2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yaa acemi olunca insan panik oluyo:)
Bende ilk 17.haftada hissettim cnm. İlk olumca baya değişik bi his olduğu için fazlaca hissediyosun. Sonra bende senin gibi endişelendim sanki her an hissetmeliymişim gibi ama normal bende her an hissetmiyorum 20lerdem sonra daha net oluyomuş

35 tesin süper Allah yardımcın olsun cnm haftalar ilerledikçe nası hisseidyosun şuan çok zorlanıyomusun ay bize biraz bilgi var kendşnle ilgili :)

Ya kızlar valla dün cinsiyette takılı kaldım şimdi şimdi herşey geliyor aklıma ben dün bi tip merkezi ne gittim dört boyutlu ultrason diye hava atmislar hep yazilar fotolar duvarlarda heyecanla girdim dr samimi iyi yetenekli biriydi belli ama ilk lafi zaten kontrolleeinize ben bakmıyorum falan durumu anlattim ben doğumu burda düşünmüyorum evet ama benimle ilgilenmenizi ve yönlendirmenizi istiyorum ikiz gebelik olunca soru işareti dolu kafamda dedim kimse doğru düzgün ilgilenmedi cinsiyete bile bakmaya useniyorlar dedim çok konuşunca ilgisi artti neyse ben tlf sordum muayene 20 ayrıntılı ultrason 50 dedi ben bekliyorum adam bakti güzel inceledi cinsiyet kabak gibi belli oluyordu zaten çift yumurta ikizi dedi tek eş var dedi kilo boy iyi çok hareketliler dedi maşallah ama hiçbir organa bakılmadi heee sözde dört boyut içinde arada ekranı dört boyut yapti fotolar iki tane siyah beyaz ben şok ikiz gebelik olduğu için bi üniversite hastanesine gitmen iyi olur dedi kendimi dışarda buldum ne reçete zaten sormasi bile bu arada ben hiç ilaç kulllanmiyirum ama kasık ağrısı için istiyordum bişeyler şeker yüklemesinden bahsetti tetenoz aşısı neyse çok uzattim sadece eşim olsa gidecektim dr.a başka eşimin ailesi vardi onları da gezmeye götürdü vk sözde kaç km yer anneannesine kadar vardı gidemedik bi yere şimdi ben napicam yaa valla şaştım kaldım bi de gideceksen eğer en geç 27 de git dedi ikiz gebelik risktir 35-36 çok çok iyi dedi görürsen ???

Kizlar bugün biraz avm dolaştık eşimle az önce pembe lekelenme oldu bişey olmuş olabilir mii?? Çok korkuyorum
merhaba, hamileliğinle ilgili kendinde gördüğün her değişimi doktoruna bildirmelisin bence. böyle durumlarda iğne ve ilaç veriyorlar. ama tabi her durumdan kötü senaryolar çıkartmasan daha iyi olur. tecrübe etmiş biri olarak evham ve pimpirikle geldim bu zaman kadar ve stres sahibi oldum daha çok başlardasın.hayırlısı olsun canım. bu arada kan sulandırıcı kullanıyorsan herhangi bir kanama vs oldu mu kesmen lazım.

35 tesin süper Allah yardımcın olsun cnm haftalar ilerledikçe nası hisseidyosun şuan çok zorlanıyomusun ay bize biraz bilgi var kendşnle ilgili :)
Sagol cnm darısı basınıza inş daha ileri haftalarıda görürüz sizin yerinizde olsam 30 kadar herseyimi halletmiş olurum ben öyle yaptım simdi olsa hiç birsey almaya çıkamam ben cok rahat bir hamilelik geçirmeme ragmen 30 dan sonra zorlanmaya başladım bebekler çok hareket ediyorlar çok sevimliler ama bazen canımı ciddi acıtıyolar çok fazla kilo almamaya bakın son zamanda zaten alınıyor ben saglıklı olan herseyden bol bol yedim her sabah pekmez tahin yumurta kasar peynir yesillik mevsimde ne varsa artık balık et çok tükettim aralarda muz mandalına bol bol bakliyat bulgur yogurt ayran arada canımın çektiklerini yedim kısıtlamadım ama abartmadımda valla sakınan göze çöp batarmış allaha emanet dedim cogu işimide çok yormadan yaptım şimdi pek biesey yapamıyorum zorluyolar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben fazla yemek yapamıyorum isten gelince direk uyuyorum bu gidişle anneme tasinacagim sanırım; p

maşallah maşallah bizlerde görelim bu haftaları :) tek yumurta mı çift yumurta mı canım seninkiler :)

maşallah maşallah bizlerde görelim bu haftaları :) tek yumurta mı çift yumurta mı canım seninkiler :)
Belli degil canım dogunca anlıcaz dedi doktorum iki oglum olacak keseler ayrı ama bölünme erken olduysa kese ayrı olabilirmiş tek yumurtada cinsiyet aynı olunca emin olamadı doktorum inş saglıklı olsunda üç oglan annesi olucam valla evham yapmayın inş sizde görürsünüz benimde hedefim 37 yi görmek

kalbiminozu teşekkür ederim canım gerçekten çok heyecanlı şükürler olsun bu güne
Ervali doktoruna söyle muhakkak progestan değilde proluton depot dah etkili yorma kendini ikizler çok narin oluyor dinlen muhakkak bide su iç canım bol bol
snowball0680
Akıntının amniyon sıvısı oluo olmadığını anlamak için eczane de pedler var onu kullanabilirsin eğer amniyon sıvısı ise pedin rengi değişiyor ilerki haftalarda anneler kullanıyor bunu

Canım bir damla ve pembeyse sorun yok ama kanaman devam ederse doktoruna danış bizimde oldu ilk Zaman'lar

İnşallah kızlar geçti çok şükür korku da bana kaldii

Kızlar kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyetleri ? bende ikiz annesi olacağım inşalah 12 + 5 te randevumuz var o zamana belli olrumu szce?

Su ne içindi canim? Mide bulantısından çok fazla tuketemiyorum en fazla bir bardak günde zararı olur mu acaba icmememin

Daha çok yenisin o haftalarda bende çok uyuyodum erken haftalarda beslenmenin çok etkisi yokmuş ama yine de dikkat etmek lazım
Evet sabretmeye calisiyom eşim saolsun bişiler yapmaya çalışıyor. Ama son aylar mecbur taşınacam anneme sanırım

Su ne içindi canim? Mide bulantısından çok fazla tuketemiyorum en fazla bir bardak günde zararı olur mu acaba icmememin
Suyu bende icemiyordym ama yemeklerden önce içmeyi dene... birde sabah kalkinca bolca icebiliyorsun. Ama yemek sonrasi en az 1 buçuk 2 saat sonra ic... doktorlarin tavsiyesi.. nettende bakabilirsin

Kızlar sürekli acıkıyorum yaa sinir oluyorum kendime. Geçiştiremiyorum da cidden acıkıyorum. Midem boş kalınca sa bulantı oluyo. Siz de oyle misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…