- 25 Eylül 2010
- 294
- 158
- 303
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.101
tsk.ederim.cok az kaldi Allah kurtasin ,hayirlisiyla kavuwun yavrulariniza.bizede nasip olsun 35 leri gormek insAllah
öncelikle hayırlısı olsun, bazen 2. kese de sonradan kalp atışı olabiliyor. hatta bir arkadaşımda hem kahve leke olmuş hemde 2. kese boş bu kese kendiliğinden yok olur gider demişti doktor. ama 1 hafta sonra gittiğinde gümbür gümbür atıyordu 2 kalp. gecen haftada doğumu gerçekleşti. rabbim hayırlısınu nasip ersin. tek çift çok fark etmez sağlıklı olsunlar yererki.Meraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı
benim doktorum kahverengi lekeden korkmuyoruz demişti. benimde 6. haftamda kahve lekem olmuştu hatta 14. haftamda sarıl şarıl akan kanamam olmuştu. çok şükür bugünlere geldim. ayaklarının altına yastık koy uzan ama herşeyden doktorunu bilgilendir canım. hayırlısı olsun.kızlar kahverengi bi akıntım var dünden beri. Endişelenmem gerekmiyodur dimi ?
herkese merhaba. Aranıza yeni katılanlardanım... Genetik problemden dolayı 2 düşük ve 1 başarısız genetik taramalı tüp bebekten sonra ikinci seferde sıkıntılı geçen günlerden sonra 8+0 ikizlerime hamileyim
Kanama kesesi demistir banada oyle demisti ama ikiz cikti 7. Haftadan sonra kesede bebek olustuMerhaba kizlar. Yaklasik 4 haftalik hamileyim. Ilk baktigimda (23 aralikta ) betahcg 45 cikti. Dun kanamam oldugu icin oktora gittim. Ultrasyondan bakti once goremedi. Kan testi yaptim 4190 cikti. Sonra tekrar bakinca iki kese gorunuyor dedi. Ama biri baska bisi olabilir dedi.(ne dedigini anlamadim) degerlerim normalin iki kati. Sizce ikiz gebelik olabilir mi
Biri geriden gelebiliyor canim bende cok tedirgin olmustum simdi 12 haftalik bebislerimMeraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı
Kızlar ben daha kese bile görmedim henüz haftaya gorcem ama 2 embrıo transfer edildi ikizmi diye merak ederken ikiz gebelik zorlukları sureklı sayfaalrd aönüme cıkıyor cok korkuyorum
amin inşallah cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsingözün aydın arkadaşım allah sağlıkla kucağına alamayıda nasip etsin
Benimde ilk ölçütümde 204 tü sonra 690 oldu. 7. Haftaya kadar tek kese göründü. 9. Haftada kalp için gittiğimizde süpriz ikinci meleğimiz kalp sesi ile burdayım dedi. Şimdi 31+1 günlük olduk 2 paşa gelecek. Bu hafta korkuttular biraz. 1 gece hastanede kalmak zorunda kaldık. Şimdi evimizde dinleniyoruz. İnşallah 37. Haftayı görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?