2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doktorum dinlen progestanı arttır dedi bide magnezyum verdi ama ben eyfam yapıyorum acaba açılma mı oluyo bebekler aşağı mı iniyor diye korku oluyor içimde
Yok Can'ım öyle olsa söyler doktorun. Uzun süre ayakta durmamaya çalış. Peogestanı kullan. Bana da vajinal olarak kullandırdı.

Çok sükur canim yatiorum işte yemek için kalkiorum sadece dilerim Rabbimden bende 36 haftayı gorurum. Daha evvel 2 kaybim olduğu için korkularim çok ama ilk defa bugünlere kadar gelebildim inşallah sonunda güzel olur
İçini ferah tut. Gerekirse hastaneye yatırır doktorun. Sen ilaçlarını al dinlen ve seni negatif etkileyecek hiçbir düşünceye girme. Benim en büyük şansım bu. Ben çok pozitif birim.

Allah yardimcin olsun canim benim de başlarda cok kanamalarim olmustu biraz sabir onlar da geçecek insallah
kendine dikkat et bol bol.dinlen Allahim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)

Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var

Günaydın kızlarrr bugün ne kadar güzel bi gün aman yarabbim pozitif olayımda ağrı sızı olmasın bi de böyle deniyeyim şu bebişlerimizde uslu olup zamanını beklesinler bakayım aaa kızmaya başlıyorum

Günaydın canım.hepimize çok güzel ağrısız sizisiz musmutlu bir gün olsun inşaallah.

amin allah razı olsun ikizleirn ne kadarlık oldular kız mı erkek mı tek yumurta mı çift mi ? benziyorlar mı ?
ay ne çok soru sordum dimi :))
1yasindalar biri kız biri erkek elhamdülillah çift yumurta çokta benzemiyorlar iki kardeş kadar iste. Sizin ne kadarliklar cinsiyetleri ne hayırlı evlat olsunlar tabi herseyden önce..

arkadaşlar 8 haftalık hamileyim, tüp bebek bizim. Bugün kanamam başladı dr haftada 1 proluton, kanama olunca progestan iğne verdi, jel günde 2 devam. 1 ay raporluyum. Bebeklerim inşallah beni bırakmaz. Siz ne kullandınız bu aylarda

canım ya çok iyi anlıyorum seni aynı şekilde ilk haftadan beri kanama ve ağrı yaşıyorum. ama üzme kendini çünkü üzdükçe kötü oluyor. bende hafta da bir proluton iğne vurduruyorum ayrıca günde 3 kere 200 mg progestanı fitil gibi alıyorum. doktor bana da doğuma kadar rapor verdi ama evde olmak beni kötü etkiliyor çok evham yapıyorum die istemedim.ihtiyacım oldukça izin alıp istirahat ediyorum. umarım sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucağına alırsın. bizler için moral bozmak yok durumunundan mutlaka haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…