- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.741
Bende ilk 17.haftada hissettim cnm. İlk olumca baya değişik bi his olduğu için fazlaca hissediyosun. Sonra bende senin gibi endişelendim sanki her an hissetmeliymişim gibi ama normal bende her an hissetmiyorum 20lerdem sonra daha net oluyomuşYaa acemi olunca insan panik oluyo:)
35 tesin süper Allah yardımcın olsun cnm haftalar ilerledikçe nası hisseidyosun şuan çok zorlanıyomusun ay bize biraz bilgi var kendşnle ilgili :)Ben yaptırdım ama 20 dk içinde kustum fenalaştım keşke yaptırmasaydım yakınlarıma asla yaptırmam yaşadıgımı bir ben biliyorum o an ama tabi ki tercih senin doktorum bile sevindi kustuguma iyi olmuş dedi açlık tokluk bakılarakta ölçülebiliyormuş sonradan öyle bakıldı vucudun verdigi tepki kişiden kişiye degisir tabi ki karar senin
hayırlısı olsun canım. bu sene sanırım erkek bebeklerin senesi galibaKizlar iki ogluşum daha geliyormuş inşallah üç oğlan anasi olucam inşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı sıhhatli ♥♥♥
papatyacım seninde gözün aydın canım. bir kız bir erkek annesi çok güzel. iki duyguyu birden tadacaksınHayırlı olsun :)
Sağlıkla gelsinler inşallah
Benimde bir oğlum bir kızım oluyormuş bende yeni ögrendim :)
merhaba, hamileliğinle ilgili kendinde gördüğün her değişimi doktoruna bildirmelisin bence. böyle durumlarda iğne ve ilaç veriyorlar. ama tabi her durumdan kötü senaryolar çıkartmasan daha iyi olur. tecrübe etmiş biri olarak evham ve pimpirikle geldim bu zaman kadar ve stres sahibi oldumKizlar bugün biraz avm dolaştık eşimle az önce pembe lekelenme oldu bişey olmuş olabilir mii?? Çok korkuyorum
Sagol cnm darısı basınıza inş daha ileri haftalarıda görürüz sizin yerinizde olsam 30 kadar herseyimi halletmiş olurum ben öyle yaptım simdi olsa hiç birsey almaya çıkamam ben cok rahat bir hamilelik geçirmeme ragmen 30 dan sonra zorlanmaya başladım bebekler çok hareket ediyorlar çok sevimliler ama bazen canımı ciddi acıtıyolar çok fazla kilo almamaya bakın son zamanda zaten alınıyor ben saglıklı olan herseyden bol bol yedim her sabah pekmez tahin yumurta kasar peynir yesillik mevsimde ne varsa artık balık et çok tükettim aralarda muz mandalına bol bol bakliyat bulgur yogurt ayran arada canımın çektiklerini yedim kısıtlamadım ama abartmadımda valla sakınan göze çöp batarmış allaha emanet dedim cogu işimide çok yormadan yaptım şimdi pek biesey yapamıyorum zorluyolar Allah hepimizin yardımcısı olsun35 tesin süper Allah yardımcın olsun cnm haftalar ilerledikçe nası hisseidyosun şuan çok zorlanıyomusun ay bize biraz bilgi var kendşnle ilgili :)
Ben fazla yemek yapamıyorum isten gelince direk uyuyorum bu gidişle anneme tasinacagim sanırım; pSagol cnm darısı basınıza inş daha ileri haftalarıda görürüz sizin yerinizde olsam 30 kadar herseyimi halletmiş olurum ben öyle yaptım simdi olsa hiç birsey almaya çıkamam ben cok rahat bir hamilelik geçirmeme ragmen 30 dan sonra zorlanmaya başladım bebekler çok hareket ediyorlar çok sevimliler ama bazen canımı ciddi acıtıyolar çok fazla kilo almamaya bakın son zamanda zaten alınıyor ben saglıklı olan herseyden bol bol yedim her sabah pekmez tahin yumurta kasar peynir yesillik mevsimde ne varsa artık balık et çok tükettim aralarda muz mandalına bol bol bakliyat bulgur yogurt ayran arada canımın çektiklerini yedim kısıtlamadım ama abartmadımda valla sakınan göze çöp batarmış allaha emanet dedim cogu işimide çok yormadan yaptım şimdi pek biesey yapamıyorum zorluyolar Allah hepimizin yardımcısı olsun
maşallah maşallah bizlerde görelim bu haftaları :) tek yumurta mı çift yumurta mı canım seninkiler :)Sagol cnm darısı basınıza inş daha ileri haftalarıda görürüz sizin yerinizde olsam 30 kadar herseyimi halletmiş olurum ben öyle yaptım simdi olsa hiç birsey almaya çıkamam ben cok rahat bir hamilelik geçirmeme ragmen 30 dan sonra zorlanmaya başladım bebekler çok hareket ediyorlar çok sevimliler ama bazen canımı ciddi acıtıyolar çok fazla kilo almamaya bakın son zamanda zaten alınıyor ben saglıklı olan herseyden bol bol yedim her sabah pekmez tahin yumurta kasar peynir yesillik mevsimde ne varsa artık balık et çok tükettim aralarda muz mandalına bol bol bakliyat bulgur yogurt ayran arada canımın çektiklerini yedim kısıtlamadım ama abartmadımda valla sakınan göze çöp batarmış allaha emanet dedim cogu işimide çok yormadan yaptım şimdi pek biesey yapamıyorum zorluyolar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Belli degil canım dogunca anlıcaz dedi doktorum iki oglum olacak keseler ayrı ama bölünme erken olduysa kese ayrı olabilirmiş tek yumurtada cinsiyet aynı olunca emin olamadı doktorum inş saglıklı olsunda üç oglan annesi olucam valla evham yapmayın inş sizde görürsünüz benimde hedefim 37 yi görmekmaşallah maşallah bizlerde görelim bu haftaları :) tek yumurta mı çift yumurta mı canım seninkiler :)
Daha çok yenisin o haftalarda bende çok uyuyodum erken haftalarda beslenmenin çok etkisi yokmuş ama yine de dikkat etmek lazımBen fazla yemek yapamıyorum isten gelince direk uyuyorum bu gidişle anneme tasinacagim sanırım; p
Canım bir damla ve pembeyse sorun yok ama kanaman devam ederse doktoruna danış bizimde oldu ilk Zaman'lar
İnşallah kızlar geçti çok şükür korku da bana kaldiiBenim hala aralıklarla oluyor. Hem de oyle pembe değil, kırmızıNe zaman olduysa o gün doktora göründüm hemen. Progestan hap kullanıyorum şuanda. Bişey olmamıştır inşaallah korkma ama mutlaka doktora da görün. Aynı şekilde hap falan verebilir. Çok geçmiş olsun canım..
Su ne içindi canim? Mide bulantısından çok fazla tuketemiyorum en fazla bir bardak günde zararı olur mu acaba icmememinkalbiminozu teşekkür ederim canım gerçekten çok heyecanlı şükürler olsun bu güne
Ervali doktoruna söyle muhakkak progestan değilde proluton depot dah etkili yorma kendini ikizler çok narin oluyor dinlen muhakkak bide su iç canım bol bol
snowball0680
Akıntının amniyon sıvısı oluo olmadığını anlamak için eczane de pedler var onu kullanabilirsin eğer amniyon sıvısı ise pedin rengi değişiyor ilerki haftalarda anneler kullanıyor bunu
Olurmu canım normalde hamileyken 2_3 litre içmen lazım ki kanama olursa daha fazla buSu ne içindi canim? Mide bulantısından çok fazla tuketemiyorum en fazla bir bardak günde zararı olur mu acaba icmememin
Olurmu canım normalde hamileyken 2_3 litre içmen lazım ki kanama olursa daha fazla bu
Kanamanın en iyi ilacı su
Evet sabretmeye calisiyom eşim saolsun bişiler yapmaya çalışıyor. Ama son aylar mecbur taşınacam anneme sanırımDaha çok yenisin o haftalarda bende çok uyuyodum erken haftalarda beslenmenin çok etkisi yokmuş ama yine de dikkat etmek lazım
Suyu bende icemiyordym ama yemeklerden önce içmeyi dene... birde sabah kalkinca bolca icebiliyorsun. Ama yemek sonrasi en az 1 buçuk 2 saat sonra ic... doktorlarin tavsiyesi.. nettende bakabilirsinSu ne içindi canim? Mide bulantısından çok fazla tuketemiyorum en fazla bir bardak günde zararı olur mu acaba icmememin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?