2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

geçen hafta gittiğimde bir kesenin arkasında kanama var demişti bir hafta sonra çağırdı. yarın randevum var dua edin de gitmiş olsn. Tedirgin gidiyorum miniklerimi görmeye..

oğlunun durumu nasıl oldu kuvezden ne zaman çıkacak doktorlar bilgi verdiler mi?

geçen hafta gittiğimde bir kesenin arkasında kanama var demişti bir hafta sonra çağırdı. yarın randevum var dua edin de gitmiş olsn. Tedirgin gidiyorum miniklerimi görmeye..
Canım insAllah hiçbişey kalmamıştır.benimde var ben biraz kalkar kalkmaz lekeler çoğalıyor bende cuma sbh gideceğim. Sende bana.dua et nolur

Canım insAllah hiçbişey kalmamıştır.benimde var ben biraz kalkar kalkmaz lekeler çoğalıyor bende cuma sbh gideceğim. Sende bana.dua et nolur
kızlar inş kanama alanınız girmiştir benim cumartesi kontrolümde doktorum gitmiş kalıntılar var çok az dediler dualarım sizinle inş gitmiştir

çift yumurta canım. Sağlıklı olsunlar yeter tabi ama merak ediyorum yinede:) 13. Haftaya da razıyım ben. İkizlerde geç görünür falan diye duymuştum çünkü

Merhaba ikiz anneleri hepinize hayirli olsun sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allahim. Bende tek yumurta ikizlerimi bekliyorum. Sizi ve endiselerinizi cok iyi anliyorum. Bana da bu haftalar coook uzak geliyodu ama cok sukur erdik cinsiyetlerimizi 14.haftada ogrenmistik biz ❤❤

maşallah Allah bebişerini zamanında ve nur topu gibi eline almayı nasip etsin inşallah. Neyin olucak ? Günler geçmiyormuş gibi geliyor bana. Çok çabuk geçsin istiyorum bi yandanda iki bebek nası baş edicem diyede korkuyorum. Sizde de varmı bu endişe

çift yumurta canım. Sağlıklı olsunlar yeter tabi ama merak ediyorum yinede:) 13. Haftaya da razıyım ben. İkizlerde geç görünür falan diye duymuştum çünkü
Çift yumurta olduğunu doktorun mu söyledi canım benimde iki emriyı trabsferim oldu ilk muaynede iki keseyide gördük canım çok şükür kalp arışlarınıda duydul 10 haftasa doktır sabki tek plasante var gibi dedi tek plasante olunca tek yumurta oluyormuş bende çok merak ettim :)

Maşallah darısı bizimde başımıza inş canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tek yumurta ikizi olduğunu kaçıncı haftada öğrendin canım bana iki emriyo trabsfer ettiler iki kese görülüyor doktor sanki tek plasante var gibi ayrıntılıda belli olur dedi 10 haftada gördü tek plasante yi bende çok merak ediyorum en son 7+5 günlükhen tüp bebek doktoruma götünmüştüm ama tek yada çift yunurta ikizi demedi

7 haftalıkken iki kese bariz görünüyordu canım. Bide yumurta çoğaltılarak doğal yoldan hamile kaldığım için çift yumurtadır diye düşünmüştüm. Doktor bişey demedi henüz. Ama şimdi sen öyle deyince meraklandım bak:) 10. Haftada randevum var yine o zaman belli olurmu bilmiyorum

Valla canım benimde iki emriyom iki kesem var sma doktor sanki tek plasante var gibi deyince kafa karıştı sağlıklı sıhatlı olsunlar canım kontrole gidince sorarsın :))

Amin insallah. Iki erkek bebisimiz olucak nasipse :) bende olmadi cunku ailelerde oldugundan esimle tanistigimdan beri ikiz olsun insallah hep derdim Rabbim nasip etti :)
Canim 5+5 de sadece tek kese gorundu kalp atisi icin gittigimizde 7+2 gidince tek kesenin icinde iki bebis gorundu arada zar yoktu yani en riskli gebelikti cok korkuttu doktorlar ama cok sukur sonradan aralarinda zar olustu yani tek yumurta icinde ayri iki kesedeler ama tek plesenta ile besleniyolar.seninde bizim gibi yuksek ihtimalle

Anladım canım benim iki kese görülüyor ama galıba tek plasante bakalım kontrolde belli olacak artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş

Harmecim benim kuzularimda aynı benim de inşallah iki oğluşum daha olucak üç oğlan tabi bi de kocişim artık prensesler gibi yaşatirlar beni inşallah diyorum erkek çocuk genelde daha hareketli oluyor derler her çocuk bir olmaz tabi ama benim oğlum öyleydi inşallah ikizler biraz uslu olur ki inşallah sağlıklı olsunlar da hareketli olsunlar ♥♥♥ şimdi asıl soru harme kuzularimiz birbirinin aynısı mi olucak çok merak ediyorum senin bilgin var mı? Senin de doğal yolla oldu dimi ikizlerin yani biri planlı biri yanında sürpriz :)
İlk haftalar da olan canlarim çok tedirgin olmanızı anlıyorum ama herzaman iyi düşünün iyi olacak inşallah herşey ilk haftalarda da farklı sıkıntılar olsada büyüdükçe ikizler sizi zorliycak mümkün olduğunca keyif yapın dinlenin gezin tozun inşallah hareketlerini hissetmeye başladıginizda rahatliycaksiniz biraz daha hepimize sağlık sihhat afiyet diliyorum ♥♥♥

kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bende zamanında sizin yaşadığınız heyecanları yaşıyordum..günler geçmicek gibi geliyordu..ama şimdi ikizlerim 5 yaşındalar..ikiside erkek..İkiz annesi olmak bir ayrıcalıktır diyorum..nekadar yorucu da olsa bir okadar zevkli şahane bi duygu....Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

güzel dileklerin için teşekkürler ben daha yolun çok başındayım :) inş. sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız tek yumurta ikizleri birbirine çok benziyorlar diye biliyorum kimi büyüdükçe ayırt edilebiliyor diyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :))

maşallah ikizlerinize darısı bizlerinde başına inş. tek yumurta ikizimiydi ve eğer öyleyse birbirlerine çok mu benziyorlar :)
benim 2 emriyo transferim oldu doktor tek pasante var sanki dedi bende merakla bekliyorum tek yumurta mı çift yumurta mı diye :)

çift yumurta ikizi..ama çok benziyorlar....yalnız ikizler birbirine benzesin yada benzemesin huyları kesinlikle benzemiyor..biri ağır başlı diğeri yaramaz muzur :)) ve bildiğim bütün ikizler böyle oluyor..huyları kesinlikle farklı..kavga ederler itişirler..offf öyle bir kavgaki yumruk yumruğa ben araya girip zor ayırıyorum..AMA onlardan birine kızdığınızda diğeri hemen savunmaya geçiyor koruyor.. kAVGA ETSELERDE KENDİ ARALARINDA BİRBİRLERİNİ HERZAMAN KORURLAR HERKESE KARŞI...Ayrıca çok güzel vakit geçirdikleri zamanda oluyor..beraber oyun oynuyolar resim yapıyorlar..bende o arada işlerimi yapıyorum..Eğer tek olsalardı hep ilgilenmek zorunda kalacaktım..şimdi birbirleriyle çok mutlular..bazen bana bile sen git işine bak diyolar..Aranızda ikizlere nasıl bakıcam diye endişelenenler varsa hiç endişelenmeyin..gözünüzü korkutmayın..öyle güzel bakarsınızki tek çocuklara göre daha kolay...ilk bir yıl çok zor geçer sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…