2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bi aksilik olmazsa benim dogum nisanin ikinci haftasi gibi bu konuda cok kararsiz kaldim
Canım benim de 13 nisan gosteriyor sat im ama Allah bilir artık bizimde haziranda tayinimiz çıkıyor ve ben annemlerin yanında doğum yapmayi planlıyorum çok çok karışık kafam bu konudada hayırlısı olsun inşallah .benim 3 yaşında bi oğlum var ona puset almıştık zaten bebek Arabası puset takilip cikan arabaydi yani takim ben çok kullandim ilk zamanlar annemlerin bu çocuğun beli ağrır diye müdahalesi sonucu destek koyduk bel kismina düz yatsın diye evde de gezmede de çok kullandim ilerleyen aylarda mamalarini falan hep onda oturtup yedirdim yolculukta da yaşını geçtiğinde bile oturur etrafa baka baka giderdi. Ama şimdi öbür dediğiniz şeyi anlamadım da şu çanta gibi olanlarsa ne kadar onun içinde taşınabilir ki bikaç ay sonra etrafa bakamadan falan öyle kipirdamadan hiç bir çocuk içinde yatmaz ki zaten sığmaz bu benim fikrim soğuk havayi düşünecek olursak buz gibi havada hangi birimiz iki çocuğu alıp fellik fellik gezeriz ki

Kızlar beşik olarak park yatak almayı düşünüyorum.Araştırma yapanlar hangi beşik turunu tavsiye edersiniz?
Biz oğluma 70-110 park Yatak aldik tayinciyiz diye 3 yaşını geçti hala severek kulaniyor yatağını artık kardeşleri yatar diyoruz yakinda güzel bi yatak almayi planliyoruz tayin sonucumuz istediğimiz gibi olursa

Bizim park yatağımiz

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-20-21-38-53-1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 57
Canım ben kis vakti bebeklerin usuyebilecegini söylerken hastane çıkışları ve sonrasındaki hastane kontrollerini kastetmiştim.Değilse puset daha iyi olurdu,ben yaza doğru alacağım o yüzden.

Kese filan normal canım ışte kalp atisi yok bir hafta daha beklemek istiyorum. Acaba ikiz olunca daha geç duyulma ihtimali var mi ki

merhaba. bence biraz daha beklemeli ve başka bir doktora daha gözükmelisin. çok erken kara vermiş kürtaj diyerek. ben 6+3 te kalp atışını duydum ama geç döllenmeden dolayı 7 veya 8. haftalarda kalp atışını duydum diyenede rastladım. başka doktora mutlaka git. sonradan pişman olma...

Kese filan normal canım ışte kalp atisi yok bir hafta daha beklemek istiyorum. Acaba ikiz olunca daha geç duyulma ihtimali var mi ki
Muhakkak bekle cbence ve başka bir doktora git derim daha duyulmayabilir bilir ben 6+5 de duydum tup bbek olmasına rağmen
geç döllenme falan varsa daha duyulmayabilir
Ben o dönem arqsturdugumda 8. Hafta duyan ikiz anneleri vardı

Kizlar aranizda adalat kullanan var mi? Varsa kac mg lik ve gunde kac kere kullaniyosunuz?

Kızlar karnim ağrıyor benim 5-10 dakkadir göğüs altim adet ağrısı gibi ama belli bişey yok çok hareketliler alakasi var mi acaba üsümüzsde olabilirim çok yanginliyim bu ara giyinmiyorum pek geçer inşallah hemen

Ben bebek arabasini ikizler icin olanindan alicam galiba ana kucagi ona monte edilmiyor..ayri iki ana kucagi alir bi de ikiz bebek arabasi alirim...çocuklar biraz buyuyunce de normal oto koltugu heralde

Kızlar naber? ? Ben artık yatışlardayım Dr iş yapmak oturmak yasak dedi hadi hayırlısı artık bebeklerim 1.500e yaklaşmış kilo aldırcaz artık dedi Dr 2.000yi geçmeleri çok iyi olcak didi dua edin

Kızlar naber? ? Ben artık yatışlardayım Dr iş yapmak oturmak yasak dedi hadi hayırlısı artık bebeklerim 1.500e yaklaşmış kilo aldırcaz artık dedi Dr 2.000yi geçmeleri çok iyi olcak didi dua edin
Kacinci haftadasin canim ben de calisiyorum bana da doktor 37.hafta dogum ondan 10 hafta öncede 27.haftadan iyibaren dogum iznine ayrilirsin dedi şubatin 5ine falan denk geliyor ama artik yoruluyorum belki ocak da rapor alirim

Kacinci haftadasin canim ben de calisiyorum bana da doktor 37.hafta dogum ondan 10 hafta öncede 27.haftadan iyibaren dogum iznine ayrilirsin dedi şubatin 5ine falan denk geliyor ama artik yoruluyorum belki ocak da rapor alirim
30.haftam bugün bitti canım serviks boyu biraz kısalmış benimde Şubat 9dedi doğum tarihi ama 1ayı yatarak bebeklere kilo aldırarak atlatalım dedi ocak sonuna bile belki olur bebeklerim hayırlısıyla inşallah senin kaçıncı haftan? ? Çok yorulma canım dikkat et

Benim 20. Hafta bitti elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama yeme icme meselesi tam anlamiyla iyilesmedi soganli bisey yiyemiyorum kendim yemek yapamiyorum kokusuna dayansmuyorum hatta mutfaga bile giremiyorum annem ssgolsun bi hafta daha yanimda ama sonrasi mechul

Hepiniz en güzel sekilde atlatirsiniz umarim..ben de ogretmenim ve sürekli ayaktayim. Kacinci haftaya kadar calisirim bilmiyorum ama okul kapanana kadar görünüyor saglik sorunu olmazsa

Kızlar naber Ben artık yatışlardayım Dr iş yapmak oturmak yasak dedi hadi hayırlısı artık bebeklerim 1.500e yaklaşmış kilo aldırcaz artık dedi Dr 2.000yi geçmeleri çok iyi olcak didi dua edin
Canim hep ayni seyleri yasiyoruz seninle :) zamaninda gelsinler insallah. Kilo aldirmak icin ekstra bisi yapiyomusun?

Mrb arkadaslar benimde ikiz kızlarım olucak insallah bi de 2 yasında oglum var suan 34 haftalık oldum gecen haftaki kontrolde doktor bebeklerimin dondügünü ve dikislerime baskı cok olursa bunun olumsuz olacagını söyledi dikkat ediyorm ama oglum ister istemez beni yoruyo aranızda benim gibi olan var mı

bence gayet iyi cnm kiloları...zaten olay kilodan ziyade haftasını doldurması demişti doktorum. Ben de benimkilerin bir an evvel kilolanmasını 2300-2500 cıvarına gelmesini cok istiyorum cünkü en geç 35. haftada alacak doktorum bebeklerimi riskli durumda oldugum için. Ben de ne yesem ne içsem diye düşünüyordum gecen gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…