2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Herkese merhaba,
Ben de 2016 ikiz annesi adayıyım; şu an 16 haftalık erkek tek yumurta ikizlerine hamileyim. İlk öğrendiğimde gerek gebelik gerek sonrası için çok maddi-manevi endişelerim vardı fakat şimdi o korkuları aştım. Biz yeni evliyiz aslında bebiş düşünmüyorduk fakat öyle bir şey ki ilk hamile olduğumu duyduktan sonra anneliğe hazır hissettim şimdi bir de karnım iyice belirginleşmeye başlayıp gözüm de görünce daha farklı duygular içerisine giriyorum. Bütün anne adaylarına sağlıklı doğumlar diliyorum.

Aramıza hoşgeldin canım rabbim sağlıcakla kucağına almagı nasip etsin bebişlerini :))

Slm kızlar bende ikizlerime hamileyim 15 haftalik bir kaç gündür çatı ağrısı yaşıyorum pijama giderken çıkarırken uzanıp kalkarken sizede böyle durum oldumu normal mi acaba

Slm kızlar bende ikizlerime hamileyim 15 haftalik bir kaç gündür çatı ağrısı yaşıyorum pijama giderken çıkarırken uzanıp kalkarken sizede böyle durum oldumu normal mi acaba

Benim de kuyruk sokumuma yakın bir yerde belli pozisyonlarda ağrı hissediyordum, profesör bir ortopediste sordum hamilelikte bebekler kendilerine yer açmaya çalıştığı için leğen kemiğini zorlar bu da ağrıya neden olabilir. Eğer ağrı sürekli ve rahatsız edici boyuttaysa o zaman endişe edilebilir dedi.

Hoşgeldin aramıza canım.benimki tüp bebek.biz eşimle 10 yıl sonra evlenebildik ve sonrada 3 yıl bebek için bekledik ama olmadı.Rabbim sana ne güzel kısmet etmiş hayırlısı ile alırsın kucağına inşaallah ve hiç sıkıntısız buyutursun.

Nasıl yapılıyor uyutuluyormusn kanaman oldumu benm bu zamana kadar lekeem bıle olmadı hemen panıklerm
Uyuttular beni çok kısa sürüyor işlem zaten
Kanama bir kaç kere kahverengi leke oldu ama cok az
o da ameliyat kaynaklı zaten anlıyorsun
Panikleycek bir kanama olmuyor

arkadaslar 25.01.2016da beta hcg 177.6 27.01.2016da 434.2 cıktı ikiz olma sansı varmı sizce değer 2 katından 80 fazla çoktı, benim gebelik tüp bebek değil normal döllenme.. son regl 26.12.2015 teşekkürler

Neden olmasın. Benimde beklenen Real olmadan 3 gün önce 204, bu testten 5 gün sonra 670 ti. Tek demişti herkes. İlk kese görmeye giitiğimizdede tek kese vardı ama kal atışında 2 kalp duyuldu.

Neden olmasın. Benimde beklenen Real olmadan 3 gün önce 204, bu testten 5 gün sonra 670 ti. Tek demişti herkes. İlk kese görmeye giitiğimizdede tek kese vardı ama kal atışında 2 kalp duyuldu.
ayy canım cok umutlandım suan :) annemin de ikiz kardesleri var ve biz eşimle ailelere sölemeden çalışma yaptık ve hemen hamile kaldım.. annem de bana çalışma yaptıgımız dönemlerde rüyamda ikiz doğurdugunu gördüm filan demişti cok şaşırmıştım beta hcg de yüksek cıkınca acaba mı dedim :) normal döllenme bizimkisi cnm tüp bebii değil

Bizimde normal oldu. Beklemiyorduk ikiz olmasını. Gerçi hamileyim dediğimde herkes sende ikiz annesi havası var diyordu ama gülüyordum. Kısmet işte. Normalde bhcg değerim yüksek değildi ihtimal bile vermedik. 7. Haftada tek kese vardı. Keseyi gördük tatilimize gittik eğlendik hopladık zıpladık. Döndüğümüzde kalp atışı için gittik. Doktor 2 kalp sesi var geç döllenme olabilir biri dedi.

Sizinle Allah gönlünüze göre versin. Değişik bir duygu.

canım peki tek yumurta mı çift yumurtamı senin ikizler

Çok teşekkür ederim Allah sana da bebişlerini kucağına almayı ve onlarla güzel bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

arkadaslar 25.01.2016da beta hcg 177.6 27.01.2016da 434.2 cıktı ikiz olma sansı varmı sizce değer 2 katından 80 fazla çoktı, benim gebelik tüp bebek değil normal döllenme.. son regl 26.12.2015 teşekkürler
Tekil bir gebelikte B-Hcg bir önceki güne göre ikiye katlar bu durumda senin 25 Ocak: 177,6, 26 ise 27 Ocaktaki normal gözüküyor, ikizlerde artış daha hızlı oluyor. İnternette belirli günlerde Hcg'nin ne kadar olması gerektği ile ilgili tablolar var fakat bir nokta gözden kaçırılmamalı. Döllenme günü ultrasona girmeden önce SATa(son adet tarihi) göre yapılıyor fakat her kadının adet döngüsü farklı olduğundan gebeliğin gerçek anlamda başladığı gün sapma yapabiliyor. yani SATa göre 25. gününde gözükürken aslında 20. günde olabilirsin.

Günaydın herkese dünden beri kasıklarımda acı var ara ara belime de vuruyor wc de bile acıyor bugün doktora gidicem dualarınızı esirgemeyin inşallah bebekler büyüyor ve yer açıyordurda o yüzdendir o Zaman razıyım çekmeye şiksyetsiz

Hmm anladım çok rahatsız edici boyutta değil cevabın için çok teşekkür ederim

günaydın canım bence de büyüdükleri için oluyordur doktordan gelince yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…