- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.521
Yok Can'ım öyle olsa söyler doktorun. Uzun süre ayakta durmamaya çalış. Peogestanı kullan. Bana da vajinal olarak kullandırdı.Doktorum dinlen progestanı arttır dedi bide magnezyum verdi ama ben eyfam yapıyorum acaba açılma mı oluyo bebekler aşağı mı iniyor diye korku oluyor içimde
İçini ferah tut. Gerekirse hastaneye yatırır doktorun. Sen ilaçlarını al dinlen ve seni negatif etkileyecek hiçbir düşünceye girme. Benim en büyük şansım bu. Ben çok pozitif birim.Çok sükur canim yatiorum işte yemek için kalkiorum sadece dilerim Rabbimden bende 36 haftayı gorurum. Daha evvel 2 kaybim olduğu için korkularim çok ama ilk defa bugünlere kadar gelebildim inşallah sonunda güzel olur
Az kalmış canım ya allah sağlıcakla kucağına almayı nasio etsin bebişleriniSezeyim olacak bizim. İlk hafta 15 şubat demişti daha hiç konuşmadık. Haftaya salı kontrol var o Zaman konuşuruz sanırım.
Allah yardimcin olsun canim benim de başlarda cok kanamalarim olmustu biraz sabir onlar da geçecek insallahKizlar biliyorsunuz cumartesi kanama geçirdim ve ogubden beri sadece WC için kalkiorum yatiorum doktor istiharet verdi. İnşallah sağ salim yavruların buyur kucağına aldığım günlerde gelir.kanamam kesildi ağrıların bugün yine başladı doktorum normal diyor ama bi arkadaşım var ne kanama ne ağrısı var normali o olması lazım degilmi. Bu arada 15 gün sora doktora gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebeklerin. Dün ilk defa ailelerimize ikiz olduğunu soledik. Nasibin önüne geçilmez yasicaksakta yasicaz dedik .. Herkes mutlu oldu. Saskinlar.. Daha com duaya ihtiyacımız var(
Rabbim yardımcın olsun.bebeklerin vakti zamanında sağlıkla gelsinler inşaallah.Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canım benim Rabbim seninle inşallah bebişlerinle bir çıkar evine dönersin Zaman'ında doğum nasip etsin Allah'ım hepimizeKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun inş. erken doğum olmazKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
dualarımız seninle, moralini hiç bozma vakti geldiğinde hayırlısıyla yavrularını kucağına alırsın inşallah :)Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canim benim inşallah vaktiyle gelirler bebisler müdahale eder doktorlarKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Aminn bu arada isminde ikra yazıyor gerçek ismin mi bilmiyorum tabi de bende kızlarımdan birini ikra koymayı düşünüyorum nasipse ama etrafıma biraz yabancı geliyorBende ikiz annesiyim Allah YARDIMCINIZ olsun hepinizin kolaylıkla doğum huzurla büyütmeyi nasip etsin
Günaydın canım.hepimize çok güzel ağrısız sizisiz musmutlu bir gün olsun inşaallah.Günaydın kızlarrr bugün ne kadar güzel bi gün aman yarabbimpozitif olayımda ağrı sızı olmasın bi de böyle deniyeyim şu bebişlerimizde uslu olup zamanını beklesinler bakayım aaa kızmaya başlıyorum
Hayır kizimin adiAminn bu arada isminde ikra yazıyor gerçek ismin mi bilmiyorum tabi de bende kızlarımdan birini ikra koymayı düşünüyorum nasipse ama etrafıma biraz yabancı geliyor
amin allah razı olsun ikizleirn ne kadarlık oldular kız mı erkek mı tek yumurta mı çift mi ? benziyorlar mı ?Bende ikiz annesiyim Allah YARDIMCINIZ olsun hepinizin kolaylıkla doğum huzurla büyütmeyi nasip etsin
1yasindalar biri kız biri erkek elhamdülillah çift yumurta çokta benzemiyorlar iki kardeş kadar iste. Sizin ne kadarliklar cinsiyetleri ne hayırlı evlat olsunlar tabi herseyden önce..amin allah razı olsun ikizleirn ne kadarlık oldular kız mı erkek mı tek yumurta mı çift mi ? benziyorlar mı ?
ay ne çok soru sordum dimi :))
canım ya çok iyi anlıyorum seni aynı şekilde ilk haftadan beri kanama ve ağrı yaşıyorum. ama üzme kendini çünkü üzdükçe kötü oluyor. bende hafta da bir proluton iğne vurduruyorum ayrıca günde 3 kere 200 mg progestanı fitil gibi alıyorum. doktor bana da doğuma kadar rapor verdi ama evde olmak beni kötü etkiliyor çok evham yapıyorum die istemedim.ihtiyacım oldukça izin alıp istirahat ediyorum. umarım sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucağına alırsın. bizler için moral bozmak yokarkadaşlar 8 haftalık hamileyim, tüp bebek bizim. Bugün kanamam başladı dr haftada 1 proluton, kanama olunca progestan iğne verdi, jel günde 2 devam. 1 ay raporluyum. Bebeklerim inşallah beni bırakmaz. Siz ne kullandınız bu aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?