2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allahm bebeklerimizi kucagmıza almayı nasip eylesin inşallah bol bol uzan dinlen benm kanamam olmadı Allaha şükürler olsn ama her an dıkkat ediyorum otururken kalkarken ve genelde de Uzanıyorm

Amin canım. Kanamadan sonra sürekli evdeyim yatıyorum. Heyet raporu almak için uğraştım vermiyorlar kanamam olmasına rağmen .

parol içsen canım belki rahatlatır, dr sordun mu? Benimde sol kasığım ağrıyor, rahim dışı miyom var galiba o. Bide sizde adet döneminde ağrı oluyor mu?
Canim içmek istemiyorum açıkçası ağrı kesiciyi. Doktorum hep normal diyor ama her iki gebelikte ağrı yok. Ağrı olmamasına korkutuyor olmadığında haftaya bi gitsem inşallah dua edin bebislerim büyümüş olsun saglicakla

inş. ağrıların geçer canım benim dikkat et kendine

Canim kanamam durmasını benim iki gün surdu kahveye döndü sora

Yoğun kanama bir gün sürdü sonra aralıklarla vişne çürügu renginde az az kanamalar oldu. Bi kere kaybetme korkusu yaşayınca hala sevinemiyorum her an bişey olacakmış gibi geliyo. .rapor veren dr bi kaç kez keşke biri düşse ikiz gebelik zor oluyor deyince daha da çok korkmaya başladım. Tüp Bebek dr en başından beri ikiz olmasın diyordu sürekli beynimde bu düşünceler var

Koşa koşa merdiven çıkarken hamile olduğundan haberin yoktu sanırım çünkü bende tüp Bebek'le hamile kaldım genelde uğraşıpta hamile kalanlar gereğinden fazla dikkatli oluyor içi titriyor o yüzden ilginç geldi lekelenme bende yaşadım ama kanama yaşamadım dikkatli ol bence annelik hissine gelince bence doğunca daha farklı hissedicez annelik hissini

Kızlar çok belim ağrıyor napıcam ya
Canım 10.ve 11.hafta bende çok ağır bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım sol tarafıma yatıp dinlendim.sırtüstü yatmamaya çalış geriliyor kasıklar.ben bacak arama hep yastık koyup yatıyorum bel agrılarım şimdi şimdi daha iyi ama iş yerinde btn gün oturunca bende kötü oluyorum benimde iki gündür çok yoğun şekilde koyu renk akıntı geliyor kanama başlıcak diye çok korkuyorum hayırlısı artık.dr randevumda haftaya salı çok merak ediyorum bebişlerimi.şu bebişlerimiz riskleri atlatsa - sağlıkla sıhhatle vakti zamanında doğsalar bizde rahat bi nefes alsak.endişe merak mutluluk hepsi birbirine girdi.ay ne uzun yazmışım :)

Söz konusu eleştirmek olunca ne kadar da duyarlıyiz değil mi ? Elbette biliyordum orda anlatmaya çalıştığım kendimi çok iyi hissettiğimdi. Tüp Bebek yolunda çok acı ve sıkıntı yaşadım .bebeğim için benim de içim titriyor. Desteğiniz için teşekkür ederim

Canım amaç eleştirmek değil inan kendine dikkat et diye söylüyor arkadaşım. Bende senin gibiydim ilk başta hamile gibi hiç gelmiyordu hatta doğuma kdr çalışırım diye düşünüyordum ama bende kendi dikkatsizligim yüzünden kanama geçirdim sonrası üst üste 3 kanama ve şimdi geçmiyor lekeler akıntılar.tam iki ay olacak nerdeyse ve evet kaybetme korkusu çok ağır basıyor ama bebislerinle konuş onlara güçlü olmalarını söyle onlar bizi hissediyor ben sbhları kalkıp fasulyelerime şarkı söylüyorum eşim bıktı artık benim uydurdugum şarkılarlâ uyanmaktanbiz burda birbirimize destek olup yaşadıklarımıZi paylaşıyoruz.inşaallah bebeklerimiz bizle kalacak 37.haftalarıda gorucezz sende içini rht tut

Kizlar herkese merhaba,bugun kontrolum vardi yavrularim iyi cok sukur,butun gece agridan uyumadim ama suan onlari gorunce inanilmaz mutluyum.bir tanesi takla atip digeri el salladi bize ayin 18ine ikili test icin randevu aldik.yaptiran varmi acaba? normalde 11+2 olmamiz gerekirken 11+5 ciktik iyi biseydir heralde.cuma gunude diger doktorumuzda randevumuz var. Uzun oldu kusura bakmayin ama hareketlerini gorunce cok mutlu oldum icim icime sigmiyor dedikleri sey bu olsa gerek insallah hayirlisiyla hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz

Kızlar bugün kontrolüm vardı Banada doktorum bugün biri erkek demiştik geçen hafta dedi diğerinin sırtı dönüktü göstermedi o zamsn 12+3 dü doktor biri kesin erkek demişti bugün 13+5 ve 13+2 dedi sırtı dçnük olan yine sırtı dönüktü dpktor biraz hareket ettirdi göbeğime vurdu bunda diğer bebiş gini çıkıntı net değil bu kıza benziuor dedi sağlıklı sogatli olsunlar hakkımızda hayırlısı :))

Maşallah bebişlerine canom ne güzel benimde grçen hafta 12+3 dün bu hafta 13+2. Olmam gerekiyordu ama doktorum 13+5 dedi bana geçen hafta ikili test yapmadı sadece ense kalınlıklsrını ölçtü çok şükür herşey iyi dedi ( maşallah )

Canım maşallah binkere.bende gcn hafta ense kalınlığı ölçümü yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlar.inşaallah seninde iyi çıkar hersey.

Masallah canim ya ,Allah nazarlardan korusun saglikli olsunlar da cinsiyetleri ikinci planda kaliyor. Heyecanla gun sayiyoruz

Canım maşallah binkere.bende gcn hafta ense kalınlığı ölçümü yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuçlar.inşaallah seninde iyi çıkar hersey.
Tesekkur ederim cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasil eder insallah. Bana ilk baslarda bebeklerim icin yasama sansi olarak 10 da 2 ihtimal vermislerdi. Dusuk olacak kendini kaptirma dediler. O yuzden onlari gordukce hareketlerine sahit oldukca yasadigim duygulari anlatmamin imkani yok.Rabbim hepimizin evlatlarini korusun hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah

Teşekkür ederim arkadaşım gerçekten çok zor bir süreç Rabbim meleklerimizi korusun ...

Başkalarını eleştirmek haddime değil siz birşeyler yazdınız ve bizden fikrimizi istediniz size göre iyi yada kötü bende cevap verdim duymak istemediğiniz bir cevap olmuş olabilir ama siz Oraya merdivenleri koşa koşa çıkıyordum yazarsanız ben size daha hızlı çıkın yazamazdım iki kaybım var benm bu yolda her transfer sonrası wcye gitmeye bile korktum sizde sıkıntı yaşadım demişsiniz daha çok dikkatli olmalısınız demek istediğim oydu

Mutlu olmana çok sevindim Canm :) ikili testi doktorlar ikizlerde önermez genellikle hatta ben biraz tedirgin oldum 3 4 doktor aynı şeyi söylemişti o yüzden ne ikili ne üçlü dörtlü yaptırdım test zamanları sadece detaylı ultrasona girdim çok şükür sağlıklı bebişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…