2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlarımla birlikte sana teşekkür ediyoruz M mam88 cim:) Nadiren olsa da normal doğumla ikizlerini dünyaya getiren de oluyor ama genellikle sezeryan yaptırıyor doktorlar.

bugun trasnferımın 12 günü sonucum 790 cıktı kızlar 2 emrbıo konuldu ama ıkısmı tuttu 1 ı bılmıyorum farketmıyorda Rabbım sağlıklı sıhatlı evlat nasip etsın yeter bana am ayınede sız ıkız annelerını takıp edıyorumm

cok az kaldi Allah kurtasin ,hayirlisiyla kavuwun yavrulariniza.bizede nasip olsun 35 leri gormek insAllah
tsk.ederim. rabbim size de bugünleri göstersin inşallah...
Meraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı
öncelikle hayırlısı olsun, bazen 2. kese de sonradan kalp atışı olabiliyor. hatta bir arkadaşımda hem kahve leke olmuş hemde 2. kese boş bu kese kendiliğinden yok olur gider demişti doktor. ama 1 hafta sonra gittiğinde gümbür gümbür atıyordu 2 kalp. gecen haftada doğumu gerçekleşti. rabbim hayırlısınu nasip ersin. tek çift çok fark etmez sağlıklı olsunlar yererki.

kızlar kahverengi bi akıntım var dünden beri. Endişelenmem gerekmiyodur dimi ?
benim doktorum kahverengi lekeden korkmuyoruz demişti. benimde 6. haftamda kahve lekem olmuştu hatta 14. haftamda sarıl şarıl akan kanamam olmuştu. çok şükür bugünlere geldim. ayaklarının altına yastık koy uzan ama herşeyden doktorunu bilgilendir canım. hayırlısı olsun.

herkese merhaba. Aranıza yeni katılanlardanım... Genetik problemden dolayı 2 düşük ve 1 başarısız genetik taramalı tüp bebekten sonra ikinci seferde sıkıntılı geçen günlerden sonra 8+0 ikizlerime hamileyim

Bende geldim bende geldim 12 haftalik cift yumurta ikizlerim var cinsiyetlerini cok merak ediyorum bi kizim var 3 yasinda sizler ne zaman ogrendiniz

Kızlar ben daha kese bile görmedim henüz haftaya gorcem ama 2 embrıo transfer edildi ikizmi diye merak ederken ikiz gebelik zorlukları sureklı sayfaalrd aönüme cıkıyor cok korkuyorum

Kanama kesesi demistir banada oyle demisti ama ikiz cikti 7. Haftadan sonra kesede bebek olustu

Meraba kızlar bende 7haftalığım doktorum 2kese var dedi ama bebişimin birini gördüm diğerini göremedim Dr boş kese dedi acaba çok küçük olabilirmi böyle durum yaşayan varmı
Biri geriden gelebiliyor canim bende cok tedirgin olmustum simdi 12 haftalik bebislerim

Mrb kızlar bnde tüp bebek ile İkizlere hamleyim bugün ilk ultrasyonumuz vardı 5+6 kalp sesini duyduk birinin ama diğerinin gelişimi yok kese çok küçük nerdeyse diğerinin yarısı kadar doktor 4 haftalik gibi fln dedi doktorum biraz olumsuz konuştu tup bebek de nasil fark olur düşük olabilir diye bole bi durum yaşayan varmi

Kızlar ne olur bakın 2 gün önce değerin 790 idi bugün 2400 olmuş fazla yükselmiş acaba bi sorunu var

Benimde ilk ölçütümde 204 tü sonra 690 oldu. 7. Haftaya kadar tek kese göründü. 9. Haftada kalp için gittiğimizde süpriz ikinci meleğimiz kalp sesi ile burdayım dedi. Şimdi 31+1 günlük olduk 2 paşa gelecek. Bu hafta korkuttular biraz. 1 gece hastanede kalmak zorunda kaldık. Şimdi evimizde dinleniyoruz. İnşallah 37. Haftayı görürüz

maşallah.. bize çok uzun ve uzak görünüyor daha yolun çok başındayız. Allah sağlıkla ulaşmayı sana da sağlıkla paşalarına kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kızlar benim karnim ağrıyor bikaç gündür. Çok ağırlaştırim zorlanıyorum yatip kalkarken yürürken gece bi tarafından bi tarafina dönmek çok zor oluyo önce oturuyorum sonra dönüyorum çok şükür çok hareketliler bu insanin için i raharlatiyor ama korkuyorum haftamizi dolduramayiz diye inşallah güzel geçer günlerimiz Balıkesir de yapmak istiyorum doğumu ve hala gitmedim 18 saat sürüyor düşünün hiç bir hazırlığımdayok düşünüp durucana al diyceksiniz ilçeden ile gitmek bile çile şu an da zaten arabalar kara gömülü hayırlısı olsun hakkımızda güzel düşünelim güzel olsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…