- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.021
Canım benim de 13 nisan gosteriyor sat im ama Allah bilir artık bizimde haziranda tayinimiz çıkıyor ve ben annemlerin yanında doğum yapmayi planlıyorum çok çok karışık kafam bu konudada hayırlısı olsun inşallah .benim 3 yaşında bi oğlum var ona puset almıştık zaten bebek Arabası puset takilip cikan arabaydi yani takim ben çok kullandim ilk zamanlar annemlerin bu çocuğun beli ağrır diye müdahalesi sonucu destek koyduk bel kismina düz yatsın diye evde de gezmede de çok kullandim ilerleyen aylarda mamalarini falan hep onda oturtup yedirdim yolculukta da yaşını geçtiğinde bile oturur etrafa baka baka giderdi. Ama şimdi öbür dediğiniz şeyi anlamadım da şu çanta gibi olanlarsa ne kadar onun içinde taşınabilir ki bikaç ay sonra etrafa bakamadan falan öyle kipirdamadan hiç bir çocuk içinde yatmaz ki zaten sığmaz bu benim fikrim soğuk havayi düşünecek olursak buz gibi havada hangi birimiz iki çocuğu alıp fellik fellik gezeriz kiBi aksilik olmazsa benim dogum nisanin ikinci haftasi gibi bu konuda cok kararsiz kaldim
Biz oğluma 70-110 park Yatak aldik tayinciyiz diye 3 yaşını geçti hala severek kulaniyor yatağını artık kardeşleri yatar diyoruz yakinda güzel bi yatak almayi planliyoruz tayin sonucumuz istediğimiz gibi olursaKızlar beşik olarak park yatak almayı düşünüyorum.Araştırma yapanlar hangi beşik turunu tavsiye edersiniz?
Canım ben kis vakti bebeklerin usuyebilecegini söylerken hastane çıkışları ve sonrasındaki hastane kontrollerini kastetmiştim.Değilse puset daha iyi olurdu,ben yaza doğru alacağım o yüzden.Canım benim de 13 nisan gosteriyor sat im ama Allah bilir artık bizimde haziranda tayinimiz çıkıyor ve ben annemlerin yanında doğum yapmayi planlıyorum çok çok karışık kafam bu konudada hayırlısı olsun inşallah .benim 3 yaşında bi oğlum var ona puset almıştık zaten bebek Arabası puset takilip cikan arabaydi yani takim ben çok kullandim ilk zamanlar annemlerin bu çocuğun beli ağrır diye müdahalesi sonucu destek koyduk bel kismina düz yatsın diye evde de gezmede de çok kullandim ilerleyen aylarda mamalarini falan hep onda oturtup yedirdim yolculukta da yaşını geçtiğinde bile oturur etrafa baka baka giderdi. Ama şimdi öbür dediğiniz şeyi anlamadım da şu çanta gibi olanlarsa ne kadar onun içinde taşınabilir ki bikaç ay sonra etrafa bakamadan falan öyle kipirdamadan hiç bir çocuk içinde yatmaz ki zaten sığmaz bu benim fikrim soğuk havayi düşünecek olursak buz gibi havada hangi birimiz iki çocuğu alıp fellik fellik gezeriz ki
merhaba. bence biraz daha beklemeli ve başka bir doktora daha gözükmelisin. çok erken kara vermiş kürtaj diyerek. ben 6+3 te kalp atışını duydum ama geç döllenmeden dolayı 7 veya 8. haftalarda kalp atışını duydum diyenede rastladım. başka doktora mutlaka git. sonradan pişman olma...mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım cuma günü kalp atışı için gittim doktora 6. haftadayım ikiz dedi fakat kalp atışı yok kürtaj dedilerkalp atışını kaçıncı haftada aldınız, ben beklemek istiyorum biraz
Muhakkak bekle cbence ve başka bir doktora git derim daha duyulmayabilir bilir ben 6+5 de duydum tup bbek olmasına rağmenKese filan normal canım ışte kalp atisi yok bir hafta daha beklemek istiyorum. Acaba ikiz olunca daha geç duyulma ihtimali var mi ki
Ben kullanıyorum canım Dr. Kasılmalar için verdi günde 1 kez tok karnıma alıyorum 30mg.Kizlar aranizda adalat kullanan var mi? Varsa kac mg lik ve gunde kac kere kullaniyosunuz?
Ben bebek arabasini ikizler icin olanindan alicam galiba ana kucagi ona monte edilmiyor..ayri iki ana kucagi alir bi de ikiz bebek arabasi alirim...çocuklar biraz buyuyunce de normal oto koltugu heraldeCanım benim de 13 nisan gosteriyor sat im ama Allah bilir artık bizimde haziranda tayinimiz çıkıyor ve ben annemlerin yanında doğum yapmayi planlıyorum çok çok karışık kafam bu konudada hayırlısı olsun inşallah .benim 3 yaşında bi oğlum var ona puset almıştık zaten bebek Arabası puset takilip cikan arabaydi yani takim ben çok kullandim ilk zamanlar annemlerin bu çocuğun beli ağrır diye müdahalesi sonucu destek koyduk bel kismina düz yatsın diye evde de gezmede de çok kullandim ilerleyen aylarda mamalarini falan hep onda oturtup yedirdim yolculukta da yaşını geçtiğinde bile oturur etrafa baka baka giderdi. Ama şimdi öbür dediğiniz şeyi anlamadım da şu çanta gibi olanlarsa ne kadar onun içinde taşınabilir ki bikaç ay sonra etrafa bakamadan falan öyle kipirdamadan hiç bir çocuk içinde yatmaz ki zaten sığmaz bu benim fikrim soğuk havayi düşünecek olursak buz gibi havada hangi birimiz iki çocuğu alıp fellik fellik gezeriz ki
Kacinci haftadasin canim ben de calisiyorum bana da doktor 37.hafta dogum ondan 10 hafta öncede 27.haftadan iyibaren dogum iznine ayrilirsin dedi şubatin 5ine falan denk geliyor ama artik yoruluyorum belki ocak da rapor alirimKızlar naber? ? Ben artık yatışlardayım Dr iş yapmak oturmak yasak dedi hadi hayırlısı artık bebeklerim 1.500e yaklaşmış kilo aldırcaz artık dedi Dr 2.000yi geçmeleri çok iyi olcak didi dua edin
30.haftam bugün bitti canım serviks boyu biraz kısalmış benimde Şubat 9dedi doğum tarihi ama 1ayı yatarak bebeklere kilo aldırarak atlatalım dedi ocak sonuna bile belki olur bebeklerim hayırlısıyla inşallah senin kaçıncı haftan? ? Çok yorulma canım dikkat etKacinci haftadasin canim ben de calisiyorum bana da doktor 37.hafta dogum ondan 10 hafta öncede 27.haftadan iyibaren dogum iznine ayrilirsin dedi şubatin 5ine falan denk geliyor ama artik yoruluyorum belki ocak da rapor alirim
Benim 20. Hafta bitti elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama yeme icme meselesi tam anlamiyla iyilesmedi soganli bisey yiyemiyorum kendim yemek yapamiyorum kokusuna dayansmuyorum hatta mutfaga bile giremiyorum annem ssgolsun bi hafta daha yanimda ama sonrasi mechul30.haftam bugün bitti canım serviks boyu biraz kısalmış benimde Şubat 9dedi doğum tarihi ama 1ayı yatarak bebeklere kilo aldırarak atlatalım dedi ocak sonuna bile belki olur bebeklerim hayırlısıyla inşallah senin kaçıncı haftan? ? Çok yorulma canım dikkat et
Canim hep ayni seyleri yasiyoruz seninle :) zamaninda gelsinler insallah. Kilo aldirmak icin ekstra bisi yapiyomusun?Kızlar naber Ben artık yatışlardayım Dr iş yapmak oturmak yasak dedi hadi hayırlısı artık bebeklerim 1.500e yaklaşmış kilo aldırcaz artık dedi Dr 2.000yi geçmeleri çok iyi olcak didi dua edin
Canım süt ve yumurta proteinli şeyleri çok yiyorum haricinde pekmez yiyorum bide canım ne isterse ☺Canim hep ayni seyleri yasiyoruz seninle :) zamaninda gelsinler insallah. Kilo aldirmak icin ekstra bisi yapiyomusun?
İyi akşamlar kızlar..bugün doktor kontrolüm vardı, bebişlerimin durumu iyi çok şükür..kiloları biri 1400, diğeri 1600 olmuş, doktor ikiz oldukları için iyi kiloları dedi ama bana biraz düşük geldi kiloları, benimle aynı haftada olanlar kaç kiloydu acaba? Bir de ne yesem içsem de kilo aldırsam bebişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?