2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hamilelik çarpıntıya sebep olur mu? Oturduğum yerde hiçbirşey yapmama rağmen sanki koşu yapmışım gibi kalbim carpiyo. Bu yorgunluk hissi kalıcı olmaz degilmi

Hamilelik çarpıntıya sebep olur mu? Oturduğum yerde hiçbirşey yapmama rağmen sanki koşu yapmışım gibi kalbim carpiyo. Bu yorgunluk hissi kalıcı olmaz degilmi
Canım hamilelikte ortaya çıkan kansizlik çarpıntı ve halsizlik yapıyor ama kalıcı değil.kullandigimiz demir hapları bir süre sonra düzeltiyor.belki ondan olabilir.

Günaydın güzel anne adayları :)

Bende 2016 İkiz anne adayıyım inşallah. Künyeme göre 1 hafta önde gidiyoruz. Yani şuan 12+6 günlük gebeyim.
Geçen hafta ikili testim vardı. Sadece us baktılar ense kalınlığı, burun kemiği,organları vs... Çok şükür herşey yolunda :) İkiz olduğu için kandaki testler doğru çıkmadığından bakılmadı.

İlk defa onları çok net gördüm . Çok heyecan vericiydi. Hatta birisini hareket ederken gördüm.
Dr tahminde bulundu biri kız, diğeri erkeğe benziyor diye. İnşallah sağlıklı olsunlarda . Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz

İyiyim hamdolsun ara ara kramp ağrı oluyor ama normaldir heralde diye susuyorum bende alışveriş konusunda çok tedirgindim bir yandanda almak istiyordum ikiz olduğu için erken bitirmemiz gerektiğini okudum hep netten 20. Hafta detaylı ultrasondan sonra aldım canm ben hatta yormuşum kendimi farketmeden mobilya alışverişini de 30 dan sonra yapıcam nasipse sende dikkat et yorma kendini

Hayırlı olsun Canm inşallah hep böyle sağlıklı sıhhatli devam eder Rabbim bebişlerimizi kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Herkese merhaba,
Yoğun bakımdaki bebeğimi gördüğümde içim rahatlamıştı muhtemelen özel hastane devletten para almak için yapıyor. Çok iyi bakmışlar ama emme refleksi yanımdakine göre çok iyiyidi. Benim yanımda olan gelen gidenin mikroplarına maruz kaldı. Çok huysuz şimdi çocuğum. İnsanların bu anlayışsızlığına hayranım.
Salı günü evimize geldik. 48 saatin dolması, gaz vs olayların yapılışı ile çıkış verildi.
Şimdi uykusuz her gece... Ama çok güZel bir duygu. Birini babası diğerini ben alıyorum. Saatlerce gözlerinin içine bakıyoruz. Gaz çıkardıklarında Mutlu oluyoruz. Yarın ilk kontrolümüz var. Bakalım kilo durumu ne oldu.
Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.

İnşaallah seninde agrı kramp hiçbirşey kalmaz.Bende ayrıntılıyı bekleyeyim belki ozamana kdr risklerimde azalır.yok kendimi yormadan hep yavaş yavaş almak istiyorum bende hep nette ikiz annelerinin erken bitirin yazılarını gördüm birde heycan yapıyorum hep başkalarına hediye alş vrşine çıkıp o minicik şeylere hayran hayran birton şey alırdım şimdi kendim için çıkacak olmak daha bi heyecan yaratıyorsonrada diyorum ay 37-38 leri görelim Allah ın izni ile alınır elbet eşyası

Canım senin adına okdr mutlu oldum ki bundan sonrasın da Rabbim evlatlarını sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar olarak büyütmeni nasib etsin.Bizleri habersiz bırakma sonuç olarak sen deneyimli anne olacaksın bizlerin bu bilgilere ihtiyacı var.Bizim içinde öp kokla bebişleri

Hayırlı olsun canım.İnşaallah böyle musmutlu devam etsin hamileliğin.

salı günü kaçıncı haftada olacaksın canım bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini ama ben ayrıntılı ultrasyondan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum

aramıza hoş geldin canım bendede ense kalınlıklarına bakıldı çok şükür herşey iyi evet 12 haftalarda daha iyi görmeye başlıyoruz bebişleri benim doktorumda 12 hafta biri kesin erkek dedi 13 +5 de biri kesin erkek demiştik diğeride kıza benziyor dedi hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecan verici :) sağlıklı sıhatli olsunlar inş.

canım çok sevindim kontrolden sonra yaz bize de allah yardımcınız olsun çok güzel bir duygu olsa gerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…