2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İkiz anneleri nerelerdesiniz hersey yolundadır inşaallah.kimseden ses soluk çıkmıyor :)
Az önce bi arkadaşım aradı hamile olduğunu öğrenmiş vala bizim bebişler gelmemek için inat etti illa doktor amcalar teyzeler uğraşsın dediler maşallah böyle hemencicik tek seferde hamile kalanlara gıpta ediyorum seviniyorum tabikide benimde üçüncü Allah nasip ederse pıt diye gelsin İnşallh

Sorma canım ya hep diyorum normal yolla hamile kalabilmek ve rahat bir hamilelik okdr büyük bir nimetki aslında.bizim gibi zor hamile kalanlarin çektiklerini anlamaları mümkün değil.dediğin gibi inş üçüncün kolay olur.vücud bir kere hamile kalınca kodlarmis ve tekrar hamile kalmak daha kolay olurmuş :)

ay kodlucak mı kaydetcek mi napcaksa yapsın uğraştırmasın bizi şaka bi yana ben bazı anneleri görünce içim eriyor çünkü o Bebek için neler feda edenler var ama onlar elindekinin kıymetini bilmiyorlar belki de böyle olmamak için Rabbim bize hasretlik çektirdi mutlaka bi bildiği vardır

Merhabalar benimde 8 haftalık ikiz gebeliğim var Elhamdülillah. Sizlerde tokluk hissi oluyor mu? Ben eskidende çok iştahlı biri sayılmam ama bu aralar hiç bişey yiyesim gelmiyor. Bulantımda yok cok şükür ama.

benimde çok fazla miğde yanmam oluyordu canım doktoruma dedim hiçbir ilaç vermedi süt soda elmayla bastır dedi

merhaba kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı doktora gittik. biri 12 diğer 12+2 dedi doktorumuz herşey çok güzel sağlıklı dedi. 10 haftada gittiğim doktor sanki tek plasante var gibi dedi. bugün farklı bir doktora gittim ve sordum. sanki öyle ama bazen belli olmuyor dedi iki ayrı kesem vardı ilk zamanlar büyüdükçe yakınlaşmışlar sanki biri erkek dedi resmen gösterdi kendisi diğeri göstermedi inş. oda kızdır dedi doktorum ama bakalım artık kısmet sağlıklı sıhatli olsunlarda :)
tek yumurta mı çift yumurta mı artık haftaya belli olur galıba belki diğer bebişim de gösterir kendini :)
sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetleri :))
ikili test istemedi sadece ense kalınlıklarına baktı ikiside gayet iyi dedi çok şükür ikiside sağlıklılar :)

Canım çok sevindim.bana da erkek olanı cumartesi ense kalınlığına bakarken soyledi:))) seninle aynı gibiyiz aramızda 2 gün var:)))inşaallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli vaktinde dogsunlar.

Merhabalar benimde 8 haftalık ikiz gebeliğim var Elhamdülillah. Sizlerde tokluk hissi oluyor mu? Ben eskidende çok iştahlı biri sayılmam ama bu aralar hiç bişey yiyesim gelmiyor. Bulantımda yok cok şükür ama.
Canım bende çok mide bulantısı çekmedim ama yemekte yiyemedim.3 kilo verdim 12 haftaya kdr.bu hafta daha iyiyim artık o tokluk hissi yerini açlık hissine bıraktı

Canım çok sevindim.bana da erkek olanı cumartesi ense kalınlığına bakarken soyledi:))) seninle aynı gibiyiz aramızda 2 gün var:)))inşaallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli vaktinde dogsunlar.
beraber gidiyoruz ne güzel banada bugün bakıldı ense kalığı doktor gayet iyi dedi demek ki erkekler çabuk belli ediyor kendini ama bana sanki tek plasante dedi gönlüm bir kız bir erkekden yana ama sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olsun sana bir kız bir erkek mi dendi yani kızı kesin gördü mü

Canım bende çok mide bulantısı çekmedim ama yemekte yiyemedim.3 kilo verdim 12 haftaya kdr.bu hafta daha iyiyim artık o tokluk hissi yerini açlık hissine bıraktı
anladım canım, etrafımdanda ye diye ısrarlar gelince bende mi sıkını bişey var diye düşünmeye başladım.

biz hiç beklemiyorduk cinsiyet söylemesini bi anda biri kesin erkek dedi sonra diğeride kız dedi ama ona kesin demedi:)ben çok güvenemiyorum sanki çok erken gibi geliyor sonra aaa buda kızmış yada buda erkekmiş diye süpriz yaparlar diye korkuyorum:)

Banada bugün doktor cinsiyet öğrendibiz mi dedi bende yok dedim bu erkek dedi pipisi gösterdi 12 hafta da bana erken geldi diğerinin sırtındönüktü :)) size ne Aman dedilerbcift yumurta diye

Banada bugün doktor cinsiyet öğrendibiz mi dedi bende yok dedim bu erkek dedi pipisi gösterdi 12 hafta da bana erken geldi diğerinin sırtındönüktü :)) size ne Aman dedilerbcift yumurta diye
canım benim iki embriyo transfer edilmişti.daha kalp atışları için gittiğimizde iki keseydi.ozaman çift yumurta ikizi dediler.Sonra kanama yüzünden acile gittiğimde üç kese gördü doktor biri kanama kesesiydi yine bebekler ayrı keselerdi.usg lerde zaten hep ayrı yerlerdeler.yakın değiller birbirine.

aslında senin durum biraz ilginç geliyor bana ilk başta çift yumurta ikizi olup sonradan tek yumurta olma ihtimali biraz tuhaf gibi.Tabi konu ile ilgili hiç bilgim yok araştırmak lazım.

aslında senin durum biraz ilginç geliyor bana ilk başta çift yumurta ikizi olup sonradan tek yumurta olma ihtimali biraz tuhaf gibi.Tabi konu ile ilgili hiç bilgim yok araştırmak lazım.
valla bende anlamadım canım benim ilk kese görüntüm biri sağda biri solda haftaya belli olur artık bakalım hayırlısı olsun bana hiç yumurta yada tek demediler ben çift emriyo çift kese olduğu için hep çift yumurta dedim

Ikiz anneleri en cok merak edilenleri cevaplarsaniz sevinirim ben suan 11. Haftadayim kilo kaybim var ancak ilerisini merak ediyorum. Tek bebekli annelere oranla daha mi hızlı büyüyor karin, kilo artışı vs. En çok karnım ne kadar büyüyecek diye merak ediyorum. Evet buyrun :)

Canım tek yumurta mı çift mi ilk muayeneler de belli oluyor. Birde detaylı da perinatolog anlıyor. İlerleyen Zaman'larda anlaşılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…