2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hayırdır canım risk nedir ? Benimkileri de 36 ya da 37. haftada alırım dedi..ben günlük bir yemek kaşığı pekmez yiyorum 5-6 gündür, inşaallah faydasını görürüm..

Hayırdır canım risk nedir ? Benimkileri de 36 ya da 37. haftada alırım dedi..ben günlük bir yemek kaşığı pekmez yiyorum 5-6 gündür, inşaallah faydasını görürüm..

Plasenta previa totalis var bende. O nedenle kanama riski olduğundan cok beklemeyecek doktorum. Bende gebelik şekeri Çıktığı icin yiyemiyorum öyle seyler

merhaba zeynooo
bende 19 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim bir de 2 yaşında kızım var hamileliğim henüz çok ilerlemediği için doktorum dikişlerimle ilgili birşey söylemedi ama olumsuzluk derken ne gibi bir sıkıntı olur ki acaba ? yorulma konusunda bende aynı durumdayım kızımı kucağıma almamaya daha yeni alıştırabildim ama sürekli karnımı sakınmak zorundayım sürekli eğilip kalkıyorum gece ayağımda sallıyorum sabah işe gidiyorum,yine de çok şükür yavrularımız sağlıklı olsun da Allah yardımcımız olsun inşallah

Plasenta previa totalis var bende. O nedenle kanama riski olduğundan cok beklemeyecek doktorum. Bende gebelik şekeri Çıktığı icin yiyemiyorum öyle seyler

Anladım canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşaallah..çok az kalmış zaten, inşaallah hayırlısıyla geçer günlerin..

Kızlar bende dün geceden beri kaşıntı başladı Karnım zaten kaşıntı içinde ayaklarım kollar ve bacaklar falan.. geçmezse Dr.a gidicem yarın.. harme canım seninde oluyormu kaşıntı şikayetin? ?

merhaba canım. ben kullanıyorum günde 2 tane içiyorum. 30 mg. hayırdır birşey mi oldu ki ?​
Gecen hafta kullanmaya basladim bende birinde 60 mg diye duymustum acaba az mi verdi dr.um cok kullansam daha mi iyi gelir kasilmalara dicektim ama o da gunde bir kullaniyomus ayni hesaba geliyo
canim benim nadiren gobegim kasiniyo o da gerildiginden sanirim onun disinda kasinti sikayetim olmadi hic.doktorunu bi arayil sorsan belki tavsiyede bulunur

Aradım canım duş alıp nemlendirici kullan geçmezse gel önemli olabilir dedi.. eşimi bekliyorum o evdeyken duşa giriyorum nefesim daralıyor bişey olursa yanımda olsun diye.. geçer inşallah ya..

Hepiniz en güzel sekilde atlatirsiniz umarim..ben de ogretmenim ve sürekli ayaktayim. Kacinci haftaya kadar calisirim bilmiyorum ama okul kapanana kadar görünüyor saglik sorunu olmazsa
Ben de öğretmenim okula bir gun gittim sonrası raporluyum hep
Ama bu hafta itibari ile çalışiyor olsamda calisamazdim artık
Dun azcik dolaştım bel ağrısı ve bacaklarda ağrı oldu li öğretmenlik diğer meslekler gibi değil 6 saat ayakta sin sanki 20 lerden sonra zor gibi
Aradasimada o da öğretmen 23 de heyet verdi doktoru
Hayırlısı olsun ilerki haftalarda belli olur ne kadar calisabilecegin
Kendini çok zorlama bence olmadığı yerde rapor al

Hayırlı olsun canım umarım hicbir sıkıntin olmaz,doktorum bebeklerin ikisininde dogum pozisyonuna gectigini ve dikis yerine baskı yaptıgını eger kendimi cok yorarsam dikislerimin acılabilecegini bunun ise hem benim hemde bebeklerim icin hayati tehlike taşıdığını söyledi buda beni cok korkutuyo cuma günü kontole gitcem dua edin de birsey olmasın

Canım haftan çok erken değil risk varsa doğuma alabilir neyi bekliyor anlamadım? ?

Kendini yormamaya bak Can'ım. Gerekmedikçe yataktan çıkma. İnşallah bir sıkıntı olmayacak.

teşekkür ederim, yardımcın vardır umarım sende bol bol yatarsın az kalmış doğumuna inşallah kalan günlerini sorunsuz geçirirsin hiç bir sıkıntın olmaz inşallah, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Bugün şeker yüklemesi yapildi bana açlık 81 yükleme sonrası 126 çıkmış çok şükür ebe hanim sonuçlar normal dedi yarın dr.la gorusucem size de soriyim dedim normal mi diye. Geldiğimden beri yatıyorum müthiş kasik ağrım oluyo benim akşam a doğru artık iptal ben yürüyemiyorum inanki çok zorlanıyorum Allah a emanetiz hepimiz ikiz anneleri olarak nazara da geldiğimize inanıyorum ben

36 hafta dogum olursa bebekler icin daha iyi olur dedi ama ben cok tedirginim yarın tekrar söylicem bakalım ne diycek
Allah'ım yardımcımız olsun canım içini ferah tut inşallah sağlıklıca doğarlar duayı eksik etme hamileler dua edince Yüce Mevla kabul eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…