- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.721
Kesinlikle öyle canıminan o acemilik her dönem devam ediyo katlanarak ama olsun atlatıcaz inşallah bu zor zamanları, keyfini çıkar böyle bir mucizeye herkes şahit olamıyor
Teşekkür ettim inşallahhh..hcg sat dan 26 gün sonra kanda 2418 olarak çıktı canım senin kaç çıktı?
Yok bende çok az çıkmış en iyisi söylemeyimTeşekkür ettim inşallahhh..hcg sat dan 26 gün sonra kanda 2418 olarak çıktı canım senin kaç çıktı?
4 lu test geçerliliği en düşük test en yüksek 2 li sonra 3lu testMerhaba Kızlar
Ben aranıza yeni katıldım. İkiz annesi adayıyım.Bir şey sormak istiyorum size benim doktorum dörtlü test yaptırdı.Sonuçlarda da trizomi 21 riski :1/50 çıktı, moralim çok bozuk acaba doğruluk payı nedir ?Bileniniz varsa yazabilir mi?
Hayırlı olsun :)Kizlar iki ogluşum daha geliyormuş inşallah üç oğlan anasi olucam inşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı sıhhatli ♥♥♥
Benim eşim çok karşıydıKizlar seker yuklemesi yaptirdinizmi.jafam cok karisik.yaptirsakmi yaotirmasakmi
Ben yaptırdım ama 20 dk içinde kustum fenalaştım keşke yaptırmasaydım yakınlarıma asla yaptırmam yaşadıgımı bir ben biliyorum o an ama tabi ki tercih senin doktorum bile sevindi kustuguma iyi olmuş dedi açlık tokluk bakılarakta ölçülebiliyormuş sonradan öyle bakıldı vucudun verdigi tepki kişiden kişiye degisir tabi ki karar seninKizlar seker yuklemesi yaptirdinizmi.jafam cok karisik.yaptirsakmi yaotirmasakmi
Belli etmez sonradan ikiz olduğu çıkabilir hayırlısı olsun hakkına inşallahYok bende çok az çıkmış en iyisi söylemeyimzaten bu gün keseye baktık tekmişşş )))
Kızlar birkaç gündür çamaşırım ıslanıyor,idrar mi yoksa kese suyu mu bilmiyorum.Hissetmiyorum akıntıyı, sonradan farkediyorum.Acaba benzer durumda olan ikiz anneleri var mi aranızda?
İnşallah sorun yaşamayız canım.Benim rahim ağzında az da olsa açılma varmış ama doktorun söylediğine gore serviks ince ve uzun olduğu için açılma derinlere işlememiş,su boşalması sancı kanama vb. olursa gel demişti.Yarin kontrol var,seker yüklemesi de yapilacak.Ama açılma ne durumda ona bakılacak,inşallah boşalan su değildirBende aynı senin gibiyim cnm Arada da beyaz akıntı geliyor doktora söyledim alttan da baktı herhangi bi enfeksiyon yok hormonlardan dolayı akıntı lar artıyor mus doktorum öyle söyledi ama hala korkuyorum acaba suyummu siziyor diye
Canım bir damla ve pembeyse sorun yok ama kanaman devam ederse doktoruna danış bizimde oldu ilk Zaman'larKizlar bugün biraz avm dolaştık eşimle az önce pembe lekelenme oldu bişey olmuş olabilir mii?? Çok korkuyorum
Benim hala aralıklarla oluyor. Hem de oyle pembe değil, kırmızıKizlar bugün biraz avm dolaştık eşimle az önce pembe lekelenme oldu bişey olmuş olabilir mii?? Çok korkuyorum
Teşekkür ederim cevabınız için4 lu test geçerliliği en düşük test en yüksek 2 li sonra 3lu test
Bize 2 li bile yapmıyorlar
Yanlış çıkıyor diye
Ben de aslında birkaç gündür benzer bir durum yaşıyorum tuvalete sıkışmış gibi gidiyorum çamaşırım ıslanıyor.Acaba diyorum büyüyen göbeğim mesaneye baskı mı yapıyor ondan mı oluyor. İnşallah ikimizde de dediğin gibi bir şey yoktur. Artarsa doktora sormak gerekebilir.Hayırlı gecelerKızlar birkaç gündür çamaşırım ıslanıyor,idrar mi yoksa kese suyu mu bilmiyorum.Hissetmiyorum akıntıyı, sonradan farkediyorum.Acaba benzer durumda olan ikiz anneleri var mi aranızda?
hayırlı olsun canım oğluşların :)Kizlar iki ogluşum daha geliyormuş inşallah üç oğlan anasi olucam inşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı sıhhatli ♥♥♥
oluyo canım nefes almakta güçlük çekebiliyorm özellikler akşamları, senin haftan kaç?Kizlar sizdede nefes darligi var mi oturrken bile nefesim daraliyo
valla canım benimde hep akıntım var arada da nemli gibi bişi oluyo, doktora sormak lazım böyle durumlarıKızlar birkaç gündür çamaşırım ıslanıyor,idrar mi yoksa kese suyu mu bilmiyorum.Hissetmiyorum akıntıyı, sonradan farkediyorum.Acaba benzer durumda olan ikiz anneleri var mi aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?