2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

evet çift yumurta,önce tek kese gördük,diğeri sonradan tutunmuş sanırım,diğer kontrolde şoku yaşadık yani
benimde çift yumurta transferim oldu iki keseyide ilk kontrolde gördük kalp atışlarınıda duyduk cumartesi başka doktorda kontrolum vardı biri 10 haftalık diğeri 9+5 dedi sanki aynı plasante var dedi aynı plasante varsa tek yumurta ikizi oluyormuş kafam karıştı benimde

Bende dondurulmus embriyo transferiye ikizlerime hamileyim. 8+1 oldular cok sukur kalp atislarinida duyduk benim surekli kanamam ve sanci seklinde agrilarim oluyor.bu durum beni cok endiselendiriyor. Sizin gebeliginizz nasil geciyor?

Bu tek çift işini ben de anlamadım ben12 haftalikken oöğrendim ikiz olduğunu 6+2 de dr bişey dememişti ultrason kağıdindada tek kese vardi zaten kalp atışı için erken demişti bi daha gitmedim ben de 12+0 da başka bir dr.a gittiğimde ikizlerin var tek çift için geç dedi çok dikkatli incelenirsw anlaşılabilir belki dedi ben de o kadar da önemli değil demiştim o zaman ama aslında çok önemli gebelik takibi için sonra 21. Haftamda ayrıntılı ultrasonda iki dr.da tek eşe bağlı bebekler bu yüzden yüksek oranla tek yumurta dediler cinsiyetlerde erkek ayni olunca bu ihtimal artti ama ben tek eşe bağlı çift yumurta duymadimki bunu tabi daha sonra araştırdigim için o sırada sormadim ha bu arada bi de tek eşe bağlılar ama arada zar görüyorum sanki dedi dr. Ben hepten şaşırdım ne Dediler bilmiyorum yani sanırım araştırmalarima göre tek plasenta çift kese bebislerim :) ???

Hanımlar merhabalar 31+1 deyin bugün gebelik kolestazı çıktı geçen hafta ursafolk içiyorum geçmişti kaşıntılar ama bu 2 gündür gerçekten dayanılmaz önerisi olan ? Ya da doktorunuz ne yaptı

cevap için sagol canım benimkiler 10 haftadalar şuan doktor perinatolog yönlendirdi ayrıntıda belli olur dedi benimde iki ayrı kese görülüyor hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda allahın izniyle ayrıntıda öğreniriz artık :)

Bende dondurulmus embriyo transferiye ikizlerime hamileyim. 8+1 oldular cok sukur kalp atislarinida duyduk benim surekli kanamam ve sanci seklinde agrilarim oluyor.bu durum beni cok endiselendiriyor. Sizin gebeliginizz nasil geciyor?
benimde 2 kez kanamam oldu canım adet kanaması gibi yoğun biri 5 haftaydı galıba diğeri 7 haftalarda doktor istirat ve progestan iğne vermişti 20 gün kullandım iğneleri çok şükür geçri. kanama alanı oluşmuş en son cumartesi kontrolum de kanama alanı yok olmuş ara ara kasık ağrım oluyor ama normalmiş. biz şuan 10 haftadayız canım

ayy canım benim böle önden gidenleri okuyunca umut oluyorsunuz valla. darısı basımıza... inşallah hayırlısı ile kalp atışlarınıda duysam ikizlerim büyüse şöle anneciklerine vursalar doğsalar öpsem koklasam çok duygusalım saçma sapan bi hal aldım ağrılarım var ama kanamam yok die şükrediyorum

Bende 3 kanama geçirdim 20 gündür yatiyorum.bende de kanama alanı var ve baya büyük.progestAn iğne ve dinlenme verdi dr.kanamam durdu şimdide kanamayı aratmayan çok koyu kahve akıntım var.hepimiz için biraz zorlu bi dönem.hem tüp bebek hem.ikiz olunca hepten zorlaşıyor ne yazık ki.elimizden gelen tevekkül ve dua.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım sen suan normal hayatına döndünmu yoksa hala yatiyormusun???

Allah yar ve yardımcın yardımcımız olsun.. eşim hep ikizin zorlukları var ikitane koydurmasak mı dıyordu kı bu 3uncu olunca ıkı tane koydurduk.. Rabbim kolaylıgını verir inşallah herşey Rabbimin elinde nasibimize yazmıs olsun yeterki

Amin Canım inşaallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.zaten ona emanetiz bizde bebeklerimizde bunu bilmek rahatlatıyor insanı.

Evwt canım allah yardımcımız olsun hep telaşlıyız kese görülecek mi kalp arışları duyulacak mı bir sonra ki kontrolde durumları ne hep böyleyiz allah yardımcımız olsun inş sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Canım sen suan normal hayatına döndünmu yoksa hala yatiyormusun???
Canım benim ikinci kanamamda da 10 tane iğne kullandım hatta 7 di galıba kobtroke gittim doktor herşey normal krndini yormadan işine dönebilirsin dedi benim iş masabaşı ayağınla birşey ittirme sğır kaldırma çok uzun süre ayakta kalma dedi iki haftadırda çalışıyorım çok şükür iyiyim

Allah.bidaha yaşatmasin ne sana ne.bize.hadi inş bu cuma darısı benim başıma bende artık işime dönerim inşaallah .kanamadan sonra kahverengi leke geldimi hiç yoksa direk kesildimi.çok soru sordum biliyorum

Allah.bidaha yaşatmasin ne sana ne.bize.hadi inş bu cuma darısı benim başıma bende artık işime dönerim inşaallah .kanamadan sonra kahverengi leke geldimi hiç yoksa direk kesildimi.çok soru sordum biliyorum
olsun canım sor aklına takılanı kanamadan sonra çok az kahve lekem oldu sonra kesildi canım allah yardımcımız olsun

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım :) benim kanamam öyle çok yoğun değil damla damla ama sürekli oluyor. geçen hafta kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdım. normal kontrol tarihim haftaya ama dayanamayacağım bugün ultrasyona girip kontrol ettiricem :)

amin İnşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur. burada yazılanları okuyunca içime umut doğuyor :) ben çalışmak zorundayım o yüzden sürekli istırahat yapamıyorum. işyerimde mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalışıyorum. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah, hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım.

Gözünaydın çok sevindim o günler çok uzak geliyor düşününce. Şükür ki Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturmuş seni.. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kontrolden gelince bizede haber ver canım insanın sürekli göresi geliyor ama dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…