2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İnşallah canım. Renkli ultrasonu iple çekiyorum. Çok net çok güzel görünüyor. Kaçıncı haftada renkli olacak bilgin varmı 20 diye biliyorum ben.
Günler hemen geçse alışverişe başlasak odalarını yapsak. Güzel telaşlar bunlar :)

Canım çok sevindim iki kişi gittiğiniz hastaneden dört kişi miniş bir çekirdek aile olarak döndünüz ne güzeeellll hep bunun hayalini kurarım Rabbim bizede zamanlı sağlıklı doğumlar göstersin inşallah sende ara ara yaz bize deneyimlerine ihtiyacımız olacak

salı günü kaçıncı haftada olacaksın canım bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini ama ben ayrıntılı ultrasyondan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum
Canım 14 haftalık olduk şimdi salı günü 14+6 olacağım inşaallah.ama birkaç gün önden gidiyordu eğer gelişimleri o şkeilde devam ettiyse 15 olmuş olacağız :)

Mrb Kizlar nasilsinz Hylhyl1 bendede oluoda arada jelim pembemsi geliodu dr normal demisti bi sıkıntı cikmaz ins ya ben dogru duzgun bisey yiyemiorum ve sabah aksam kusuyorum boyle olan varmi aranizda bebeklerin gelisimine zarar verirmi acaba corbayla gecistiriorum hep

Saol canmm ınsallah sorunsuz hamılelık geçırırz benm de arada mıde bulantm oluyorr 2 kılo vermısm ama bebekler Allaha sukur ıleerdeler

Hiç sıkıntı yapma bende ilk üç ay pek bişey yiyemedim.ama sütünü yumurtanı cevizini yemeye çalış aç kalma miden daha kötü olur..Dr bana sen ister ye ister yeme bebekler senden alacağını alır bizim derdimiz sen güçsüz düşme demişti.12.haftadan sonra mide bulantırları geçiyor sonrada ne yesem acaba diye ortalıklarda dolanıyosun:)))

Kızlar hiç kusmuyorum ama bu aralar bi bulantı sanki sürekli kusucakmısım gıbı uykumdan bıle öle kalkıyorum gece 4-5 ekmegın ıcıne bıseler koyup yıyorum bıse yıyınce tutuyor sankı mıdemı

bende valla canım 20-21 haftalarda oluyor galiba renkli ayrıntılı ultrasyon hakkımızda hayırlısı olsun inş. :)

Canım 14 haftalık olduk şimdi salı günü 14+6 olacağım inşaallah.ama birkaç gün önden gidiyordu eğer gelişimleri o şkeilde devam ettiyse 15 olmuş olacağız :)
ay hadi hayırlısı aramızda 2 gün var demek ki sana da bir kız bir erkek dediler dimi çok heyecanlı yaa :))

ben gece yatarken süt ısıtıp içiyorum canım içmeden yatarsam miğdem kazınmış bir şekilde gece uyanıyorum
benimde çok bulantım olmadı çok şükür ara oldu bulantılar ama bende miğde yanması çok yaşadım 12. haftaya kadar ara ara hala yanma devam ediyor

Saol canmm ınsallah sorunsuz hamılelık geçırırz benm de arada mıde bulantm oluyorr 2 kılo vermısm ama bebekler Allaha sukur ıleerdeler
Bende iki kilo verdim canim gecen hafta kontrole gittigimde iyilerdi ins bisey olmaz ii olsunlar bebislerimiz biz katlaniriz Allahin izniyle

Yumurtada yiyemiirum ama sutumu iciyorum bol.bol ay canim ins 3 aydan sora gecerde biseyler yemeye baslarim bebislerimiz iyi olsun katlanicaz artik sen kacinci haftandasin canim ben 10 haftamdaim zaman durdu sanki birde hep ewdeim bunaliorum bazen

ay hadi hayırlısı aramızda 2 gün var demek ki sana da bir kız bir erkek dediler dimi çok heyecanlı yaa :))
evet biz seninle aynı gibi bişeyiz:)evet banada bir erkek bir kız dediler salı günü tekrar soracağım bakalım ne dicek.Heycanlı olmak da ne kelime.Bende risklerin geçtiğini bi duysam doktordan yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum.çok erken biliyorum ama yinede yavaştan araştırmak almaya başlamak istiyorum hep riskli ve gerginliğini yaşadık birazda hamişliğimizin tadını çıkaralım dimi ama

Yumurtada yiyemiirum ama sutumu iciyorum bol.bol ay canim ins 3 aydan sora gecerde biseyler yemeye baslarim bebislerimiz iyi olsun katlanicaz artik sen kacinci haftandasin canim ben 10 haftamdaim zaman durdu sanki birde hep ewdeim bunaliorum bazen
Biz 14 haftalık olduk..Kanamam olduğunda birbuçuk ay evde yattım hele ozaman daha beterdi ama bugünümüze şükür.Rabbim bidaha yaşatmasın.İşteyken zaman biraz daha hızlı geçiyor sanki.Yeterki sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin bizim miniklerimiz Rabbim dayanma gücü veriyor herşeye.

ay evet canım ya hep sıkıntı sıkıntı artık bizde gönül rahatlığıyla hamilelik yaşayalım artık bakalım doktorun ne diyecek :))

Benim gibi olanda yoktur herhalde. Çok şükür midem hiç bulanmadı. Hiç bir şeyden tiksinmedim. Ama hiç iştahım yok. Canım hiç bir şey istemiyor. Normalde cevizi seven ben şimdi bir tane alıyorum ağzımda büyüyor resmen. İnşallah bu durum daha fazla sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…