- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.461
Canım dr kanama bölgesinin gittiğini lekelerin içerde kalanlar olduğunu söyledi benimde biter inşaallah en kisa sürede.bu arada ölçümlerin sonuçları bi hafta sonra çıkacakmış ama.sonuçlar iyi RİSK görünmüyor dedi down Sendromu için.asıl süpriz cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkekmis bebislerim:)
Amin canım.hepimiz sağlıkla sıhhatli hepimiz kavuşuruz inşaallah.ben pek dikkate almadım aslında çünkü çok erken sonra farklı çıkabilir diye:)))çok erken belli olmuş aynı haftadayız benimde belli olur mu acaba öyle merak ediyorum ki:)) allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun ne güzel ikisinden de birer tane:))
Canım çok geçmiş olsun.biran önce geçer inşaallah.kasık ağrın ve bel ağrısı yüzünden mi istirahat verdi.bende kanamalardan sonrà bugün ise başladım ama belim çok ağrıdı. Lekelerimde devam ediyorDoktordan çıktım dinleneceksin derdi magnezyum verdi progestan ı arttırdı şuanlık dinlenmedeyim inşallah herşey normale dönerbu arada aşımı da oldum bi dahaki bir ay sonra nasipse
canım peki tek yumurta mı çift yumurtamı senin ikizler
Dinlen canım bol bol. Bende 31. Haftadan beri progestan alıp dinleniyorum. Ara ara hastanede yatıyoruz sonra eve gelip yatıyoruz. Yapacak birşey yok.Doktordan çıktım dinleneceksin derdi magnezyum verdi progestan ı arttırdı şuanlık dinlenmedeyim inşallah herşey normale dönerbu arada aşımı da oldum bi dahaki bir ay sonra nasipse
Evet Canm batarlarımda var koyu renkliyse lekelerin korkma benimde en başlarda çok olduCanım çok geçmiş olsun.biran önce geçer inşaallah.kasık ağrın ve bel ağrısı yüzünden mi istirahat verdi.bende kanamalardan sonrà bugün ise başladım ama belim çok ağrıdı. Lekelerimde devam ediyor((
Geçmiş olsun Canm sanada ikizlerimiz sağlıklı olsun da katlanırız Rabbim Zamannda sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizeDinlen canım bol bol. Bende 31. Haftadan beri progestan alıp dinleniyorum. Ara ara hastanede yatıyoruz sonra eve gelip yatıyoruz. Yapacak birşey yok.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineDoktordan çıktım dinleneceksin derdi magnezyum verdi progestan ı arttırdı şuanlık dinlenmedeyim inşallah herşey normale dönerbu arada aşımı da oldum bi dahaki bir ay sonra nasipse
Sağol Canm bnmçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Benim de çok oldu hatta ara ara hala oluyo ben ilaç da içmedim mecbur katlandım :)Arkadaslar 11 haftalik ikizlerime hamileyim. Nerdeyse 5 haftadir aşırı mide yanması yaşıyorum. Öyle ki artık gaviscon rennie bile işe yaramıyor. Hastanelerin acilindeyim( herkes son ayda oluyor bende cok erken başladı. Geçer mi acaba ya. Yaşayan varmi?
Canm ben okuduğum kadarıyla pekmez kilo yapıyormuş bebekte o yüzden Hergün aç karına 2 yemk kaşığı içiyorumSelam kizlar bugün doktor kontrolum vardi 27+6 günlük hamileyim doktorum erkek bebegin 1030 gram kiz bebegin 1100 gram oldugunu soyledi kilolari biraz sanki bu haftalarda 1200 gram civarı olmasını bekleriz dedi ne yapmalıyım acaba bir de benim doktorum seker yüklemesi testini bu haftada istedi diğer bütün okudugum yazilarda 24.haftalarinda yapmislar onu yaptirip yaptirmama arasinda kaldim cok uzun yazdım galibaokuyup cevap yazan olursa cok sevinirim:))
Arkadaslar 11 haftalik ikizlerime hamileyim. Nerdeyse 5 haftadir aşırı mide yanması yaşıyorum. Öyle ki artık gaviscon rennie bile işe yaramıyor. Hastanelerin acilindeyim( herkes son ayda oluyor bende cok erken başladı. Geçer mi acaba ya. Yaşayan varmi?
Canm migren Ağrı'sı olduğu için minoset parol geçirmiyor keza hamile değilken bile en kuvvetli ağrı kesiciler geçirmiyordu iğneden başkaCanim dr na sorup ağrı kesici alabilirsin.bebekler için zararlı olmayan bir iki tane var sanırım.çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun biz normal baş ağrısına bile dayanamıyoruz.Allah şifa versin biran önce.Canm migren Ağrı'sı olduğu için minoset parol geçirmiyor keza hamile değilken bile en kuvvetli ağrı kesiciler geçirmiyordu iğneden başkaYine de teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?