2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kesilir. Ben 10. hafta sonuna kadar estrofem tablet, 12. hafta sonuna kadar da crinone jel kullandım çok şükür kanamam lekelenmem olmadı.Bunun dışında folik ait standart zaten.Kuzenim de aynı şekilde tüp bebekle gebe kaldı ve kanaması oldu bu hafta ona da doktor aynı iğneden verdi kanamalarda iğne şart kesilmesi için sanırım.

1 adet coraspirin 1 adet folic 1 kez cleaxen iğne günde iki kez progestan lekelenme olursa üçe çıkıyorduk o Zaman'lar.benimde tüp bebek hiç moralini bozma Allah'a inan dua et bol bol evde dinlenin ben üç ay hiçbir iş yapmadım her işi annemler ve Allah ondan sonsuz razı olsun eşim yaptı geçiyor o günler inşallah hepimiz kucağımıza alacağız yavrularımızı

çok sağol canım. Benimde şimdiye kadar çok hafif leke oluyordu, jeldendir dediler. Ama bu baya yoğun kanama . İnşallah hepimiz gününde sağlıklı sıhhatli, hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz.

çok sağol canım. Umarım kanaman olmadanda devam edersiniz.

1yasindalar biri kız biri erkek elhamdülillah çift yumurta çokta benzemiyorlar iki kardeş kadar iste. Sizin ne kadarliklar cinsiyetleri ne hayırlı evlat olsunlar tabi herseyden önce..
oy maşallah kuzlara :) valla benim henüz tek mi çift mi belli değil :))
iki emriyo transferim oldu ilk kontrolümüzde 2 ayrı kese görüldü canım
10.haftada başka bir doktor sanki tek plasante var gibi dedi
salı günü 12+2 gittik başka doktora oda emin değilim ama sanki tek plasante dedi ben sordum 10 haftada böyle böyle dediler diye oda evet sanki tek gibi ama 13 haftada belli olur haftaya gel dedi.
hatta birinin bu pipisi dedi diğer bebişin sırtı dönüktü canım 12 haftada belli olması normal mi bilemedim.
haftaya belli olur artık tek plasante mi ikiside erkek mi vs. merakla bekliyorum :)

Tekse de ciftsede hayırlısı artik Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar eylesin. Benim ikinci ayimda yanı 8haftada falan belliydi ikiz olduğu ama 4.ay bitene kadar hep tehlikedeydi kanama düşük vs şükür atlattik Allah im sizede kolaylıklar versin hepimize

amin canım amin evet önemli olan sağlıklı bir şekilde zamanında gelmeleri hayırlı evlat olmaları güzel dileklerin için sagol :)

Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canım sakın kötü düşünme. Sağlıkla gelecek kuzucuklar. 8 haftan var yatarsın. Ben 5 haftadır yatarak geçiriyorum. Bak 30+ 6 da erken doğum riskim vardı ama yatarak 35+ 2 yi gördüm. Sabır ne inanç önemli.

Cok gecmis olsun canim.Benimde 7.haftada başlamıştı.bende 12.haftaya kdr progestAn iğne günlük kan sulandırıcı iğne hergün.folik asit.estrofem kullandim.şimdi iğneleri kesti yerine progestan fitil verdi her akşam vajinal kullanıyorum.bir An önce geçer inşaallah.

Cok gecmis olsun canim.Benimde 7.haftada başlamıştı.bende 12.haftaya kdr progestAn iğne günlük kan sulandırıcı iğne hergün.folik asit.estrofem kullandim.şimdi iğneleri kesti yerine progestan fitil verdi her akşam vajinal kullanıyorum.bir An önce geçer inşaallah.

Tesekkurler kizlar hepinizden allah razi olsun insallah bi sorun cikmaz sian icin hersry yolunda bikacgun yatcakmisim hastanede bebeklerim iyi olsunda katlanirim herseye.

çok geçmiş olsun canım. Progestan ne kadar yapılıyordu? Benim jel devam ama iğneye geçmem gerekir aslında, herkesde öyle olmuş. Bide folik asit günde 1 mi alıyorsun, onu yarıma düşürdü benim dr.

çok geçmiş olsun canım. Progestan ne kadar yapılıyordu? Benim jel devam ama iğneye geçmem gerekir aslında, herkesde öyle olmuş. Bide folik asit günde 1 mi alıyorsun, onu yarıma düşürdü benim dr.
Canım ben folik asitı bıraktım.decavit multi vitaminé geçtim 12.hafta dolunca.progesteRon iğneden günde iki ampul yapıldı kanamam olduğu dönem oda 12.haftaya kdr devam etti.şimdi progestAn 200 luk fitil her akşam onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…