- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.181
devlet karşılamıyor mu ?[/QUOTE]Ben hergun agliyorum napicam bilmiyorum 25 milyar tutuyo igneler Allah yardimcimiz olsun napalim bunada sukur
kızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...
sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...
2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...
Ben hergun agliyorum napicam bilmiyorum 25 milyar tutuyo igneler Allah yardimcimiz olsun napalim bunada sukur[/QUOTE][QUOkremalicorek, post: 44635352, member: 724975"]maf oldum dünden beri
kızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...
sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...
2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...
Çok sağol canım benim içimi ferahlatiyorsun ya Rabbimde senin ferahlatsin inşallah... Doktorum rahim duvarı embrio arasında kanama alanı var demedi açıkçası amma ben çok kotuydum o an detaylı da pek konuşamadı. Aslında kanamadan çok bel agrim karın agrim korkutuyor beni nie agriyor ki acaba.. Onu bile sormamisim. İnşallah bisi olmaz dinlenirim diorum. Bu kez kaybetmeye niyetim yok .. Rabbim korusun merhametine eksiltmesin insallahCanim öncelikle gecmis olsun bende 6-7-8. Haftalarda kanama gecirdim sende oldugu gibi parca geldi 1 er gun arayla 3 gun hastanede yattim 2 ay koruma igneleri yedim. Cok korktum tam senin gibi 6 haftaliktim. Hic kalkmadan yattim sonra bir kesildi masallah hic bisey kalmadi. Seninde oyle olucak hayirlisiyla korkma sakin dinlenmek ve moral onemli, kanama noktasi embriyor ile rahim duvarin arasinda degilse korkma kanasin. Kendine nolur dikkat et dualarim seninle arkadasim
Ne ignesi?[/QUOTE]Ben hergun agliyorum napicam bilmiyorum 25 milyar tutuyo igneler Allah yardimcimiz olsun napalim bunada sukur
Ben 32. Haftadayım 9-10 kilo arası aldım. Arkadan gören hamile olduğuma inanmıyor. Önden sadece göbek var. Ama ben şikayetçiyim bu durmadan keşke kilo alabilsem de yer açılsa oğluşlarıma. Göbeğim yeterince büyümedi de sıkıştılar da ondan mı gelmek istiyorlar diyorum.
bu konuyu ben de merak ediyorum benim de bir buçuk hafta sonra kontrolüm var. ben de ikiz bekliyorum henüz bir test yapılmadı.Merhaba arkadaşkar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende ikiz annesi olacağım inş 10 haftadayız şuan doktorum iki hafta sonrq ikili test yaptırman lazım dedi bı testler 12.14 haftalar arası oluyormuş hastane renkli ultrasyonlq ölçüm yapıyormuş ve kan alıyormuş sizler ne kadara yaptırdınız merak ettim . Yaptıranlar var mı acaba
Hayırlı olsun bebişlerin canım acaba benim tüp bebek doktorum isteyecek öi ven bugün farklı doktorq girti o doktor istedi ama genelde ikizkerde doğru yanıt vermiyormuş ölçümler daha iyiymişbu konuyu ben de merak ediyorum benim de bir buçuk hafta sonra kontrolüm var. ben de ikiz bekliyorum henüz bir test yapılmadı.
Teşekkür ederim :) benim doktorum da henüz ikili teste dair birşey söylemedi ayrıntılı ultrasonda bakıcam bir sonraki randevuda dedi bilmiyorum artık nasıl işleyecek süreçHayırlı olsun bebişlerin canım acaba benim tüp bebek doktorum isteyecek öi ven bugün farklı doktorq girti o doktor istedi ama genelde ikizkerde doğru yanıt vermiyormuş ölçümler daha iyiymiş
Kendini perişan edip bebeğinide üzme.diğer kese yüzünden akıntın oluyor olabilir vücud gelişmeyen keseyı atıyor olabilir.hem daha dün bebeğini görmüş ve duymussun.üzüntü akıntıyı çoğaltiyor.dr progestAn hap iğne bişey verdimı sana??hem çok telaş edersende acile gidersin.Kızlar benim gebeliğimde doktor iki kese görmüştü geçen hafta bu hafta diğer kesede Bebek gelişmemiş tek kese yani şuanda böyle olan var mı hiç? Bide dün akşamdan beri kahverengi leke geliyo arada doktora gittim sabah ama normal dedi bebeğimin kalp atışlarınıda gördük ama eve geldim küçük bi parça vardı sizinde başınıza geldi mi böyle bişeyler dün akşamdan beridir perişan oldum
Günaydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin.ben daha 10.haftadayim ama buradakı ileri haftalarda olAn arkadaşların sayfalarını okudum ve geneli 18 den veya 20.haftadan sonra hareketleri hissetmişler sanırım. Erken olanlarda var ama istisna:)Günaydın arkadaş lar. Bende tup bebek ile ikizlere gebeyim. 16+2 haftalik. Ben daha hareketlerini hisedemedim erken mi acaba
Ayrıntılı ultrasyon için ekstra bir ücret ödeyecek misin peki senin o zaman 13 haftan oluyor galiba gelişmeleri yazarsan sevinirim canım cevap için çok sagolTeşekkür ederim :) benim doktorum da henüz ikili teste dair birşey söylemedi ayrıntılı ultrasonda bakıcam bir sonraki randevuda dedi bilmiyorum artık nasıl işleyecek süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?