2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim seninle ayni gunmusuz :) ben evde yatiyorum paso kasilmalarim azaldi dinlenince. Bebisler cok sukur iyiler. Haftayancuma nst ye gidiyorum. Sende durumlar ne bebislerin kilosu filan nasil kasilmalarin var mi. Benim asagi baskilar oluyo artik
Kasılmalar oluyordu canım geçen hafta doktorum adalat crono diye bi hap verdi azaldı kontroller 2haftaya indi benim çok yoruluyorum canım kasıklarım ağrıyor ok şükür serviks boyu iyi açılmamda yok.. geçen hafta kan uyuşmazlığı aşımı oldum bugünde son doz tetanozum oldu.. Bebekler iyiler biri 1.225 gr diğeri 1.150gr senin kaç oldu bebişler? ? İnternet sıkıntısı yaşıyorum ne zamandır pek giremiyorum ama özledim burayı ya ☺

geçmiş olsun canım çok su iç inşallah bebeğin suyu normale döner.. maşallah kiloları iyi seninde.. bizim biri 1.225 diğeri 1.150 gr.. bende aşılarla uğraşıyorum kan uyuşmazlığı tetanoz derken bitti galiba artık.. kasık ve sırt ağrıları oluyor mide yanması başladı bakalım az kaldı ocak sonu gibi alabiliriz dedi Dr. Duruma göre..

hemen hemen ayni bebislerimiz o zaman benimkilerde 29+1 de biri 1233 digeri 1174 gr di :)

herkese merhaba. tüp bebek yaptiracaklardan ikiz bebrk bekleyenlere geçiş yaptım çok şükür. bebeklerimi ultrasonda gördüm biri gayet büyük diğeri geç tuttuğu icin küçük. 6. haftaya grdim.doktorum diğeri buyumeden sevinmek istemediğini söyledi. ben de korktum. ama ben bebeğim e güveniyorum inşallah o da buyuyecek ve kalp atislarini duymak istiyorum. dua edin lütfen

Bende 25.haftadan itibaren düsunuyorum hayirlisiyla ins..bebek arabasi ne dusunuyonuz?? Bide nasil besik alicaksiniz?
Ahşap beyaz beşik aldık biz büyüyebilenlerden.. arabayı doğduklarından 4ay sonra alalım dedik canım pierre Cardin baston ikiz bebek arabalarından bi model beğendik internetten

Merhaba 8 hafta 5 günlük ayrı yumurta ikizlerine gebeyim,az evvel üye oldum.Benim haftamda ikiz gebesi annelerle fikir paylaşımında bulunmayı çok isterim

İyi akşamlar kızlar..bugün doktor kontrolüm vardı, bebişlerimin durumu iyi çok şükür..kiloları biri 1400, diğeri 1600 olmuş, doktor ikiz oldukları için iyi kiloları dedi ama bana biraz düşük geldi kiloları, benimle aynı haftada olanlar kaç kiloydu acaba? Bir de ne yesem içsem de kilo aldırsam bebişlere.

Slm kizlar alisverişe kacinci haftada başlamak gerek..bende 15 haftalik ikizlere gebeyim..
17.haftada başladım ben 25.haftaya sakın bırakma zira 3 mağazayı üst üste gezemeyeceksin bel Ağrı'sı nefes nefese kalma durumu belkide kasılmalar o yüzden tavsiyem son haftalara bırakmaman ben 27.haftadayım bu arada

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Öncelikle de tabii o minik kalp atışlarını duyarsın dualarım seninle

Merhaba arkadaslar ilk etapta hastane cikisina ana kucagi oto koltugu olarak kullanilan esyalardan almak gerekir mi..nasipse izmirde dogum yapip iki saatlik mesafeye gidicem dogumdan sonra insallah bebekleri nasil tasimak uygun olur..dogumdan3 ay sonra da tayinimiz cikicak tasincaz..chicconun keyfit anakucagina baktim internetten 13kgma kadar oto koltugu olarak da kullaniliyor ondan mi alsam ama oda biraz pahali geldi..

Doğum kışın ortasına denk geliyor,bu yüzden hastane çıkışı bebekler üşümesin, oturmada sorun yaşamasın diye ben puset yerine doğrudan bebek taşıma çantası aldım.Oto koltuğu şeklindeki ana kucağını baharda ya da yaza doğru almayı düşünüyorum.

Bi aksilik olmazsa benim dogum nisanin ikinci haftasi gibi bu konuda cok kararsiz kaldim

mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım cuma günü kalp atışı için gittim doktora 6. haftadayım ikiz dedi fakat kalp atışı yok kürtaj dediler kalp atışını kaçıncı haftada aldınız, ben beklemek istiyorum biraz

Selam canım,Allah yardımcın olsun öncelikle.Ben 6.haftada gittiğimde keseyi görmüştük ama kalp atışı için 7.haftayı bekledik.Doktor bana da o kadar heveslenme demişti hatta.1 hafta daha bekle derim tabi sağlığını etkilemeyecek ise.Doktorun da onayiNi al.

UOTE="kardelen2558, post: 44199232, member: 661548"]mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım cuma günü kalp atışı için gittim doktora 6. haftadayım ikiz dedi fakat kalp atışı yok kürtaj dediler kalp atışını kaçıncı haftada aldınız, ben beklemek istiyorum biraz [/QUOTE]
Canım karnından mi dinlediler vajinal mi ben sat a göre 6+2 de gittim ilk kontrol e tek kese gördü ölçümlerine göre 5+2 yaziyordu kalp atışı için erken dedi 2 hafta sonra si için gün verdi ama ben taaa 12+0 da gittim başka bir dr.a ve sürpriz ikiz olduğunu öğrendim :) maşallah inşallah darısı başına canım. Ilk gebeliğimde de aynı haftalarda kalp atışı duyucam derken kese bile göremedigini söyledi aptal bir dr. Hemen başka hastaneye gittik keseyi gördü kalp atışı için erken dedi vajinal istersen duyariz dedi ve ben daha fazla bekleyemem dedim vajinal ultrason la kalp atışıni duydum oğlumun çok şükür sen sıkma canıni tabi dr.lar bilir en iyisini ama erken bencede niye hemen kürtaj demiş şaşırdım açıkçası hayırlısı olsun hakkinizda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…