2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İnşallah sağlıcakla zamanında gelir bütün yavrularimiz yarın 28. Haftaya giriyorum benim de yarın kontrolüm var bu dr.da ilk kez görücek beni hiç düzenli bir dr.a görünemedim ben doğumuda annemlerin yanında düşünüyorum diye sanırım böyle bi süreç oldu
MAKERsGİRL tahminen senin haftalarindayken annemlere gitmeyi planliyordum ama herdaim senin yaşadıkların başıma gelebilir korkusuyla yaşıyorum uzun zamandır. korktumda inşallah Allah yardimcimiz olsun . Bugün biraz dışarıdaydim inanin yattim kalkamiyorum 3 yaşındaki oğluşum hala üzülünce falan kucak istiyor ikna edemediğimde alıyorum mecbur bugün ebe sakın dedi eve geldik uyudu oğlum mecbur yatağına götürücem kucakladim götürdüm ama yürümekde güçlük cekiyorum resmen tek gebelik de yaşamış biri olarak ilk gebeliğini yaşayan annelere söyliyim hiç kiyaslamayin başkalariyla kendinizi üzülürsunuz veee ilk aylar nasıl önemliyse ikiz gebelikte her ay önemli bilmiyorum sadece ben mi bu kadar zorlandim ama en rahat zamanlarin diyebilecegim topu topu 4-5 arası olan 1 ay falandi heralde yine iyiyim çok şükür ama sürekli dikkat eder dinlenirsem bi gün bakmadimmi kendime mahvoluyorum kızlar dikkat edin hepiniz :) tadını çıkar diyolar bana da elimden geleni yapıyorum ama ilk gebeliği olanlar yani evde sizden sevgi ilgi oyun bekleyen bebişi olmayanlar bu süreci daha da iyi geçirmeye bakin beni anlayanlar anlar :)

Merhabalar arkadaşlar;ben aranıZa yeni katıldım.9+4 ikiz gebeyim.tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 3 kere ciddi kanama geçirdim 20 gün içinde.ve 20 gündür yatıyorum.bugün dr à gittim ve rahimde kanama alanları var.suan kanamam yok ama yoğun kahverengi akıntım var tekrar kanama başlamasından çok korkuyorum.dr bu halde ise başlamana izin veremem dedi 10 gün daha rapor alacağım. Bu konuda tecrübesi olanlar yardimci olabilirlermi.bebeklerim haftasına göre iyi fakat korkuyorum hareket etmelimiyim yatmalimiyim bebeklerim bu sekilde dayanabilirlermi

rabbim hepimize yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin kızlar. Yemin ederim hergun aynı duayı ediyorum ve sizleri de katıyorum duama:) zor süreçlerden geçtiğimiz belli. Ama herşey Allahtan. Elimizden geleni yapıyoruz hepimiz biliyorum. Taktir allahın. O yoktan var edense, ister kavuşturur bizi yavrularımıza istemezse vardır bi bildiği. Ben bu şekilde düşünerek rahatlamaya çalışıyorum. Belki sizi de rahatlatır:) aslında hiç iyi değilim ama iyiyim diye kandırıyorum kendimi. Butun gün yatıyorum. Bugün çok başım dönüyor. Progestana başladım dün. Sanırım ondan. Ve ruh halim bazen çok değişken oluyo. Kendimden bıktım diyebilirim:) herşeye katlanmaya hazırım ama yeterki sağlıkla bebişlerime kavuşayım. Burda yazmak iyi geliyo :)

Ben de önce pembe leke vardı birer damla onla başlatmadi beni ise doktorum tam baslaycakken de bir 13. Haftada kanama geçirdim
Hala raporluyum dinlenmek onemli bol bol su içmek önemli
Allahın izniyle dayanırlar inşallah ama dikkat edin kendinize bnce

Amin inş hepimizin evlatları vaktinde saatinde sağlıklı sıhhatli dogsunlar.ikinci kanamadabir hafta dinlendim leke bile kalmamıştı ve işbaşı yaptım ama işyerinde 1 saat bile kalmadan acillik oldum.şimdi yürümeye bile korkuyorum ne yazıkki.hersey Rabbimden ama yinede elimde olmadan sıkıntı yapıyorum.

Bir arkadasım var senin gibi. Benden 1 hafta geride yani 31. Haftada ilk hamileliğinden beri kanaması var ve sürekli yatıyor. Doğuma kadar da yatacak. Çok hareket etme bence. Dinlen sürekli

Moral acayip birşey. Ben 30. Haftaya kadar fıldır fıldırdım. Kendi botlarımı kendim bağlardım. Doktor hep şaşardı ya sen ikiz hamilesin az naz yap falan. Alışverişlerde gören kaç aylık dediğinde işte 7 aylık iki erkek diyince şok oluyorlardı. Hiç ay ben hamileyim oram ağrıyor buram fena demedim. İşi bırakmadım 31 e kadar çalıştım. Çalışmakta çok iyi geldi. Doktor yatış verdiğinde 34. Haftayı görelim dediğinde 34 bize yetmiyor 37 yi göreceğiz biz dedim. Harikasınız valla demişti. Sonra farkettim ki nazar değiyormuş bana heheh.

Bir arkadasım var senin gibi. Benden 1 hafta geride yani 31. Haftada ilk hamileliğinden beri kanaması var ve sürekli yatıyor. Doğuma kadar da yatacak. Çok hareket etme bence. Dinlen sürekli
Böyle duydukca umut oluyor bana.31.haftaya kdr ulaşmış şükür inş 37 leri görür arkadaşında.yatıyorum şuanlik sdce yemek ve wc ye kalkıyorum hayırlısı artık tevekkül edip beklemekten başka çare yok.

Maşallah Barekallah.benimde senin gibi bir arkadaşım var ucuzlere hamileydi.31.haftaya kdr çalıştı 34 de kdr taşıdı bebekleri.hiç sıkıntısiz kanamasız aldı bebeklerini kucağına.inşallah sende onun gibi ama tam haftasında alırsın bebeklerini kucağına.ama bencede anlatma gerçekten nazar değiyor hele de ikiz olunca.bol bol oku kendine.

Merhaba kızlar , benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı , çok şükür eksiksiz ikizlerim. herşeyleri tam ve normal. birinde bagırsak kalp be yınde parlaklık gördü o canımı sıktı zamanla yok olabilir de dedi 4 lü tarama testim iyi çıkmıştı o yüzden bende sıvı aldırmak ıstemedım kendı doktorum takibini yapacakmıs hayırlısı dua edın bana

Kızlar çok kötüyümm

bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızı sildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak

Yokun başında negatif düşünme. İlk Zaman'lar olabiliyor. Bir an evvel doktora git ilaçla kontrol edilir.

Yokun başında negatif düşünme. İlk Zaman'lar olabiliyor. Bir an evvel doktora git ilaçla kontrol edilir.
2 kaybim var (( kullanılacak bütün iğne ve ilaçları doktorum ilk günden kullandırdıkları zaten. banyo yaptım bir suru şey döküldü içi beyaz dışı kahve kahveyi sildikce kırmızı gibi gelio ( yarın akşam kese gunumdu (( eşim çok üzgün sabah erkenden gidicem

kızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...

sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...

2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...

Gozun aydin canim gordugun gibi korku tedirginlik bitmiyo hayirlisi

[QUOkremalicorek, post: 44635352, member: 724975"]maf oldum dünden beri [/QUOTE]
Ben hergun agliyorum napicam bilmiyorum 25 milyar tutuyo igneler Allah yardimcimiz olsun napalim bunada sukur

Bir çoğumuz da oldu kanamalar
Bol bol dinlenip dua edin inşallah gecer korkmayın kendinizi de bebekleri de strese sokmayın
Şakır şakır kanamam oldu benim hemde 13. Haftada şükür bebekler iyiydi inşallah kucağımiza almayı da nasip eder allahım

Can'ım önce sen inan bebeklerinin senle kalacağına. Önceki kayıpların için çok üzgünüm ama lütfen kıyaslama. Benim bir arkadaşım var aşılama hamile kaldı ilk günden beri kanaması var şu an 32 haftalık. Hep yatarak geçirdi hamileliğini. Seninde neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…