2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım bol bol sol pozisyon yat dinlen benimde bikaç gündür oluyordu Dr artık kalkmıcan dedi yatarken geçti.. şu nazar konusunda çok haklısın insanların gözleri lazer gibi delip geçiyor sanki artık evden de çıkmıyorum ikiz deyince muhabbet arasında dönüp dönüp bakıyorlar bende rahatsız oluyorum bilmeyenlere söylemiyorum bi süredir

güvenç beyden mi bahsediyosun?kalp atışını transferden kaç gün sonra duydun,öncesinde kese için çağırdımı,beni çağırmadı sormama rağmen,şimdide korkuyorum ya dış gebelik filan varsa da atlanırmı diye...

Kızlar bende sezaryen doğum korkusu var hemde çok oğlumu normal doğumla kucağıma aldım bu yüzden sukredip dua ediyordum sezaryen doğum yaşamamak için ama şimdi etraftan hep sezaryen doğum yaparsın kesin sen falan diye konuşmalarla sarsılıyorum en önemlisi yavrularimin ve benim sağlıgim tabi ne gerekiyorsa o olsun diyorum ama ben bu korkuyu yenemiyorum şimdi hepimiz sezaryenle mi dünyaya getiricez bebeklerimizi böyle kesin bir şey söylemek mümkün mü sizin dr.lar daha bilgili ve ilgili geliyor bana bu yüzden doğum Hikayesi için ne konuşuldu doktorunuzla merak ediyorum ?

Kızlar benimde ikizlerim olacak allahın izniyle. Dün kalp atışlarını duyduk çok şükür. Doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı bi kese daha büyük bi kesenin içinde iki bebek olabilir diyor. Aranizda iki kese olup 3 bebeğe dönen oldumu

merhaba hanimlar
onceliklle Allah tamamina erdirsin insallah hepinize
eltim hamile oldugunu yeni ogrendi
en son ne zaman adet olmus hatirlamiyor saglik sorunlari var duzensiz adet oluyor herzaman
saglik ocagindaki ebe kan degeri çok yuksek ikiu aylik olabilir demis

benim aklima ikiz gebelik geldi , belki olur dedim
sizce ikiz olma ihtimali vamri, ilk ogrendiginizde sizin beta hcg ne kadr yuksekdi

bu araada ayrin dr gideecek dr a, ben merakdan soruyorum :)

Canım hayırlısı olsun öncelikle..Yarin sonucu buraya yazarsan sevinirim e bizi de merakta bırakma Ben aşılama ile ikiz kızlarıma hamileyim,sonucu son adet tarihinden tam 1 ay, aşılama sonrası ise 2.haftada öğrendim kan testi ile.Beta hcg 156 gibi bir değerdeydi.

kan dgeerri kaç onu bilmiyorum ki eltimin
bi kizi var asilamayla oolmu$ 13 yasinda
baskada tedvai gordu ama olmamisti çocugu
bu kendiliginden oldu eger ikizse mucize desek yetmeyecek bu duruma :)
haber ederim insallah yarin

Allah tamamina erdirsin insallah seninkileride

Canım Allah yardımcın olsun bence doktorun tedbiren söylemis ins bise olmaz sen uzun oturmaya calis uzan daha cok bebeklerin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi..benimde 20 aylık ikiz kizlarim var ve 6.5 aylık hamileyim 2 yas araları olacak ins..ikizlerin gelmesine az kalmis Allah kolaylık versin ilk Zaman'lar zor oluyo biraz ama cok ozel anneleriz biz cok sukur..

Slm kızlar beni bugün doktorum yatırdı hastaneye sancı vardı nst de de çok çıktı serum takılı proluton ve ciğer iğnesi vurdular yarın duruma göre çıkartabiliriz dedi beni hastaneden.. sancım devam ederse açıklıkta olursa müdahale ederiz yani bebekleri alabiliriz hazırlıklı ol dedi.. öyle üzgünüm ki daha Bebeklerim minicik eşim çok dalgın benimde ruh halim kötü şekilde harme canım biz aynı günüz çok dikkatli ol emi?

Canım dikkat et hiç kötü düşünme sancin geçer inşallah evinde dinlenerek geçirirsin günlerini her şey hallolur hayırlısı olsun hakkinizda

crystallife çok geçmiş olsun.Yaklaşık 1,5 ay önce bende de benzer sorunlar oluştu.Rahim ağzında açılma başlangıcı var dendi,bir akşam şiddetli ağrı ve kasılmalarla hastaneye gittik.Ciğer geliştirici iğne yapmadılar çünkü çok erkendi ama kasılmaları gidermek için 2 serum, bir iğne, bir de endol verdiler.Bu olaydan sonra rapor alıp evde dinlenmeye başladım.İnşallah sancıların geçer ve eve dönersin.Moralini yüksek tutmaya çalış,Allah yardımcın olsun.

Cnm geçmiş olsun nasılsın şimdi inşallah çıkmışsindir hastahane den

Canım Nasıl oldun merak ettim ins sancılar durmuştur sorun yoktur üzülme Dr lar herseyi bastan soyluuo sancılar durursa hic sıkıntı olmaz stres yapma bebelerini sev..su gelmediği surece lav santim açıklıkla 2 hafta bekleyen arkadaslar biliyorum Dr un acele ediyo sanki

Saol canım genelde uzaniyorum pek bisey yapmamaya calisiyorum.Allah sanada kolaylık versin benim gözüm biraz korkuyo ama cok zor buldum ben onlari oyuzden katlanıcam artık

canim cok gecmis olsun umarim iyisindir ve cikmisindir. Yorma kendini valla ben korkudan wc ye zor kslkiyorum artik insallah yoluna girer her sey ve zamaninda gelir butun bebisler

Saol canım genelde uzaniyorum pek bisey yapmamaya calisiyorum.Allah sanada kolaylık versin benim gözüm biraz korkuyo ama cok zor buldum ben onlari oyuzden katlanıcam artık
Maşallah 36. Haftada birini görmek çok iyi geldi tabiki normal gebeliğe göre çok daha zor geçiyoruz hamileliği ama hep kötü senaryolar görmek duymak okumak beni çok kötü etkiliyor iyi düşünmek dua etmek çok ama çok önemli inşallah güzel bi süreçle güzel sonuçlara ulaşırız hepimiz normal doğum yapmayi planlayan yok mu mesela aranızda ben normal doğumu tatmiş biri olarak isterim ki ilk hamileliğini yaşayanlar bilhassa korkmasin durumlar elverdikce normal doğum için çabalayin inanin müthiş bi haz bu bizlere Allah in sunduğu bir nimet kötü düşünmeyin lütfen birbirimize bu süreçte manen destek olalim inşallah

merhaba kızlar. Bende pco tedavisinde iğne aşamasında hamile kaldım. 4 tane yumurtam vardı. İki gün önce ikizlere hamile olduğumu öğrendim. Bi yandan çok sevinirken diğer yandan olası problemlerden çok korkuyorum. Şuan 6. Haftadayız. Yeni yeni bulantılarım başladı. Allahım hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Saolun tesekkur ederim ınanın cok zor her gecen gün daha zor oluyo hareket etmesi uyuması insallah bi sıkıntı çıkmaz da biraz daha beklerler bebislerim.

Kızlarr bugun 10 günüm trasnferımın ve kan verdım sonucum hamd olsun pozotıf 300 cıktı .. 2 embrıo trasnfer edıldı Rabbımden hep hayırlısını dılıyorum amma ıkısı tutsa dahamı yuksek olmasıydı degerım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…