2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba bende tüp bebek transferinden sonra hamilelik testimizi bekliyoruz ikiz gebelik oldukça zor aylardır hazırlık yaptım onlar için hamilelik öncesi en az 7 kilo aldım bol proteinli beslendim bakalım transferimin 3. günü bebişlerimi aldım geldim sabırsızlıkla bekliyorum herkese kocaman sevgiler

Hakkında hayırlısı olsun canım.mutlu haberlerini paylaşırsin en kisa surede inşaallah.

Hayırlı olsun Can'ım güzel haberlerini duyarız inşallah hayatımın en uzun günlerini transferden sonra test gününe kadar yaşadım rahat olmaya çalış ve bol duayla inşallah bebişler seninle olur

Özel hastanede mi yatacaksın. Özel sağlık sigortan var mı?
Canim ben ogretmenim emekli sandigina bagliyim normalde kendi doktorumun ozeli vsr oraya gidiyorum unv hastanesinde de ameliyalara giriyor.devlette yattim esim ambulansi aramis devletten gelmisler apar topar gittik aksam 6 gibi taburcu oldum igne ilac durduruldu kanama ama yine tekrarlar bol bol dinlenceksin dedi.

Bende 11 haftaligim ayni agrilarin yaninda benim gobek deligim ve etrafida agriyor.oyle ki geceleri uyuyamiyorum artik banada normal dedi doktor.yemek yedigimde falan agri artiyor ama yapacak birsey yok saglikli olsunlar da agriyi cekelim

Bende 11 haftaligim ayni agrilarin yaninda benim gobek deligim ve etrafida agriyor.oyle ki geceleri uyuyamiyorum artik banada normal dedi doktor.yemek yedigimde falan agri artiyor ama yapacak birsey yok saglikli olsunlar da agriyi cekelim
Göbek deliği ve çevresi benim de bir kaç hafta önce ağrıyordu bi haftaya filan geçti. Zamanla alışıyoruz heralde hepsine bu da geçecek kısa sürede inşallah

Günaydın kızlarbugün bizim evde temizlik günüüü
Kolay gelsin size başlamışken bide bana uğrayıverseniz ben çok yoğun yorgun ağrıli sizili günler ggeçiriyorum idare ediyoruz çok şükür cumartesi günü bi haftalik izne çıkıyor eşim beni annemlere götürücek çok ağırlaştım bide 3 yaşında oğlum var benim kuzumla oynayamiyorum istediği kadar ilgilenemiyirum babamlarin bu konudada çok faydası olucaktir inşallah bizim tayinimiz çıkıyor inşallah bu sene Şark bitiyor günlerdir ev topluyoruz yorulmadan yapmaya çalıştım fakat ister istemez beyin beden yorgunluğu mahvetti şimdi dostlar la vedalaşma faslı falan bizim gibi tayinci varsa aranızda anlar çok uzattım k.bakmayin ben böyleyim bu ara işte ...

Ha bu arada normal doğum için çabalarım sürecek ama sezaryen olucak sanki dr.genelde bu tutumla yaklaşıyor o zaman martin sonlari gibi büyük ihtimal gün verilir eşim 25 mart ben 26 mart doğumluyum acaba ikizler için nasıl bi günü tercih etsek ??

sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah. İkizlerde normal doğum zor olmaz mı? Benim gittiğim dr hep normal doğum taraftarı ama ben sezeryan olsun istiyorum nasipse tabi. Çünkü miyomum var bide önceden yumurtalık ameliyatım. Ama o yine de normal ihmali gözüyle bakıyor galiba :)

Allah kolaylik versin canım.31.haftada zor olmuştur senin için. Kizkardesin falan yokmuydu keşke birileri gelip yardım etseydi sana.annenlerin yanına gitmen çok iyi insana annesi gibi kimse bakamıyor.inşaallah sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın yavrularını.bu arada normal doğum ikizlerde önermiyorlar hersey gönlünce olur umarım.

Kız kardeşim yok ve de çok uzaktayim eşim polis benim Şark hizmetindeyiz şimdi tek derdimiz o yol nasıl biticek Allah a emanet gidicez artık normal doğum yaptim zaten ben oğlum da o yüzden istiyorum yine sizde gözünüzü korkutmayin hiç bir şey kolay değil hayatta sonra doğurmamis gibi olursunuz bi de hep ikinci daha kolay olur denirya kendimi öyle avutuyorum işte nasip bakalım hiç bir doğum birbirine benzemiyor bu kez nasıl bir hikayemiz olucak sabırsızlıkla bekliyorum

Allah kolaylık versin canm ben şimdiden yoruluyorum yürüyemiyorum 15 20 dakkadan fazla o Zaman'larım gelince Allah yardımcım olsun

Günaydınnn.kolay gelsin canım.benimde cuma günlerı temizlik günüm pazar heryer aynı dağınıklıktaSen Kendini Yorma Sakin dikkat et.
Hamileliğimin ilk zamanları eşim yapıyordu birazcık isyan bayrağı çekince bi abla bulduk sağolsun o yapıyor ben karpuz gbi yatıyorum

Hayırlısı ile gidersiniz yavaştan yavaştan.ilk doğum normal olmus inşaallah buda gönlünce olur.ben kanamalardan sebeb henüz hamileliğimin tadına varamadim.şimdi kendimi 37.haftaya motive ediyorum.tüp bebek olduğu ve düşük riski yaşadığım için şimdilik hedefim sizlerinki gibi ileriki haftaları görmek

İnşallah görürsünuz ben de hala var o tedirginlik annelik böyle bi şey her an onlar i düşünmek ♡ bizim sürpriz oldu planladik tabiki ama ikiz olması Allah in bize daha büyük mucizesi üç oğlan anası olucam inşallah yakin zamanda ♥♥♥

Amin canım inşaallah görürüz.çok güzel bir süpriz olmuş sizin için.hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli doğsun bebislerin tabi bizimkilerde:)Allah à emanet biliyoruz ama yinede hep bi tedirginlik var cidden.iyi olsunlar yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…