2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

O tedirginlik insanın elinde degil zamanında yaşadıgim için çok iyi anlıyorum senide aynı durumda olan herkeside ama ben şunu öğrendim Allah nasib edecekse hiçbirşey engel degil... Agrılarında hareketlerini kısıtlamıyorsa İçin rahat olsun o düşük agrısı degildir. Tabi bilmiyorum önceden başına böyle bişey geldimi ama ben kıvranmaktan yerimde duramıyordum... Allah bidaha da yaşatmasın ne bana nede kimseye...

Şu an 13 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihimiz eğer erken doğum olmazsa 22.07.2016 gözüküyor.

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum, çok taze evliyiz bir iki sene sonrası için düşünüyorduk. İlk sene için planlarım vardı, dans gösterilerim olacaktı, yüksek lisans tezimi verecektim vb vb. Hamile olduğumu kabul eder etmez bu sefer ikiz bebek olduğu söylenince ikinci kere şok oldum. Çok kaygılara kapıldım, hamileliğim nasıl geçer ben o çocuklara nasıl bakarım. İkiz hamileliğin risklerini duydum bu sefer endişelerim iyice arttı. Şanslıyım ki çevremdeki insanlar bana hep destek oldular ve moral verdiler. Şu an bütün o korkulardan arındım, çok fazla internete bakıp karamsarlığa kapılmama neden olacak şeyleri okumuyorum. Tabi ki bilgi ediniyorum ama dozajını ayarlamayı öğrendim. Her şeyin iyi gideceğine inanıyorum, bebeklerimle konuşuyorum. Hamileliğim de rahat geçiyor. Belki hayatta bir kez daha nasip olmayacak bir süreç zorlu ama güzel bir süreç. Bana çok şey öğretiyor. En başta çocuklarıma iyi bir anne olabilmek için ve iyi evlatlar yetiştirebilmek için kendimi düzeltmem geliştirmem gerektiğini her gün hatırlıyorum. Bir defter tutuyorum çoğu annenin yaptığı gibi belki de, her gün hissettiğim değişiklikleri doktorun söylediklerini, eşimin bebişleri sevişini hepsini yazmaya çalışıyorum.
Buradaki bütün anne adaylarına sevgilerimi gönderiyorum, umarım hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
Duygu

Canim öncelikle gecmis olsun bende 6-7-8. Haftalarda kanama gecirdim sende oldugu gibi parca geldi 1 er gun arayla 3 gun hastanede yattim 2 ay koruma igneleri yedim. Cok korktum tam senin gibi 6 haftaliktim. Hic kalkmadan yattim sonra bir kesildi masallah hic bisey kalmadi. Seninde oyle olucak hayirlisiyla korkma sakin dinlenmek ve moral onemli, kanama noktasi embriyor ile rahim duvarin arasinda degilse korkma kanasin. Kendine nolur dikkat et dualarim seninle arkadasim

Çok sağol canım benim içimi ferahlatiyorsun ya Rabbimde senin ferahlatsin inşallah... Doktorum rahim duvarı embrio arasında kanama alanı var demedi açıkçası amma ben çok kotuydum o an detaylı da pek konuşamadı. Aslında kanamadan çok bel agrim karın agrim korkutuyor beni nie agriyor ki acaba.. Onu bile sormamisim. İnşallah bisi olmaz dinlenirim diorum. Bu kez kaybetmeye niyetim yok .. Rabbim korusun merhametine eksiltmesin insallah

Ben hergun agliyorum napicam bilmiyorum 25 milyar tutuyo igneler Allah yardimcimiz olsun napalim bunada sukur
Ne ignesi?[/QUOTE]
Valla tnf alfa diye bi test istedi iltihabik bisey bebegin dusmesine sebep oluyormus
Fakat bu igneyi kullanmiycam hamileler uzerinde bi calisma yapilmamis ve vucutta kanser hucreleriyle savasan hucreleri olduruyormus ve kansere yakalanma riski artiyormus esim kullanmama izin vermiyo kismetimizde varsa hicbisey engel olmaz dogar kismette yoksa zaten duser igneyide kullandigimizla kaliriz zarari bize olur dedi ve kullanmiycam hersey Allahin kudretinde verende o alanda o kismet artik

Hiç dert etme, Yaratan onları en iyi şekilde orada muhafaza ediyor. Üstelik senin kilo almanla onlara yer açılması arasında bir ilişki yok, vücut yapınla iç karnınla alakası var. Çok yemek değil ama kaliteli yemek önemli, bebişlerin daha fazlasın ihtiyaç duysaydı emin ol seni yemeğin başına oturturlardı. Vücudumuz ihtiyaçlarını iyi biliyor.

Kızlar benim gebeliğimde doktor iki kese görmüştü geçen hafta bu hafta diğer kesede Bebek gelişmemiş tek kese yani şuanda böyle olan var mı hiç? Bide dün akşamdan beri kahverengi leke geliyo arada doktora gittim sabah ama normal dedi bebeğimin kalp atışlarınıda gördük ama eve geldim küçük bi parça vardı sizinde başınıza geldi mi böyle bişeyler dün akşamdan beridir perişan oldum

Merhaba arkadaşkar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende ikiz annesi olacağım inş 10 haftadayız şuan doktorum iki hafta sonrq ikili test yaptırman lazım dedi bı testler 12.14 haftalar arası oluyormuş hastane renkli ultrasyonlq ölçüm yapıyormuş ve kan alıyormuş sizler ne kadara yaptırdınız merak ettim . Yaptıranlar var mı acaba

bu konuyu ben de merak ediyorum benim de bir buçuk hafta sonra kontrolüm var. ben de ikiz bekliyorum henüz bir test yapılmadı.

bu konuyu ben de merak ediyorum benim de bir buçuk hafta sonra kontrolüm var. ben de ikiz bekliyorum henüz bir test yapılmadı.
Hayırlı olsun bebişlerin canım acaba benim tüp bebek doktorum isteyecek öi ven bugün farklı doktorq girti o doktor istedi ama genelde ikizkerde doğru yanıt vermiyormuş ölçümler daha iyiymiş

Hayırlı olsun bebişlerin canım acaba benim tüp bebek doktorum isteyecek öi ven bugün farklı doktorq girti o doktor istedi ama genelde ikizkerde doğru yanıt vermiyormuş ölçümler daha iyiymiş
Teşekkür ederim :) benim doktorum da henüz ikili teste dair birşey söylemedi ayrıntılı ultrasonda bakıcam bir sonraki randevuda dedi bilmiyorum artık nasıl işleyecek süreç

Günaydın arkadaş lar. Bende tup bebek ile ikizlere gebeyim. 16+2 haftalik. Ben daha hareketlerini hisedemedim erken mi acaba

Benim doktorum ikili test yapmadi kizlar. Ikiz gebelikte dogru sonuc vermiyormus. Sadece ultrason da ense kalinligina bakti

Kendini perişan edip bebeğinide üzme.diğer kese yüzünden akıntın oluyor olabilir vücud gelişmeyen keseyı atıyor olabilir.hem daha dün bebeğini görmüş ve duymussun.üzüntü akıntıyı çoğaltiyor.dr progestAn hap iğne bişey verdimı sana??hem çok telaş edersende acile gidersin.

Günaydın arkadaş lar. Bende tup bebek ile ikizlere gebeyim. 16+2 haftalik. Ben daha hareketlerini hisedemedim erken mi acaba
Günaydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin.ben daha 10.haftadayim ama buradakı ileri haftalarda olAn arkadaşların sayfalarını okudum ve geneli 18 den veya 20.haftadan sonra hareketleri hissetmişler sanırım. Erken olanlarda var ama istisna:)

Teşekkür ederim :) benim doktorum da henüz ikili teste dair birşey söylemedi ayrıntılı ultrasonda bakıcam bir sonraki randevuda dedi bilmiyorum artık nasıl işleyecek süreç
Ayrıntılı ultrasyon için ekstra bir ücret ödeyecek misin peki senin o zaman 13 haftan oluyor galiba gelişmeleri yazarsan sevinirim canım cevap için çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…