2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim cok sagol cok guzel seyler soylemissin..insanlar laflari löm löm.soylerken bisey olmuyo ben karsilik verince aman o hamile hassas o diyolar.cok sinir oluyorum var ya.hamileyim diye hic ne sinirli triplerine girdim nede duygusal moda gectim.ama insani zorla cileden cikartiyorlar..zaten 4 gozle bekliyorum muayeneleri bide oyle konusuyo korkutuyo beni..
Neyse bikac haftayi bulacak galiba benimkilerin tekmeleri:))sabirsizlikla bekliycem..cok tesekkur ederim canim cvbin icin..

Mrb kizlar bizde 10 haftamizdaiz hayirlisiyla benim dusuk tehlikem falan yok cok sukur ins olmazda heran tedirginim yinede ama cok siddetli bulanti kusmalarim var gecen hafta kontrolum vardi doktorum bebeklerin gayet saglikli dedi afedersinz ama bisey sorcam biraz ozel.ama cu haftalarda cinsellik zararlimi acaba doktorumada soramadim cok kalabalik oluo girince ben istedigimden degilde esim cigerci kedisi gibi doanip duruo aciyorum bi yandan

Bende. Çok merak ediyorum 9.hafta da eşimle birlktelğimz oldu kanama lekelenme olmadı ama sonra çok tırstım doktorumada soramıyorum çekiniyorum bi sorun olurmu bende merak. Ediyorum doktoruna soran varsa bizi de bilgilendrebilirmi

canım benim çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş. darısı başımıza :)

Ben de dün sabah kanamayla hastaneye yattım bugün de buradaymışız cumartesi avmye gittik biraz ayakta durdum o zorladı galiba rahim kapalı sancı yok ama kanama azalsa da kesilmedi. Taburcu olduktan sonra ben de sürekli yatacağım sadece wc ve doktor o kadar çok korktuk ama çok

ay ne güzel maşallah darısı başımıza inş. 12 haftamda doktor birini erkek dedi hatta bu pipisi dedi diğerinin sırtı dönüktü göstermedi bakalım yarın kontrolüm var ama doktor diğeri de erkeğe benziyor sanki dedi ama emin olamadı hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunlar inş.

çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize

İlk üç ay düşük tehtidinin en yüksek olduğu dönem birde bizim ikiz gebelik olduğu için iki kat dikkatli olunması gerek dr ilişki yasak demişti o Zaman'lar demese bile biz istemedik ilk üç aydan sonra serbest dedi ama şimdi erken doğum korkuma biz kendimiz temkinliyiz

Geçmiş olsun Canm Bnde iki hafta önce avmye gittim çok gezmememe rağmen eve gelince acayip bel sırt pelvik ağrı çektim bize gezmek yasak yatmak serbest

mrb kızlar benim cumartesi kontrolüm vardı 12+4 de. miniklerim altlı üstlü yerleşmişler:) ilk defa bu kadar net bebeğe benzer hallerini gördüm çok güzeldi. hareketlenmişler üst kattakı taklalar atıyodu o ara doktor gördüm erkek dedi diğerine bişey demedi:) ikili test istemedi zaten doğru sonuç vermez dedi. ense kalınlığı ile burunlarına baktı sorun yok dedi şükür bugünümüze. darısı diğer kontrollere hepinizden hayırlı haberler almak duasıyla..

Oyyy maşallah bebişlere :) benim bebişin birine de erkek dedi doktorumuz ikili için sadece ense ölçümü yapıldı diğerinin cinsiyetini merakla bekliyoruz rabbim sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin bende diğer haftalarda bek seçemiyordum 12+2 de biraz belli olmaya başlamışlar dedim :)

Çok geçmiş olsun canım.Korkmamak mümkün değil.İnsan bebişlerini düşündükce içi titriyor.Rabbim şifa verir İnşaallah biran önce.

Merhaba arkadaşlar tüp bebek ikiz gebeyim.6. Haftada aniden çok yoğun bir kanama geçirdim hastanede yattım dr biri düşüyor unut sen onu dedi.başka bir dr a gittim ikiside duruyor kalp atışı başlamış dedi. Kanamadan önce çok rahattim işe gidiyor koşa koşa merdiven çıkıyordum. Şimdi ara ara koyu renk lekelenmeler ve belime vuran kasık sancılarım var yürürken bile kramp gibi bişey oluyor. Kötü bişey olacak diye çok korkuyorum. Belki size tuhaf gelecek ama bebeklerle duygusal bir bağ kuramiyorum kendimi anne ve hamile gibi hissedemiyorum

Allahm bebeklerimizi kucagmıza almayı nasip eylesin inşallah bol bol uzan dinlen benm kanamam olmadı Allaha şükürler olsn ama her an dıkkat ediyorum otururken kalkarken ve genelde de Uzanıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…