- 16 Mayıs 2009
- 51
- 60
- 288
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.661
Masallah cnm,insallah bir sorun cikmaz saglikla kucagina alirsin bebisleriMutlu olmana çok sevindim Canm :) ikili testi doktorlar ikizlerde önermez genellikle hatta ben biraz tedirgin oldum 3 4 doktor aynı şeyi söylemişti o yüzden ne ikili ne üçlü dörtlü yaptırdım test zamanları sadece detaylı ultrasona girdim çok şükür sağlıklı bebişlerim
Yüksek ücretli olan harmony test Canm ben o Zaman'lar baya araştırmıştımMasallah cnm,insallah bir sorun cikmaz saglikla kucagina alirsin bebisleriaslinda dr benden baska bir test istedi ama ucreti yuksek geldigi icin yaptiramadik. En azindan bu sagliklari ile ilgili verir deyince yaptiralim dedik. Insallah bizimde sorun cikmaz.
sağol canım inşallah güzel bi şekilde geçirelim, bebeklerimizide sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalım.selam ghdente arkadasim galiba ikimizde ayni haftadayiz bendede iki defa kanama olmustu ve doktorum normal oldugunu ve rahim büyüdügü icin damarlarda catlama olabilecegini ve bunun kanamaya neden olacagini söylemisti icini ferah tut insallah hersey yolundadir
sağol canım inşallah güzel bi şekilde geçirelim, bebeklerimizide sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalım.selam ghdente arkadasim galiba ikimizde ayni haftadayiz bendede iki defa kanama olmustu ve doktorum normal oldugunu ve rahim büyüdügü icin damarlarda catlama olabilecegini ve bunun kanamaya neden olacagini söylemisti icini ferah tut insallah hersey yolundadir
ben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım benimde yanlış hatırlamıyorsam topak şeklince ilaç az geri gelmişti ve kahve gibi pembemsi doktorumu aramıştım doktor kırmızı olursa ara demişti ertesi günün sabahı adet kanaması gibi kanamam olmuştu ve ilk muayne için gitmiş olmuştuk keseleri de görmüştük çok şükür sen kendini takip et canımKızlar benm de bi sorum olcak crinone jel kullanıyorm sabah ki geri geldi topaklanmış halde yarısı beyaz yarısı açık pembemsi ama kan gbi durmuyorda kanama lekelenme olmadı sizin başınıza böyle bişey geldimi normalmi doktoruma soyleym dedm meşgldu geçiştrir gbi kontrole geldğnde bakarız acele durum yok dedi
Sabahtan beridr wc yi beklıyorm ama lekelenme kanama olmadı oda açık pembe bile değildi bi farklı renkti ağrım falan yok uzanıyorm genelde zatenben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım benimde yanlış hatırlamıyorsam topak şeklince ilaç az geri gelmişti ve kahve gibi pembemsi doktorumu aramıştım doktor kırmızı olursa ara demişti ertesi günün sabahı adet kanaması gibi kanamam olmuştu ve ilk muayne için gitmiş olmuştuk keseleri de görmüştük çok şükür sen kendini takip et canım
Bu haftama kadar hiç lekelenme kanama geçirmedm ikiz olduğndan mı olduki rahmimde de sıvı bırıkıntısı var bide yumurta oluşmuş hamile kalırken bile onlarda duruyor. Onlardan da olabilirmi kiben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım benimde yanlış hatırlamıyorsam topak şeklince ilaç az geri gelmişti ve kahve gibi pembemsi doktorumu aramıştım doktor kırmızı olursa ara demişti ertesi günün sabahı adet kanaması gibi kanamam olmuştu ve ilk muayne için gitmiş olmuştuk keseleri de görmüştük çok şükür sen kendini takip et canım
onları normal karşılıyorlar canımSabahtan beridr wc yi beklıyorm ama lekelenme kanama olmadı oda açık pembe bile değildi bi farklı renkti ağrım falan yok uzanıyorm genelde zaten
Kendi doktoruma cumartesi gtcemde yaşadğm şehrde normal kadın doğumcu var yarın için randevu aldm bakalm bebeklerin durumu inaşllah iyidronları normal karşılıyorlar canım
Sabahtan beridr wc yi beklıyorm ama lekelenme kanama olmadı oda açık pembe bile değildi bi farklı renkti ağrım falan yok uzanıyorm genelde zaten
Anladım canım sen doktorunla yine görüş istersen dinlenmeye çalış ikizlerde genelde oluyor galıbaBu haftama kadar hiç lekelenme kanama geçirmedm ikiz olduğndan mı olduki rahmimde de sıvı bırıkıntısı var bide yumurta oluşmuş hamile kalırken bile onlarda duruyor. Onlardan da olabilirmi ki
canım muayne olunca bize de yaz merak ettimKendi doktoruma cumartesi gtcemde yaşadğm şehrde normal kadın doğumcu var yarın için randevu aldm bakalm bebeklerin durumu inaşllah iyidr
canım benim kanamam olalı bir buçuk ay oldu ama hala kahverengi yada koyu renk pıhtılar geliyor hatta biraz önce aradım dr.içeride biten kanamaların kalanları bu şekilde akacak diyor pembeye yada kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi şimdilik.inşaallah bebişlerimiz iyilerdir ve biran önce biter bu lekeler kanamalar.merhaba aarkadaşlar, benim geçen perşembe kanama olmuştu ama hala sabahları ve ara ara siyah pıhtı geliyor, bu normal mi? Yarın tekrar dr gitcez
inşallah canım. Tuvalete girmeye korkuyorum, bazen de sırf meraktan endişeden gidiyorum. Çok rahatsız ediyor.canım benim kanamam olalı bir buçuk ay oldu ama hala kahverengi yada koyu renk pıhtılar geliyor hatta biraz önce aradım dr.içeride biten kanamaların kalanları bu şekilde akacak diyor pembeye yada kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi şimdilik.inşaallah bebişlerimiz iyilerdir ve biran önce biter bu lekeler kanamalar.
Hayırlı olsun canımHanimlar merhaba
Bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?