- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.201
Çoğu yerde öyle yazıyor canım ben tüp bebek doktoruma soracağım sagolBenim doktorum ikili test yapmadi kizlar. Ikiz gebelikte dogru sonuc vermiyormus. Sadece ultrason da ense kalinligina bakti
doktor ayrıntılı bakacağım bir saatlik randevu al dedi ben de vezneye sordum çıkınca doktor böyle böyle dedi ücreti ne kadar diye bir fark yok aynı muayene ücreti dediler ama emin olamadım gidince belli olacak bakalım yazarım burdan canım.Ayrıntılı ultrasyon için ekstra bir ücret ödeyecek misin peki senin o zaman 13 haftan oluyor galiba gelişmeleri yazarsan sevinirim canım cevap için çok sagol
İkizlerde ikili üçlü dörtlü testler doğru sonuç vermiyor. Biz ikili testi yinede yaptırmıştık. Renkli bakışmıyor normal ultrasonda bebeğin burun ve Ense kalınlığına bakılıyor. Birde kan veriyorsun ikiz olduğu için 180 tl vermiştik. Ama dediğim gibi ikizlerde doğru sonuç vermiyor. Maddi durumunuz iyi ise harmony test var annende kan alıp Amerika'ya gönderiyorlar tek Bebek için 2000-3000 arası değişiyor. Bizi maddi olarak aştığı için yaptırmadık.bu konuyu ben de merak ediyorum benim de bir buçuk hafta sonra kontrolüm var. ben de ikiz bekliyorum henüz bir test yapılmadı.
Ben 21 de pıt pıt şeklinde 24 de de tam tekme şeklinde hissettim. İç karın ile alakalı galibaGünaydın arkadaş lar. Bende tup bebek ile ikizlere gebeyim. 16+2 haftalik. Ben daha hareketlerini hisedemedim erken mi acaba
Ben baştan beri aynı doktora gidiyorum. Muayenelerimiz hep yarım saatten fazla sürüyor. İkili testte de ekstra birşey olmadı yine tüm ölçümleri ayrıntılı aldı. O yüzden ekstra ücret muayene kısmı için değil. Test yapacaksan kan vermen gerekiyor. O zaman para veriyorsun.doktor ayrıntılı bakacağım bir saatlik randevu al dedi ben de vezneye sordum çıkınca doktor böyle böyle dedi ücreti ne kadar diye bir fark yok aynı muayene ücreti dediler ama emin olamadım gidince belli olacak bakalım yazarım burdan canım.
Gözün aydın. Allah bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin. Biz bugün 32+5 olduk. 10 gün önce bir korkuttu bizim paşalar. 5 gün hastanede yattık. Şimdi evde yatıyorum. Doktorumuz 34. Haftayı görsek yeter diyor ama ben 36+3 e taktım. İnşallah bebeklerim annelerini üzmeyecek.merhaba arkadaşlar. 11.01.2016 da doğum yaptım çok şükür. Gebelik boyunca sürekli yattım. hiç keyfini çıkartamadım. tiroid, kanamalar, gebelik şekeri, erken başlayan doğum sancıları ve tansiyon derken 36+0 da doğumum gerçekleşti. ikiz annesi olmak bir ayrıcalık evet ve tutabildiğiniz yere kadar içerde tutmaya çalışın. 1 gün 1 gündür.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tamamını erdirsin inşallah.
merhaba arkadaşlar. 11.01.2016 da doğum yaptım çok şükür. Gebelik boyunca sürekli yattım. hiç keyfini çıkartamadım. tiroid, kanamalar, gebelik şekeri, erken başlayan doğum sancıları ve tansiyon derken 36+0 da doğumum gerçekleşti. ikiz annesi olmak bir ayrıcalık evet ve tutabildiğiniz yere kadar içerde tutmaya çalışın. 1 gün 1 gündür.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tamamını erdirsin
Gözün aydın. Rabbim evlatlarına hayırlı ömür nasib etsin.darısı bizim başımıza biz daha yolun çok başındayız lütfen bizden de dualarını Zi eksik etmeyin.
Tamam canım çok sagol cevap içindoktor ayrıntılı bakacağım bir saatlik randevu al dedi ben de vezneye sordum çıkınca doktor böyle böyle dedi ücreti ne kadar diye bir fark yok aynı muayene ücreti dediler ama emin olamadım gidince belli olacak bakalım yazarım burdan canım.
Çok sevindim canım inşallah iyisinizdir nasil kuzular nasıl doğum yaptin bebişler küvezde kaldimi hiç kiloları nasildi isimlerini ne koydunuz ay çok soru sordummerhaba arkadaşlar. 11.01.2016 da doğum yaptım çok şükür. Gebelik boyunca sürekli yattım. hiç keyfini çıkartamadım. tiroid, kanamalar, gebelik şekeri, erken başlayan doğum sancıları ve tansiyon derken 36+0 da doğumum gerçekleşti. ikiz annesi olmak bir ayrıcalık evet ve tutabildiğiniz yere kadar içerde tutmaya çalışın. 1 gün 1 gündür.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tamamını erdirsin inşallah.
Mrb kizlar 6+2 olduk bizde kalp atislarini duyduk kuzularimin ama ben cok kotuyum ya mide bulantilarim cok sıklaştı ve halsizlik yorgunluk var korkuyorum bebekleeime birsey olcak die boyle olan varmi ne yediniz ne ictiniz bulantiyi nasil altettiniz
benimde 28. Haftadan veri 100lere vuran sancılarım oldu. Yata yata 36+0 kadar geldik. Tansiyon olmasaydı daha da almayacaktı doktorum. Kızım 2350 oğlum 2400 doğdu. Ama oğlum kuvezde. İnş o da annesine kardeşine kavuşacak Allahın izniyle. Darısı hayirli4 zamanda senin başına cnm.Gözün aydın. Allah bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin. Biz bugün 32+5 olduk. 10 gün önce bir korkuttu bizim paşalar. 5 gün hastanede yattık. Şimdi evde yatıyorum. Doktorumuz 34. Haftayı görsek yeter diyor ama ben 36+3 e taktım. İnşallah bebeklerim annelerini üzmeyecek.
Senin bebişlerin kiloları nasıl. Hemen alabildin mi kucağına ?
sağol cnm darısı sizlerin başına sağlıklı birşekilde kucağına almak. Nasip olsun. Epidural sezeryan oldum. Kızım yanımızda ama oğlumda solunum sıkıntısı olduğu için kuvezde. İnş o da ait olduğu yere sağlıklı bir şekilde gelecek. İpek duru ve halil ibrahim koyduk isimlerini.Çok sevindim canım inşallah iyisinizdir nasil kuzular nasıl doğum yaptin bebişler küvezde kaldimi hiç kiloları nasildi isimlerini ne koydunuz ay çok soru sordum
kan testine 140 tl verdim,ultrasonda ense kalınlıklarına bakıldı.normal muayene ücretiyle beraber(250 tl ) 390 tl verdik çıktık.çok şükür temiz çıktı. şimdi 3lü test zamanımız geldi,inşallah onu da sağlıkla atlatırız ..Merhaba arkadaşkar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende ikiz annesi olacağım inş 10 haftadayız şuan doktorum iki hafta sonrq ikili test yaptırman lazım dedi bı testler 12.14 haftalar arası oluyormuş hastane renkli ultrasyonlq ölçüm yapıyormuş ve kan alıyormuş sizler ne kadara yaptırdınız merak ettim . Yaptıranlar var mı acaba
Progestan zaten kullanıyodum bide 2 haftalık 2 tane düşük önleyici iğne verdi şimdi çok şükür geçti lekelenmeler falan inşallah bidaha olmazKendini perişan edip bebeğinide üzme.diğer kese yüzünden akıntın oluyor olabilir vücud gelişmeyen keseyı atıyor olabilir.hem daha dün bebeğini görmüş ve duymussun.üzüntü akıntıyı çoğaltiyor.dr progestAn hap iğne bişey verdimı sana??hem çok telaş edersende acile gidersin.
Cevap için çok sagol canım darısı bizim başımıza inş. senin çift yumurta mıkan testine 140 tl verdim,ultrasonda ense kalınlıklarına bakıldı.normal muayene ücretiyle beraber(250 tl ) 390 tl verdik çıktık.çok şükür temiz çıktı. şimdi 3lü test zamanımız geldi,inşallah onu da sağlıkla atlatırız ..
evet çift yumurta,önce tek kese gördük,diğeri sonradan tutunmuş sanırım,diğer kontrolde şoku yaşadık yaniCevap için çok sagol canım darısı bizim başımıza inş. senin çift yumurta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?