- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.501
İç karın yapısı ile ilgili canım. Ben 35+0 oldum bugün doktorum doğumda normal kilomun altına ineceksin dedi. Göbeğimde 35. Hafta tek Bebek gibi. Kimse inanmıyor ikiz olduğuna.Ikiz anneleri en cok merak edilenleri cevaplarsaniz sevinirim ben suan 11. Haftadayim kilo kaybim var ancak ilerisini merak ediyorum. Tek bebekli annelere oranla daha mi hızlı büyüyor karin, kilo artışı vs. En çok karnım ne kadar büyüyecek diye merak ediyorum. Evet buyrun :)
Canım bugün ki dpktorda emin olamadı ama buda sanki tek gibi emin olamadım dedi haftaya 13 haftamızda olacağız inş o zamanda bakacak biri erkek dedi diğerinin sırtı dönük :))Canım tek yumurta mı çift mi ilk muayeneler de belli oluyor. Birde detaylı da perinatolog anlıyor. İlerleyen Zaman'larda anlaşılmıyor.
Maşallah sana.peki nasıl beslendin.bende de ilk 3 ay Kilo kaybı oldu ama sanki karnım yinede 3 aylık için kocaman gibi geliyor :) ve şimdi iştahım açıldı sürekli aç hissediyorum.İç karın yapısı ile ilgili canım. Ben 35+0 oldum bugün doktorum doğumda normal kilomun altına ineceksin dedi. Göbeğimde 35. Hafta tek Bebek gibi. Kimse inanmıyor ikiz olduğuna.
Tamamen seninle alakalı bence ben ilk üç ayda kilo almamaya özen göstereyim diye düşünürken mide bulantıları yüzünden 3 kiloyu geçik verdim şuan ilk hamile kaldığım kilomdan +1 fazlam var herkes senin tek heralde diyorlarIkiz anneleri en cok merak edilenleri cevaplarsaniz sevinirim ben suan 11. Haftadayim kilo kaybim var ancak ilerisini merak ediyorum. Tek bebekli annelere oranla daha mi hızlı büyüyor karin, kilo artışı vs. En çok karnım ne kadar büyüyecek diye merak ediyorum. Evet buyrun :)
günaydın canım amin inş. hepimiz için güzel gün olsun :))Günaydın canlar güzel rahat hayırlı Birgün olsun inşallah
Günaydın canım.aminnnn inşallah en hayırlısından bir gün olsun.Günaydın canlar güzel rahat hayırlı Birgün olsun inşallah
Kendimi zorlamadım hiçbirşey için. Doktorum günde 4 cevizi zorunlu tuttu. Onu aksatmamaya çalıştım. Haftada 3-4 gün et verdi. Onu direkt parça et giyemedim tiksindim. Yemeklerin içinde vs yedim.Maşallah sana.peki nasıl beslendin.bende de ilk 3 ay Kilo kaybı oldu ama sanki karnım yinede 3 aylık için kocaman gibi geliyor :) ve şimdi iştahım açıldı sürekli aç hissediyorum.
Canım sana bişey sorcam 21. Haftama girdim pelvik Ağrı'lar yaşıyorum ama anlık uzun sürmüyor bi anda oluyor şiddetli sonra kesiliyor bazen küçük tuvaletten snra kasıklarımda yaşıyorum yeni başladı sende olmuş muyduKendimi zorlamadım hiçbirşey için. Doktorum günde 4 cevizi zorunlu tuttu. Onu aksatmamaya çalıştım. Haftada 3-4 gün et verdi. Onu direkt parça et giyemedim tiksindim. Yemeklerin içinde vs yedim.
Bana göre gözümde hiçbirşey kalmadı pizzada yedim pidede yedim. Ama annemler yemiyorsun diyor. Bilemedim valla.
Balım her hamilelik farklı bir hikaye der doktorlar benim üç ay inanılmaz mide bulantılarım oldu ama bi arkadaşım bulantı ne bilmem der doktorun kontrollerini yapıp normal diyorsa güven stres bebişlere daha çok zarar veriyor inşallah sağsalim alıcaz bebeklerimizi kucağımızaKizlar biliyorsunuz cumartesi kanama geçirdim ve ogubden beri sadece WC için kalkiorum yatiorum doktor istiharet verdi. İnşallah sağ salim yavruların buyur kucağına aldığım günlerde gelir.kanamam kesildi ağrıların bugün yine başladı doktorum normal diyor ama bi arkadaşım var ne kanama ne ağrısı var normali o olması lazım degilmi. Bu arada 15 gün sora doktora gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebeklerin. Dün ilk defa ailelerimize ikiz olduğunu soledik. Nasibin önüne geçilmez yasicaksakta yasicaz dedik .. Herkes mutlu oldu. Saskinlar.. Daha com duaya ihtiyacımız var(
Canım öncelikle içini ferah tut.ikiz gebeliklerin çoğunda kanama yaşanıyor ne yazıkki.ben 7.haftada başlayan 3 büyük kanama geçirdim.ve her kanamada benden kocaman parçalar düştü.bebek keselerim kadar büyük bir kanama alanı vardı daha sonra birkaç kanama alanı daha çıktı.birbuçuk ay yattım.sdce doktora ve iğne için çıktım evde de sdce tuvalete kalktım.suan kanama alanlarım bitti gibi.ve bebeklerim de iyiler.ama ben ne zaman kafaya taksam ağrılarım çoğaldı peşinden kahverengi akıntı kabusum oldu.şimdi kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.hala lekelerim devam ediyor.sen tedbirini almışsin Rabbim onlara ömür verdiyse seninle kalacaklardır.dua edelim birbirimize Rabbim kabul eder inşaallah.Kizlar biliyorsunuz cumartesi kanama geçirdim ve ogubden beri sadece WC için kalkiorum yatiorum doktor istiharet verdi. İnşallah sağ salim yavruların buyur kucağına aldığım günlerde gelir.kanamam kesildi ağrıların bugün yine başladı doktorum normal diyor ama bi arkadaşım var ne kanama ne ağrısı var normali o olması lazım degilmi. Bu arada 15 gün sora doktora gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebeklerin. Dün ilk defa ailelerimize ikiz olduğunu soledik. Nasibin önüne geçilmez yasicaksakta yasicaz dedik .. Herkes mutlu oldu. Saskinlar.. Daha com duaya ihtiyacımız var(
Ooooo hayır. Benim 20. Haftalarda vajinal Ağrım başladı. Hani spor yaparsın hamlanınca kolun falan Ağrır ya aynen öyle. İkiz Bebek olduğu için rahim hızlı büyüyor demişti doktorum. Çarede bulamadık hala ağrıyor.Canım sana bişey sorcam 21. Haftama girdim pelvik Ağrı'lar yaşıyorum ama anlık uzun sürmüyor bi anda oluyor şiddetli sonra kesiliyor bazen küçük tuvaletten snra kasıklarımda yaşıyorum yeni başladı sende olmuş muydu
Canım kimse ile kıyaslama gebeliğini. Ben hiç kanama yaşamadım 31. Haftada hissetmediğim sancılarım Başladı o Zaman'dan beri yatıyorum. Benden bir hafta geride olan bir arkadaşım ilk günden beri kanama nedeniyle yatıyor o da 30. Haftalarda gezmeye başladı. Herkesin farklı. İnşalLah dinlenebilme şansın vardır.Kizlar biliyorsunuz cumartesi kanama geçirdim ve ogubden beri sadece WC için kalkiorum yatiorum doktor istiharet verdi. İnşallah sağ salim yavruların buyur kucağına aldığım günlerde gelir.kanamam kesildi ağrıların bugün yine başladı doktorum normal diyor ama bi arkadaşım var ne kanama ne ağrısı var normali o olması lazım degilmi. Bu arada 15 gün sora doktora gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebeklerin. Dün ilk defa ailelerimize ikiz olduğunu soledik. Nasibin önüne geçilmez yasicaksakta yasicaz dedik .. Herkes mutlu oldu. Saskinlar.. Daha com duaya ihtiyacımız var(
Canım doğum için gün verdi mi doktorun normal doğum mu düşünüyorsunuzKendimi zorlamadım hiçbirşey için. Doktorum günde 4 cevizi zorunlu tuttu. Onu aksatmamaya çalıştım. Haftada 3-4 gün et verdi. Onu direkt parça et giyemedim tiksindim. Yemeklerin içinde vs yedim.
Bana göre gözümde hiçbirşey kalmadı pizzada yedim pidede yedim. Ama annemler yemiyorsun diyor. Bilemedim valla.
Doktorum dinlen progestanı arttır dedi bide magnezyum verdi ama ben eyfam yapıyorum acaba açılma mı oluyo bebekler aşağı mı iniyor diye korku oluyor içimdeOoooo hayır. Benim 20. Haftalarda vajinal Ağrım başladı. Hani spor yaparsın hamlanınca kolun falan Ağrır ya aynen öyle. İkiz Bebek olduğu için rahim hızlı büyüyor demişti doktorum. Çarede bulamadık hala ağrıyor.
Çok sükur canim yatiorum işte yemek için kalkiorum sadece dilerim Rabbimden bende 36 haftayı gorurum. Daha evvel 2 kaybim olduğu için korkularim çok ama ilk defa bugünlere kadar gelebildim inşallah sonunda güzel olurCanım kimse ile kıyaslama gebeliğini. Ben hiç kanama yaşamadım 31. Haftada hissetmediğim sancılarım Başladı o Zaman'dan beri yatıyorum. Benden bir hafta geride olan bir arkadaşım ilk günden beri kanama nedeniyle yatıyor o da 30. Haftalarda gezmeye başladı. Herkesin farklı. İnşalLah dinlenebilme şansın vardır.
Amin canim inşallah. 15 gün sonra doktorum var bebislerim sağlıkla büyümüş olurlar inşallah. 12 . haftadan sora dahami rahat oluyor hamilelik acabaCanım öncelikle içini ferah tut.ikiz gebeliklerin çoğunda kanama yaşanıyor ne yazıkki.ben 7.haftada başlayan 3 büyük kanama geçirdim.ve her kanamada benden kocaman parçalar düştü.bebek keselerim kadar büyük bir kanama alanı vardı daha sonra birkaç kanama alanı daha çıktı.birbuçuk ay yattım.sdce doktora ve iğne için çıktım evde de sdce tuvalete kalktım.suan kanama alanlarım bitti gibi.ve bebeklerim de iyiler.ama ben ne zaman kafaya taksam ağrılarım çoğaldı peşinden kahverengi akıntı kabusum oldu.şimdi kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.hala lekelerim devam ediyor.sen tedbirini almışsin Rabbim onlara ömür verdiyse seninle kalacaklardır.dua edelim birbirimize Rabbim kabul eder inşaallah.
Evet canım bebekler büyüdükçe kanama alanı küçülüyor.12.haftadan sonra bebekler yukari cikiyor.sen kesinlikle dinlenmene bak.bol sıvı tüket kabiz olmamaya çalış. En kısa sürede geçer inşaallahAmin canim inşallah. 15 gün sonra doktorum var bebislerim sağlıkla büyümüş olurlar inşallah. 12 . haftadan sora dahami rahat oluyor hamilelik acaba
Sezeyim olacak bizim. İlk hafta 15 şubat demişti daha hiç konuşmadık. Haftaya salı kontrol var o Zaman konuşuruz sanırım.Canım doğum için gün verdi mi doktorun normal doğum mu düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?