2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım değer normal bence. Benimde ilişkiden 12 gün sonra 365 çıkmıştı. İçini ferah tut yani. İki gun sonra tekrar kan testi yaptır. Allahın izniyle hamilesindir inşallah

Senin 3.gün transferimi yoksa 5.gün transferimi

Transferin 10.günü 365 çıkmıştı ama değerler yanıltıcı olabiliyor zira ben Dr aradığımda tek mi çift mi dedim ultrasonla bakmadan bişey diyemem dedi

Herkese merhaba bu topiği açtığımda daha 9 haftalık hamileydim. Simdi 34+5 günlügüm ve sona yaklaştım. Ara ara sancılarım çıktı nst.de. carsamba son kontrolüm. Doktorum dogurmazsan tabi dedi. Eğer kanamam olmazsa, suyum gelmezse, sancim olmazsa 11 ocakta yüksek tansiyondan dolayı yavrularıma kavuşacağım Allahın izniyle. Sona yaklaşmış olan tüm arkadaşlarımı Allah kurtarsın. Yeni gelen arkadaşlarıma da Allah tamamını erdirsin inşallah.

tebrik ediyorum canim sag salim kavusmani diliyorum,bende 11gun 308 cikdi ikizlere hamileyim bence ola bilir insAllah

cok az kaldi Allah kurtasin ,hayirlisiyla kavuwun yavrulariniza.bizede nasip olsun 35 leri gormek insAllah

Merhaba kizlar. Yaklasik 4 haftalik hamileyim. Ilk baktigimda (23 aralikta ) betahcg 45 cikti. Dun kanamam oldugu icin oktora gittim. Ultrasyondan bakti once goremedi. Kan testi yaptim 4190 cikti. Sonra tekrar bakinca iki kese gorunuyor dedi. Ama biri baska bisi olabilir dedi.(ne dedigini anlamadim ) degerlerim normalin iki kati. Sizce ikiz gebelik olabilir mi

Meraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı

Meraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı
canım olabilir ama genelde dr biliyor kesenin içinde yaşam olup olmadıgını

Arkadaşlar merhaba, bana çocukların hateketletini rahat izlememiz için ultrasona girmeden çikolata ya da tatlı bişeyler ye dedi doktorum ama sanırım zamanlamayı ayarlayamıyorum yolda giderken yediğim de oldu evden çıkmadan da sıra beklerken de ama yine de öyle hareketli göremedik siz yiyor musunuz çikolata falan ve ne kadar zaman önce yiyorsunuz?

M mam88 , kahverengi lekeler bende de oluyordu canım ama sana tavsiyem yarın doktora git,ya da gidemezsen telefonla arayıp sor.Herkeste farklı olabiliyor..Benim hala sarı akıntılarım var. TheBellJar çikolatayı muayene sırasını beklerken yiyordum yaklaşık 15-20 dakika önceden.Ama belli de olmuyor.

sağol cevabın için canım. Doğumuna az kalmış maşallah. Neyin olucak ? Bana genelde bi kız bi oğlan olur diyolar. Çift yumurta da genelde öyle oluyormuş

Rica ederim canım..İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla ve zamanında kucağımıza alırız:) Evet benim çift yumurta ama kısmetse iki kızım olacak.17. haftada öğrenmiştik.Sen de öğrenince yaz,öncelikle sağlıklı olsunlar tabi..yine de gönlünden geçen olur inşallah:)

amiiin. Allahım ne verirse kabulüm sağlıkla inşallah. İki kız çok güzel :) maşallah allahım sağ salim eline almayı nasip etsin. Bende çok büyük heycanla bekliyorum:) yazarım gelişmeleri tabi. Normal doğum yaptırırmı doktorlar bilmiyorum ama inşallah mümkün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…