2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar yarın ilaç yazdirmaya gidicem. Doktor randevum normalde 17sinde ama sağlık ocağında kalp atışı dinletiyirlarmis hiç dinlettinizmi siz

Teyzeler biz sabırsız davrandık. Dün sabah suyumuz gelince hemen doğuma alındık. Bebeklerim 2630 ve 2400 gr doğdular. Birimin solunumu biraz hızlı diye yarı yoğunbakında ünitesinde kalıyor. Diğeri benle. İnşallah bugün diğerinde yanımda olacak. Darısı sizlere olsun.

Canım dün aklımda hep sen vardın naptı acaba diye gözün aydın bebeklerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.Rabbim bundan sonrasında sağlıkla büyütmeni nasib etsin.bizi gelişmelerden haberdar et.

Canım dün aklımda hep sen vardın naptı acaba diye gözün aydın bebeklerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.Rabbim bundan sonrasında sağlıkla büyütmeni nasib etsin.bizi gelişmelerden haberdar et.
Canim benim kanamam durdu ama yatiyorum ve korkuyorum. Bende ilaç yazdirmaya gidicemde baba burda küçük bi alet var kalp atışını dinleriz demişti internette de sağlık ocağında 16 hafta dinletiorlarmis DİE okudum. Sen nasilsin

Benim kanamamda durmuştu.kahverengi leke şeklinde devam ediyordu.gcn hafta ise başladım.ama bu sbh ciddi kahverengi ama yoğun akıntı geldi ise gidiyorum ama inşaallah kotulesmez.sendé bidaha yasamazsin inşaallah.

Can'ım gözünAydın hayırlı olsun bundan sonra ki hayatlarıda hayırla sağlıkla geçsin inşallah darısı hepimizin başına

sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun inşallah. Diğer bebeğinde hemen iyileşsin. Normal doğum mu oldunuz.

Arkadaslar herkese hayirli dogumlar diliyorum.Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi.bende 16 haftalik ikizlerime hamileyim.biri kız digeri erkek.
bisey sorcaktim size.hareketlerini kacinci haftalarda hissetmiştiniz?.bide nasil bisey ilk hareketleri?yani nasil bi farklilik oluyo o anda?kaynanam sinir etmeye basladi beni.bisey hissetmiyonmu hareket etmiyolarmi.yok diyince Allah Allahhhh diyo bide.o oyle dedikce paranoya yapiyorum bisey mi oldu yavrularima diye..
Cevap verirseniz sevinirim arkadaslar.sevgiler...

İlk gebelıkte geç hissedilirmiş galiba oyle duydm cınsıyetlerını kaçncı haftada oğrendin bende meraktan oluyorm zamanda geçmiyor bı turlu

İlk gebelıkte geç hissedilirmiş galiba oyle duydm cınsıyetlerını kaçncı haftada oğrendin bende meraktan oluyorm zamanda geçmiyor bı turlu
12.haftada ikili tarama testinde doktorum biri kiza digeri erkege benziyo dedi.15.haftada baska doktora gittim o da net soyledi cinsiyetlerini canim.doktorun deneyimli ise 12.haftada soyler belki.benim kendi doktorum prof.onun benziyo demesi benim icin kesin di.ona inandim ben ki oyleymis

Doktoruma 11+4gunlukken gtcem bu hafta yani ama bebekler ilerde gidiyor 3-4 gün bebeklere göre 12 hafta olcak ozaman belli olurmu ki alttan muayne oluyorm.

Benim kanamamda durmuştu.kahverengi leke şeklinde devam ediyordu.gcn hafta ise başladım.ama bu sbh ciddi kahverengi ama yoğun akıntı geldi ise gidiyorum ama inşaallah kotulesmez.sendé bidaha yasamazsin inşaallah.
İnşallah sağlıkla büyüyor vardır canim. Bazen rahmim agrio gibi bazen karnimbazen belim. Korkuyorum herşey yolundaki ama bulantim oluo gibi uyuyorum herşey yolundadır diorum

Sakin o boş konuşmalara takılma hee de geç benim ikinci gebeliğim 17. Haftada baloncuk patlarmis içimde gibi olurdu günde bi iki kez 2-3 gün hiç hissetmezdim falan ama 19. Haftadan sonra daha anlaşikir oldu şimdi resmen hareket ettiklerinde sarsılıyorum çok güçlü maşallah yani bu hareketler ilk gebelikte anlaşılmasi güç olabilir ben ilk gebeliğim de 12 .haftada aa hissettim derdim dr. O gazdir gaz derdi mümkün değil çünkü daha kasları o kadar kuvvetli değil
Etrafta böyle bilmisler olduğu sürece çok siniriniz bozulacak daha ama onlara ortalama 100 gebelikten sadece birinin ikiz gebelik olduğunu ve ne kadar özel olduğunuzu hissettirip siz onlara psikolojik baski uygulayin bi daha zor konuşurlar

Doktoruma 11+4gunlukken gtcem bu hafta yani ama bebekler ilerde gidiyor 3-4 gün bebeklere göre 12 hafta olcak ozaman belli olurmu ki alttan muayne oluyorm.
Ben 12+0 da gitmistim.benimkilerde aralarinda 2 gunluk farkla 3-4 gun ondelerdi.ilk defa o muayenede karından bakti.benimde onceki muayenelerim vajinaldi.sen erken gideceksin biraz bilemem doktorun ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…