- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.081
Kızlarr bugun 10 günüm trasnferımın ve kan verdım sonucum hamd olsun pozotıf 300 cıktı .. 2 embrıo trasnfer edıldı Rabbımden hep hayırlısını dılıyorum amma ıkısı tutsa dahamı yuksek olmasıydı degerım bılmıyorum
Senin 3.gün transferimi yoksa 5.gün transferimiKızlarr bugun 10 günüm trasnferımın ve kan verdım sonucum hamd olsun pozotıf 300 cıktı .. 2 embrıo trasnfer edıldı Rabbımden hep hayırlısını dılıyorum amma ıkısı tutsa dahamı yuksek olmasıydı degerım bılmıyorum
Senin 3.gün transferimi yoksa 5.gün transferimi
Değerler yanıltıcı olabiliyor tek veya ikiz tahmini için.hayırlı olsun gebeliğin5.gündü CANIM
Transferin 10.günü 365 çıkmıştı ama değerler yanıltıcı olabiliyor zira ben Dr aradığımda tek mi çift mi dedim ultrasonla bakmadan bişey diyemem dediKızlarr bugun 10 günüm trasnferımın ve kan verdım sonucum hamd olsun pozotıf 300 cıktı .. 2 embrıo trasnfer edıldı Rabbımden hep hayırlısını dılıyorum amma ıkısı tutsa dahamı yuksek olmasıydı degerım bılmıyorum
tebrik ediyorum canim sag salim kavusmani diliyorum,bende 11gun 308 cikdi ikizlere hamileyim bence ola bilirKızlarr bugun 10 günüm trasnferımın ve kan verdım sonucum hamd olsun pozotıf 300 cıktı .. 2 embrıo trasnfer edıldı Rabbımden hep hayırlısını dılıyorum amma ıkısı tutsa dahamı yuksek olmasıydı degerım bılmıyorum
tebrik ediyorum canim sag salim kavusmani diliyorum,bende 11gun 308 cikdi ikizlere hamileyim bence ola bilirinsAllah
cok az kaldi Allah kurtasin ,hayirlisiyla kavuwun yavrulariniza.bizede nasip olsun 35 leri gormek insAllahHerkese merhababu topiği açtığımda daha 9 haftalık hamileydim. Simdi 34+5 günlügüm ve sona yaklaştım. Ara ara sancılarım çıktı nst.de. carsamba son kontrolüm. Doktorum dogurmazsan tabi dedi. Eğer kanamam olmazsa, suyum gelmezse, sancim olmazsa 11 ocakta yüksek tansiyondan dolayı yavrularıma kavuşacağım Allahın izniyle. Sona yaklaşmış olan tüm arkadaşlarımı Allah kurtarsın. Yeni gelen arkadaşlarıma da Allah tamamını erdirsin inşallah.
canım olabilir ama genelde dr biliyor kesenin içinde yaşam olup olmadıgınıMeraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?