- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.041
Kizlar aranizda adalat kullanan var mi? Varsa kac mg lik ve gunde kac kere kullaniyosunuz?
bence gayet iyi cnm kiloları...zaten olay kilodan ziyade haftasını doldurması demişti doktorum. Ben de benimkilerin bir an evvel kilolanmasını 2300-2500 cıvarına gelmesini cok istiyorum cünkü en geç 35. haftada alacak doktorum bebeklerimi riskli durumda oldugum için. Ben de ne yesem ne içsem diye düşünüyordum gecen gün :)
Hayırdır canım risk nedir ? Benimkileri de 36 ya da 37. haftada alırım dedi..ben günlük bir yemek kaşığı pekmez yiyorum 5-6 gündür, inşaallah faydasını görürüm..
Mrb arkadaslar benimde ikiz kızlarım olucak insallah bi de 2 yasında oglum var suan 34 haftalık oldum gecen haftaki kontrolde doktor bebeklerimin dondügünü ve dikislerime baskı cok olursa bunun olumsuz olacagını söyledi dikkat ediyorm ama oglum ister istemez beni yoruyo aranızda benim gibi olan var mı
Plasenta previa totalis var bende. O nedenle kanama riski olduğundan cok beklemeyecek doktorum. Bende gebelik şekeri Çıktığı icin yiyemiyorum öyle seyler
Gecen hafta kullanmaya basladim bende birinde 60 mg diye duymustum acaba az mi verdi dr.um cok kullansam daha mi iyi gelir kasilmalara dicektim ama o da gunde bir kullaniyomus ayni hesaba geliyomerhaba canım. ben kullanıyorum günde 2 tane içiyorum. 30 mg. hayırdır birşey mi oldu ki ?
canim benim nadiren gobegim kasiniyo o da gerildiginden sanirim onun disinda kasinti sikayetim olmadi hic.doktorunu bi arayil sorsan belki tavsiyede bulunurKızlar bende dün geceden beri kaşıntı başladı Karnım zaten kaşıntı içinde ayaklarım kollar ve bacaklar falan.. geçmezse Dr.a gidicem yarın..harme canım seninde oluyormu kaşıntı şikayetin? ?
Aradım canım duş alıp nemlendirici kullan geçmezse gel önemli olabilir dedi.. eşimi bekliyorum o evdeyken duşa giriyorum nefesim daralıyor bişey olursa yanımda olsun diye.. geçer inşallah ya..Gecen hafta kullanmaya basladim bende birinde 60 mg diye duymustum acaba az mi verdi dr.um cok kullansam daha mi iyi gelir kasilmalara dicektim ama o da gunde bir kullaniyomus ayni hesaba geliyo
canim benim nadiren gobegim kasiniyo o da gerildiginden sanirim onun disinda kasinti sikayetim olmadi hic.doktorunu bi arayil sorsan belki tavsiyede bulunur
Insallah canimAradım canım duş alıp nemlendirici kullan geçmezse gel önemli olabilir dedi.. eşimi bekliyorum o evdeyken duşa giriyorum nefesim daralıyor bişey olursa yanımda olsun diye.. geçer inşallah ya..
Ben de öğretmenim okula bir gun gittim sonrası raporluyum hepHepiniz en güzel sekilde atlatirsiniz umarim..ben de ogretmenim ve sürekli ayaktayim. Kacinci haftaya kadar calisirim bilmiyorum ama okul kapanana kadar görünüyor saglik sorunu olmazsa
Hayırlı olsun canım umarım hicbir sıkıntin olmaz,doktorum bebeklerin ikisininde dogum pozisyonuna gectigini ve dikis yerine baskı yaptıgını eger kendimi cok yorarsam dikislerimin acılabilecegini bunun ise hem benim hemde bebeklerim icin hayati tehlike taşıdığını söyledi buda beni cok korkutuyo cuma günü kontole gitcem dua edin de birsey olmasınmerhaba zeynooo
bende 19 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim bir de 2 yaşında kızım var hamileliğim henüz çok ilerlemediği için doktorum dikişlerimle ilgili birşey söylemedi ama olumsuzluk derken ne gibi bir sıkıntı olur ki acaba ? yorulma konusunda bende aynı durumdayım kızımı kucağıma almamaya daha yeni alıştırabildim ama sürekli karnımı sakınmak zorundayım sürekli eğilip kalkıyorum gece ayağımda sallıyorum sabah işe gidiyorum,yine de çok şükür yavrularımız sağlıklı olsun da Allah yardımcımız olsun inşallah
Canım haftan çok erken değil risk varsa doğuma alabilir neyi bekliyor anlamadım? ?Hayırlı olsun canım umarım hicbir sıkıntin olmaz,doktorum bebeklerin ikisininde dogum pozisyonuna gectigini ve dikis yerine baskı yaptıgını eger kendimi cok yorarsam dikislerimin acılabilecegini bunun ise hem benim hemde bebeklerim icin hayati tehlike taşıdığını söyledi buda beni cok korkutuyo cuma günü kontole gitcem dua edin de birsey olmasın
Kendini yormamaya bak Can'ım. Gerekmedikçe yataktan çıkma. İnşallah bir sıkıntı olmayacak.Hayırlı olsun canım umarım hicbir sıkıntin olmaz,doktorum bebeklerin ikisininde dogum pozisyonuna gectigini ve dikis yerine baskı yaptıgını eger kendimi cok yorarsam dikislerimin acılabilecegini bunun ise hem benim hemde bebeklerim icin hayati tehlike taşıdığını söyledi buda beni cok korkutuyo cuma günü kontole gitcem dua edin de birsey olmasın
Hayırlı olsun canım umarım hicbir sıkıntin olmaz,doktorum bebeklerin ikisininde dogum pozisyonuna gectigini ve dikis yerine baskı yaptıgını eger kendimi cok yorarsam dikislerimin acılabilecegini bunun ise hem benim hemde bebeklerim icin hayati tehlike taşıdığını söyledi buda beni cok korkutuyo cuma günü kontole gitcem dua edin de birsey olmasın
36 hafta dogum olursa bebekler icin daha iyi olur dedi ama ben cok tedirginim yarın tekrar söylicem bakalım ne diycekCanım haftan çok erken değil risk varsa doğuma alabilir neyi bekliyor anlamadım? ?
Saol canım bende öyle yapmaya calısıyorum sadece oğlum biraz yoruyo bakalım artıkKendini yormamaya bak Can'ım. Gerekmedikçe yataktan çıkma. İnşallah bir sıkıntı olmayacak.
Çok saol canım teşekkür ederimteşekkür ederim,yardımcın vardır umarım sende bol bol yatarsın az kalmış doğumuna inşallah kalan günlerini sorunsuz geçirirsin hiç bir sıkıntın olmaz inşallah, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Allah'ım yardımcımız olsun canım içini ferah tut inşallah sağlıklıca doğarlar duayı eksik etme hamileler dua edince Yüce Mevla kabul eder inşallah..36 hafta dogum olursa bebekler icin daha iyi olur dedi ama ben cok tedirginim yarın tekrar söylicem bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?