yapilacak.Ama açılma ne durumda ona bakılacak,inşallah boşalan su değildir

Kizlar bugün biraz avm dolaştık eşimle az önce pembe lekelenme oldu bişey olmuş olabilir mii?? Çok korkuyorum
Benim hala aralıklarla oluyor. Hem de oyle pembe değil, kırmızı Ne zaman olduysa o gün doktora göründüm hemen. Progestan hap kullanıyorum şuanda. Bişey olmamıştır inşaallah korkma ama mutlaka doktora da görün. Aynı şekilde hap falan verebilir. Çok geçmiş olsun canım..

4 lu test geçerliliği en düşük test en yüksek 2 li sonra 3lu test
Bize 2 li bile yapmıyorlar
Yanlış çıkıyor diye
Teşekkür ederim cevabınız için testi yaptıralı bir hafta oldu içim içimi yiyor.
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuz var.
Vallahi bir günlük bile sabrım kalmadı .

Ben de aslında birkaç gündür benzer bir durum yaşıyorum tuvalete sıkışmış gibi gidiyorum çamaşırım ıslanıyor.Acaba diyorum büyüyen göbeğim mesaneye baskı mı yapıyor ondan mı oluyor. İnşallah ikimizde de dediğin gibi bir şey yoktur. Artarsa doktora sormak gerekebilir.Hayırlı geceler

Kizlar iki ogluşum daha geliyormuş inşallah üç oğlan anasi olucam inşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı sıhhatli ♥♥♥
hayırlı olsun canım oğluşların :)
Kizlar sizdede nefes darligi var mi oturrken bile nefesim daraliyo
oluyo canım nefes almakta güçlük çekebiliyorm özellikler akşamları, senin haftan kaç?
valla canım benimde hep akıntım var arada da nemli gibi bişi oluyo, doktora sormak lazım böyle durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…