- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.161
Ben de önce pembe leke vardı birer damla onla başlatmadi beni ise doktorum tam baslaycakken de bir 13. Haftada kanama geçirdimMerhabalar arkadaşlar;ben aranıZa yeni katıldım.9+4 ikiz gebeyim.tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 3 kere ciddi kanama geçirdim 20 gün içinde.ve 20 gündür yatıyorum.bugün dr à gittim ve rahimde kanama alanları var.suan kanamam yok ama yoğun kahverengi akıntım var tekrar kanama başlamasından çok korkuyorum.dr bu halde ise başlamana izin veremem dedi 10 gün daha rapor alacağım. Bu konuda tecrübesi olanlar yardimci olabilirlermi.bebeklerim haftasına göre iyi fakat korkuyorum hareket etmelimiyim yatmalimiyim bebeklerim bu sekilde dayanabilirlermi
Amin inş hepimizin evlatları vaktinde saatinde sağlıklı sıhhatli dogsunlar.ikinci kanamadabir hafta dinlendim leke bile kalmamıştı ve işbaşı yaptım ama işyerinde 1 saat bile kalmadan acillik oldum.şimdi yürümeye bile korkuyorum ne yazıkki.hersey Rabbimden ama yinede elimde olmadan sıkıntı yapıyorum.Ben de önce pembe leke vardı birer damla onla başlatmadi beni ise doktorum tam baslaycakken de bir 13. Haftada kanama geçirdim
Hala raporluyum dinlenmek onemli bol bol su içmek önemli
Allahın izniyle dayanırlar inşallah ama dikkat edin kendinize bnce
Bir arkadasım var senin gibi. Benden 1 hafta geride yani 31. Haftada ilk hamileliğinden beri kanaması var ve sürekli yatıyor. Doğuma kadar da yatacak. Çok hareket etme bence. Dinlen sürekliMerhabalar arkadaşlar;ben aranıZa yeni katıldım.9+4 ikiz gebeyim.tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 3 kere ciddi kanama geçirdim 20 gün içinde.ve 20 gündür yatıyorum.bugün dr à gittim ve rahimde kanama alanları var.suan kanamam yok ama yoğun kahverengi akıntım var tekrar kanama başlamasından çok korkuyorum.dr bu halde ise başlamana izin veremem dedi 10 gün daha rapor alacağım. Bu konuda tecrübesi olanlar yardimci olabilirlermi.bebeklerim haftasına göre iyi fakat korkuyorum hareket etmelimiyim yatmalimiyim bebeklerim bu sekilde dayanabilirlermi
Moral acayip birşey. Ben 30. Haftaya kadar fıldır fıldırdım. Kendi botlarımı kendim bağlardım. Doktor hep şaşardı ya sen ikiz hamilesin az naz yap falan. Alışverişlerde gören kaç aylık dediğinde işte 7 aylık iki erkek diyince şok oluyorlardı. Hiç ay ben hamileyim oram ağrıyor buram fena demedim. İşi bırakmadım 31 e kadar çalıştım. Çalışmakta çok iyi geldi. Doktor yatış verdiğinde 34. Haftayı görelim dediğinde 34 bize yetmiyor 37 yi göreceğiz biz dedim. Harikasınız valla demişti. Sonra farkettim ki nazar değiyormuş bana heheh.rabbim hepimize yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin kızlar. Yemin ederim hergun aynı duayı ediyorum ve sizleri de katıyorum duama:) zor süreçlerden geçtiğimiz belli. Ama herşey Allahtan. Elimizden geleni yapıyoruz hepimiz biliyorum. Taktir allahın. O yoktan var edense, ister kavuşturur bizi yavrularımıza istemezse vardır bi bildiği. Ben bu şekilde düşünerek rahatlamaya çalışıyorum. Belki sizi de rahatlatır:) aslında hiç iyi değilim ama iyiyim diye kandırıyorum kendimi. Butun gün yatıyorum. Bugün çok başım dönüyor. Progestana başladım dün. Sanırım ondan. Ve ruh halim bazen çok değişken oluyo. Kendimden bıktım diyebilirim:) herşeye katlanmaya hazırım ama yeterki sağlıkla bebişlerime kavuşayım. Burda yazmak iyi geliyo :)
Böyle duydukca umut oluyor bana.31.haftaya kdr ulaşmış şükür inş 37 leri görür arkadaşında.yatıyorum şuanlik sdce yemek ve wc ye kalkıyorum hayırlısı artık tevekkül edip beklemekten başka çare yok.Bir arkadasım var senin gibi. Benden 1 hafta geride yani 31. Haftada ilk hamileliğinden beri kanaması var ve sürekli yatıyor. Doğuma kadar da yatacak. Çok hareket etme bence. Dinlen sürekli
Maşallah Barekallah.benimde senin gibi bir arkadaşım var ucuzlere hamileydi.31.haftaya kdr çalıştı 34 de kdr taşıdı bebekleri.hiç sıkıntısiz kanamasız aldı bebeklerini kucağına.inşallah sende onun gibi ama tam haftasında alırsın bebeklerini kucağına.ama bencede anlatma gerçekten nazar değiyor hele de ikiz olunca.bol bol oku kendine.Moral acayip birşey. Ben 30. Haftaya kadar fıldır fıldırdım. Kendi botlarımı kendim bağlardım. Doktor hep şaşardı ya sen ikiz hamilesin az naz yap falan. Alışverişlerde gören kaç aylık dediğinde işte 7 aylık iki erkek diyince şok oluyorlardı. Hiç ay ben hamileyim oram ağrıyor buram fena demedim. İşi bırakmadım 31 e kadar çalıştım. Çalışmakta çok iyi geldi. Doktor yatış verdiğinde 34. Haftayı görelim dediğinde 34 bize yetmiyor 37 yi göreceğiz biz dedim. Harikasınız valla demişti. Sonra farkettim ki nazar değiyormuş bana heheh.
Kızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
2 kaybim varYokun başında negatif düşünme. İlk Zaman'lar olabiliyor. Bir an evvel doktora git ilaçla kontrol edilir.
Gozun aydin canim gordugun gibi korku tedirginlik bitmiyo hayirlisikızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...
sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...
2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...
maf oldum dünden beriGozun aydin canim gordugun gibi korku tedirginlik bitmiyo hayirlisi
Ben hergun agliyorum napicam bilmiyorum 25 milyar tutuyo igneler Allah yardimcimiz olsun napalim bunada sukur[/QUOTE][QUOkremalicorek, post: 44635352, member: 724975"]maf oldum dünden beri
Bir çoğumuz da oldu kanamalarkızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...
sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...
2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...
Can'ım önce sen inan bebeklerinin senle kalacağına. Önceki kayıpların için çok üzgünüm ama lütfen kıyaslama. Benim bir arkadaşım var aşılama hamile kaldı ilk günden beri kanaması var şu an 32 haftalık. Hep yatarak geçirdi hamileliğini. Seninde neden olmasın.kızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?