2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Masallah cnm,insallah bir sorun cikmaz saglikla kucagina alirsin bebisleri aslinda dr benden baska bir test istedi ama ucreti yuksek geldigi icin yaptiramadik. En azindan bu sagliklari ile ilgili verir deyince yaptiralim dedik. Insallah bizimde sorun cikmaz.

Yüksek ücretli olan harmony test Canm ben o Zaman'lar baya araştırmıştım yalnız ikili testlerde şöyle bir durum var ikili test sonucu ihtimali gösterir ki çoğu Zaman etrafımdada şahit oldum tek gebeliklerde bile bebiş sağlıklı olmasına rağmen sonuç riskli çıkmış bazı doktorlar kürtaja bile yönlendirmek istiyorlar benim yakınlarım kürtaj düşünmedi hiç ama bütün gebelik zamanları stres ağlamayla geçti nitekim sağlıklı bebişleri dünyaya geldi demem o ki bizimkiler birde ikiz ihtimal daha Yüksek çıkabilir ve hangi Bebişte risk olduğu bilinmiyor eğer aldırmayı düşünmüyorsan hiçbir şekilde ve gebeliğini stresli geçirmek istemiyorsan bence yaptırma tabi bunlar benim düşüncem sadece bi öneri seçim tabiki sizin

merhaba aarkadaşlar, benim geçen perşembe kanama olmuştu ama hala sabahları ve ara ara siyah pıhtı geliyor, bu normal mi? Yarın tekrar dr gitcez

selam ghdente arkadasim galiba ikimizde ayni haftadayiz bendede iki defa kanama olmustu ve doktorum normal oldugunu ve rahim büyüdügü icin damarlarda catlama olabilecegini ve bunun kanamaya neden olacagini söylemisti icini ferah tut insallah hersey yolundadir

sağol canım inşallah güzel bi şekilde geçirelim, bebeklerimizide sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalım.

Kızlar benm de bi sorum olcak crinone jel kullanıyorm sabah ki geri geldi topaklanmış halde yarısı beyaz yarısı açık pembemsi ama kan gbi durmuyorda kanama lekelenme olmadı sizin başınıza böyle bişey geldimi normalmi doktoruma soyleym dedm meşgldu geçiştrir gbi kontrole geldğnde bakarız acele durum yok dedi

sağol canım inşallah güzel bi şekilde geçirelim, bebeklerimizide sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalım.

ben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım benimde yanlış hatırlamıyorsam topak şeklince ilaç az geri gelmişti ve kahve gibi pembemsi doktorumu aramıştım doktor kırmızı olursa ara demişti ertesi günün sabahı adet kanaması gibi kanamam olmuştu ve ilk muayne için gitmiş olmuştuk keseleri de görmüştük çok şükür sen kendini takip et canım

Sabahtan beridr wc yi beklıyorm ama lekelenme kanama olmadı oda açık pembe bile değildi bi farklı renkti ağrım falan yok uzanıyorm genelde zaten

Bu haftama kadar hiç lekelenme kanama geçirmedm ikiz olduğndan mı olduki rahmimde de sıvı bırıkıntısı var bide yumurta oluşmuş hamile kalırken bile onlarda duruyor. Onlardan da olabilirmi ki

Merhaba canım bende aynı jelden kullanıyorum bendede çok oluyo öyle ama doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi içimizde birikenler bu şekilde geri çıkarmış normal yani stres yapma

Sabahtan beridr wc yi beklıyorm ama lekelenme kanama olmadı oda açık pembe bile değildi bi farklı renkti ağrım falan yok uzanıyorm genelde zaten

Bu haftama kadar hiç lekelenme kanama geçirmedm ikiz olduğndan mı olduki rahmimde de sıvı bırıkıntısı var bide yumurta oluşmuş hamile kalırken bile onlarda duruyor. Onlardan da olabilirmi ki
Anladım canım sen doktorunla yine görüş istersen dinlenmeye çalış ikizlerde genelde oluyor galıba

merhaba aarkadaşlar, benim geçen perşembe kanama olmuştu ama hala sabahları ve ara ara siyah pıhtı geliyor, bu normal mi? Yarın tekrar dr gitcez
canım benim kanamam olalı bir buçuk ay oldu ama hala kahverengi yada koyu renk pıhtılar geliyor hatta biraz önce aradım dr.içeride biten kanamaların kalanları bu şekilde akacak diyor pembeye yada kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi şimdilik.inşaallah bebişlerimiz iyilerdir ve biran önce biter bu lekeler kanamalar.

inşallah canım. Tuvalete girmeye korkuyorum, bazen de sırf meraktan endişeden gidiyorum. Çok rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…