2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah yardimcin olsun. Iyi dusun , Allah'in izni ile ama tedbirini de al son gunlere kalma..

Daha varmis son haftalarindasin sandim.. simdilik keyfine bak

Kızlar ikizlere hamile olduğunuzu Nasıl öğrendiniz :) çok merak ediyorum benim daha kese bile görünmedi ama herkes ikizdir içimize öyle doğuyo diyolar birde ben merional kullanmıştım öyle hamile kaldım oda ikiz olmasına sebep olabiliyormuş cuma gitcez doktora ama çok merak ediyorum bende açan diyorum artık :)

Canım benim 5. haftada doktorum tek kese gördü.7. haftada kalp atışını duyduk,bi de doktorumuz kahverengi bi leke var kese de olabilir dedi.Benim kanamam olunca acile gittik acil doktoru 8 haftalık ikizlere hamile olduğumu söyledi.Şimdi de sabırla tüm anne babalar gibi miniklerimizi bekliyoruz.
Rabbim sana da hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah ikiz ya da tek

İkiz hiç yoktu aklımda ama herkes bence ikiz ikiz dedikçe acaba demeye başladım bide b hcg 2 günde 2 kat artınca 29 dan 62 ye acaba dediö normalde 2 günde 2kat artması gerekiyormuş bakalıö dediğim gibi hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da şende sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnaklarını

Bende 4 haftalikken gittim hic kese goremediler tekrar 6 haftaliken cift kese ama sadece birinde bebek olusmustu 7 haftalikken ikisindede kalp atimi vardi ama karinda ultrasondan gozukmediler kucuk diye fazla kaptirma kendini ama cok guzel bi duygu cok ozel hissettiriyo kendini ....rabbim gonlune gore verir inslh

Amin inşallah bakalım cuma günü gitcem kontrole o Zaman bişeyler görürüz herhalde :)) hayırlısı olsun sizede

Hic aklimda yoktu ikiz bebek ama doktor ili tane olabilir deyince heyecanlandim ve simdi cokkkkk istiyorum. Yarin gidecegim belki kesin biso soyle doktor. Daha 6 haftalik. Rabbim herkesinkini saglikla kucagina versin :)

İkiz anneleri bir sorum olucak,kac embriyo konuldu sizede ikiz oldu,?ikiden fazlami iki mi?birde rahim duvariniz transferde kac cikmisti,?
Tsekurler..

Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Benim değil ikiz hamile olmak bile aklımda yoktu hiç beklemiyordum dediğin gibi bi kere insanın aklına girince illa ki olsun istiyor insan Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı haberlerini yaz buradan beklicem

İkiz anneleri bir sorum olucak,kac embriyo konuldu sizede ikiz oldu,?ikiden fazlami iki mi?birde rahim duvariniz transferde kac cikmisti,?
Tsekurler..
Bana tüp bebek tedavisiyle iki embriyo transfer edildi ve ikiside tuttu. Doktorumuz hiç bilgi vermedi bu konuda yani rahim duvarı şu kadar demedi. Herşey güzel dedi ve transfer etti. Guzel gecti hamilelik 34+2de suyum geldi sezaryenle dogum yaptim.Şu an yedi aylık bebeklerim.

Masallah Allah nazardan saklasin..
Benimde ikizlerimi 5 ay once erken dogum yaptim kaybettim

İkizlermiş tam emin söylemiim ama iki kese var dedi gösterdi haftaya cuma kalp atışlarında herşey belli olur dedi kendini çok şartlandırma ama ikiz bence dedi bi acayip oldum
İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…