- 24 Eylül 2014
- 257
- 97
- 298
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.561
ben 16-17.ci haftada öğrendim... çift yumurta ikizleri hayırlısıyla iki oğlum olacakkızlar bebişlerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz
Aynıyız. Benimde 22 de netleşti 2 erkek olduğu. Geri sayıma başladık biz son 10 gün.ben 16-17.ci haftada öğrendim... çift yumurta ikizleri hayırlısıyla iki oğlum olacak
siz geç öğrenmişsiniz benim doktorum 12+2 de biri kesin erkek dediben 16-17.ci haftada öğrendim... çift yumurta ikizleri hayırlısıyla iki oğlum olacak
nasıl yani canım 22 haftada mı netleşti daha öncesinden hiç mi belli etmediler kendilerini benim doktor 12+2 de kontrolde direk biri kesin erkek dediAynıyız. Benimde 22 de netleşti 2 erkek olduğu. Geri sayıma başladık biz son 10 gün.
Bir pipi kesindi. Diğeri önce göstermedi. Sonra kız dedi sonra bacak arasında kordonu mu var göremiyorum dedi. Bizde zorlamadık. Detaylı için Recep has hocaya gittik. İlk bakışta iki erkek dedi.nasıl yani canım 22 haftada mı netleşti daha öncesinden hiç mi belli etmediler kendilerini benim doktor 12+2 de kontrolde direk biri kesin erkek dedi
hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar bizimde biri gösterdi büyük olan diğeri biraz daha küçük zaten ikizlerin biri daha büyük oluyormuş galıba senin doğuma az kalmış allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım normal mi sezaryan mı ?Bir pipi kesindi. Diğeri önce göstermedi. Sonra kız dedi sonra bacak arasında kordonu mu var göremiyorum dedi. Bizde zorlamadık. Detaylı için Recep has hocaya gittik. İlk bakışta iki erkek dedi.
Oyyy ne güzel.Rabbim hayırlısı ile saglikla kucağına almayi nasib etsin.inşaallah bizde görürüz 36-37 leri.ben lekeler geçmeyip ağrım oldukça umutsuzluga kapılıyorum bazenAynıyız. Benimde 22 de netleşti 2 erkek olduğu. Geri sayıma başladık biz son 10 gün.
Asla umutsuzluk yok. 30+6 da doğum izni için rapor almaya gittim ve erken doğum riski ile yatışım yapıldı. O an başımdan kaynar sular döküldü. O zamana kadar herşey harikaydı. Ne bulantı ne kusma ne başdönmesi ne aşerme. Hiçbirşey yok. İşime gittim evimi aksatmadım. Görenler Nasıl ikiz hamilesin fıldır fıldır diyordu. Ama 30+6 dan beri evden çıkamıyorum. 3 muayene yatış verildi. İlaç serum sancılar durduruldu.Oyyy ne güzel.Rabbim hayırlısı ile saglikla kucağına almayi nasib etsin.inşaallah bizde görürüz 36-37 leri.ben lekeler geçmeyip ağrım oldukça umutsuzluga kapılıyorum bazen((
Çok sgl canım.evet üzüntü üzüntüyü getiriyor aslına bakarsan.bende bundan sonra kendimi 37.haftaya adapte edeceğim inşaallah.Rabbim büyük dağına göre kar veriyor.elbet vardır bir hayır bunlardada.senin bebişler gelsin hayırlısi ile bizede umut olsunlar.Asla umutsuzluk yok. 30+6 da doğum izni için rapor almaya gittim ve erken doğum riski ile yatışım yapıldı. O an başımdan kaynar sular döküldü. O zamana kadar herşey harikaydı. Ne bulantı ne kusma ne başdönmesi ne aşerme. Hiçbirşey yok. İşime gittim evimi aksatmadım. Görenler Nasıl ikiz hamilesin fıldır fıldır diyordu. Ama 30+6 dan beri evden çıkamıyorum. 3 muayene yatış verildi. İlaç serum sancılar durduruldu.
Neden bu kadar uzattım umutsuz olma diye. Doktor ilk söylediğinde biz 37 ye kadar kalacağız dedim. İnşallah dedi. Bak gördük nerdeyse.
Sabır et. Kendini yorma. Bol bol dinlen. 30. Haftaya kadar alışverişi yıkamasını ütülemesini bitir.
umutsuzluğa kapılma canım yaa allah büyük ikşilerde kanama lekelenme oluyormuş bizler önlemimizi alacağızOyyy ne güzel.Rabbim hayırlısı ile saglikla kucağına almayi nasib etsin.inşaallah bizde görürüz 36-37 leri.ben lekeler geçmeyip ağrım oldukça umutsuzluga kapılıyorum bazen((
Biliyorum aslında bir.çoğumuz yaşıyoruz ama bazen hersey ters gidecekmiş hissi bir geliyor.dediğin gibi tedbir alıp tevekkül etmek lazım.haftasonu dinlenip acilen motive olmam lazımumutsuzluğa kapılma canım yaa allah büyük ikşilerde kanama lekelenme oluyormuş bizler önlemimizi alacağız
dinlen canım pozitif ol hepBiliyorum aslında bir.çoğumuz yaşıyoruz ama bazen hersey ters gidecekmiş hissi bir geliyor.dediğin gibi tedbir alıp tevekkül etmek lazım.haftasonu dinlenip acilen motive olmam lazım
Amin canım inşaallah bende çok istiyorum doğum iznine kdr çalışmayı.dinlen canım pozitif ol hepallahın izniyle doğum iznimize kadar çalışmaya devam
İlk 3 ay ve son 3 ay zor derler canım.selam arkadaşlar yarın 3.5 ayım doluyor bu hafta çok ağrı çekiyorum göbek ve kasık bölgemde rahim büyüdüğünden normal demişti doktor ama yemek zor yiyorum resmen bi bardak su içsem karnım çatlayacak gibi geriliyor şimdiden böyle ise sonra nasıl olacağım diye korkuyorum 3. ayını dolduran ikiz bekleyen arkadaşlarım sizlerde de aynı sıkıntı var mı ve ya oldu mu merak içindeyim?
Benimde var ağrılarım özellikle kasık ve bel ağrısı canım.selam arkadaşlar yarın 3.5 ayım doluyor bu hafta çok ağrı çekiyorum göbek ve kasık bölgemde rahim büyüdüğünden normal demişti doktor ama yemek zor yiyorum resmen bi bardak su içsem karnım çatlayacak gibi geriliyor şimdiden böyle ise sonra nasıl olacağım diye korkuyorum 3. ayını dolduran ikiz bekleyen arkadaşlarım sizlerde de aynı sıkıntı var mı ve ya oldu mu merak içindeyim?
Günaydın canım.nasılsın.Günaydın kızlar
İyi canım hamdolsun geçen günkü kadar Ağrı'm yok ama yinede ara ara yokluyor Şen nasılsınGünaydın canım.nasılsın.
Çok şükür bende daha iyiyim.ama benimde lekelerim bi türlü bitmedi.beni çok sevdiler sanırımİyi canım hamdolsun geçen günkü kadar Ağrı'm yok ama yinede ara ara yokluyor Şen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?